|
Nu esti logat.
Durere de stomac ingrozitoare:((#1 2007-10-21 18:32:44
durere de stomac ingrozitoare:((ieri am aplans aproape 2 ore...cum nu am mai plans in viata mea.....iar seara m-au apucat niste dureri ingrozitoare de stomac nu mai puteam manca nimik...iar tot ce mancam vomam........toata noapte m-a durut stomacul...era o durere ....insuportabila ...nici nu se compara cu altele.............ma doare ingrozitor....si capulllsi am senzatii de lesin...manac cat pot...dar durerile persista...cateodata sunt suportabile kateodata....nici daca ma asez nu imi trec usor.......voi ce credeti ca am?????o fii un fel d gastrita?am declansat cv?am sa ma duc cat mai curand la medic...dar...pana atunci c sa fac cu durerea????? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #3 2007-10-21 19:15:48
Re: durere de stomac ingrozitoare:((Un ceai de musetel eventual + menta, galbenele, coada soricelului nu face rau. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-10-21 19:28:12
Re: durere de stomac ingrozitoare:((credeti ca plansul sa fii declasat una din cele 2 posibilitati??? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #5 2007-10-21 19:30:17
Re: durere de stomac ingrozitoare:((posibil...una din cauzele ulcerului si gastritei este stresul. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-21 20:40:26
Re: durere de stomac ingrozitoare:((mergi la medic!!!!!!!!!! sansa e un fenomen ireversibil... Offline #7 2007-10-21 20:42:29
Re: durere de stomac ingrozitoare:((si nu lua inca pastile anti-ulcer sansa e un fenomen ireversibil... Offline #8 2007-10-21 20:49:15
Re: durere de stomac ingrozitoare:((saru`mana pentru sfaturi saru`mana Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #9 2007-10-21 21:08:21
Re: durere de stomac ingrozitoare:((sa cresti mare sansa e un fenomen ireversibil... Offline #10 2007-10-21 21:12:45
Re: durere de stomac ingrozitoare:((Am zis in ideea ca azi-maine sa n-o mai doara asa de tare. Nu ca si tratament. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-21 21:12:59) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #11 2008-05-14 19:28:46
Re: durere de stomac ingrozitoare:((ana poate ma ajuti si pe mine.si ieri si astazi ma durut stomacul dupa ce am mancat?de la ce poate sa fie.eu banuiesc ca am o gastrita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2009-05-11 21:51:11Re: durere de stomac ingrozitoare:((azi am fost la facultate toata ziua si nu am mancat decat 2 banane si o cafea cu lapte pana la ora 17 In timpul zilei am avut nijte dureri groaznice de stomac insotite de stare de lesin...am ajuns acasa, am mancat si tot ma doare...sunt vreo 2 ore de cand ma doare...nu am nimic sa iau de durere si imi e frica sa nu am ceva grav la stomac Nu cred ca e normal sa te doara stomacul asa Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2009-05-11 22:29:33
Re: durere de stomac ingrozitoare:((e normal sa te doara stomacul asa dak nu mananci ..,mai ales dak bei cafea..ia o ranitidina..si MANANCA!!!!ceva,,,orice...da mancare Sa nu te astepti sa te salut! Offline #14 2009-05-11 22:37:14
Re: durere de stomac ingrozitoare:((wild, eu am patit chestia asta si cand mancam... erau niste dureri insuportabile...nu puteam sta decat cu mainile la burta toata ziua si mai eram si la scoala... apoi am decis sa incep sa mananc mai sanatos si in vreo saptamana mi-a trecut. presupun ca este ceva gen gastrita ca stiu ca si mama are probleme d'astea ...eu nu am fost la medic pentru ca a trecut, dar ma mai doare din cand in cand si iau o pastilutza si trece Offline #15 2009-05-11 22:41:57Re: durere de stomac ingrozitoare:((pai am mancat in seara asta chiar am mancat dar ma doare in continuare...dar gata am terminat cu infometarea... Cum se detecteaza gastrita asta? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2009-05-11 22:44:31
Re: durere de stomac ingrozitoare:((mergi la doctor.....sa iti faca niste analize...si eu am gastrita....evita sa bei cafea pe stomacul gol sau chestii acide gen lamaie,portocala..... Offline #17 2009-05-11 22:58:12Re: durere de stomac ingrozitoare:((o sa merg dupa sesiune..daca am ceva iese la analizele de sange? si daca beau cafea si apoi mananc e vreo prb? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #18 2009-05-11 23:01:05
Re: durere de stomac ingrozitoare:((Wild,banuiesc ca la tine e regimul de vina.Eu la fel eram la dieta si la un mom dat ma durea stomacul ingrozitor...crampe arsaturi..eu deja avusesem gastrita......stiam cam ce e.Am dat 2 saptamani pe orez fiert,supe,fara fructe ,doar din compot,fara iaurt branza..mi am revenit,fara medic.Inlocuisem cafeaua cu capucinno.Multa bafta.Daca persista fugi al medic.poop si multa sanatate Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #19 2010-04-01 21:35:59
Re: durere de stomac ingrozitoare:((stie cineva cat tine o criza de gastrita?am niste stari de voma ingrozitoare, ameteli si simt un mare discomfort la stomac mai ales cand ma ridic din pat..marti am inceput cu crizele,n`am vomat pt ca nu pot,dar starea de voma persista..marti si miercuri am luat ciprinol,probabil ala o fi agravat,dar cat imi ia sa`mi treaca, simt ca nu mai potttt! Ultima oara a fost editat de ankuzza (2010-04-01 21:37:43) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|