homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de stomac ingrozitoare:((-3

#39 2010-04-05 09:28:37

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: durere de stomac ingrozitoare:((

mda, asa este, trebuie sa ma linistesc...dar cand vad ca ma tot chinui de atatea zile si nici o ameliorare...parca nu mai am putere sa mai lupt..eu sunt o persoana f fricoasa..si urasc boala, poate d`aia si reactionez asa...o sa fac un efort sa nu ma mai gandesc atat la ce am si sa incerc sa ma pun pe picioare...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#40 2010-04-05 11:18:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu am avut ameteli si pierderi de echilibru si de la coloana,dar tu ai si dureri de stomac,asta pe mine ma duce cu gandul la ceva digestiv te-ai si speriat si probabil starea de rau a fost accentuata smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#41 2010-04-05 11:21:00

ankuzza
Hero member

daa..pai asa fac..ma sperii din orice..oricum e si ceva fizic la mijloc, recunosc agravez eu cu capatana mea bolnava..dar trebuie sa treaca odata si odata!

#42 2010-04-05 11:23:45

evilpink
Banat

da evident e si ceva fizic.pe mine ma pus un doctor pe picioare cu tonotil si am scapat de starile astea.oricum incearca sa stai cat mai linistita,stiu insa ca nu e asa usor cum zic sad

si am uitat sa iti zic contraceptivele nu duc la gastrita,doc la care am fost pt.stomac stie ca iau contraceptive si mi-a zis ca nu au nici o treaba smile

Ultima oara a fost editat de evilpink (2010-04-05 11:25:26)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#43 2010-04-05 11:27:35

ankuzza
Hero member

daa..stiu am luat si eu tonotil, e f bun..cum imi mai revin putin o sa mai iau...
ideea e sa nu fie ceva la ficat, oricum cred ca e putin terfelit..iarna asta am avut sinuzita, infectie la masea..si la rinichi si am rupt antibioticele in doua...plus antibebe...m`as mira sa iasa analizele ok...

Publicitate

loading...

#44 2010-04-05 11:30:39

evilpink
Banat

se poate,antibioticele iti dau organismul peste cap.bafta si stai linistita

puss puss puss

#45 2010-04-05 11:32:38

ankuzza
Hero member

sarumana..incerc...mi`am impus de azi sa ma fac bine..nu mai bag in seama nici o durere nimic.maine iau analizele si miercuri ma duc si la servici..nu se mai poate, altii au probleme mult mai grave si nu se mai plang ca mine...
sper doar sa scap de starea de voma, atat..

p.s starea asta de voma o fi si de la anxietate?asa dusa sa fiu??

#46 2010-04-05 11:35:11

evilpink
Banat

eu aveam si stare de voma deci da se poate.dar in general de vina sunt problemele digestive pt.ea.si eu la cateva luni am asemena stari sau cand sunt foarte stresata.

puss puss puss

#47 2010-04-05 12:53:03

ankuzza
Hero member

mda ma gandesc ca o fi si de la anxietate, dar prea e des..cred ca de fapt e de la stomac si o accentuez eu..nici nu mai stiu ce sa cred..abia astept sa`mi treaca,sa revin la normal..

#48 2010-04-05 17:55:06

ankuzza
Hero member

Pentru cine se pricepe..cam ce inseamna diagnosticul asta?E scris in urma endoscopiei:

Esofag normal.Cardie permeabila.Stomac cu lichid de secretie de aspect tulbure si resturi alimentare.Mucoasa gastrica intens hiperemica.Pilor permeabil.Bulb cu perete anterior scurtat, mucoasa bulbara hiperemica.D2 cu bila.

Cine stie sa`mi descifreze si miee?big_smile

Doamna doctor mi l`a scris pe foaie si m`a trimis sa fac analize de hepatita..nicidecum nu mi`a tradus in lb romana ce inseamna asta...neutral

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-05 18:29:12)

#49 2010-04-05 20:12:57

evilpink
Banat

ankuzza chiar nu stiu ce sa iti zic,dar mie nu imi suna a ceva naspa smile

puss puss puss

#50 2010-04-06 00:13:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ankuzza a scris:

Pentru cine se pricepe..cam ce inseamna diagnosticul asta?E scris in urma endoscopiei:

Esofag normal.Cardie permeabila.Stomac cu lichid de secretie de aspect tulbure si resturi alimentare.Mucoasa gastrica intens hiperemica.Pilor permeabil.Bulb cu perete anterior scurtat, mucoasa bulbara hiperemica.D2 cu bila.

Cine stie sa`mi descifreze si miee?big_smile

Doamna doctor mi l`a scris pe foaie si m`a trimis sa fac analize de hepatita..nicidecum nu mi`a tradus in lb romana ce inseamna asta...neutral

hiperemic inseamna mai rosu decat ar trebui sa fie, in limba romana smile cum zici tu inseamna o mica inflamatie, care pentru ca e la nivel gastric inseamna gastrita si care nu poate explica simptomele tale in nici un fel. doctorita care te-a vazut trebuia sa te trimita si la o ecografie abdominala.

tu nu ai medic de familie? cineva trebuie sa coordoneze situatia ta, pentru ca actionezi haotic si nu vei primi nici un rezultat coerent daca nu e cineva care sa te indrume incotro trebuie sa mergi si sa iti explice ce e de facut.

#51 2010-04-06 10:04:11

ankuzza
Hero member

deci e gastrita pana la urma??

Nu m`a trimis nimeni nicaieri..numai de doctori buni dau...

#52 2010-04-06 10:08:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ankuzza, la gastroenterologie ai fost si ai facut endoscopia ? nu inteleg de ce nu ti-a interpretat-o si nu ti-a zis ce sa faci mai departe
eu am trecut prin ce treci si tu acum cativa ani si dupa ce mi s-a ziss ca am gastrita, diskinezie biliara etc am nimerit la spitalul universitar la gastroenterologie, la ambulator, si acolo o doamna doctor mi-a pus cateva intrebari si si-a dat seama... era vorba de anxietate, nimic mai mult
nu zic ca e neaparat cazul si la tine, dar mergi si la alt medic pana cand gasesti o solutie

#53 2010-04-06 10:32:22

ankuzza
Hero member

off..si ti`au dat vreun tratament?am mai avut eu prob;eme cu anxietatea,dar nu ma gandeam vreodata ca poate avea legatura cu stomacul si colecistul..mai ales sa`mi dea starile astea..
o sa vad azi transaminazele si mai departe nu stiu..sa vad ce zice medicul de familie..acum ma tine ceva in partea dreapta..acolo la fiere..o sa incerc sa nu le mai bag in seama..sper sa reusesc...

endoscopia am facut`o la o clinica privata,era singurul loc unde se facea in ziua respectiva..

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-06 10:36:23)

#54 2010-04-06 10:35:35

heimdall
Diamond member

ecografie n-ai facut sa vezi cum e cu bila ? asta trebuie sa faci neaparat, pentru ca simptomele astea neplacute pot fi de la ea
da, mi-au dat tratament, am luat un anxiolitic usor vreo 2 saptamani

#55 2010-04-06 10:37:31

ankuzza
Hero member

eco nu am facut..cred ca o sa fac..ideea e ca trebuie sa mai merg si la serviciu..totusi am lipsit toata sapt trecuta nu cred ca imi mai da asta concediu..stiu ca bila e marita de mult..si mi`a mai dat probleme, dar nu in halul asta..

si ti`a trecut complet?mie mi`e frica sa mai iau medicamente pentru anxietate, data trecuta mi`au facut mai rau...

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-06 10:40:01)

#56 2010-04-06 10:40:34

heimdall
Diamond member

am trecut peste faza asta acuta si apoi am reusit cat de cat s-o tin sub control, nu stiu daca poti scapa complet de anxietate...
dar pastilele mi-au facut foarte bine atunci
vezi si cu bila, eu am o usoara malformatie si orice as face din cand in cand se aduna acolo bila, ca nu se dreneaza cum trebuie, si am niste simptome foarte neplacute... macar daca stii ce ai o sa ti se dea un tratament si sa stii cum sa procedezi pe viitor

#57 2010-04-06 10:43:19

evilpink
Banat

ankuzza incearca sa iei niste redigest rau nu are cum sa iti faca poate mai scapi de greata.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.