homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT-3

#39 2007-10-23 18:44:21

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT

bela a scris:

mie una nu imi place gama sensitive de la always....nu mi se pare...suficient de ...absorbanta

nici mie nu-mi plac.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#40 2007-10-23 18:53:04

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

andrutza a scris:

da stiu cum e tomina, nici eu nu folosesc alte absorbante decat astea de la libresse, ma simt super cu ele.

uite, eu de atunci tot caut libresse si nu am gasit inca. Efectiv am impresia ca nu mai aduc la Cluj! Nu e corect! Celelate nu imi plac deloc! sad

iubesc+Camelia+Matei

#41 2007-10-23 18:57:24

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

nu aveti sensiblu helpnet dona in cj? poti inreba acolo si poate aduc

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#42 2007-10-24 23:21:06

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

Acum am aflat si eu de controversa asta...azbest,dioxin si produse de inalbit in tampoane? M-am cam speriat,dar tot nu sunt convinsa sa revin la absorbante...totusi as incerca alte marci decat allways,caci si eu ma irit de la alea si am tot timpul impresia ca se aud fosnete.

It's over!

#43 2007-10-24 23:23:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

allways sensitive e f bun
si eu ma irit de la ala obisnuit...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#44 2007-11-01 01:51:58

bela
Sr. member

am vazut ca au aparutsi always ultra sensitive...asa ca exista alternative

#45 2007-11-01 09:50:18

crys_ty_na
Platinum member

dap smile mi au luat...au ceva albastru pe ele:P dar imi plac...nu m am patat luna asta (si eu mai reusesc performante de astea)

#46 2007-11-01 15:18:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu ultima data am patit-o vreo 2 nopti sau 3 la rand, da nu ma trezesc nici sa ma impuste cineva.

cat despre ob chiar nu auzisem de chestia asta, oricum nu am mai folosit in ultimu timp pentru k nu mai pot sa le bag, parca as fi handicapata, daca imi pun nu pot sa mai stau jos k ma doare

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#47 2007-11-02 15:13:35

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

eu folosesc absorbante dar cateodata cand trebuie sa imi iau pantaloni ff stramti sau putin mai transparenti folosesc tampoane pana akum chiar nu ma avut niciio prb dar cand am citi cele de mai sus mam cam speriat

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#48 2007-11-03 23:29:08

bela
Sr. member

deadrose a scris:

eu ultima data am patit-o vreo 2 nopti sau 3 la rand, da nu ma trezesc nici sa ma impuste cineva.

eu ma trezesc de cateva ori pe noapte...nu pot adormi la loc dc nu merg la baie

#49 2007-11-04 00:25:38

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Fetelor, nu mai credeti povestile astea cu dioxina in tampoane, deodorante care provoaca cancer de san, mancarea gatita la microunde care provoaca nu stiu ce boli... Cautati "urban legends" pe google si va veti da seama cat de ridicole sunt toate asteai! Si nu va veti mai pune nciodata problema" dar daca o fi adevarat?..."

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#50 2007-11-04 02:03:24

bela
Sr. member

fiecare cu parerea lui!
faza cu microundele e verificata stiintific ...a fost recent un docum. pe discovery despre efectele undelor din cuptor asupra mancarii , careia ii modifica la nivel molecular compozitia si o transforma in anumite substante care nu mai sunt recunoscute de corpul uman....
si mi se pare perfect logica pt ca lumea de mii d ani a consumat mancare preparata in diverse feluri, corpul uman "adaptandu-se"la alimentele transformat astfel...pe cand microundele sunt relativ recent introduse...de aceea in timp organismul are de suferit

#51 2007-11-04 10:44:19

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

crys_ty_na a scris:

allways sensitive e f bun
si eu ma irit de la ala obisnuit...

Everbel sunt si mai naspa. Nu le recomand!

#52 2007-11-04 14:30:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bela a scris:

fiecare cu parerea lui!
faza cu microundele e verificata stiintific ...a fost recent un docum. pe discovery despre efectele undelor din cuptor asupra mancarii , careia ii modifica la nivel molecular compozitia si o transforma in anumite substante care nu mai sunt recunoscute de corpul uman....
si mi se pare perfect logica pt ca lumea de mii d ani a consumat mancare preparata in diverse feluri, corpul uman "adaptandu-se"la alimentele transformat astfel...pe cand microundele sunt relativ recent introduse...de aceea in timp organismul are de suferit

stiam si eu asta cu microundele tongue

zicea nashira k in fond toti o sa murim pana la urma, asa k de ce sa nu ne bucuram si sa bem o cola, sa mancam cine stie ce tampenie... si mai bagam si un ob daca ne simtim mai bine asa tongue (asta am adaugat-o eu tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#53 2007-11-04 18:24:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu folosesc tampoane normale primele zile si apoi OB pt restul...
   Se pare k toampoanele interne au fost intotdeauna foartye controversate..pe de o parte cred k din cauza k au revolutionat in mare parte arta protejarii de prietenul lunar,si cred k la un mom dat se simte nevoia gasirii unor contraargumente pt folosirea lor....
  Bela,am si eu o curiozitate,de unde ai citit toate alea despre OB? este o sursa avizata din pct de vdr medical si etc?
   Mi-e greu sa cred k toate kestiile astea sunt adevarate..fiindk la productie fiekare chestiuta tre sa treaca de o comisie de aprobare kre sa masoare eventualele riscuri si etc..
    Practic,subscriu la ce a zis Dojo mai devreme...si nu cred k voi renunta la OB

Poor is the man whose pleasure depends on another

#54 2007-11-04 18:26:22

crys_ty_na
Platinum member

sa sti ca in america a fost o adevarata probelma cu ele cand au aparut...multe femei au murit...dar de atunci s au perfectionat...nu se risca ei sa iasa iar vreun scandal...

#55 2007-11-04 18:50:49

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

am primit si eu faza asta, in powerpoint...nush, ma pus pe ganduri...Insa, decat sa renunt la tampoane, mai bine imi asum riscul, si oricum folosesc cate 2 max 3 tampoane in primele 2 zile, asa ca efectul nu poate sa fie chiar asa de dramatic. Si nu cred ca absorbantele sunt mai sanatoase, din moment ce sangele menstrual ramane in ele, in contact permanent cu pielea, si este un foarte bun mediu de cultura pentru bacterii...in plus, eu ma simt "uda" si ca si cum as purta pampers...yakk!

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#56 2007-11-04 19:06:55

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Da, ok exista asa numitul "SST (sindromul socului toxic) este o boala care poate fi mortala si de aceea trebuie identificata si tratata cat mai devreme posibil." - asta scrie pe prospectul de la O.B.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#57 2007-11-04 19:07:25

mony_kdulce
New member
Inregistrat: 2007-08-09

sincera sa fiu dupa ce am citit chestia asta nush ce sa zic..sunt asa un pic pe ganduri cred k firma o.b. nu-si permite sa faca greseli atat de mari incat sa fabrice chestii atat de...mortale.oricum eu foloseam always am folosit si de-alea cu suprafata nelucioasa si nu le suport pur si simplu !! ma irita miros ma simt ca si cand as purta un pampers oribil !!! de cand a  aflat si mama k mi-am inceput viata sexuala e o usurare ,si cand sunt pe stop viata mea e atat de..parca nici nu as fi pe stop.chiar mi se par cea mai buna inventie de la telefon incoace. In toate lucrurile se gasesc si avantaje si dezavantaje unele de ordin biologic/chimic altele de ordin fizic. Cred k singura solutie este ca pentru a evita acele infectii un consult la ginecolog mai des:)nu?

Ultima oara a fost editat de mony_kdulce (2007-11-04 19:08:24)

Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.