|
Nu esti logat.
Tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT-2#20 2007-10-16 00:52:51
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITeu zic sa incerci carefree aloe si sa imi zici ce parere ai Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #21 2007-10-16 00:55:57
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITpai o sa incerc cand va reveni menstruatia ... si o sa vad ce si cum. Offline #22 2007-10-16 01:41:30
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITda,dar cand ai hemoragii la care de abia fac fata un OB si un absorbant simultan....nu prea ai de ales...imi placeau mai mult Tampax urile,pt acel aplicator-insa de la ele am vomitat ,am facut o reactie toxica si am renuntat Ultima oara a fost editat de lucik (2007-10-16 01:50:23) Offline #23 2007-10-16 02:06:53Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITIn mod normal FDA-ul are mare importanta si, daca ei au dat 'unda verde' poate nu e dracu' atat de negru. Offline #24 2007-10-16 02:20:24
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITDa...si mie mi se pare ca se observa prin blugi ca porti absorbant...si ma simteam super aiurea... Preferam sa port bluze lungi, sa-mi acopere fundul cand eram pe stop. Asa cu tampoanele nu mai am probleme.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-16 02:30:18
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITeu raman tot la absorbante.am inecrcat ob-uri, dar nu m-am simtit deloc bine.ori nu le suporta organismul meu, ori nu le foloseam eu asa cum trebuia.asa k, deocamdata raman tot la absorbante. Offline #26 2007-10-16 10:46:45
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITsi eu sunt fan tampoane, subscriu la ce-a spus dojo, nu mai am grija petelor pe nici unde, e adevarat nu am nici un flux super abundent, asa incat tampon + uneori protege slip, din acela super micut de la libresse... si e super lejer. E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #27 2007-10-16 15:34:33
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT
eu zic sa consulti un medic...nu stiu cat de normal e sa ai o menstra atat de abundenta Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #28 2007-10-16 15:38:09
incearca sa schimbi absorbantele pt ca intr-adevar de la always multe fete se irita...incearca unele care sa nu aiba suprafata ca always asa un pic lucioasa cum o are always...poti incerca always sensitive sau carefree aloe care e f subtire ...are maxim 2 mm si nu se obs deloc.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #29 2007-10-16 15:45:29
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITSi eu prefer tampoanele din cam aceleasi motive pe care le-au enumerat si alte fete:nu ma patez,nu ma irit,nu se observa,nu ma mai simt incomod ca sunt "pe stop",pot sa alerg,pot sa dorm cum vreau si sa stau cum vreau.La urma urmei,daca am sta sa cautam lucruri care sa fie 100% bune si sanatoase,am ajunge la concluzia ca nimic nu merita,eu cred ca orice lucru are defecte pe care constient sau nu le ignoram.Acum depinde si de norocul fiecaruia,poate ca cineva o sa foloseasca tampoane ani buni fara sa pateasca nimic iar cineva care foloseste o singura data sa faca rana pe col sau sa aiba alte probleme.Asta e parerea mea Offline #30 2007-10-16 17:02:00
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITABSORBANTE folosesc always sensitive mai bine zis.am folosit o sg. date tampoane si pe ala l-am scos dupa jumatate de ora ma enerva adevarat nici prea bine nu il montasem in plus nu cand ma gandesc ca sta bucata aia de material imbibata in sange in vaginul meu si la cate bacterii apar acolo pt. ca sangele nu se elemina la exterior mi se ridica parul pe ceafa :- VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-10-16 17:31:27
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITFetelor, la Cluj nu mai gasesc Libresse. Oare a foat scos de pe piata? iubesc+Camelia+Matei Offline #32 2007-10-16 17:34:00
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITnu a fost scos....depinde de farmacii ca nu peste tot au libresse #33 2007-10-16 18:15:31
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITeram dependenta intr`un timp de oburi..auzisem ca nu sunt indicate si le`am lasat..prefer absorbantele chiar daca le schimb f des in primele zile..la mine e problema cu fluxul..inainte aveam si ob si absorbant..acum merge doar cu absorbant Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #34 2007-10-16 18:27:03
vai andrutza eu nu stiu unde sa mai caut. Cu restul transpir si nu imi place. Nici la Metro nu mai gasesc de doua saptamani. Da am sa mai caut. iubesc+Camelia+Matei Offline #35 2007-10-17 17:10:07
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITin hipermarcheturi...nu aveti in cj? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #36 2007-10-17 17:13:44
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITda stiu cum e tomina, nici eu nu folosesc alte absorbante decat astea de la libresse, ma simt super cu ele. #37 2007-10-17 19:22:12
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITEu le-am descoperit pe astea de la Everbel.....sunt super....si oricum imi iau tot varianta ultra sensitive ca la Always! Offline #38 2007-10-23 18:38:50
Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSITmie una nu imi place gama sensitive de la always....nu mi se pare...suficient de ...absorbanta Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|