|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-4#58 2008-03-07 18:51:06
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Si la noi a fost pt prima data(amandoi virgini)si s-a intamplat intr-o zi de marti(aveam eu liber mai devreme de la liceu,nu facusem nush ce ore) pe 25 mai 2005(25.05.2005;))si ne-am intalnit si m-am dus la el acasa...si m-a intrebat daca sunt pregatita..si eu..k nu ca nu vreau sa o facem decat dupa ce intru la facultate sau dupa ce ma marit (conceptii de parinti;))..si ,in fine, pana la urma am cedat,am simtit eu ca nu fac o greseala...ne-am chinuit noi cat ne-am chinuit dar pana la urma a fost totul ok..si sunt in continuare cu el si ne iubim mult,mult de tot "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #59 2008-03-07 19:15:09
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
si eu! on top There ain't no sunshine now that he's gone Offline #60 2008-03-07 19:31:33
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?hai sa va zic si "povestea" mea:) eu si actualul meu iubit.... ne cunoastem d vreo 4 ani:D si tot am fost impreuna .. ba mai mult despartiti si tot asa.. bineitneles pana sa ne impacam acum 9 luni AGAIN nu faceam nimik:) si pana in data de 21 iunie 2007 .. noi ne imapcasem in 18 iunie ... si in data d 21 .. el nu stai ca ii pregatisem prima noastra noapte d dragoste(PS.eu eram aia care nu vroia nici cum inainte sa isi inceapa viatza sexuala , cand eram ba despartiti ba impreuna..) asa... si dupa cum spuneam... am luat o pizza, un suc.... si am pus muzica.... slow... ofcourse:D si am inceput noi sa ne desbracam asa amandoi.. slowly iui ce rusinica imi era;))... si mamaaaaaaaaaaaa prima data .. da si 3 orgasme la o partida.. deci fetelor..... a fost bestial .. jur:D si dupa final.....am stat amandoi si ne-am gandit.. de ce panamea a trebuit sa asteptam noi 4 ani d zile???) Offline #61 2008-03-08 00:44:06
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
si eu am stat deasupra.. saracul era si la el tot prima data si era rupt. era si vara era transpirat leoarca. nu cred ca ar fi fost in stare sa stea deasupra. Offline #62 2008-03-08 12:23:20
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la timpul potrivit in cel mai ciudat loc: patul Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-08 14:34:48
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?pe 20 martie, anul trecut.... chiuleam de la chimie si m-am dus la el.... Offline #64 2008-03-14 00:12:19
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Aveam 16 ani si eram impreuna cu el de 1 an. Chiuleam de la scoala. Am fost amandoi virgini, dar a fost frumos. M-a durut un pic, dar nu am sangerat imediat, decat dup-aia putin. Dupa ce s-a intamplat am tras o portie de plans, simteam ca ma coplesesc sentimentele. Nu-mi pare rau ca am facut-o, a fost la momentul potrivit si relatia noastra a mai durat inca 1 an. Prima oara cu cel cu care sunt acum...a fost dupa 5 zile, foarte spontan si in patul parintilor lui I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #65 2008-03-14 15:55:23
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?s-a intamplat la 1 luna si ceva de relatie,acum 2 ani si 6 luni. primul an de fac...am venit sambata la iasi,duminica am dormit la el si s-a intamplat. slava domnului ca ne merge bine incontinuare si suntem fericiti. Offline #66 2008-03-17 23:44:47
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?am facut dragoste pt prima oara la 17 ani acasa la prietenul meu pt ca parintii lui erau plecati din localitate .a fost frumos nu pot sa neg dar dureros,dar am trecut totusi peste faza aceea pt ca m'a facut sa uit de durere aratandu'mi cat de tandru e .acum am 20 ani si merg pe 21 si inca imi mai aduc aminte de prima noapte de dragoste.el era mai mare ca mine cu 3 ani si noi eram impreuna de 6 luni si eram pregatita fizic si psihic pt acel moment, m'a asteptat si m'a inteles pana sa facem acest pas IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #67 2008-03-18 11:57:53
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?wow, voi va aduceti aminte si ce zi era?? eu am sters-o din memorie, nush de ce.. a fost destul de bine. stiu doar ca aveam vreo 16 si eram amandoi virgini.. la mine acasa, dupa o luuunga noapte, se crapa de ziua... si a doua zi m-am dus la scoala ca aveam lucrare sau teza, sau ceva de genu'. mai tin minte numai ca am luat 10!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #68 2008-03-18 12:10:07
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu aveam 19 ani...in rest nu mai stiu Offline #69 2008-03-18 15:16:09
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?erai putin high? mami de minuni Offline #70 2008-03-31 08:54:51
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?uai,eu am avut un noroc teribil...fusesem la un interviu la radio si l-am vazut ...ne-am indragostit nebuneste unul de altul. Mereu mi-am zis ca trebuie sa treaca cel putin 3luni pana sa se intample ceva...Desi eram in prima saptamana ,noi ne comportam si ne intelegeam de parca eram de cateva luni impreuna.In weekend-ul din prima saptamana fusesem in club,dar inainte ne-am oprit putin la el si mi se tot desfacea cureaua si din gluma am zis"asta e un semn" Si luni in a doua saptamana de relatie ,pur si simplu s-a intamplat..la el acasa...nu mi-a curs sange ,doar m-a durut putin..asta a fost cam prin ianuarie si de atunci pot sa zic ca sunt dependenta de sex,ceea ce e bine Offline #71 2008-04-02 18:02:13
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?5 aprilie 1999 la el acasa. a fost o experienta mai putin placuta pentru mine, tocmai din cauza ca nici eu n-am sangerat deloc. Cum mintea lui de copil (avea 17 ani si eu 16) nu concepea ca o virgina sa nu sangereze la dezvirginare, m-a acuzat ca "am umblat si cu altu`" si ca am mintit, ca eu n-am fost virgina etc... lucru care m-a afectat pe toata durata relatiei, adica ~8 ani. Asta primavara am schimbat partenerul, asta vara s-a intamplat minunea cu orgasmele Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #72 2008-04-15 11:19:32
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la mine prima data sa intamplat acu 1 luna:D eu 22 el 20 a fost super...., dupa 3 sapt de relatie.. la el acasa cu maicasa si sorsa in camera cealalta... Offline #73 2008-04-15 11:20:44
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?bv bv Offline #74 2008-04-15 12:41:50
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?io aveam 18 ani si am plecat la munte....si am facut dunga dunga ....a fost cam naspa ca mi-a fost super frica Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #75 2008-04-15 23:43:48
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la 18 ani al el in camera cu o patura pe geam sa nu intre lumina ca cica voiam lumina difuza Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #76 2008-04-16 00:50:20
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Cu primu` s-a intamplat dupa 2 ani (saracu') a avut mare rabdare... Am plecat la munte cu fratele meu... si a venit si el (fara sa stie ai mei) dupa lungi discutii cu fratele si multe promisiuni si mita ne-a lasat sa dormim in aceeasi camera... A inceput fostu' iubi noaptea sa-mi faca un masaj ... si am cazut de comun acord sa se intample... Nu pot sa zic ca a fost cine stie ce... pozitia clasica, el f speriat eu si mai si ... dar a fost frumos, mai ales ca eram foarte speriati sa nu auda fratele meu care era in camera alaturata... Eram la cabana de la Trei Brazi, e o amintire f placuta chiar daca relatia s-a terminat urat. Tot timpul m-am ofticat pe mine ca nu mi-am dat seama ce fel de om e... dar acum prefer sa tin minte doar amintirile placute si sa nu ma mai stresez, sfatu' meu e sa faceti la fel. Dupa primu'... vine si-al doilea.... Nu ma duce pe mine Doamne in ispita, ca o sa gasesc drumul singura. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|