homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-63

#1179 2011-11-29 12:02:22

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

important e cum e pt tine,prietenul meu cel proaspat e mai scund ,cand am venit pe tocuri mi-a ajuns la sani rotfl dar nu ma deranjeaza pe el cu atat mai putin tongue

#1180 2011-11-29 14:06:32

anutza05
New member
Inregistrat: 2011-05-23

Doar unu, care Este si actualul meu sot..... 18  patfierbinte

#1181 2011-11-29 14:49:08

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

frankie a scris:

guess who... nu sunt un animal sa ma 'rezolv'. am motive pentru care nu fac sex, ca multe fete de altfel, pentru ca vreau ceva mai mult decat sa mi-o trag cu cineva si asta e mai greu de gasit.

Subscriu!!  drink
Exact asa a fost si in cazul meu, pana sa il gasesc pe Mr... de gasit just for sex sigur puteam gasi, ca doar nu sunt atat de nasoala... dar cautam ceva care sa ma faca sa simt ca ar putea deveni ceva care poate fi more than sex... (si, totusi, sunt inca la inceput, deci nici eu nu pot spune ca, gata, l-am gasit pe Mr. Perfect Guy..time will tell... )

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-11-29 14:51:18)

#1182 2011-11-29 15:15:12

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

guess who, stiu mai bine decat tine ce spun despre MINE! de mai mult de jumatate de an daca nu chiar spre un an am tot 'agatat' sau m-am lasat 'agatata'. stiu foarte bine ce vorbesc, si mi-a ajuns deocamdata. si nu, din 'agatat' nu are cum sa iasa ce-mi doresc: relatia in care cei doi si-au acordat timp sa se cunoasca, sa se indragosteasca, sa petreaca mult timp impreuna, sa isi doreasca cu adevarat o astfel de relatie cu celalalt nu doar 'pare' ca 'poate' iesi ceva 'frumos'. asta am tot trait and I' m sick of it. ce caut eu acum se gaseste cunoscand oameni, dar cunoscandu-i cu adevarat, cateva luni macar calitative, nu 3 date-uri, ha ha ha hi hi hi hai sa ne-o tragem acum ca suntem 'impreuna'.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-29 15:18:07)

#1183 2011-11-29 15:54:41

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

frankie a scris:

guess who, stiu mai bine decat tine ce spun despre MINE! de mai mult de jumatate de an daca nu chiar spre un an am tot 'agatat' sau m-am lasat 'agatata'. stiu foarte bine ce vorbesc, si mi-a ajuns deocamdata. si nu, din 'agatat' nu are cum sa iasa ce-mi doresc: relatia in care cei doi si-au acordat timp sa se cunoasca, sa se indragosteasca, sa petreaca mult timp impreuna, sa isi doreasca cu adevarat o astfel de relatie cu celalalt nu doar 'pare' ca 'poate' iesi ceva 'frumos'. asta am tot trait and I' m sick of it. ce caut eu acum se gaseste cunoscand oameni, dar cunoscandu-i cu adevarat, cateva luni macar calitative, nu 3 date-uri, ha ha ha hi hi hi hai sa ne-o tragem acum ca suntem 'impreuna'.

Pot spune LIKE!!!! ? rodnar

Publicitate

loading...

#1184 2011-11-29 20:34:37

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

off topic: frankie as dori sa imi cer scuze pentru aseara, pe langa faptul ca discutia a fost total pe langa subiect, sunt o persoana foarte pasnica si urasc conflictele.

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#1185 2011-11-29 21:08:16

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

stai linistita isabella. kram
florence poti sa faci ce vrei puss

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-29 21:08:30)

#1186 2012-01-24 20:49:06

EneAlexandra1991
New member
De la: Galaţi
Inregistrat: 2012-01-24
Site

deci: primul m-a deflorat dupa 2 luni (aveam deja 18 ani), apoi din prostie al 2-lea (un amic al meu imi spusese ca asa il voi uita pe primul), dupa care m-am intors la primul, dupa care am avut un al 3-lea (dar nu a mers bine relatia), dupa care 2 la o petrecere (am fost fortata putin, dar de frica de bataie m-am lasat), dupa aia al 6 -lea ( a fost o scapare, dar o intamplare fericita, cel mai bun dintre toti)....care inca e mort dupa mine si in prezent indiferent de cat de mult il refuz.... big_smile 

toate astea in aproape doi ani.....cu pauze de cateva luni intre acei baieti in afara de party....
dar să nu mă judecaţi greşit....eu doar nu am noroc in dragoste...

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-24 20:52:08)

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1187 2012-01-24 20:58:04

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

EneAlexandra1991 a scris:

deci: primul m-a deflorat dupa 2 luni (aveam deja 18 ani), apoi din prostie al 2-lea (un amic al meu imi spusese ca asa il voi uita pe primul), dupa care m-am intors la primul, dupa care am avut un al 3-lea (dar nu a mers bine relatia), dupa care 2 la o petrecere (am fost fortata putin, dar de frica de bataie m-am lasat), dupa aia al 6 -lea ( a fost o scapare, dar o intamplare fericita, cel mai bun dintre toti)....care inca e mort dupa mine si in prezent indiferent de cat de mult il refuz.... big_smile 

toate astea in aproape doi ani.....cu pauze de cateva luni intre acei baieti in afara de party....

spranceana  va  va

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#1188 2012-01-24 21:04:00

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mie imi suna a viol...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1189 2012-01-24 21:08:17

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

2

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#1190 2012-01-24 21:11:49

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

aoleu, da' ce petrecere a fost aia?

#1191 2012-01-25 11:25:39

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

dubios  spranceana  Eu n-as scrie atatea intimitati despre mine si sa mai pun si poza mea pe un forum public.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#1192 2012-01-25 16:13:14

EneAlexandra1991
New member
Site

Da, ai dreptate Toriana...e greseala mea.

Atunci 2  wink

?n rest au fost numai greseli

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-25 16:27:12)

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1193 2012-01-25 16:41:41

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

si asa cu frica ta de bataie... altii nu si-au gasit locul potrivit,  unul in care sa se simta in maxima siguranta si sa stea vreo cativa ani buni .... si chiar daca tu te-ai lasat de frica tot viol se numeste , caci ai fost constransa psihic . Daca nu ai actionat prin metodele legale pe care le aveai la indemana, macar sa nu te marcheze acesta intamplare la nivel psihologic.

#1194 2012-01-25 18:15:08

EneAlexandra1991
New member
Site

intr-un fel am trecut peste...nu stie nimeni in afara de un bun prieten al meu...e si mai important ca nu m-am trezit cu boli sau sarcina, caci ei nu au avut prezervativ....
iar in altfel m-a marcat un lucru cu privire la sex....motiv pentru care eu ma limitez la o relatie fara sex...chiar daca dureaza putin...din pacate.....totusi cine tine la mine are rabdare...nu?

#1195 2012-01-25 19:44:35

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

daca parerea ta cu privire la sex este influentata de acesta experienta , atunci insemana ca nu ai trecu peste ... doar vrei sa crezi ca ai trecut, dar de fapt toate acele momente te urmaresc . Si nu conteza ca stie doar un bun prieten, mai degraba ar trebui sa vorbesti cu cineva avizat (deplida un psiholog) pentru a te ajuta sa treci peste .. .desi sa treci peste e al nabii de greu

#1196 2012-01-25 22:48:15

EneAlexandra1991
New member
Site

incerc doar sa fiu pozitiva si sa ma gandesc la prezent smile

nu e neaparat numai de la acea experienta fortata.....dar...eu am suferit mult inainte de asta....presupun ca intelegi cat de important e pentru o fata ca ea sa se daruiasca unui baiat potrivit, care sa nu o paraseasca dupa aceea.....eu asta am patit....si dupa cateva luni de la despartire, mi-a zis ca daca facem dragoste se va impaca cu mine, iar eu am fost oarba si timp de un an (o data la 1-2-3 luni) am facut dragoste cu el si tot nu s-a impacat cu mine (isi facuse o prietena intre timp)....mi-a dat sperante false...este si asta motivul pentru care mi-am schimbat parerea despre sex....urasc realitatea asta, si urasc faptul ca am fost naiva....si credeti-ma ca inca nu m-am maturizat....nici-unul nu mi-a dat ocazia sa ma maturizez....am observat ca cei care au relatii de lunga durata se maturizeaza mai repede.... sad

#1197 2012-01-26 13:52:09

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

sexul nu se face ca iti zice prietenul si iti promite nu stiu ce; se face doar daca iti doresti si tu asta. smile nu te darui nimanui daca nu iti doresti in primul rand tu. oare cati ani ai? unele fete se maturizeaza sexual mai tarziu si as tinde sa cred ca se maturizeaza doar intr-o relatie cu baiatul potrivit. patfierbinte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.