|
Nu esti logat.
Durere de stomac ingrozitoare:((-4#58 2010-04-06 10:47:00
Re: durere de stomac ingrozitoare:((de greata am mai scapat cat de cat, nu mai e ca la inceput..acum a ramas intr`adevar doar starea de anxietate, sunt slabita si ametita(cred ca tot de la anxietate) pt ca am slabit si 2 kg in saptamana aasta de cosmar..si acum simt doar jena la stomac si in dreapta la fiere... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #59 2010-04-06 10:50:28
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ankuzza, cam asa eram si eu, probabil a inceput cu o criza de bila si a luat proportii din cauza ca tu te-ai speriat, stomacul normal ca e iritat fiindca ai vomat... Offline #60 2010-04-06 11:01:35
Re: durere de stomac ingrozitoare:((hmm pai asta e chestia ca eu n`am vomat niciodata..doar imi venea sa vomit f rau,dar nu reuseam...nu mai stiu ce sa fac sa ma linistesc...sunt atat de agitata...cand ma ridic in picioare mi se infunda urechile..probabil tot de la agitatie...offff vreau sa `mi treaca odata Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #61 2010-04-06 11:02:42
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ce poti sa incerci fara teama de efecte secundare e Sedatif PC, in cel mai rau caz n-o sa aiba efect, dar e posibil sa te ajute sa te mai calmezi Offline #62 2010-04-06 11:43:07
Re: durere de stomac ingrozitoare:((de la plafar sau farmacie?da si stari de somnolenta? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#63 2010-04-06 11:43:51
Re: durere de stomac ingrozitoare:((eu d ela plafar il cumpar,mie nu imi da somnolenta ankuzza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #64 2010-04-06 11:47:20
Re: durere de stomac ingrozitoare:((e si la farmacie, nu da somnolenta deloc Offline #65 2010-04-06 12:37:40
Re: durere de stomac ingrozitoare:((o sa`mi iau si eu.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #66 2010-04-06 12:41:32
Re: durere de stomac ingrozitoare:((fa si ecografia, daca ai probleme biliare e bine sa stii pe viitor ca sa ai grija la ce mananci si sa nu te mai sperii daca o sa ai simptome de genul asta Offline #67 2010-04-06 12:45:30
Re: durere de stomac ingrozitoare:((offf..nu cred ca mai fac nimic..cred ca trebuie doar sa ma linistesc si sa incerc sa`mi continui viata...normal...daca voi putea...nu stiu cum voi rezista la serviciu caqnd eu nu pot sta nici in picioare Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #68 2010-04-06 12:53:06
Re: durere de stomac ingrozitoare:((si eu am zis la fel, dar pana la urma a trebuit sa admit ca problema ma depaseste si sa merg in continuare la medici Offline #69 2010-04-06 12:56:35
Re: durere de stomac ingrozitoare:((pai cam sunt sigura..pentru ca toate au iesit bine,.,n`ar avea ce sa mai fie...cu fierea stiu deja ca mai am probleme,. eram obisnuita cu simptomele date de ea..dar simt ca sunt foaaarte agitata si fac eforturi uriase sa ma calmez...nu prea reusesc, asta e partea a 2a..vreau sa ma refac fizic pt ca am slabit si sunt ametita,nu prea stiu cum Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #70 2010-04-06 12:58:17
Re: durere de stomac ingrozitoare:((agitatia asta sa nu fie pe fon psihic ankuzza.altfel nu se explica. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #71 2010-04-06 13:02:07
Re: durere de stomac ingrozitoare:((pai pe fond psihic= anxietate nu? asta e..pentru ca eu am mai trecut odata prin niste clipe de groaza..cu atacuri de panica si anxietate..si mi`am revenit f f greu..si acum mi`e f teama sa nu o iau de la capat..d`aia sunt asa cred..pentru ca nu suport sa am ceva pe fond nervos..stiu ca imi ia f mult sa ma refac si d`aia... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #72 2010-04-06 13:03:27
Re: durere de stomac ingrozitoare:((dap anxietate. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #73 2010-04-06 13:11:34
Re: durere de stomac ingrozitoare:((asta e..trebuie sa fiu tare acum...sa imi treaca..n`am incotro..o iau de la capat, asta e... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #74 2010-04-06 13:13:18
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ia si niste multivitamine pana iti mai revii, Supradyn stiu ca sunt bune Offline #75 2010-04-06 13:18:52
Re: durere de stomac ingrozitoare:((da,pai d`aia ma gandesc..sa nu ma ia stomacul daca incep cu citrice...as fi vrut sa fie totul natural, sa nu mai bag vitamine..dar daca e nevoie, iau si d`alea..ce sa fac... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #76 2010-04-06 13:23:04
Re: durere de stomac ingrozitoare:((deocamdata mananca o supa de pui, compot, piure, branza de vaci si apoi incet-incet poti introduce si alte alimente Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|