|
Nu esti logat.
Semne de buna purtare!#1 2007-10-15 15:36:56
Semne de buna purtare!Cred ca fiecare are in amintire vreo pozna care s-a soldat cu o rana mai mica sau mai mare, ce se afla acum ca semn de buna purtare! va mai amintiti? Noua nu ne povestiti? Offline #2 2007-10-15 15:39:21
Re: Semne de buna purtare!hm...mie`mi vine una in minte acum... #3 2007-10-15 15:40:12
Re: Semne de buna purtare!pai...ar fi mai multe: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-10-15 15:45:44
Re: Semne de buna purtare!Am cazut acum cativa ani de pe un scaun cu 3 picioare ... drept in nas! Ce cautam acolo nu mai stiu. Si acum se vede o zona putin mai umflata ... Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-15 15:49:54) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-10-15 15:48:06
Re: Semne de buna purtare!cand eram mica ma jucam numai cu baietii, iar intr-o zi locatarii blocului sau gandit sa toarne smoala pe bloc dupa ce au terminat eu si ceilalti copii ne-am luat bete si ne-am facut buzdugane ( ce vremuri) cand mi-am bagat mana si eu in butoiul cu smoala sa iau cat mai multa un alt baiat a bagat si el batul si mia picurat smoala fierbinte pe mana. si acum am cicatricea si de fiecare data imi aduc aminte de aceea poznaie Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-15 15:53:16
Re: Semne de buna purtare!super tare, andrada! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-10-15 15:54:40
Re: Semne de buna purtare!pe la doi sau trei ani alergam in curtea blocului bunicilor mei. si cand am dat de o mica denivelare in trotuar, bineinteles k am picat in bot si mi-am spart nasul. si acuma nasul meu are o mica unflatura in locul unde m-am lovit. dar nu ma deranjeaza imi aduce aminte de copilarie 29+ Offline #8 2007-10-15 16:01:41
Re: Semne de buna purtare!nicolle_rox, fallingstar, sa facem un club al celor cazuti in nas ... Poate asa o sa ma impac si eu cu aspectul nasului meu ... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #9 2007-10-15 16:08:30
Re: Semne de buna purtare! facem clubul! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-15 16:08:40) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2007-10-15 16:16:59
Re: Semne de buna purtare!am un semn pe obrazul drept... cand eram mica eram cu fratele meu intr-un loc de joaca amenajat, el se dadea in leagan iar eu ma rugam de el sa ma lase si pe mine sa ma dau! si tot stand in fata lui a venit cu leaganul direct in fata mea! Offline #11 2007-10-15 16:25:57
Re: Semne de buna purtare!
29+ Offline #12 2007-10-15 16:38:48
Re: Semne de buna purtare!v-ati facut vreodata jocul acela de a te adormi cineva prin strangere? ei bine mi la facut si mie cineva am inspirat si expirat aerul pana am obosit iar dupaia mi-am tinut respiratia si mastrans tare in brate iar eu am cazut lata( din picioare) cu fata in jos fara sa pun mainiile in fata( eram adormita) iar dupa cateva secunde mi-am revenit ca ma scuturase fratele meu cu prietena mea dar cand m-am ridicat eram plina de sange pe fata si a inceput sa ma doara rau m-au dus acasa m-am spalat iar pana nu mia trecut ranile de pa fata nu am mai iesit afara. am ramas cu doar o mica cicatrice sub nas care abia se vede spre norocul meu.si am mai facut o gramada de poznai Offline #13 2007-10-15 16:55:51
Re: Semne de buna purtare!
si eu am avut acelasi deget buclucas rupt, anul trecut la inceperea anului de facultate si l-am tinut in sus vreo 2 saptamani ca era pus cu atele cu tot tacamul... mami de minuni Offline #14 2007-10-15 17:00:53
Re: Semne de buna purtare!Eu am un semn de cand eram prin generala. Ma luptam cu fratii mei mai mici, cu o nuia, desprinsa din biblioteca Era saraca biblioteca foarte dezmembrata. I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #15 2007-10-15 17:24:08
Re: Semne de buna purtare!imi aduc aminte ca am cazut o dta din vitza....furam struguri din fata scarii blocului....si am cazut pe scari si m am rostogolit.......nasol...mi a fost f rau dupa aceea.... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #16 2007-10-15 17:31:01
Re: Semne de buna purtare!dar iubitzii vostri au asa ceva sau au fost ingerashi, dragii de ei??? iubi meu are nasul un pic de tot stramb dupa o lupta din liceu; mi-a povestit si am ras mult amandoi; de atunci il alint si nazbatie mica!!! Offline #17 2007-10-15 17:37:42
Re: Semne de buna purtare!io cand eram mica ma jucam fotbal cu baietii....si eram "portar' si m-am aruncat dupa minge si am cazut cu genunchiul intr-un maracine urias.....si acum am un semn acolo.....asta e una .....a 2a caram cu varul meu niste pietre....si cand m-am aplecat sa iau una el a ridacat alta piatra si a venit cu coltul de la piatra ( erau nistre pietre mari ) in mijlocul fruntii.....am ramas cu un semn....bine macar ca nu se vede foarte rau.....iar a 3a am cazut dupa casa de la bunici mei....am ramas cu un semn la glezna..... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #18 2007-10-15 17:40:58
Re: Semne de buna purtare!aaa...am incercat cu frate-miu o data sa sar un gard si am ramas cu capul intr-un cui. la noi in cartier eram numai eu si cu inca o fata, restul baieti...si stateam vis-a-vis de cel mai mare cimitir din iasi...nu era zi in care sa nu ne jucam printre/in cavouri...cand s-a deschis groapa comuna din nu stiu ce razboi am mers sa vedem si noi si baietii au luat castile soldatilor si ranitile si s-au jucat toata vara cu ele. am un semn pe arcada dreapta plus un semn in coltul ochiului drept de la varsat de vant...a fost o buba pe care am rupt-o pt ca veneau baietii cu uratul si eu nu puteam sa apar asa mami de minuni Offline #19 2007-10-15 17:42:36
Re: Semne de buna purtare!eram mai demult in spatele blocului shi ma jucam cu baietzii...aveam vreo 5 ani...shi la un moment dat unu..mai mik decat mn s-a trezit sa-mi dea cu o piatra in cap....acum am un semn de toata frumusetzea pe frunte..exact de unde incepe parul...nu se observa decat dak te uitzi atent..shi uneori imi fac cararea dupa semnul ala ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|