|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-3#39 2007-10-22 22:26:06
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?19.iulie 2007 intrun apartament in ct, eram la mare cu el si cu niste prieteni.. nu a fost cine stie ce [fata de cum e acum] eu eram virgina, el nu. a fost foarte atent cu mine, nu m'a durut aproape deloc si nici nu a curs sange[asta mi'a placut], in rest nu prea intelegeam [asa cum s'a mai zis pe aici] ce gasesc oamenii interesant la sex, ca mie nu prea imi placuse atunci. acum insa altfel sta treaba. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #40 2007-10-22 22:55:50
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?sincer nu mai stiu exact...oricum era intr o zi de vara...vara anului 2004....la ea acasa....ea stia cum sta teraba eu la inceput...eee m am descurcat:D...pai cui nu`i place:P...io mereu as vrea:)))))) hai ca nu`s asa nifoman lov u Offline #41 2007-10-22 23:16:00
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?S-a intamplat pe 16 iunie 2006,dupa o luna de relatie cu puiul meu.Nu a fost chiar cum mi-am imaginat eu pt ca m-a durut fff tare si am sangerat putin.Dar acum,dupa mai bine de un an nu regret nimic,asa a fost sa fie....iar acum suntem f fericiti si ne iubim pe zi ce trece mai mult. It's over! Offline #42 2007-10-22 23:32:38Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu as vrea sa pot spune ca a fost o experienta placuta"prima data"dar nu are sens sa mint..a fost groaznic pentru ca am incercat sa uit momentele alea ...vreo trei ani la rand si nu mi-am revenit,aveam vreo 19 ani si un pic..a fost cam pervers si violent ..asta e ,a fost primul!!!!!mai tarziu am intalnit un altul in care am crezut ca ma va ajuta sa trec de trauma ..la inceput a fost atent,intelegator,rabdator iubitor...pina sa se culce cu mine...dupa aceea s-a retras..incet dar sigur din viata mea).. e tatal fiului meu!!sincer mi-e teama sa mai iubesc un barbat si sa ma apropiu de vreunul prea curand..dar cum zicea si Freddy Mercury "Show must go on..."timpul nu se opreste in loc iar eu nici atit,merg inainte cu bune cu rele.. Offline #43 2007-10-22 23:43:03
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?offtopic: riona bine ai revenit pe la noi, imi aduc aminte ca nu mai intrasei de ceva timp Avem 1 an si 5 lunite Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-26 01:17:08
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
si eu am stat deasupra, si a durut super tare.pe atunci eu credeam ca poate asa o sa doara mereu.ehhhhhhh, eram micuta si prostuta Offline #45 2007-11-17 16:14:58
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la noi a fost prima data (pt amandoi) vara, la mare, eram impreuna de de 2 ani:) a fost f frumos "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #46 2007-11-17 16:49:00
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?la mine e ceva recent...am facut pasul acum 2 luni, dupa ce am implinit 22 ani....a fost ft dureros incat mi'au dat lacrimile instantaneu, dar lui nu i'am spus nici "au" nici "stai"...el mi'a zis k e din cauza k am fost un pic mai baietoaica, si am privit altfel evenimentul...ma rog, ideea e k nu mi'a parut rau k am asteptat atat, il iubesc, ma iubeste si sper sa nu mai fie altcineva in viata mea, in afara de el Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #47 2007-11-17 19:38:33
ati stat impreuna 2 ani fara sa faceti sex??? Cum ati rezistat? I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #48 2007-11-17 19:52:44
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?pai atsa era pe cand aveam 16 ani...adika de la 16 la 18 ani si nici unul dintre noi nu mai facuse asta deci nu a fost prea complicat:D "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #49 2007-11-17 19:55:21
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?fain eu nu vreau sa-min aduc aminte de prima data, regret din tot sufletul. Cu el prima data s-a intamplat vara asta, in sesiune, la mine acasa, in patul meu ne pregateam de ceva timp pentru eveniment si a fost frumos. Acum este si mai frumos. Il iubesc enorm... I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #50 2007-11-17 19:56:39
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?bravo voua:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #51 2007-11-18 23:45:34
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?La mare anu asta. Amandoi eram virgini. Eu 21jumate, el 24. Faza tare era ca el nu stia ca si eu sunt virgina smell the roses while you can Offline #52 2007-11-18 23:47:17
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?super frumos kendra... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #53 2007-11-20 21:18:23
eu am stat deasupra.se intampla acum 2 veri in prima sapt din august, dupa aproape 2 luni de relatie( si dupa multe insistente din partea lui pe tema sexului).Am cedat si a meritat. "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #54 2008-03-06 09:01:19
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?anul trecut...aveam 15 ani juma el tocami facea 16 niciunul nu se pricepea dar a fost frumos si ink este :k?ra: And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #55 2008-03-06 10:35:53Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?1. greu de zis cand... acum 7-8 ani... eram intr-a 11-a sau a 12-a... stiu doar ca era pe primavara asa... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-06 10:37:04) Offline #56 2008-03-06 10:36:01
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?anul trecut la sfarsitul lunii iunie, exact cu o saptamana inainte de a implini 21 de ani . s-a intamplat pur si simplu. nu am luat o decizie inainte, iar apoi am fost foarte suparata ca a reusit "sa ma sparga" . as fi vrut sa o fac dar sa fiu in continuare virgina. dar la mine himenul s-a rupt foaaaarte repede nici nu a durut foarte rau. dar acum nu regret absolut nimic. ca-l ubesc pe iubi si ne simtim super. Ultima oara a fost editat de allys (2008-03-08 00:42:33) Offline #57 2008-03-06 22:36:23
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?La noi s-a intamplat pe 15 augurt 2006 Dupa 9 luni de relatie.Eu aveam 16 ani si 5 zile iar el avea 17 jumate.A fost magic Si nu imi pare rau.Suntem si acum impreuna.Eu nu am fost prima pentru el dar nu ma simt aiurea din cauza asta pentru ca asa avea si el experienta si sunt prima virgina de care a avut parte.Si ultima:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|