homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piese de teatru care v-au impresionat

#1 2007-11-16 14:27:21

La Femme
New member
Inregistrat: 2007-11-02

piese de teatru care v-au impresionat

Piesa mea de suflet este Chip de foc, s-a jucat pana mai acum un an la Odeon in Bucuresti. M-a impresionat destul de tare. La fel as spune si despre Bent, de la teatrul Bulandra sala Izvor. Nu se mai joaca de cativa ani.
Am postat acest subiect pentru ca iubesc mult teatrul si sunt curioasa ce piese v-au placut voua.

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."

#2 2007-11-16 14:29:17

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: piese de teatru care v-au impresionat

n am mai fost la teatru de mult si imi pare rau..dar imi propun sa ajung mai des ca si mie imi place f mult.ultima piesa vazuta a fost Veronik se hotaraste sa moara..mi-a placut .

#3 2007-11-16 14:43:03

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

tache, ianche si cadar...super. mi-a placut foarte mult

Don't drink water, fish have sex in it

#4 2007-11-16 14:45:44

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

plastilina...prima piesa de teatru si cred ca de aceea mi-a ramas intiparita in minte ca fiind speciala....si mie imi place teatrul si as vrea sa ajung mai des ...e o experienta cu adevarat smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#5 2007-11-16 14:49:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu sunt mai mult fan balet. am fost la ultimul soectacol de la national cand au venit cei de la balsoi tatr. anul trecut am fost la chcago si mi-a placut. dar cel mai mult mi-a placut d'ale carnavalului cu george ivascu in rolul lui cracanel...m-am indragostit cred ca prima data atunci. in general daca ma duc la o piesa de teatru prefer sa fie ceva vechi, scrisa de cineva mare si cunoscut, nu la prostioarele care se joaca acum.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-11-16 14:50:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_vreau a scris:

eu sunt mai mult fan balet.  in general daca ma duc la o piesa de teatru prefer sa fie ceva vechi, scrisa de cineva mare si cunoscut, nu la prostioarele care se joaca acum.

subscriu. la balet nu am fost decat la teatrul national din iasi, insa mi-a placut ce am vazut: lacul lebedelor, spargatorul de nuci, giselle, carmen.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#7 2007-11-16 15:01:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am lucrat la teatu national din Sibiu 2 ani. asa ca nu prea are rost sa le insirui pe toate....

#8 2007-11-16 15:03:25

La Femme
New member

angelaflory a scris:

plastilina...prima piesa de teatru si cred ca de aceea mi-a ramas intiparita in minte ca fiind speciala....si mie imi place teatrul si as vrea sa ajung mai des ...e o experienta cu adevarat smile

plastilina, cumva in regia lui Afrim?

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."

#9 2007-11-16 15:04:28

La Femme
New member

nicolle_rox a scris:

eu_vreau a scris:

eu sunt mai mult fan balet.  in general daca ma duc la o piesa de teatru prefer sa fie ceva vechi, scrisa de cineva mare si cunoscut, nu la prostioarele care se joaca acum.

subscriu. la balet nu am fost decat la teatrul national din iasi, insa mi-a placut ce am vazut: lacul lebedelor, spargatorul de nuci, giselle, carmen.

La balet, am fost aseara la Opera la Corsarul. Mi-a placut.

#10 2007-11-16 15:07:21

La Femme
New member

Mi-a placut Unchiul Vanea, la Bulandra Izvor

#11 2007-11-16 15:07:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

a fost un fragment din corsarul jucat de cei de la balsoi...f frumoasa coregrafie intr-adevar. as fi vrut si eu sa vad intreg spectacolul...

mami de minuni hjarta

#12 2007-11-16 18:09:31

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Sluga la 2 stapani ... a fost prima piesa pe care am vazut-o in Teatrul National din Cluj-Napoca, si mi-a ramas in memorie, nu doar datorita actorilor, ci si interiorului teatrului care e superb (pana atunci vazusem doar piese de teatru jucate pe o scena mica, la fel ca si orasul natal) smile

#13 2007-11-16 18:55:38

anita78
Full member
Inregistrat: 2007-10-07

cum iubeste cealalta jumatate - teatrul mic (e superrrrrrrrr, am vazut-o de 2 ori si tot as mai vrea sa o vad)
take, ianke si cadar
si mai sunt cateva da' nu imi mai aduc acum aminte numele lor

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti

#14 2007-11-16 18:56:19

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

mie vulpea si strugurii mi-a placut cel mai mult,am plans prima data,era impresionanata vocea actorului,si cu cata patima vorbea...ufff,as merge oricand sa o revad.

#15 2007-11-16 18:57:14

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

o noapte furtunoasa...superr tare...big_smile

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#16 2007-11-16 18:58:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

oedip rege smile nu mai tin minte in regia cui era...dar mi s a parut geniala...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2007-11-16 19:48:22

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Chip de foc mi-a placut si mie mult! Am vazut-o de cateva ori. Dar in rest, am fost numai la porcarii, asa ca in ultima vreme am renuntat.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#18 2007-11-16 23:00:50

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

La Femme a scris:

angelaflory a scris:

plastilina, cumva in regia lui Afrim?

da smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#19 2007-11-17 10:19:04

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu ma omor dupa opera si favoritele mele pana acum sunt "oedip" si "traviata"... prea tari... le-as revedea cu placere oricand...
..am fost si la teatru, dar nu am vaz nimic senzational. neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.