|
Nu esti logat.
Durere de stomac ingrozitoare:((-2#20 2010-04-01 23:07:36
Re: durere de stomac ingrozitoare:((
Pai pentru ce ai luat ciprinol? Offline #21 2010-04-02 08:55:30
Re: durere de stomac ingrozitoare:((pai am fost la urgente si de acolo mi`au pus diagnosticul..bineinteles ca si cel de la rinichi pe care mi l`a pus dr de familie fara analize...pentru rinichi am luat ciprinol... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #22 2010-04-02 15:12:39
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ideea e ca nu am dureri..doar arsuri si simt ca un ghem in stomac..mai ales cand ma ridic din pat si merg..ma ia si mai rau... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #23 2010-04-02 19:02:14
cu endoscopia cred ca ai aflat ce ai exact, nu puteam sti daca ai gastrita in absenta investigatiilor. Offline #24 2010-04-02 21:08:59
Re: durere de stomac ingrozitoare:((am facut endoscopie,am gastrita dar nu f grava..ce e grav e ca s`ar putea sa am hepatita..a zis ca de la gastrita aia nu sunt normale simptomele mele atat de grave..adica starea mea de voma atat de intensa..mai ales cand vad mancarea...sunt distrusa! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-02 22:05:46
Re: durere de stomac ingrozitoare:((si eu am avut gastrita si in combinatie cu anticonceptionalele....aveam niste greturi oribile (si varsaturi)...de nu puteam sta in picioare... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #26 2010-04-03 09:14:16
Re: durere de stomac ingrozitoare:((am inteles ca n`ar avea treaba antibebe cu gastrita..din pacate trebuie sa duc folia pana la capat, dar nu voi mai lua...mai ales daca analizele vor indica hepatita (Doamne fereste!)... Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 09:36:24) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #27 2010-04-03 14:19:05
sa ne calmam! nu avea de unde sa stie ca ai hepatita, doar nu e ghicitor in stele. trebuie sa iti faci analizele pentru a vedea daca ai hepatita. probabil se refera la o hepatita a, dar ma indoiesc, pentru ca ar trebui sa fii galbena deja depinde ce analize ai facut, sa vedem cum ies. eu una in locul tau as fi facut si o ecografie abdominala... Offline #28 2010-04-03 15:15:03
Re: durere de stomac ingrozitoare:((marti abia primesc rezultatul analizelor...pana atunci nu stiu cum voi rezista..,sunt foarte ametita si slabita..vreau sa ma refac sa ies din casa... Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 15:15:47) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #29 2010-04-03 16:04:28
mai. eu nu zic ca nu poate fi vorba de hepatita, este intr-adevar o posibilitate, dar incearca sa te pui un pic pe picioare. nu e chiar ciudat ca nu ai vomitat deloc, e posibil sa nu fi mancat mare lucru si prin urmare nici sa nu vomiti. palpitatiile si infundatul urechilor nu au legatura cu posibila hepatita, sunt aproape sigura de asta, e vorba mai mult de anxietatea ta in fata starii tale. ia-ti iubitul de mana si incearca sa iesi, sa vezi ca nu patesti nimic. daca ti se face rau, te intorci. Offline #30 2010-04-03 16:27:45
Re: durere de stomac ingrozitoare:((pai nu sunt insarcinata pentru ca iau anticonceptionale..iau de 1an..facusem pauza, altfel erau 4-5 ani de cand iau... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #31 2010-04-03 16:42:06
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ankuzza...mie doctorul care mi-a facut endoscopia mi-a spus ca si anticonceptionalele au o parte de vina... acestea provoaca tulburari gastrice si tocmai din cauza asta am renuntat si eu la ele... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2010-04-03 16:58:20
Re: durere de stomac ingrozitoare:((mi`au facut aia la urgente miercuri analize..hemoleucograma..nu stiu ce cuprinde.. Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-03 16:59:30) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #33 2010-04-04 10:26:56
Re: durere de stomac ingrozitoare:((in cazul unei hepatite, e obligatoriu sa te ingalbenesti?eu n`am decat greata ca simptom,dar ma gandesc ca poate fi si de la altceva?? offfff ce ma fac eu pana marti Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #34 2010-04-04 11:17:22
Re: durere de stomac ingrozitoare:((nu e obligatoriu sa te ingalbenesti,eu cel putin asa stiu,poate ma insel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2010-04-04 11:21:46
Re: durere de stomac ingrozitoare:((offf ce`oi avea Doamneee?pana marti cred ca ma duc cu capul..nu`mi mai trece starea de voma deloc...cand vine ora mesei e cosmar pentru mine...( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #36 2010-04-04 15:12:38
nu e obligatoriu, am zis asa...ca principiu. dar in principiu nu ar fi doar greata asta izolata. ramane sa aflam marti. Offline #37 2010-04-04 22:12:58
Re: durere de stomac ingrozitoare:((hmm..orl?ameteli am f putin mai ales cand ma ridic din pat..am slabit 2kg saptamana asta pt ca mi`a fost rau,n`am mancat , am plans intr`una ca nebuna..simt in continuare cand ma ridic in picioare ca ma tine ceva..si stomacul si in stanga si in dreapta..simt toate organele asa..si plus de asta la mancare nu ma pot uita nici la tv..cand mananc e cosmar, inghit cu scarba, da` n`am incotro, nu vreau sa ajung in spital... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #38 2010-04-04 23:15:10
nu pot sa te consult pe internet, nici nu pot sa dau diagnostice. pot sa spun ca faptul ca plangi, ca ai slabit, ca "iti simti organele" arata o componenta de anxietate, pe langa problema medicala, fapt care chiar nu te ajuta cu nimic. iti ziceam de orl (partea de medicina care se ocupa cu gatul, nasul si urechile) pentru a iti arata ca exista multe posibilitati si nu e cazul sa stai sa plangi sau sa te stresezi peste masura. esti in investigatii si se vor lamuri lucrurile cu putina rabdare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|