|
Nu esti logat.
Candida...-35#647 2008-03-13 21:53:44
Re: Candida...salut...o intrebare?candida se poate lua si prin sex oral???adik...barbatul sa ia de la femeie...specific...numai sex oral...si el are simptomele cam aceleasi ca la femeie....adik...mancarimi...usturimi....disconfort la urinat? Offline #648 2008-03-13 21:57:18
Re: Candida...daca ii face doar sex oral poate sa faca candida bucala..... daca prezimta simptome si la urinat etc.etc. si au facut doar sex oral nu cred sa fie candida.... banuiesc ca fac si petting poate a luat asa .dar eu cred ca e altceva nu candida... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #649 2008-03-13 22:19:17
Re: Candida...Mc mult...evilpink...poate tu poti sa ma lamuresti...sunt insistenta..poate am suparat alte persoane....dar e vb de prietenul meu...mi-a zis ca are de cateva zile...problema asta...mancarimi in zona canalului....si usturimi....iar cand merge la toaleta...urineaza 3/4....dupa care revine de vreo 20 ori la baie ca sa dea jos restul de urina.....si nu stiu ce poate sa aiba...ma gandeam ca are leg cu mine...ca am avut...si inca mai am cred...candida...imi poti raspunde pls...poate stii tu...de ce are simptomele astea??? Offline #650 2008-03-13 22:20:35
Re: Candida...daca era legat de mine...nu m-ai suparat. eu ti-am spus ca problema la urinat nu e datorata candidozei. mami de minuni Offline #651 2008-03-13 22:22:23
Re: Candida...asa cum bine zice eu_vreau usturimea la urinat nu se datoreaza candidei! altceva o cauzeaza deeci fuga la medic! nu prea avem cum sa ne dam seama ce are doar din descrierea unor simptome iar mie sincer nu imi suna a candida... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#652 2009-11-05 14:47:56
Re: Candida...Dragele mele,scriu pentru prima data aici,si o fac pentru voi,din tot sufletul...sper sa va prinda bine.Si eu am fost chinuita de candidoza timp de multe luni,stiu simptomele pe de rost.Am urmat tratamente cu: diflucan,lomexin (crema,ovule),macmiror complex,cervugid,canesten,etc. Prietenul meu s-a facut cu crema canesten desi nu avea nici un simptom,tocmai pentru a exclude posibilitatea reinfectarii de la el.Nu am facut dragoste deloc pe timpul tratamentelor si nici intre tratamente pentru ca de fiecare data dupa tratament eu imi dadeam seama ca problema nu era rezolvata complet (adica mai aveam inca "un pic" intepaturi,"un pic" de depunere alba,"un pic inflamate labiile mici").Deci,se exclude din start reinfectarea.Acum,am luat timp de o luna si jumtate in fiecare vineri pastile Mycosyst (in traducere 6 pastile) si m-am facut in fiecare zi dimineata si seara cu UNGUENT PIMAFUCORT,apoi o zi da o zi ba tot cu acest unguent. ATENTIE- unguent pimafucort,NU crema pimafucin si alte minuni-vb din proprie experienta...m-am iritat oribil pentru ca o proasta mi-o scris pe reteta in loc de pimafucort unguent,pimafucin crema... In fine.Deci cu unguent Pimafucort,6 pastile de Mycosyst,pe care le-am luat din timp (cand am simtit ca iar incepe sa ma supere candidoza,nu cand era in toata splendoarea ei) ma simt mult mai bine.La ultimul control (cand mi-a mai dat doctorul 2 pastile,caci initial imi prescrisese MycoSyst numai pentru o luna),el mi-a spus ca ii clar ca ma vindec,pentru ca stia (umbland atata la el..) cum aratam initial. Si inca ceva,foarte important.Grija foarte mare la cu ce va spalati ( eu folosesc un gel scump,cu ph 3,8(mai bun decat ph-ul neutru!) si e f bun.).Lasati in pace spalaturile vaginale.Mie personal mi-au facut mai mult rau de fiecare data.Stergeti-va intotdeauna cu un prosop uscat,si,mai ales usor,tamponati,nu fiti agresive si nu mancati dulciuri!!! Haideti ma,ca nu-i incurabila boala asta.va pup Offline #653 2009-11-06 08:56:07
Re: Candida...berbecuta daca acest tratament a functionat in cazul tau nu inseamna ca e bun pt toata lumea.... Offline #654 2009-11-10 23:38:02
Re: Candida...Buna seara.... acum cateva luni am fost la doctorul ginecolog am facut toate analizele si mi a iesit ca am vaginita.mi a prescris antibiotice si ovule cervucid dar inainte de astea mi a dat ovule fluomizin si viviflor dar nu si au facut efectul.dupa toate astea nu mi a trecut complet si am fost la alt doctor care mi a dat ovule gynie-l pt refacerea florei si urinex pt usturimea care o aveam.am repetat analizele si a iesit ca nu mai am nimic doar niste coci g rari.problema e ca tot timpu imi revin usturimile la urinare si ma doare in interior la spalaturile vaginale si nu numai vaginul se irita foarte tare tot timpul si e si imflamat.as dori sa primesc un sfat de la doctoreasa ce pot face sa ma vindec complet????poate sa ma ajute cineva????? Offline #655 2009-11-11 01:47:07
Re: Candida...vaginita = candidia #656 2009-11-11 11:21:12
Re: Candida...MS....dar as avea nevoie si de un sfat de la doctoreasa cum pot lua legatura cu ea...infectie urinara nu am am facut analize Offline #657 2009-11-14 00:51:05
Re: Candida...Imi raspunde si mie cineva????????????????????doctoreasa?????????????????????va rog Offline #658 2010-01-22 14:33:43
Re: Candida...Candidoza este infectie produsa de levuri apartinand genului Candida, cele mai frecvente fiind cele produse Candida albicans, un saprofit al tubului digestiv. In anumite conditii fiziologice (sarcina), patologice (diabet) sau iatrogene (tratament antibiotice, imunosupresoare, corticoizi) pot deveni patogene, deteminand manifestari cutanate si mucoase diverse, care pot afecta orice varsta. Candidoza se localizeaza cel mai frecventa este in pliuri: inghinal, submamar, interfesier. De asemenea, Candida albicans poate determina manifestari clinice la nivelul cavitatii bucale, regiunii genitale sau lamei unghiale. Offline #659 2010-02-05 21:05:55
Re: Candida...Buna seara! Am urmat un tratament cu antibiotice destul de lung...am avut de luat 20 de capsule de doxiciclina pentru o nenorocita de acnee si doctorita mi-a zis sa iau si un supliment Specktrum pentru a ma proteja de candida...in seara asta mergand la baie pentru a ma spala am observat la intrarea in vagin o secretie albicioasa, insa fara miros suspect, nu am nici mancarimi, nici disconfort...sa fie vorba oare de candida? am sa sun maine la doctorita mea ginecolog sa-mi fac o programare. In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai. Offline #660 2010-02-05 21:07:21
Re: Candida...noi nu putem sa iti zicem ce ai, vizita la doctor e cea m-ai indicata, ca sa ai candida, nu tereb sa ai neaparata toate simtomele Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #661 2010-02-05 21:16:47
Re: Candida...da...asa este. oricum am sa merg negresit la doctor. In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai. Offline #662 2010-02-09 15:35:56
Re: Candida...Am gasit chestia asta pe un site: Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #663 2010-02-09 15:40:34
Re: Candida...1. iaurt normal, cat mai natural, fara fructe sau alte adaosuri (sa scrie pe el doar lapte si fermenti selectionati - nu Danone) Offline #664 2010-02-09 15:46:06
Re: Candida...Ok, am inteles. Mersi mult de tot pentru raspuns Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #665 2010-02-09 15:50:27
Re: Candida...Poate ai o infectie urinara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|