|
Nu esti logat.
Flucovim !!-2#20 2007-10-03 21:34:54
Re: Flucovim !!flucoric-ul ca si flucovim`ul sau altele se iau doar in anumite cazuri in doza unica... pentru a trata candidoza se ia 7 sau 10 zile, 1 pe zi .. cel putin eu asa am luat de fiecare data (si numai dupa prescriptia medicului). Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #21 2007-10-03 21:35:02
Re: Flucovim !!
deci? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-10-03 21:36:09
Re: Flucovim !!Mersi alexia & amedeea. Eram doar curioasa cat costa Flucovim si ce contine. Sigur ca o sa iau ce mi-a dat la farmacie, nu e nici o problema. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #23 2007-10-03 21:37:52
Re: Flucovim !!deci si scaderea imunitati poate sa fie de vina pt. candida........ acum stiu de ce reapare ca la mine e varza. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-10-03 21:39:08
Da, e doza unica. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-03 21:40:39
Re: Flucovim !!multumesc frumos vdaiene .hai sa nu mai deschid alt topic:voi fetelor ce tratamente homeopate luati pt. crestera imunitatii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-10-03 21:45:29
-Multa lamaie (in ceai, limonada, felia in sine), Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-03 21:48:17) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #27 2007-10-03 21:49:28
Re: Flucovim !!multumesc vdaiana:* VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-10-04 08:21:32
Re: Flucovim !!Nici la mine nu a avut niciun efect flucovimul. Acum iau cervugid. A scapat cineva cu cervugid? Offline #29 2007-10-04 10:02:47
Re: Flucovim !!flucovim nu e acelasi lucru cu cervucid.e antimicotic si un antimicotic ar trebui sa iei. mami de minuni Offline #30 2007-10-04 10:08:43
Am vazut la TV ca anul asta va fi pandemie de gripa la nivel mondial si OMS e ingrijorata. Ar fi bine daca ai face un vaccin antigripal care te va proteja intr-o oarecare masura. Offline #31 2007-10-04 10:42:43
Re: Flucovim !!20%din populatia Bucurestiului are deja gripa...Eu fac parte din astia 20%... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-10-04 10:49:20
ralucaelena...pot s ate intreb de ce nu mai vrei sa mergi la marie stopes pentru analize? ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #33 2007-10-04 10:56:40
Vaiii! Deja?! ...Si eu care vroiam sa te pup. Offline #34 2007-10-04 10:57:01
Re: Flucovim !!cum sa nu.pai in primul rand m-am enervat pt. ca doctora la care am fost tot imi da acelasi tratament pt. condidoza desi este evident ca nu este cel mai bun pt. mine iar in al2lea rand am auzit tot felul de chestii despre analize facute gresit la ei si sincer inclin sa cred ca sunt adevarate cateodata sunt chiar scarbosi.am aflat chiar de la sora mea ca i-au facut si ei o analize gresita acum cativa ani si nu numai de la ea asa ca ( VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2007-10-04 11:02:42
Re: Flucovim !!Despre clinica aceasta http://www.clinicaelite.ro/ ce parere aveti? Dr. Elena Voiculescu lucreaza aici si am auzit lucruri foarte bune despre ea. What do you think? Offline #36 2007-10-04 11:45:45
mersi frumos pentru raspuns...si eu am fost la ei si mi-au iesit o multime de chestii la analize ....si sincer cu 3 luni inainte nu imi iesise nimic...asa ca am fost putin sceptica de rezultat....acu vreau sa astept ca imi treaca cm sa merg sa repet analizele in alta parte...tu unde mergi? ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #37 2007-10-04 11:48:07
Re: Flucovim !!chiar nu stiu unde sa ma duc.daca o sa fie nevoie de antifungigrama ma duc la cantacuzino.o sa fac tratament pt.candida si dupa repet analiza la secretie dar chiar nu stiu unde sa o refac .sunt in ceata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2007-10-04 12:05:54
Re: Flucovim !!raluca...ia inceraca sa faci si secretia la cantacuzino Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|