homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-65

#1217 2012-01-27 11:35:03

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

EneAlexandra1991 a scris:

frankie, daca tu crezi ca eu am fost la petrecere ca sa "mi-o trag cu cineva" te inseli amarnic neutral
Eu am fost destul de retrasa, si foarte rar merg la petreceri si nu la orice petrecere....am vrut sa ma integrez in societate, sa mai cunosc oameni, sa-mi fac prieteni noi....in nici-un caz sa gasesc baieti pt one-night-stand. cum am ajuns la situatia aceea, foarte simplu: dansam cu unul din cei doi (ei doi sunt prieteni buni), si mi-a spus sa iesim afara sa luam aer. eu de credula ce am fost, nu aveam idee ca de fapt a fost un pretext ca sa ma duca intr-un loc mai retras, unde a venit si prietenul lui.

cu privire la prima relatie esuata, a fost tot din cauza increderii pe care o aveam, eram fericita ca am gasit "persoana potrivita"...si din nou am mai avut inca una esuata, din ce cauza? pentru ca nu i-a convenit domle sa astepte, s-a plictisit si am zis ca hai, incercam, dar nu a fost sa ne potrivim...pentru ca el nu a fost pasional, s-a dovedit a fi un pervers sad

acum, frankie, spune-mi daca sunt genu de persoana asa cum ai zis tu, spune-mi daca eu am nevoie de "educatie".... neutral

asa e coraline, nu m-am maturizat destul incat sa evit esecuri....insa sper ca de-acum incolo sa nu mai esuez, macar sa nu mai esuez daca nu sa ma maturizez....

alexandra o tii intr-una cu 'norocul'... relatiile adevarate nu se bazeaza pe 'noroc'. prieteniile care tin ceva ani buni, la fel, ca sa nu mai spun ca nu le intalnesti la party-uri. ai facut alegeri gresite, pentru ca nu stii ce este bine sau corect pentru tine, si nu vei invata asta ducandu-te la astfel de party-uri. sunt curioasa, te-ai dus singura? nu ma refer la 'viol', ci la faptul ca desi spui ca esti retrasa, imi tot dai impresia (foooarte puternica) ca nu asta iti doresti, ci vrei sa fii ca acei 'copii cool' de la party (nu aia doi, ci restul de acolo). cine era la party? de obicei te duci insotita de un/o prieten/a bun/a sau de a date ales cu ceva grija, poate exceptand daca sunt colegi si te intelegi bine cu ei, dar din ce ai spus, nu esti acceptata in grupul de colegi, asa ca nu ar fi o idee buna sa te duci la un party al lor singura, dar ma rog. intorcandu-ma la relatii, nu cred ca ai avut asa ceva, nu stiu exact cum a fost prima dar nici aia nu-mi suna a relatie, asa ca vorbesti despre sex, in lipsa de altceva. nu mai vorbii despre dezastrele sexuale pe forum, ci cauta o relatie adevarata, daca asta iti doresti. nu trebuie sa-l tii pe jar, of, nu stiu cum sa-ti explic, poti sa tii pe jar un tip 3 luni, 6 luni poate, si sa ti-o traga si sa plece, pentru ca ai facut un joculet super provocator pentru el. daca asta vrei, este complet acceptabil, daca nu vrei asta, atunci nu juca joculete, dar nici nu face sex cand vrea el, ci cand vreti amandoi! si trebuie sa va acordati timp sa va cunoasteti, si nu doar in contextul misterios de date, unde nimeni niciodata nu se va prezenta exact asa cum este, ci va prezenta ce are mai bun. ce altceva? sa vreti aceleasi lucruri referitor la aspectele importante. cam asa incepi o 'relatie', nu o bataie de joc.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-27 11:37:15)

#1218 2012-01-27 14:28:11

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

frankie, respira!! tongue

fucking perfect...

#1219 2012-01-27 15:56:27

EneAlexandra1991
New member
De la: Galaţi
Inregistrat: 2012-01-24
Site

frankie, adevărul e că duc?ndu-mă la o petrecere de majorat al unei colege, simţeam că aveam şansa să ma ?nţeleg cu colegii şi să fiu acceptată ?n colectiv. şi ?ntr-adevăr, am reuşit să mă fac acceptată, după c?teva luni au aflat de ?nt?mplare şi ca prin minune m-au ?nţeles şi nu-mi poartă nimeni pică, din contră, toate mi-au spus că dacă mai merg la petreceri cu ele, musai să le spun dacă cineva se mai leagă de mine.

iar cu privire la o relaţie serioasă, consider că mai pot aştepta, am toată viaţa ?nainte. mai pot cunoaşte băieţi, sunt o grămadă...şi na....trebuie să fie undeva ?ntr-un colţişor al păm?ntului un băiat destinat mie smile

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1220 2012-01-28 11:19:40

eph
Hero member

luisjota a scris:

frankie, respira!! tongue

hello, luis! kram  styrka 
am inteles alexandra, nici macar nu cauti asta. ok. si daca tu zici ca te-au acceptat colegii acum, dupa un singur incident, pe care oricum cred ca trebuia sa il imparti doar cu persoane care te iubesc si pe care le iubesti...

#1221 2012-01-28 11:22:09

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Enea, totusi n-am inteles o  chestie:

cam cati barbati se holbeaza la fundul tau cand nu esti atenta? aproximativ macar, nu vreau o cifra exacta
big_smile
punish
frankie puss

Ultima oara a fost editat de luisjota (2012-01-28 11:23:27)

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#1222 2012-01-28 15:34:23

angel4ver
New member
Inregistrat: 2012-01-27

hmm, primul prieten l-am avut in clasa a8a, dar a fost o relatie copilaroasa. nici macar nu ne-am sarutat, ci ne-am tinut doar de mana si ne-am plimbat mai mult. plus pupatul, dar asta nu se pune. cu al doilea prieten m-am sarutat, iar asta s-a intamplat in ultimul an de liceu. in total am avut patru parteneri, dintre care doar cu ultimul (respectiv actualul de aproape trei ani) am avut prima experienta sexuala si l-am iubit (respectiv il iubesc, ne iubim in continuare).

#1223 2012-01-28 19:15:41

EneAlexandra1991
New member
De la: Galaţi
Inregistrat: 2012-01-24
Site

buna intrebare luis lol

frankie, acum nu am timp sa caut, am timp abia dupa ce scap de bac si dupa ce ma asigur ca sunt acolo in lista cu cei admisi la o facultate buna....si de-asta zic....am timp destul.

angel4ever, ai avut noroc, felicitari!

Ultima oara a fost editat de EneAlexandra1991 (2012-01-28 19:20:52)

În spatele unei femei frumoase stă întotdeauna un bărbat care se holbează la fundul ei. big_smile

#1224 2012-01-29 15:19:05

angel4ver
New member
Inregistrat: 2012-01-27

eu zic ca Dumnezeu mi l-a adus in viata ^_^
multumesc frumos, EneAlexandra1991

#1225 2012-01-29 17:19:42

eph
Hero member

gata cu off-topicul! acum vad unde postati voi.
on-topic: partener nou tongue

#1226 2012-02-15 09:31:45

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

se pare ca acnticonceptionalele ar avea o oarecare legatura cu starile depresive. Da, toata lumea are nevoie de un psiholog, indiferent ca e vorba de o despartire/ un deces al cuiva drag sau stresul cotidian, cu ajutorul unui psihoterapeut inveti sa iti gestionezi singur starile atat de fericire dar si de tristete, astfel incat sa devii o persoana echilibrata cu un nivel ridicat de incredere in sine.

Sfatul meu este sa iti analizezi comportamentul di gandurile care te-au determinat sa iei deciziile importante in fost relatie si sa inveti din ele. Cand te mai simti suparata ca actualul nu a fost primul gandeste-te ca oricum nu ai ce face, deja nu mai tine de controlul tau sa dai timpul inapoi. Invata sa iei deciziile importante dupa o analiza la sange, astfel incat pe  viitor sa nu mai ai regrete. Chiar si asa, cu siguranta vor mai aparea situatii pe care le vei regreta, ideea e sa inveti din ele.
Fii mandra de cine esti acum, si multumeste-le chiar si celor care te-au ranit, pentru ca, daca o iei logic, poate fara ei, nu erai omul care esti astazi.

si ca sa fiu on-topic: am avut un partener, la toate capitolele sex, primul care m-a vazut dezbracata, primul care oirce lol. Nu m-am "jucat cu focul" inainte de el.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#1227 2012-02-15 18:38:13

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-03-02 14:03:53)

#1228 2012-02-15 19:33:53

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Eu am doar unul pana acum si sper sa raman cu el hjarta

Two souls don't find each other by simple accident

#1229 2012-02-21 12:50:38

Nicolle28
New member
Inregistrat: 2012-02-21

Unul singur, de la 17-28 ani.Si nu a intervenit deloc monotonia in relatia noastra, pot spune ca  ne iubim mult mai intens ca in prima zi. hjarta

#1230 2012-02-21 14:20:02

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

ma bucur sa aud asta smile deci.. se poate si asa, nu cum gandesc majoritatea, daca isi gasesc pe altul mai bun deja sunt in bratele lui..

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#1231 2012-02-21 14:35:40

Nicolle28
New member

Subsum a scris:

ma bucur sa aud asta smile deci.. se poate si asa, nu cum gandesc majoritatea, daca isi gasesc pe altul mai bun deja sunt in bratele lui..

pur si simplu, niciunul dintre noi nu a simtit nevoia sa mai caute in alta parte... smile

#1232 2012-02-21 14:38:38

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Majoritatea e doar una.
offtopic
Sunt rare cazurile cand iti gasesti din prima "za oanu". E foarte bine ca totusi se mai intampla.

Dar daca gasesti pe altcineva mai bun decat actualul, care-ti indeplineste cerintele..de ce sa nu te duci in bratele lui?

Tu nu-ti schimbi telefonul cu altul mai nou, care iti satisface nevoile?

Nu zic sa iti schimbi partenerul imediat, gen moama e mai blond..il vreau! si imediat renunti la actualul. Daca totusi nu poti rezolva problemele/framantarile din relatie, spui motivul, iti iei adio si fiecare merge pe drumul lui. "Problema" odata si odata tot racaie relatia si poate sa o desparta la o varsta mai mare cand e mai greu sa-ti refaci viata.

My2c.

#1233 2012-02-21 14:44:48

Nicolle28
New member

timo a scris:

Majoritatea e doar una.
offtopic
Sunt rare cazurile cand iti gasesti din prima "za oanu". E foarte bine ca totusi se mai intampla.

Dar daca gasesti pe altcineva mai bun decat actualul, care-ti indeplineste cerintele..de ce sa nu te duci in bratele lui?

Tu nu-ti schimbi telefonul cu altul mai nou, care iti satisface nevoile?

Nu zic sa iti schimbi partenerul imediat, gen moama e mai blond..il vreau! si imediat renunti la actualul. Daca totusi nu poti rezolva problemele/framantarile din relatie, spui motivul, iti iei adio si fiecare merge pe drumul lui. "Problema" odata si odata tot racaie relatia si poate sa o desparta la o varsta mai mare cand e mai greu sa-ti refaci viata.

My2c.

La noi nu e cazul, nu simt nevoia sa experimentez si cu alti barbati, pe plan sexual ma refer.... Suntem de aproape 12 ani impreuna si ne cunoastem bine unul pe altul, ne acceptam cu calitati si defecte...

#1234 2012-02-21 15:40:34

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

timo daca tu compari un telefon cu o relatie, e clar lol daca eu imi gasesc pe alta mai buna, indiferent cat de frumoasa e sau ca e mai desteapta, etc.. nu mi-as parasi actuala prietena, asta ar insemna ca n-o iubesc si imi bat joc de ea. "problema" aia care racaie, trebuie rezolvata. DAR, daca nu exista probleme deloc intr-o relatie si totul merge cum trebuie, si brusc cunosti pe una mai buna, din toate punctele de vedere, i-ai spune actualei tale ca ti-ai gasit ceva mai bun, si o parasesti? sau probabil ai cauta nod in papura din orice chestie minora, doar doar ai reusi sa fii cu "noua cucerire", nu? (ca am vazut ca se mai practica asta.. se cauta probleme si motive de cearta asa.. din senin cand vrei sa scapi de cineva)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#1235 2012-02-21 16:04:46

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Iti raspund cu placere dar mai intai pune-mi o intrebare logica. smile

Subsum a scris:

daca nu exista probleme deloc intr-o relatie si totul merge cum trebuie, si brusc cunosti pe una mai buna, din toate punctele de vedere

*comparatia era fictiva, sa se inteleaga mai bine ce vreau sa spun hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.