|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-2#20 2007-10-07 11:44:40
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?cam dupa o sapt dupa revelion a ramas de vreo cateva ori singur si atunci s'a intamplat , la inceput putina durere dar e bine ca a avut rabdare cu mine Avem 1 an si 5 lunite Offline #21 2007-10-07 13:47:18
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?dupa 7 luni d relatie..nush dc mi s`a pus mie fixu k nu o sa o fac cu nimeni decat dupa 7 luni...si asa a si fost...la el acasa...a fost groaznikkkk...a durat vreo 5 h k ma durea ingrozitor si el se oprea la fiecare " au " al meu #22 2007-10-07 13:49:44
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?prima data pe la 16 ani jum, dupa vreo 6 luni de relatie... la el acs... nu a durat nici 2 min, ca mie imi dadusera lacrimile de durere... You are the sunshine of my life.. Offline #23 2007-10-07 13:57:29
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?dupa o luna de relatie... eu mai aveam 2 zile si faceam 19 ani. eram si virgina. a fost totul destul de sec, adica partidele de acum, dupa aprape 2 ani de relatie, sunt mult mai frumoase, mai pasionale pe atunci eram amandoi concentrati, parca dadeam un examen Just like a tattoo I'll always have you... Offline #24 2007-10-07 16:59:51
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
pai a fost naspa... desi spunea k nu mai e virgin de mult, si k are experienta, mi-am dat apoi seama si aproape k a marturisit k si el era virgin... iti dai seama... el nu stia, eu nu stiam, a fost un total esec... imi pare rau ca nu am o amintire placuta din punctul asta de vedere... chiar imi pare rau ( mi-ar fi placut sa pot spune si eu ca voi k a fost super... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-20 16:43:24
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?cate povestioare frumoase:X8->prima oara...a fost superb....eu eram singura acasa pt cateva ore....el a inventat o scuza si a plecat de la lucru....a venit la mine,ne'am dezbracat incet unul pe altul,ne'am sarutat fara sa ne grabim si....s'a intamplat,in patul parintilor mei....i'am spus ca ma doare putin si s'a oprit.seara cand ne'am intalnit am mers la el...de aici stiti ce urmeaza.... a fost superb...imi amintesc cu placere chiar dak s'a intamplat in urma cu un an jumate...asemenea lucruri nu se uita nicioadata:X ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #26 2007-10-20 19:29:22
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?ihi c amintire placuta mi-ati rascolit in suflet fetelor...aveam 19 ani si o luna iar el 18 ani. Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-03-07 19:57:52) Offline #27 2007-10-20 19:41:28
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?in cazul meu s-a intamplat la mn aks knd ai mei plecasera pt cateva ore(aveam 17 ani shi cateva zile...)...i-am zis k sunt pregatita..noi voiam sa o facem cu vreo 3 saptamani inainte dar nu am gasit momentul shi locul ....nu a fost o experientza f placuta....a fost bine doar pt k shtiu k el este persoana pe kre o iubesc shi cu care vreau sa fiu toata viatza...shi a fost atent cu mine in timpul actului...dar nu e nici pe departe ceea ce visam eu...plus k dupa aceea...s-a comportat de park ne-am fi mozolit oleak shi gata....oricum am vb pe tema asta shi sper k nu o sa se mai repete fazele de atunci...indiferentza dupa actul sexual a mai demonstrat shi cu alte ocazii nu doar prima data... Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-20 19:44:14) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #28 2007-10-20 19:52:07
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Ma intreb daca a stat vreo una din voi deasupra prima data? Offline #29 2007-10-20 19:56:02
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu dar m-a durut prea tare shi am incercat cu alte pozitzii...cel mai mishto a fost knd stateam eu pe burta shi el deasupra..shi a durut dar nu f tare ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #30 2007-10-20 20:30:24
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la sf verii...seara pe plaja.... Offline #31 2007-10-20 21:01:04
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?prin martie anu asta la el acas...el acu e un ex..nu mai suntem impreuna..si a intrat maika sa in kamera sa ne intrebe care vrea pizza si eu a trb sa ma fac ca dorm....insa am amintiri plakute ku el legate de sex..sincer To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #32 2007-10-20 23:02:54Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?in 2006 pe 14 februarie...la el acasa...la mine e si mai sadic ptr ca pe 13 murise bunica-mea Da anyway e o amintire placuta...a fost asa frumos, am baut vin rosu si imi adusese un trandafir...si eu ma gandeam dupa...wtf am facut-o Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #33 2007-10-20 23:52:13
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?amintire neplacuta:P si regretabila:P 6 ani de dragoste Offline #34 2007-10-21 01:47:19
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?n-o sa uit toata viata cum a fost prima data. eram amandoi virgini, eram intr-o excursie si dormeam intr-un cort, numai noi doi. am inceput sa ne sarutam si fara sa ne dam seama ne-am dezbracat unul pe altul...apoi s-a intamplat.... fara sa scoatem nici un cuvant, totul a mers de la sine, nu a fost nimik programat. oricum eu luam deja antibebe de ceva timp pt reglare de menstruatie, asa k n-am avut nici o problema. a fost perfect. il iubesc la nebunie. de-abia astept sa pot sa il strang din nou in brate 29+ Offline #35 2007-10-21 01:51:57
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?frumos, fallingstar! si asta, acum cat timp s-a intamplat, dak nu sunt indiscreta? Offline #36 2007-10-21 01:56:01
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?nu esti indiscreta s-a intamplat in 12 august 2005. eram de 5 luni jumate impreuna. si iuuuiiii doamne ce-l mai iubesc 29+ Offline #37 2007-10-21 01:58:07
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?sa aveti 100 de ani de acum incolo! Offline #38 2007-10-21 01:59:28
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?ms frumos sper sa fie cum zici tu 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|