Second hand...-4
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: Second hand...
happy with him...inlove with him...
- mara21
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-19
aha...ok, cred ca ma descurc...merci mult crys_ty_na. esti o scumpa, ca de obicei . o sa ma duc chiar azi pe acolo ).
Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
in afara de incaltaminte si lenjerie intima cumpar absolut totul de la second. nu mie rusine, ba dimpotriva. preturi bune si calitate. iar clujul e plin de magazine second faine
Cu zambetul pe buze...
- dulcik21
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-29
corii a scris:in afara de incaltaminte si lenjerie intima cumpar absolut totul de la second. nu mie rusine, ba dimpotriva. preturi bune si calitate.
subscriu
Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
- La Femme
- New member
- Inregistrat: 2007-11-02
corii a scris:in afara de incaltaminte si lenjerie intima cumpar absolut totul de la second. nu mie rusine, ba dimpotriva. preturi bune si calitate. iar clujul e plin de magazine second faine
exact ca mine, doar ca eu sunt in Bucuresti:) mi-am luat si geanta lacoste originala dintr-un SH, am dat cam 150mii:) intru cand se baga marfa noua sau la 2-3 zile dupa marfa noua, ca fac reduceri de 30%-50% din pretul afisat pe eticheta. asta se intampla la SH-urile alea cu copertina rosie ( de langa cimitirul evreiesc din apropierea Ptei Ion Mihalache, de ex.). Mai e un SH ok la Pta Chibrit, la capatul autobuzului 300 ( punct de reper statia de metrou 1 Mai ) pentru cine e din Bucuresti. Referitor la Meli Melo si mie mi se pare aiurea sa fiu agatata de cum deschid usa, chiar daca mai sunt multe persoane inauntru si e spatiul ingust....eu imi cumpar de ceva ani margele, pandantive, bratari, inele, cercei din pietre semipretioase ( ametist, turcoaz, peridot, citrin, cuart transparent, cuart roz, etc.) la preturi destul de mici de la expozitiile cu vanzare din cadrul muzeelor ( Antipa, Geologie ). Apropos, pentru cine vrea- mergeti la Antipa zilele astea pana duminica inclusiv, e intrare libera pentru expozitia cu cristale si veti gasi suuuuper multe bijuterii superbe:) Pup O zi frumoasa
Ultima oara a fost editat de La Femme (2007-11-09 13:33:38)
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."
- girly
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2006-08-16
nici nu am intrat si nici nu ma gandesc sa intru vreodata intr-un sh. or fi ele ieftine si de calitate.. nu stiu. nu am nevoie de lucrurile altuia imi cumpar mai scumpe da macar stiu ca sunt noi si sunt si vor fi numai ale mele poti fi originala si imbracandu-te cu nou.
Ultima oara a fost editat de girly (2007-11-09 13:40:36)
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
La Femme a scris:corii a scris:in afara de incaltaminte si lenjerie intima cumpar absolut totul de la second. nu mie rusine, ba dimpotriva. preturi bune si calitate. iar clujul e plin de magazine second faine
exact ca mine, doar ca eu sunt in Bucuresti:) mi-am luat si geanta lacoste originala dintr-un SH, am dat cam 150mii:) intru cand se baga marfa noua sau la 2-3 zile dupa marfa noua, ca fac reduceri de 30%-50% din pretul afisat pe eticheta. asta se intampla la SH-urile alea cu copertina rosie ( de langa cimitirul evreiesc din apropierea Ptei Ion Mihalache, de ex.). Mai e un SH ok la Pta Chibrit, la capatul autobuzului 300 ( punct de reper statia de metrou 1 Mai ) pentru cine e din Bucuresti. Referitor la Meli Melo si mie mi se pare aiurea sa fiu agatata de cum deschid usa, chiar daca mai sunt multe persoane inauntru si e spatiul ingust....eu imi cumpar de ceva ani margele, pandantive, bratari, inele, cercei din pietre semipretioase ( ametist, turcoaz, peridot, citrin, cuart transparent, cuart roz, etc.) la preturi destul de mici de la expozitiile cu vanzare din cadrul muzeelor ( Antipa, Geologie ). Apropos, pentru cine vrea- mergeti la Antipa zilele astea pana duminica inclusiv, e intrare libera pentru expozitia cu cristale si veti gasi suuuuper multe bijuterii superbe:) Pup O zi frumoasa
e si astazi expozitia?
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
pe mine nu ma deranjeaza ca inainte au fost ale cuiva. cumpar hainele care sunt in stare foarte buna, evident. plus k gasesti o multime de haine noi, cu eticheta inca pe ele
Cu zambetul pe buze...
- La Femme
- New member
ioana dinu a scris:La Femme a scris:corii a scris:in afara de incaltaminte si lenjerie intima cumpar absolut totul de la second. nu mie rusine, ba dimpotriva. preturi bune si calitate. iar clujul e plin de magazine second faine
e si astazi expozitia?
Da, dar muzeul Antipa e deschis pana la ora 18, probabil ca toate muzeele. A inceput de ieri si se termina duminica seara ( tot pe la 6 ). Eu ma duc de fiecare data, sunt cam din luna in luna, poate la 2 luni cel mult si imi iau mereu cate ceva. Nu le gasesc nicaieri mai ieftin. Au si pietre neslefuite pentru cine e interesat. Eu sunt mare iubitoare de cristale de cuartz si am si din alea naturale, neslefuite:)
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."
- ioana_4
- Diamond member
merci de raspuns, am fost si eu azi si mi-am luat un inelus:)
- mara21
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-19
l-am gasit cry_sty_na. am fost azi pe acolo. e super tare magazinul...mi-am luat cateva chestii tare dulci . merci mult ptr indicatii
Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?
- Ramona_gl
- Sr. member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-08-29
- burnout
- Full member
- Inregistrat: 2007-03-02
ioana dinu... cam care sunt preturile la Antipa?asta daca ai retinut cumva
we're part of a neverending story
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
happy with him...inlove with him...
- ioana_4
- Diamond member
burnout a scris:ioana dinu... cam care sunt preturile la Antipa?asta daca ai retinut cumva
la cristale? depinde f mult de ce te intereseaza..la bijuterii de exemplu, setul de bratara, lantic si cercei era cam 1 mil si ceva..in rest, cristale simple de la 5 lei, unele inele 3 lei cam asta am retinut
- burnout
- Full member
- Inregistrat: 2007-03-02
we're part of a neverending story
- La Femme
- New member
ioana dinu a scris:burnout a scris:ioana dinu... cam care sunt preturile la Antipa?asta daca ai retinut cumva
la cristale? depinde f mult de ce te intereseaza..la bijuterii de exemplu, setul de bratara, lantic si cercei era cam 1 mil si ceva..in rest, cristale simple de la 5 lei, unele inele 3 lei cam asta am retinut
preturile difera cum spui si tu....sunt cercei la 3-5 lei, depinde daca sunt mai mari sau mai mici, inelutele de la 5 lei, mai sunt si cele mari din argint cu pietre de la 30lei, sau seturi din argint cu piatra, etc.sunt si pandantive la 4,5, 6 lei...eu mi-am luat un colier si bratara cu 10 lei din peridot.
bafta la urmatoarea expozitie cu vanzare, daca ajungi!
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
si-a luat sora-mea o rochie dementiala
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|