homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac...

#1 2007-11-18 22:04:51

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

nu stiu ce sa fac...

nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc. acum cateva seri am avut o discutie mai serioasa cu prietenul meu. sunt cu el de 3 luni si jumatate. in primele 2-3 sapt era totul ok. apoi s-au cam schimbat lucrurile. el nu ma suna deloc, eu eram singura care il suna. ne vedem destul de rar, am ajuns sa ne vedem o data pe sapt sad plus ca m-a lasat balta de multe ori pt prietenii lui. adica trebuia sa ne vedem, zicea ca ma suna si vine la mine, si in timp ce eu asteptam telefonul lui, el pleca cu baietii la bere sau mai stiu eu unde. daca il sunam, bineinteles ca nu raspundea. si a doua zi cand ii reprosam , zicea k nu s-a mai inteles cu ei, k l-au luat pe sus, k a uitat telefonul in masina, bla bla. texte d-astea sad
cand am vb cu el despre toate astea, mi-a zis k asa e el, k nu a putut nimeni sa il schimbe si ca nici nu crede k se poate schimba vreodata. mi-a zis k intelege k eu as vrea mai mult, dar ca nu poate sa imi ofere mai mult. mi-a zis k nu ma iubeste, ca tine la mine ii place sa stea cu mine, dar ca efectiv nu imi poate oferi mai mult de atat, ca asa e el, k nu are timp.
la un moment dat mi-a zis : dar tu ai o groaza de timp liber. nu ai vrea si tu un prieten care sa aibe mai mult timp de tine? grater(( am crezut k imi pica cerul in cap. cu alte cuvinte mi-a batut apropo sa imi gasesc pe altcineva.
eu nu vreau pe altcineva, il vreau pe el dar mi s-a cam luat de situatia asta. ne vedem o data pe sapt, nu ma suna, cand il sun nu raspunde si cand raspunde imi baga pretexte ieftine. nu e vorba de alta, de asta sunt convinsa. mi-a zis ca el vrea sa mai ramanem impreuna daca il suport asa. eu nu stiu ce sa fac. situatia asta eu nu o mai suport. si cum a zis el, chiar mi-ar placea sa gasesc pe cineva care sa aibe mai mult timp de mine. dar nici nu imi vine sa renunt la el sad ce sa fac?

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#2 2007-11-18 22:22:39

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: nu stiu ce sa fac...

sad Se pare ca nimeni nu prea stie ce sa zica.. e o situatie tare nasoala si din pacate tu nu prea ai ce face.... decat sa te gandesti daca asta vrei tu de la o relatie si te compromiti.. sau renunti si astepti sa gasesti pe cineva care sa merite...

Hug >: D<

#3 2007-11-18 22:25:23

Lili_delfi
Sr. member

chiar as avea nevoie de niste pareri, de niste sfaturi. de cand am avut discutia aia cu el, nu fac decat sa ma gandesc daca sa renunt la el sau nu... nu mai rezist.. sad de 3 zile plang din orice, mai ales daca ma gandesc la el...

#4 2007-11-18 22:32:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

cred ca tre sa faci ceva care sa il inebuneasca sa il faca pe el sa te doreasca f mult in prreajma lui...insa nu stiu care ar putea fii acest lucru:(

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#5 2007-11-18 22:35:14

skumpi
Vizitator

pai chiar dak zice el ca te iubeste si tzine la tine comportamentul lui denota altceva !
adika..sper ca nu`l crezi !!!!!
in sinea ta sti si u k dak te`ar iubi cu adevarat nu ar exista pb asta`! cineva care iubeste vrea sa stae 24 din 25 cu parteneru ..nu sa iasa cu prietenii si sa te lase pe tine acasa ! hai k dak ati fi d mult tp impreuna ai putea zice k mai are si el nevoie de putina libertate ,..sa iasa din rutina..etc...dar asa` ? ce scz are ?
si`ti mai da si te inteles k sa`ti gasesti pe altu...
scuza`ma da asta numa iubire nu se numeste !
eu zic sa pui capat cat d rpd...o sa suferi normal dar decat sa te chinui asa...k pe el il doare undeva...dar u stai si plangi si te consumi !
nu trb sa o iei tragic..adika...sunt barbati care ori nu pot sa se implice f tare...nu vor sau pur si simplu nu s`a indragostit d tine...nu e lege ca cel pe care`l iubesti sa te iubeasca !
sau dak mai vrei sa ii mai dai " o sansa " fa si u ca el...fa`te inaccesibila...nu`l mai suna..pur si simplu comporta`te cum se comporta el...macar sa vezi dak observa si ii pasa !
oricum..mai gandeste`te...spune`i si lui ce simti cu adevarat...si explica`i k asa nu mai poti..dak e dispus sa se schimbe...dak nu, nu ai alta cale !
barbatii sunt prea multi pe lumea asta !
ce nu te omoara te face mai puternic !
multa bafta Lily puss

Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-11-18 22:37:01)

Publicitate

loading...

#6 2007-11-18 22:35:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

mah.. eu o sa fiu mai directa... daca as fi fost in  locul tau, dupa o saptamana de genul asta ii dadeam papucii fara discutii... cum sa va vedeti o data pe sapt?! pai e relatie la distanta cand stati in acelasi oras? neutral
si cum sa iti inchida telefonul, sa nu raspunda, sa-l suni doar tu... sa iti zica pe fatza sa-ti cauti pe altcineva...? cum suporti chestiile astea? e totusi o relatie de 3 luni, nu e de ani de zile, sa zici ca nu poti sa renunti asa usor..
parerea mea e ca te injosesti in relatia asta, imi pare rau daca suna dur. dar asa mi se pare. nu vad de ce accepti sa se poarte asa cu tine.. ti-a si zis ca nu te iubeste neutral Doaaamne ce baieti mai sunt pe lumea asta...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-11-18 22:46:01

Lili_delfi
Sr. member

mi-a zis k isi impune sa nu mai iubeasca, k momentan nu mai poate. el a stat 7 ani cu o tipa, au locuit impreuna si s-au despartit acum aproape un an. l-am intrebat daca vrea sa se impace cu ea. a zis ca sub nici o forma... cred k cel mai bine ar fi sa ma rup usor de el. sa incerc sa nu il mai sun, sa nu il mai caut, sa ma indepartez usor. dar e asa de greu sad

#8 2007-11-18 22:46:07

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

ivy a scris:

mah.. eu o sa fiu mai directa... daca as fi fost in  locul tau, dupa o saptamana de genul asta ii dadeam papucii fara discutii... cum sa va vedeti o data pe sapt?! pai e relatie la distanta cand stati in acelasi oras? neutral
si cum sa iti inchida telefonul, sa nu raspunda, sa-l suni doar tu... sa iti zica pe fatza sa-ti cauti pe altcineva...? cum suporti chestiile astea? e totusi o relatie de 3 luni, nu e de ani de zile, sa zici ca nu poti sa renunti asa usor..
parerea mea e ca te injosesti in relatia asta, imi pare rau daca suna dur. dar asa mi se pare. nu vad de ce accepti sa se poarte asa cu tine.. ti-a si zis ca nu te iubeste neutral Doaaamne ce baieti mai sunt pe lumea asta...

kiar ma gandeam dupa ce am citit postul tau,cum sa formulez... dar iata k ivy mi-a luat-o inainte... Eu nu zik k te injosesti,dar am impresia k ai postat aici problema ca sa primesti sutul in fund de care ai nevoie ca sa faci ceea ce si u stii k tre sa faci... sa-i dai papucii... Ceea ce faci u aku se numeste irosire de timp si de lacrimi

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2007-11-18 22:52:31

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

ivy a scris:

subscriu...lili uite-te la tine cat de frumoasa esti,nu ai ajuns carpa lui de sters pe jos...mai bine renunti acum decat sa plangi mai incolo.e greu,te inteleg da gandeste-te ce ai sfatui u pe alticineva intr-o asemenea situatie.Eu zic sa te gandesti bine,sunt abia 3 luni.pai la 3 luni ar trebui sa fie lapte si miere...

#10 2007-11-18 22:53:26

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

dap .. lelaina.. ai dreptate...
Dar stiti cat de greu este??? Am stat si eu o luna jumate cu un baiat in situatia asta... mi-a zis clar ca asta e situatia si daca accept bine, daca nu .. asta e... Si nu s-a putut.. ne certam tot timpul .. pe mess sau la telefon neutral Si s-a terminat.. si a durut tare tare... chiar si dupa asa putin timp de relatie. Eu nu zic sa o lungeasca... boala lunga, moarte sigura...

Curaj lili... esti frumoasa, n-o sa treaca prea mult pana iti vei gasi un gagiu bun wink

Ultima oara a fost editat de alexia (2007-11-18 22:55:01)

#11 2007-11-18 22:53:39

ivy
Hero member

smile vezi, lili? parerile sunt unanime, cred ca stii ce ar trebui sa faci...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#12 2007-11-18 22:57:54

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

uups, faza cu 7 ani e destul de complicata, poate oricand sa se intoarca la ea, pt ca daca e vorba de 7 ani cred ca a fost ceva f serios
deci te sfatuiesc sa fugi cat mai poti:(

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#13 2007-11-18 23:00:20

skumpi
Vizitator

Lili_delfi a scris:

mi-a zis k isi impune sa nu mai iubeasca, k momentan nu mai poate. el a stat 7 ani cu o tipa, au locuit impreuna si s-au despartit acum aproape un an. l-am intrebat daca vrea sa se impace cu ea. a zis ca sub nici o forma... cred k cel mai bine ar fi sa ma rup usor de el. sa incerc sa nu il mai sun, sa nu il mai caut, sa ma indepartez usor. dar e asa de greu sad

he`he...pai aici e buba lui....
a ramas traumatizat dupa cei 7 ani....
da`l incolo si vezi`ti d treaba ta !

#14 2007-11-18 23:06:52

Lili_delfi
Sr. member

suna asa usor dar e asa greu... m-am tot gandit si eu in astea cateva zile de la discutia noastra. cum a zis si alexia, chiar daca e vorba de 3 luni, tot doare pt k m-am atasat tare mult de el si am ajuns sa tin la el. dar cert e k nu prea are nici un viitor relatia... si ma doare sa il vad asa indiferent. sunt convinsa k nu l-ar deranja daca i-as spune maine k vreau sa ne despartim sad si asa mi-a zis el sa gasesc pe altcineva care sa aiba mai mult timp de mine grater(( doareeeeeeeeeeeeee !!! dar trebuie sa reusesc...

#15 2007-11-18 23:13:59

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

nici nu as sta pe ganduri....mai ales cand imi zice sa imi gasesc altul....pai ce se joaca cu sentimentele tale nu poti sa stai langa un baiat care nu te vrea langa el nu as putea sa stau dupa el sa plang dupa el dac nu ma vrea care este  indiferent de mine nu se merita este bataie de joc sper sa iei o  decizie buna care sa te avantajeze pe u puss

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#16 2007-11-18 23:16:44

ivy
Hero member

cum ai zis si tu, relatia asta nu pare sa aiba vreun viitor in ritmul asta... si daca acum iti e asa greu s-o rupi, gandeste-te cum ti-ar fi peste alte cateva luni... nu cred ca merita sa prelungesti agonia, nu faci decat sa-ti accentuezi durerea...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#17 2007-11-18 23:33:23

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

stiu eu de ce esti u asa mult legata de el.dar, dupa ce am citit postul tau, cred k cel mai bine ar fi sa pui capat.
punct si de la capat.daca o termini acum, suferinta va fi mai usoara.asa e viata, cu urcusuri si coborasuri, iar noi trebuie sa o acceptam, chiar dak vrem sau nu.esti frumoasa, si o sa gasesti pe cineva kre sa te merite.
kisses! smile

#18 2007-11-18 23:50:28

Lili_delfi
Sr. member

da adi, mai e si faza aia.. sad

#19 2007-11-18 23:52:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Lili_delfi a scris:

da adi, mai e si faza aia.. sad

dar treci tu peste, si gasesti pe cineva kre sa tina cu adevarat la tine, si sa te respecte asa cum meriti.cat depre "faza", o sa uiti.k doar nu o sa stai cu el doar pt chestia aia, nu?suferi acum, putin, dar e ami bine asa, decatmai tarziu, si mai mult.
take care!.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.