homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-64

#1198 2012-01-26 14:07:57

EneAlexandra1991
New member
De la: Galaţi
Inregistrat: 2012-01-24
Site

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

am 20 de ani. iar viata sexuala am inceput-o dupa ce am implinit 18 ani...

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1199 2012-01-26 15:24:16

3timesMom
Membru
Inregistrat: 2012-01-26

draga EneAlexandra1991..ai reusit sa rezumi 2 ani in cateva cuvinte..din ce-am inteles nu prea ai avut experiente foarte placute..dar nu-i nimic esti la inceput.incearca sa te feresti de "animale",pt ca nu-ti fac bine..dar cred ca tu te grabesti umpic incercand sa recuperezi timpul "pierdut"in virginitate..si nu asa se face.experienta sexuala se capata prin sex de calitate..nu fortat,nu prin aburi de alcool la petreceri,nu prin faptul ca tu crezi ca el va ramane langa tine.in primul rand sexul se face din placere..nu ca sa termini o stare de fapt..eu iti dau un sfat..asa ca femeie cu ceva experienta in domeniu..linisteste-te..si lasa sa vina de la sine..si ai sa vezi ca o sa vine si acel cineva care te va deschide cu adevarat,si o sa vezi ca sexul e frumos ,placut,extraordinar chiar daca respectivul nu e intr-o relatie stabila cu tine.
am fost off topic :-)..ca sa fiu on topic...nu ii tin minte pe toti..dar stiu ca nu am regrete absolut nici in privinta lor dar nici asupra partidelor de sex avute     wink

#1200 2012-01-26 15:56:47

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

cornflower a scris:

daca parerea ta cu privire la sex este influentata de acesta experienta , atunci insemana ca nu ai trecu peste ... doar vrei sa crezi ca ai trecut, dar de fapt toate acele momente te urmaresc . Si nu conteza ca stie doar un bun prieten, mai degraba ar trebui sa vorbesti cu cineva avizat (deplida un psiholog) pentru a te ajuta sa treci peste .. .desi sa treci peste e al nabii de greu

Fara sa supar pe cineva, imi spun doar parerea. Mie mi se pare ca nu e atat de afectata si a luat chestia asta ca pe o experienta sau nu constentizeaza gravitatea faptelor. Pai eu daca as fi patit la nu stiu ce petrecere ce a patit ea, ii stia tot clubul pe aia, tipam ca naiba cu toata bataia promisa.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1201 2012-01-26 16:15:28

EneAlexandra1991
New member
Site

intr-adevar ii stiau toti de la petrecere. Din pacate unul din acei baieti avea o prietena, cu care nu ma intelegeam neam....ea si colegele isi bateau mereu joc de mine fiindca eram retrasa, si daca baietii spuneau ca eu sunt cea care a vrut sa le seduca, ii credeau. pe cuvantul meu de onoare eu as fi ajuns de rasul tuturor....nu aveam pe nimeni sa ma apere

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1202 2012-01-26 16:33:59

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu ai avut noroc in dragoste...? nu cred ca e asta, ca sa nu mai spun ca soarta ti-o faci cu mana ta. pentru o fata retrasa, sa te duci la party-uri unde se violeaza sau forteaza fete... nu cred ca esti asa retrasa sau vrei sa fii ca ei. o fata 'retrasa' si impacata cu sine asa cum este nu face asa ceva. macar ti-ai invatat lectiile? 1. prezervativ cand nu e ceva serios, si cand e serios la inceput. 2. nu te intorci la fosti. 3. nu faci sex ca iti promite cineva ceva. 4. nu te mai duci la 'party-uri' in care te pui singura in situatii de viol... 5. nu stai cu cineva intr-o 'relatie' fie ea de sex-buddies, relatie 'serioasa' etc. daca tu nu vrei exact ce-ti ofera celalalt. 6. nu te culci cu altcinva ca sa uiti o persoana. si multe altele. daca nu spuneai ca ai 20 de ani, ti-as fii dat 14-15. cauta-te pe tine insati, accepta-te pe tine insati, si apoi aduna in jurul tau oameni care te merita si pe care ii meriti, si nu mai cauta 'fericirea' in lucruri frivole.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-26 16:35:39)

Publicitate

loading...

#1203 2012-01-26 16:50:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

k?reste, fiecare are felul propriu de a reactiona la ce i se intampla. e destul de greu sa-ti dai seama ce-i in sufletul omului doar citind cateva lucruri pe care le-a scris.

da, si eu as fi urlat sa ma auda toata tara daca mi se intampla asa ceva sau...? chiar as fi facut asta? sau as fi tacut stiind ca sunt mai multe lucruri rele ce mi se pot intampla? alexandra a trecut printr-un viol, deci un singur lucru rau. daca ar fi spus cuiva, lua bataie, ar fi fost batjocorita, ar fi intrat in conflict cu prietenele respectivelor animale ce au profitat de ea. deci 3 lucruri rele. stiu, e groaznic sa fie nevoie sa gandesti asa, sa permiti sa fii abuzata numai ca sa nu iei bataie si mai stiu eu ce, dar asa a fost situatia, asa s-a intamplat, iar de schimbat ceva nu se mai poate.

alexandra, sper sa nu te deranjeze ca mi-am permis sa spun cate ceva despre situatia ta. iti recomand din tot sufletul sa cauti pe cineva (cel mai indicat ar fi un psiholog) cu care sa vorbesti, o persoana de incredere careia sa-i spui fara probleme prin ce ai trecut (si nu ma refer doar la acel caz de la petrecere).

bebe V., soarele si luna

#1204 2012-01-26 16:54:31

EneAlexandra1991
New member
Site

april sunset, mulţumesc pentru sfat pusspuss

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-26 16:57:49)

#1205 2012-01-26 17:35:53

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

alexandra ai spus ca te-au 'fortat putin'. asta ce doamne iarta-ma inseamna? ca mie nu-mi suna tocmai a viol, ci a 'am venit la o petrecere bolnava ca sa-mi fac de cap tocmai in sensul asta, nu voiam chiar sa mi-o trag cu doi, dar asa s-a intamplat si ei au tras putin de mine, si eu oricum cam voiam...' asta nu e viol.
iubitul meu care a facut psiho inclusiv masterul si mi-a rezolvat mie cam toate problemele spune asa 'wow, spune-i sa mearga la psiholog daca vrea sa nu mai simta ceea ce simte acum si daca nu merge starea va deveni permanenta'. dar eu cred ca ai nevoie doar de auto-cunoastere si auto-disciplina si proprie acceptare.

#1206 2012-01-26 18:13:28

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

frankie a scris:

alexandra ai spus ca te-au 'fortat putin'. asta ce doamne iarta-ma inseamna? ca mie nu-mi suna tocmai a viol, ci a 'am venit la o petrecere bolnava ca sa-mi fac de cap tocmai in sensul asta, nu voiam chiar sa mi-o trag cu doi, dar asa s-a intamplat si ei au tras putin de mine, si eu oricum cam voiam...' asta nu e viol.
iubitul meu care a facut psiho inclusiv masterul si mi-a rezolvat mie cam toate problemele spune asa 'wow, spune-i sa mearga la psiholog daca vrea sa nu mai simta ceea ce simte acum si daca nu merge starea va deveni permanenta'. dar eu cred ca ai nevoie doar de auto-cunoastere si auto-disciplina si proprie acceptare.

tin sa te contrazic , tot viol este pentru ca a fost folosita constrangerea psihica (probabil amenintarea cu bataia)  Iar asta cu autocunoasterea si autodisciplina nu prea functioneaza in traume de genul asta. Caci chiar daca vrei sa crezi ca ai depasit , defapt nu treci peste nimic... pentru ca mai devreme sau mai traziu, intr-o masura  mai mica sau mai mare,  se vor vedea toate aceste intamplari in relatiile vitoare

#1207 2012-01-26 18:26:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu nu inteleg ceva, fata nu se agita deloc in acest sens, de ce va agitati voi? ea a prezentat o situatie prin care a trecut, nu a cerut sfaturi, nu a cerut pareri, nu a cerut nimic insa toti au sarit in sus ca vai ce s-a intamplat. da, cazurile de viol sunt mai dese decat am crede noi insa nimeni, repet NIMENI nu vrea sa se bage cineva in viata lui in situatia de genul. daca ea spune ca este ok si nu cere nimic de fapt, de ce incercati sa o convingeti ca nu este ok? poate ea a reusit sa puna in spate situatia sa nu se mai gandeasca, acum se rascoleste tot.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1208 2012-01-26 18:59:14

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

EneAlexandra1991 a scris:

intr-un fel am trecut peste...nu stie nimeni in afara de un bun prieten al meu...e si mai important ca nu m-am trezit cu boli sau sarcina, caci ei nu au avut prezervativ....
iar in altfel m-a marcat un lucru cu privire la sex....motiv pentru care eu ma limitez la o relatie fara sex...chiar daca dureaza putin...din pacate.....totusi cine tine la mine are rabdare...nu?

pai eu din asta inteleg ca nu a trecut peste, si ma gandesc ca poate a mentionat acest aspect si pentru a putea vorbi cu cineva, sa mai auda pareri, sfaturi. Pentru ca dupa cum tocmai ea scria doar un foarte bun prieten stie despre toata acesta situatie...
Deasemenea din celelalte posturi ale utilizatorei inteleg ca afirmatia de mai sus este si rodul relatiilor anterioare esuate, precum si a acelei experinte.
Daca nu vroia sa se dicute putea sa spuna acest lucru nu sa multumesca pentru sfaturi (sfatul lui april sunset, spre exemplu) ..

Si totusi acesta este un forum public, in care daca faci o afirmatie privitoare la propria persona vor exista inevitabil si discutii legate de aceasta.

#1209 2012-01-26 19:24:36

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu cred ca toata viata ei a facut alegeri gresite legate de sex si de aici motivul ei de a se limita la "fara sex". pana la urma viol psihic se poate considera si "hai fa sex cu mine ca promit sa ma impac cu tine" (putin tras de parul termenul dar hai..)
toti suntem diferiti, toti prezetam in mod diferit situatiile din viata noastra insa cand esti victima unui viol nu spui "m-au fortat putin". si o spun din experienta mea proprie si personala. si cu atat mai mult nu ii numeri ca parteneri sexuali
poate intr-adevar e cum spune ea si nu s-a maturizat insa si eu cred ca nu constientizeaza de fapt ce s-a intamplat. si poate e mai bine asa

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1210 2012-01-26 19:35:42

EneAlexandra1991
New member
Site

frankie, daca tu crezi ca eu am fost la petrecere ca sa "mi-o trag cu cineva" te inseli amarnic neutral
Eu am fost destul de retrasa, si foarte rar merg la petreceri si nu la orice petrecere....am vrut sa ma integrez in societate, sa mai cunosc oameni, sa-mi fac prieteni noi....in nici-un caz sa gasesc baieti pt one-night-stand. cum am ajuns la situatia aceea, foarte simplu: dansam cu unul din cei doi (ei doi sunt prieteni buni), si mi-a spus sa iesim afara sa luam aer. eu de credula ce am fost, nu aveam idee ca de fapt a fost un pretext ca sa ma duca intr-un loc mai retras, unde a venit si prietenul lui.

cu privire la prima relatie esuata, a fost tot din cauza increderii pe care o aveam, eram fericita ca am gasit "persoana potrivita"...si din nou am mai avut inca una esuata, din ce cauza? pentru ca nu i-a convenit domle sa astepte, s-a plictisit si am zis ca hai, incercam, dar nu a fost sa ne potrivim...pentru ca el nu a fost pasional, s-a dovedit a fi un pervers sad

acum, frankie, spune-mi daca sunt genu de persoana asa cum ai zis tu, spune-mi daca eu am nevoie de "educatie".... neutral

asa e coraline, nu m-am maturizat destul incat sa evit esecuri....insa sper ca de-acum incolo sa nu mai esuez, macar sa nu mai esuez daca nu sa ma maturizez....

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-26 19:38:45)

#1211 2012-01-26 20:13:25

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Cora, eu pur si simplu am ramas uimita de seninatatea ei. Nu stiu cum as putea sa stau pur si simplu sa ma violeze unii sau sa ma forteze sa fac sex fara ca eu sa vreau dar totusi o fac pt ca m-au amenintat ca ma bat. Mintea mea nu poate sa accepte asa ceva big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1212 2012-01-26 20:22:35

EneAlexandra1991
New member
Site

După ?nt?mplarea asta, eu m-am apucat de karate, de-asta sunt aşa senină  box
nails

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-26 20:23:48)

#1213 2012-01-26 21:59:33

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Mare dreptate are cora in primul ei post legat de EneAlexandra. In loc sa ajutati sa treaca peste "trauma"(chiar daca este sa nu una in viziunea ei) si sa scape de eventualele conceptii ce sunt rezultatele intamplarii povestite, voi discecati raul. Ma scuzati, eu nu agreez stirile de la ora 17.

@eneAlexandra: interesant blog ai wink "dar persoana care alege sunt eu, bine?nţeles."  Daca ii pui frumos pe jar, o sa-ti gasesti "the one-ul"  styrka  A mai zis cineva pe aici ca nu mai gaseste baieti buni..si si-a gasit wink

#1214 2012-01-26 22:57:29

EneAlexandra1991
New member
Site

goodluck  sper să am şi eu noroc. mă bucur că ţi-a plăcut blogul. nu e cine ştie ce blog, nici nu mă laud cu el, eu mai mult scriu ceea ce simt şi ?n funcţie de starea de spirit la momentul respectiv, adică ?mi ?mpărtăşesc g?ndurile.  Scuzaţi de off topic.

#1215 2012-01-26 23:37:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

offtopic Timo, eu acum aproape 4 luni jumate , puteam sa ma jur ca nu exista un tip bun, care sa ma completeze, si care sa faca fata sechelelor mele, si caruia sa ii pot ierta greselile, si sa imi poate ierta greselile.. Si cand ma asteptam mai putin, s-a intamplat.. Si in curand se fac 4 luni..

Ontopic, Alexandra, felicitari pentru puterea de a fi asa "senina" si crede-ma cel mai bine e sa nu te stresezi .. Cineva de pe forum, mi-a spus o data ce ce-i al meu e pus deoparte..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1216 2012-01-27 09:26:41

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Queen, fix in aceeasi situatie eram si eu smile dar de 3 luni, sunt cea mai fericita, pt ca ma bucur ca am descoperit pe cineva care sa fie pt mine. la fel ca si Alexandra, am trecut prin multe, pe care nu le-am impartasit nimanui niciodata, dar am trecut peste in final, asa ca eu una o inteleg si stiu ce vrea sa transmita.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.