|
Nu esti logat.
Apendicita sau ovar??#1 2007-11-04 04:58:50
Apendicita sau ovar??Nu mai suport! Aseara stateam pe scaun la calculator cand a inceput sa ma doara rau de tot jos, in dreapta. Era exact aceeasi durere ca atunci cand sunt pe stop. Am incercat sa ma ridic de pe scaun sa caut un nurofen dceva dar n-am reusit. Cand am vrut sa ma ridic m-a durut super rau si m-am asezat iar. Nu puteam sa misc deloc piciorul, simteam ca are 5 tone. Am inceput sa plang de durere, chiar nu puteam sa ma misc.. Am trezit-o pe mama, am luat un algocalimn dar nu mi-a trecut asa ca am mai luat un algocalmin. Dupa vreo ora am reusit sa adorm. Azi cand m-am trezit nu mai aveam nimic, doar simteam ceva in zona aia. Mai pe seara m-a luat iar rau de tot... D-abia pot sa merg. Nu mai doare chiar ca aseara dar doare destul de rau. Mama spune ca e posibil sa fie apendicita, ca ovarul nu doare in functie de pozitia in care stau. Dar nu cred, pt ca e ecxact acelasi gen de durere si in acelasi loc, ca atunci cand sunt pe stop. Voi ce credeti.. e posibil sa fie apendicita, fara sa am stari de voma si alte chestii??? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #2 2007-11-04 07:25:32
Re: Apendicita sau ovar??la fel s-a manifestat si la mine apendicita....fara stari de voma sau altceva decat ca la mine durerea de picior a fost constanta deci chiar daca nu mai ma durea in pareta dreapta ma durea piciorul....asa ca soulfly mergi la doctor!sa ne tii la curent Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #3 2007-11-04 09:55:41
Re: Apendicita sau ovar??chiar ar fi o idee daca se poate fetele care s-au operat de apendicita daca se poate sa-mi spuna care au fost simptomele si cum au evoulat..si pe mine ma mai supara cate ceva pe acolo prinn dreapta cateodata si tot ma intreb daca o fi apendicul sau nu. Offline #4 2007-11-04 10:02:54
Re: Apendicita sau ovar??deci da dureri si pe picior si se inrautatatesc la efort...si eu zic la fel soulfy, mergi sa te vada medicul si iti spune exact daca apendicita e. Offline #5 2007-11-04 10:33:17
Re: Apendicita sau ovar??e foarte posibil sa fie apendicita,chiar daca nu ai simptomele pe care le are toata lumea.la mine,apendicita s-a manifestat doar cu dureri foarte mari de stomac,care nu-mi treceau cu nici un fel de pastile.deci mai bine du-te la control. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-04 10:37:02
Re: Apendicita sau ovar??
subscriu la fel sa manifestat si la mine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #7 2007-11-04 11:27:19
Re: Apendicita sau ovar??soulfly...dute odata la medic...vrei sa ajungi ca si mine? si eu am zis ca am anexita si am stat f flexata...asa ca m am ales cu o peritonita acuta...2 cicatrici de toata frumusetea...si cu un miracol...asa ca te rog eu...nu te mai codi si mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-04 12:29:11
Re: Apendicita sau ovar??si eu cred ca ai avut o criza de apendicita soulfly...asa mi s-a intamplat si mie acum vreo 2 ani...nu puteam sa ridic piciorul drept de durere. mi-a trecut durerea dupa ce am pus pe burta, pe locul unde simteam durerea o punga cu carne de la congelator. cand sunt foarte stresata mai am dureri de apendicita...mi-am facut la cateva saptamani de la criza aia o ecografie, dar doctorul mi-a spus ca nu vede nici o problema, dar in cazul in care mai am astfel de crize sa ma duc la medic de urgenta... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #9 2007-11-04 13:16:07
Re: Apendicita sau ovar??si eu am fost operata de apendicita...ma durea la efort dar in ultmul timp incepuse sa ma doara si cand stateam si nu faceam nimic...insa problema e ca pe mine coloana ma ingrijora pt ca daca stateam aplecata cateva secunde nu ma mai puteam indrepta...si astfel m-am dus la doctor cu tata...acel doctor mi-a zis ca nu tine de domeniul lui partea cu coloana si tatalui meu i-a trecut prin cap sa-i zica ca poate ma doare de la apendicita...m-a palpat si ma durea, m-a pus sa ridic piciorul in timp ce ma palpa si nu am putut si astfel dupa 2 zile am ajuns pe masa de operatie...recuperarea a fost destul de grea pt mine si cred ca mi-a agravat si problemele la coloana dar trebuia rezolvata si apendicita Nothing happens without a reason... Offline #10 2007-11-04 15:29:10
Re: Apendicita sau ovar??Am vb acum cu mama si ma duc maine dimineata la eco. e bine? Sau la ce fel de analiza se vede daca e ovarul sau apendicita? Vreau sa fiu sigura inainte sa ma operez k deja tremur la gandul k as putea sa ma operez de apendicita, am oroare de doctori si de spitale.. s "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #11 2007-11-04 15:38:26
Re: Apendicita sau ovar??sunt curioasa daca se vede la ecografie abdominala simpla sau nu..stie cineva? Offline #12 2007-11-04 16:54:51
Re: Apendicita sau ovar??am avut si eu o problema de genul asta ieri dimineata.doar ca eu sunt pe stop si m-am gandit ca e o crampa.m-am dus la toaleta si dintr-o data m-a apucat o durere jos,in burtica,dar nu doar in partea dreapta...am simtit asa ca o intepatura si m-a luat cu ameteli,m-am dus repede in pat pt ca mi se incetosase privirea si dupa cateva miunute mi-a trecut...eu ma gandesc ca o fi de la ovare...sper din tot sufletul sa nu fie apendicita...voi ce parere aveti,ar putea fi? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #13 2007-11-04 17:27:19
Re: Apendicita sau ovar??mda.. cica nu se vede la eco.. trebuie nu stiu ce analiza la sange si daca am prea multe leucocite sau ceva de genu` inseamna k am apendicita. Plec acum la spital... Sper sa nu fie.. mor de frica bocesc de 2 ore.. s "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #14 2007-11-04 17:29:56
Re: Apendicita sau ovar??tinem pumnii soulfly...si o sa fie bine:) o sa vezi... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-11-04 17:30:22
Re: Apendicita sau ovar??Si eu am patiti ceva de genul asta acum 2 ani, m-a durut cateva zile la rand in dreapta si imi cobora durerea si pe picior, am fost la un emdic in spital la un chirurg m-a palpat si mi-a zis sa stau calma ca nu e apendicita, nu mi-amf acut analize nimic. La cateva zile am fost la ginecolog si mi-amf acut eco si am aflat ca am un chist pe ovarul drept, se poate sa fie si apendicita si ovarul, dar un medic tb sa te vada sa-ti faci niste investigatii ceva inainte. #16 2007-11-04 17:36:48
Re: Apendicita sau ovar??sper sa fie ovarul!!!!!!!! "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #17 2007-11-04 17:37:47
Re: Apendicita sau ovar??si eu sper sa nu fie nimic grav iti tin pumnii si fii puternica te pup ai grija de tine si sa ne tii la curent. #18 2007-11-04 18:39:33
Re: Apendicita sau ovar??sarumana am plecat... bye si thx all "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #19 2007-11-04 18:40:27
Re: Apendicita sau ovar??bye bye sa te faci bine rpd happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|