homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de stomac ingrozitoare:((-2

#20 2010-04-01 23:07:36

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: durere de stomac ingrozitoare:((

ankuzza a scris:

stie cineva cat tine o criza de gastrita?am niste stari de voma ingrozitoare, ameteli si simt un mare discomfort la stomac mai ales cand ma ridic din pat..marti am inceput cu crizele,n`am vomat pt ca nu pot,dar starea de voma persista..marti si miercuri am luat ciprinol,probabil ala o fi agravat,dar cat imi ia sa`mi treaca, simt ca nu mai potttt!

Stomacul nu ma doare,decat daca apas, am insa o senzatie surda de arsura...

Pai pentru ce ai luat ciprinol?

Nu pot sa ma exprim ce ar putea fi, e clar ca trebuie sa te vada un medic. Gastrita - daca ar fi, dar nu putem spune sigur - nu trece de la sine.

Exista posibilitatea unei sarcini? Intreb pentru ca ai niste simptome compatibile. Poate fi si ceva cu vezica biliara, chiar sunt multe lucruri compatibile.

Oricum, e de vazut un medic, e important sa te intrebe mai multe lucruri si sa te vada pur si simplu, nu e de stat.

#21 2010-04-02 08:55:30

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

pai am fost la urgente si de acolo mi`au pus diagnosticul..bineinteles ca si cel de la rinichi pe care mi l`a pus dr de familie fara analize...pentru rinichi am luat ciprinol...

sarcina nu cred, iau antibebe

si gastrita cum trece?iau omez, no spa si inca un medicament dat de doctor..debridat se numeste..dar ieri am inceput tratamentul si aseara m`a luat iar o criza cu stari puternice de voma

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#22 2010-04-02 15:12:39

ankuzza
Hero member

ideea e ca nu am dureri..doar arsuri si simt ca un ghem in stomac..mai ales cand ma ridic din pat si merg..ma ia si mai rau...
dar chiar atat sa ma tina?asa de rau sa ma simt de la o gastrita?sa pic la pat?Azi fac endoscopie sunt f speriata,dar trebuie,sper sa`mi revin odata ca simt ca nu mai rezist..sunt slabita,nu pot manca..mai sunt si super slabanoaga...n`am de unde grater((

#23 2010-04-02 19:02:14

moksha
Hero member

ankuzza a scris:

ideea e ca nu am dureri..doar arsuri si simt ca un ghem in stomac..mai ales cand ma ridic din pat si merg..ma ia si mai rau...
dar chiar atat sa ma tina?asa de rau sa ma simt de la o gastrita?sa pic la pat?Azi fac endoscopie sunt f speriata,dar trebuie,sper sa`mi revin odata ca simt ca nu mai rezist..sunt slabita,nu pot manca..mai sunt si super slabanoaga...n`am de unde grater((

cu endoscopia cred ca ai aflat ce ai exact, nu puteam sti daca ai gastrita in absenta investigatiilor.
scuze ca nu am raspuns mai devreme, astept vesti.

#24 2010-04-02 21:08:59

ankuzza
Hero member

am facut endoscopie,am gastrita dar nu f grava..ce e grav e ca s`ar putea sa am hepatita..a zis ca de la gastrita aia nu sunt normale simptomele mele atat de grave..adica starea mea de voma atat de intensa..mai ales cand vad mancarea...sunt distrusa!

Publicitate

loading...

#25 2010-04-02 22:05:46

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

si eu am avut gastrita si in combinatie cu anticonceptionalele....aveam niste greturi oribile (si varsaturi)...de nu puteam sta in picioare...
deci din cate am inteles iei si AC nu? asadar...incearca sa renunti la ele o perioada, in care sa tratezi gastrita si vezi poate intre timp va fi mai bine smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#26 2010-04-03 09:14:16

ankuzza
Hero member

am inteles ca n`ar avea treaba antibebe cu gastrita..din pacate trebuie sa duc folia pana la capat, dar nu voi mai lua...mai ales daca analizele vor indica hepatita (Doamne fereste!)...
Sunt foarte slabita si nu stiu ce sa mai mananc ca sa ma pun pe picioare..am fost la analize si cum ies afara si merg ...mi se infunda urechile si simt ca lesin asa...cred ca`mi scade tensiunea..apoi ma sperii si aud in urechi cum bate inima..grater( nu mai vreauuuuuuuuuuu

si in caz ca e hepatita eu ce fac?cu starile astea de voma..cu slabiciunea mea..eu nu pot merge pe strada ,am inteles ca tratamente nu sunt pentru hepatite...ce faac? grater  grater  grater  grater

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 09:36:24)

#27 2010-04-03 14:19:05

moksha
Hero member

ankuzza a scris:

am inteles ca n`ar avea treaba antibebe cu gastrita..din pacate trebuie sa duc folia pana la capat, dar nu voi mai lua...mai ales daca analizele vor indica hepatita (Doamne fereste!)...
Sunt foarte slabita si nu stiu ce sa mai mananc ca sa ma pun pe picioare..am fost la analize si cum ies afara si merg ...mi se infunda urechile si simt ca lesin asa...cred ca`mi scade tensiunea..apoi ma sperii si aud in urechi cum bate inima..grater( nu mai vreauuuuuuuuuuu

si in caz ca e hepatita eu ce fac?cu starile astea de voma..cu slabiciunea mea..eu nu pot merge pe strada ,am inteles ca tratamente nu sunt pentru hepatite...ce faac? grater  grater  grater  grater

sa ne calmam! nu avea de unde sa stie ca ai hepatita, doar nu e ghicitor in stele. trebuie sa iti faci analizele pentru a vedea daca ai hepatita. probabil se refera la o hepatita a, dar ma indoiesc, pentru ca ar trebui sa fii galbena deja smile depinde ce analize ai facut, sa vedem cum ies. eu una in locul tau as fi facut si o ecografie abdominala...

stai linistita, infundatul urechilor si simtitul inimii nu sunt simptome grave, arata anxietatea ta fata de faptul ca nu stii ce ai. dar o sa afli odata cu analizele.

#28 2010-04-03 15:15:03

ankuzza
Hero member

marti abia primesc rezultatul analizelor...pana atunci nu stiu cum voi rezista..,sunt foarte ametita si slabita..vreau sa ma refac sa ies din casa...

s`a exprimat" sa n`ai vreo hepatita virala" ca "de la gastrita asta usoara n`ai de ce sa ai simptomele astea"

adevarul e ca inca am starile de voma care nu inceteaza..doar cand ma gandesc la mancare imi vine sa vomit..ciudat e ca in toate zilele astea n`am vomat deloc...neutral...

o sa incerc sa mai dau ture prin casa sa ma obisnuiesc cu mersul..dar mi se infunda urechile si bineinteles palpitatii..si atunci trebuie sa ma asez neaparat...

simt o slabiciune in maini..si picioare..in special la muschi..sunt praf ce sa mai

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 15:15:47)

#29 2010-04-03 16:04:28

moksha
Hero member

ankuzza a scris:

marti abia primesc rezultatul analizelor...pana atunci nu stiu cum voi rezista..,sunt foarte ametita si slabita..vreau sa ma refac sa ies din casa...

s`a exprimat" sa n`ai vreo hepatita virala" ca "de la gastrita asta usoara n`ai de ce sa ai simptomele astea"

adevarul e ca inca am starile de voma care nu inceteaza..doar cand ma gandesc la mancare imi vine sa vomit..ciudat e ca in toate zilele astea n`am vomat deloc...neutral...

o sa incerc sa mai dau ture prin casa sa ma obisnuiesc cu mersul..dar mi se infunda urechile si bineinteles palpitatii..si atunci trebuie sa ma asez neaparat...

simt o slabiciune in maini..si picioare..in special la muschi..sunt praf ce sa mai

mai. eu nu zic ca nu poate fi vorba de hepatita, este intr-adevar o posibilitate, dar incearca sa te pui un pic pe picioare. nu e chiar ciudat ca nu ai vomitat deloc, e posibil sa nu fi mancat mare lucru si prin urmare nici sa nu vomiti. palpitatiile si infundatul urechilor nu au legatura cu posibila hepatita, sunt aproape sigura de asta, e vorba mai mult de anxietatea ta in fata starii tale. ia-ti iubitul de mana si incearca sa iesi, sa vezi ca nu patesti nimic. daca ti se face rau, te intorci.

ps. esti sigura sigura ca nu esti insarcinata?

#30 2010-04-03 16:27:45

ankuzza
Hero member

pai nu sunt insarcinata pentru ca iau anticonceptionale..iau de 1an..facusem pauza, altfel erau 4-5 ani de cand iau...

intr`adevar ma si sperii cand vad ca nu`mi mai revin odata..si e posibil sa fie anxietate,de fapt este...dar ma simt f slabita si cand ma ridic din pat simt un gol mare in stomac care ma lesina..si imi da ameteli...probabil si din cauza ca mananc putin..si cu scarba pt ca am discomfortul ala..dar nu stiu ce sa mai cred..stiu doar ca vreau sa trec mai repede peste asta!sunt cele mai de cosmar clipe..astea plus endoscopia aia de kkt..ca dupa aia au inceput sa mi se infunde urechile

#31 2010-04-03 16:42:06

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ankuzza...mie doctorul care mi-a facut endoscopia mi-a spus ca si anticonceptionalele au o parte de vina... acestea provoaca tulburari gastrice si tocmai din cauza asta am renuntat si eu la ele...
analize la sange ai facut? sa vezi...nu cumva ai o anemie?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#32 2010-04-03 16:58:20

ankuzza
Hero member

mi`au facut aia la urgente miercuri analize..hemoleucograma..nu stiu ce cuprinde..

Nu cred ca se pune problema de anemii sau altceva..pentru ca inainte de crizele astea eu am luat niste Biomed 6 produs naturist,pt ingrasat, care imi facea foame si mancam super bine...Doar ca vineri si sambata noapte nu am dormit decat 10 ore adunate pt ca am fost la munte cu colegii..si duminica noapte am adormit greu,am dormit tot 5 ore...luni am fost la servici..si m`a rupt ziua aia..eram praf..si cred ca si asta a contribuit si d`aia ma refac greu

p.s indiferent de rezultatul analizelor, termin folia si renunt la ele..mai bine fac copil decat sa mi mai fie asa rau

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 16:59:30)

#33 2010-04-04 10:26:56

ankuzza
Hero member

in cazul unei hepatite, e obligatoriu sa te ingalbenesti?eu n`am decat greata ca simptom,dar ma gandesc ca poate fi si de la altceva?? offfff ce ma fac eu pana marti

#34 2010-04-04 11:17:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu e obligatoriu sa te ingalbenesti,eu cel putin asa stiu,poate ma insel smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#35 2010-04-04 11:21:46

ankuzza
Hero member

offf ce`oi avea Doamneee?pana marti cred ca ma duc cu capul..nu`mi mai trece starea de voma deloc...cand vine ora mesei e cosmar pentru mine...grater(

#36 2010-04-04 15:12:38

moksha
Hero member

ankuzza a scris:

offf ce`oi avea Doamneee?pana marti cred ca ma duc cu capul..nu`mi mai trece starea de voma deloc...cand vine ora mesei e cosmar pentru mine...grater(

nu e obligatoriu, am zis asa...ca principiu. dar in principiu nu ar fi doar greata asta izolata. ramane sa aflam marti.

ps. poate poate ai o problema in sfera orl, chiar un dop de ceara poate sa iti determine niste ameteli si greata insuportabile.

#37 2010-04-04 22:12:58

ankuzza
Hero member

hmm..orl?ameteli am f putin mai ales cand ma ridic din pat..am slabit 2kg saptamana asta pt ca mi`a fost rau,n`am mancat , am plans intr`una ca nebuna..simt in continuare cand ma ridic in picioare ca ma tine ceva..si stomacul si in stanga si in dreapta..simt toate organele asa..si plus de asta la mancare nu ma pot uita nici la tv..cand mananc e cosmar, inghit cu scarba, da` n`am incotro, nu vreau sa ajung in spital...

daca am transaminazele se poate vedea daca e hepatita?am inteles ca in mod normals e fac mai multe analize...

si daca e tip A am inteles ca nu se vede la tgp si tgo...

mi`e greu sa cred ca am hepatita, ochii ii am rosii, urina e deschisa la culoare, caca normal...poate fi de la fiere??stiu ca o aveam un pic marita si am mai avut ceva probleme cu ea,dar nu in halul asta..niciodata nu m`a tinut atat...

p.s de marti pana miercuri am luat ciprinol, e posibil ca ala sa fi agravat situatia in halul asta??incat sa nu`mi mai treaca??

#38 2010-04-04 23:15:10

moksha
Hero member

ankuzza a scris:

hmm..orl?ameteli am f putin mai ales cand ma ridic din pat..am slabit 2kg saptamana asta pt ca mi`a fost rau,n`am mancat , am plans intr`una ca nebuna..simt in continuare cand ma ridic in picioare ca ma tine ceva..si stomacul si in stanga si in dreapta..simt toate organele asa..si plus de asta la mancare nu ma pot uita nici la tv..cand mananc e cosmar, inghit cu scarba, da` n`am incotro, nu vreau sa ajung in spital...

daca am transaminazele se poate vedea daca e hepatita?am inteles ca in mod normals e fac mai multe analize...

si daca e tip A am inteles ca nu se vede la tgp si tgo...

mi`e greu sa cred ca am hepatita, ochii ii am rosii, urina e deschisa la culoare, caca normal...poate fi de la fiere??stiu ca o aveam un pic marita si am mai avut ceva probleme cu ea,dar nu in halul asta..niciodata nu m`a tinut atat...

p.s de marti pana miercuri am luat ciprinol, e posibil ca ala sa fi agravat situatia in halul asta??incat sa nu`mi mai treaca??

nu pot sa te consult pe internet, nici nu pot sa dau diagnostice. pot sa spun ca faptul ca plangi, ca ai slabit, ca "iti simti organele" arata o componenta de anxietate, pe langa problema medicala, fapt care chiar nu te ajuta cu nimic. iti ziceam de orl (partea de medicina care se ocupa cu gatul, nasul si urechile) pentru a iti arata ca exista multe posibilitati si nu e cazul sa stai sa plangi sau sa te stresezi peste masura. esti in investigatii si se vor lamuri lucrurile cu putina rabdare.

transaminazele definesc o hepatita. in absenta cresterii transaminazelor nu se poate pune diagnosticul de hepatita acuta de nici un fel. m-as fi asteptat sa iti fi recomandat markerii serologici de hepatita direct, sa nu o mai ia pe ocolite, dar in fine.

nu poate fi de la ciprinol si sa dureze atat.

urina poate fi modificata fie din cauza problemei tale la rinichi de care nu mi-ai zis prea multe sau poate avea legatura cu o problema hepatica, nu putem sti.

dupa mine mai important decat orice in momentul de fata ar fi sa faci o ecografie abdominala. desigur, perioada e total nefavorabila, dar e important sa faci si investigatia asta.

intre timp calmeaza-te. stresul si anxietatea ataca in primul rand sistemul digestiv, asa ca simptomele o sa fie amestecate si nu o sa mai stii ce e de la ce. incearca sa te linistesti, te-au vazut totusi niste medici si presupun ca nu e ceva grav si foarte urgent, ca altfel te-ar fi oprit la urgenta, nu?

ai grija si te rog linisteste-ta macar un pic, pana vezi despre ce e vorba.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.