homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT-4

#58 2007-11-05 00:06:43

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Re: tampoane ATENTIE!!! LUNG, DAR CITITI PANA LA SFARSIT

si firma danone care e o firma mega recunoscuta la nivel mondial cum de si-a permis sa puna dioxina "in cantitati nespecificate" in iaurt...cand dc va documentati veti afla ca dioxina (guma guar) trebuie sa lipseasca din orice aliment...
nu e vb de permis sau nepermis...e vb de f multi bani in joc....e vb de femei care in ciuda pericolelor pe care le prezinta utilizarea  tamp tot le cumpara (si nu ma refer la pericolele de mai sus)...
e acelasi lucru dc vreti cu faptul ca lumea cumpara in continuare danone, margarina etc care stim ca totusi nu ne fac bn

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#59 2007-11-05 00:08:11

bela
Sr. member

deadrose a scris:

bela a scris:

fiecare cu parerea lui!
faza cu microundele e verificata stiintific ...a fost recent un docum. pe discovery despre efectele undelor din cuptor asupra mancarii , careia ii modifica la nivel molecular compozitia si o transforma in anumite substante care nu mai sunt recunoscute de corpul uman....
si mi se pare perfect logica pt ca lumea de mii d ani a consumat mancare preparata in diverse feluri, corpul uman "adaptandu-se"la alimentele transformat astfel...pe cand microundele sunt relativ recent introduse...de aceea in timp organismul are de suferit

stiam si eu asta cu microundele tongue

zicea nashira k in fond toti o sa murim pana la urma, asa k de ce sa nu ne bucuram si sa bem o cola, sa mancam cine stie ce tampenie... si mai bagam si un ob daca ne simtim mai bine asa tongue (asta am adaugat-o eu tongue)

pai da...dar vezi e vorba si cum ne simtim dpdv medical pana murim...dc traim cu stiu eu ce afectiuni.....asa si cu fumatul...tot murim intr-o zi, nu? asta inseamna ca e ok sa fumam?...(o intrebare retorica)

#60 2007-11-05 07:10:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

fetele sincer eu am patit-o urat de la tampoanele interne...si eram o fana inraita. NU le recomand decat in cazuri extreme.....

#61 2007-11-05 14:18:18

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bela a scris:

deadrose a scris:

bela a scris:

fiecare cu parerea lui!
faza cu microundele e verificata stiintific ...a fost recent un docum. pe discovery despre efectele undelor din cuptor asupra mancarii , careia ii modifica la nivel molecular compozitia si o transforma in anumite substante care nu mai sunt recunoscute de corpul uman....
si mi se pare perfect logica pt ca lumea de mii d ani a consumat mancare preparata in diverse feluri, corpul uman "adaptandu-se"la alimentele transformat astfel...pe cand microundele sunt relativ recent introduse...de aceea in timp organismul are de suferit

stiam si eu asta cu microundele tongue

zicea nashira k in fond toti o sa murim pana la urma, asa k de ce sa nu ne bucuram si sa bem o cola, sa mancam cine stie ce tampenie... si mai bagam si un ob daca ne simtim mai bine asa tongue (asta am adaugat-o eu tongue)

pai da...dar vezi e vorba si cum ne simtim dpdv medical pana murim...dc traim cu stiu eu ce afectiuni.....asa si cu fumatul...tot murim intr-o zi, nu? asta inseamna ca e ok sa fumam?...(o intrebare retorica)

unii pot sa fumeze. si fumeaza. bunicul meu are aproape 80 de ani, si cred k fumeaza de pe la 20 de ani. si e sanatos tun, nu are nimic nimic, decat se mai vaita de niste bataturi la picioare.
nu zic k pt toti e ok sa fumeze, cine vrea si cine poate fumeaza. si asa e si cu restu, si cu alte prostii de baut si de mancat, si cu oburile.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#62 2007-11-05 15:29:56

bela
Sr. member

si de ce a ajuns pana la 80 de ani? pt ca a mancat numai junk food toata viata si numai alimente cu colesterol sau la microunde? sa nu uitam ca bunicii nostrii au avut o viat de 1000 de ori mai sanatoasa ca noi , au mancat sanatos, au trait intr-un mediu nepoluat  si mai ales au facut muuuuuuuuuuuuklta miscare

Ultima oara a fost editat de bela (2007-11-05 15:30:29)

Publicitate

loading...

#63 2008-05-13 16:48:43

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

nu te patezi!!! din punctul asta de vedere sunt super ok! Poti sa stai linistita

#64 2008-05-13 16:48:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu m-am patat niciodata, eu pun si un protej-slip si in felul asta vad cand dezastrul e pe cale sa se intample smile
si de schimbat oricum trebuie schimbate cam la 4 ore, asa ca faci teste si vezi ce marime se potriveste smile

#65 2008-05-13 17:52:13

artemys
Membru
Inregistrat: 2008-05-13

pana acum ceva timp si eu foloseam tampoane insa el mi-au redus apetitul sexual acum nu le mai folosesc si viata mea sexuala a explodat in sensul bun al cuvantului
asa ca merita sa incercati

#66 2008-05-13 17:53:31

heimdall
Diamond member

:f?rv?nad: nu prea inteleg ce au tampoanele cu sexul... doar daca incerci sa faci sex in timp ce porti ob-uri...

#67 2008-05-13 17:55:06

artemys
Membru

nu era vorba de purtatul lor in timpul actului

#68 2008-05-13 17:55:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

heimdall a scris:

:f?rv?nad: nu prea inteleg ce au tampoanele cu sexul... doar daca incerci sa faci sex in timp ce porti ob-uri...

apropo...ultima stire "beton" auzita: tampoanele folosite pe post de metoda contraceptiva rotfl

happy with him...inlove with him...puss

#69 2008-05-13 17:55:51

heimdall
Diamond member

pai si cum anume iti reduceau apetitul sexual ?
crys rotfl

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-05-13 17:56:13)

#70 2008-05-13 17:58:14

artemys
Membru

nu ma simteam bine

#71 2008-05-13 18:49:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

miha_g a scris:

am o intrebare pt fetele care folosesc ob-uri:eu folosesc numai absorbante,voi cele care folositi ob v-ati patat vreodata?exista asemenea probleme?sau sunt sigure?bineinteles aici ma refer si la faptul ca trebuie schimbate,ca daca cineva isi schimba ob-ul la trei zile e normal sa se pateze:D

eu m-am patat odata, dar nu rau, am observat pe chilot cand am ajuns acasa o pata de sange...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#72 2008-05-13 21:05:30

hely hely
Full member
Inregistrat: 2008-04-12

am incercat o singura data dar am senzatie ca imi iese din vagin.poate nu stiu eu sa il pun
ma ajuta cineva pls

#73 2008-05-13 21:07:57

my_aa
Insomniac member

pai trebuie sa il introduci mai adanc in vagin si nu vei mai avea senzatia aia....si mie mi se mai intampla in zilele in care fluxul menstrual este mai redus pentru ca nu se impregneaza cu suficient lichid ca sa se umfle tongue dar nu cade doar ai senzatia aceea putin timp la inceput smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#74 2008-05-13 21:10:15

hely hely
Full member
Inregistrat: 2008-04-12

ufff mersi

#75 2008-05-13 21:42:06

my_aa
Insomniac member

cu placere smile

#76 2008-05-14 09:19:24

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

nu e vb ca nu pot purta tanga in acele zile...dar cum in Bucuresti sunt asa distante infernale..pana sa ajung eu la o toaleta ma fac de tot rasul cu absornbantele..pentru a ma patez doar sa stau intr-o pozitie mai intr-o parte..si e gata big_smile
nu cred ca o sa renunt la ob-uri..sunt cea mai buna inventie !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.