homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac...-3

#39 2007-11-20 23:36:49

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: nu stiu ce sa fac...

evitand amandoua m'ati facut si mai curioasa!!! moamaaah! o sa ma roada cateva zile...va roooog:D

6 ani de dragoste  hjarta

#40 2007-11-20 23:39:20

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

JanisJoplin a scris:

evitand amandoua m'ati facut si mai curioasa!!! moamaaah! o sa ma roada cateva zile...va roooog:D

hmm big_smile sper ca nu bagam cutitul in rana.. dar si pe mine m-ati facut curioasa..

#41 2007-11-20 23:44:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

fetele, speram amandoua sa nu fie cu suparare pt niciuna dintre voi, dar, chiar "bagati cutitul in rana". sad
eu cred ca e mai bine sa nu-i mai amintim.raspund eu in locul ei, pt k stiu k ei ii este greu.si stiu si k decizia ei este de a nu spune toate "datele problemei". sper sa nu va suparati:)
ok?pupici!

#42 2007-11-20 23:47:17

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

da, ms adi pt spijin. chiar vreau sa nu imi mai amintesc si sa uit... nu va suparati fetelor. stiu ca incercati sa ma ajutati si va multumesc pt asta, dar unele "detalii" as vrea sa ramana doar pt mine

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#43 2007-11-20 23:50:10

alexia
Addicted member

Cum sa ne suparam, lili? smile

Publicitate

loading...

#44 2007-11-20 23:52:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

alexia a scris:

ptiuuuuuuuuuui!ce bine k nu v-ati suparat! smile .k nici nu stiam cum sa va zic, ca sa nu va suparati. smile .

#45 2007-11-20 23:57:36

alexia
Addicted member

adrianastoichitoiu a scris:

alexia a scris:

ptiuuuuuuuuuui!ce bine k nu v-ati suparat! smile .k nici nu stiam cum sa va zic, ca sa nu va suparati. smile .

doamneee... fiecare om are intimitatea lui si dreptul de a impartasi si cu altii sau nu smile
Noi suntem doar 2 pushlamale curioase tongue
We can live with this tongue

Sper doar ca lili sa depaseasca repede piedica asta... nu e deloc placut ce i se intampla... dar asta e... n-a fost sa fie!.. NEXT!

#46 2007-11-21 00:05:17

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

dap si eu pot rezista....poop:*
acum stereogramele imi vor ocupa ceva timp..si voi uita...big_smilebig_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#47 2007-11-21 22:47:49

Lili_delfi
Sr. member

fetelor sunt asa de trista... totul imi aminteste de el. la servici toti colegii ma intreaba ce mai face. cum sa le spun ca s-a terminat? cum o sa suport toate comentariile si toate barfele lor cand or sa afle k nu mai suntem impreuna? grater((  acum vreo 5 ani a lucrat si el acolo unde lucrez eu. si cei care sunt mai vechi, il cunosc foarte bine. deja stiu toti k am fost cu el. cum o sa suport eu ironiile lor cand or sa afle k nu mai sunt cu el? cum ????? innebunesc !!!

#48 2007-11-21 22:50:19

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

ce te intereseaza atat ce cred altii? si cu ce drept fac ei ironii pe seama ta?

Mamica de 2 pui scumpi

#49 2007-11-21 22:52:10

andrutza
Vizitator

lili dar dc te intereseaza de restul lumii? undeva sa te doara de ce zic ei, le spui cu demnitate ca nu mai esti cu el daca te vor intreba si punct. nu se termina lumea la el, tu esti o fata frumoasa, inteligenta nu tb sa stai sa-l bocesti acum. demonstreaza-ti tie cat esti de puternica si nu mai apleca urechea la ce zice lumea, pt ca oamenii sunt rai si invidiosi in ziua de azi....

#50 2007-11-21 22:54:56

Lili_delfi
Sr. member

da mai dar colegii mei sunt atat de rai... sad doamne ce baza or sa faca de mine grater( park nu i`as cunoaste. nu stiu cum o sa suport. si poate k nu m`ar durea asa mult dak as reusi sa il uit mai rpd grater

#51 2007-11-21 22:55:56

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

andrutza a scris:

lili dar dc te intereseaza de restul lumii? undeva sa te doara de ce zic ei, le spui cu demnitate ca nu mai esti cu el daca te vor intreba si punct. nu se termina lumea la el, tu esti o fata frumoasa, inteligenta nu tb sa stai sa-l bocesti acum. demonstreaza-ti tie cat esti de puternica si nu mai apleca urechea la ce zice lumea, pt ca oamenii sunt rai si invidiosi in ziua de azi....

subscriu
plus ca tu nu traiesti cu lumea,ironii fac cei imaturi si copii la minte....cu cat esti mai indiferenta la ce spun ei cu atat le tai macaroana

#52 2007-11-21 22:57:44

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

scumpa..nu te mai amara cu kkturile astea..aku tot ce conteaza e sa iti revii  tu... be the best,fuck the rest..
   Iti faci si mai mult rau...pana una alta nu toate relatiile sunt eterne...stiu un cuplu kre s-a despartit dupa 7 ani lili..si arataau ca un cuplu perfect,au crescut impreuna...ala kiar a fost soc..si au trecut amandoi de despartirea asta...
   Asa k lili fi barbata lol nu-ti mai plange de mila.ridica sus fruntea si mergi mai departe

Poor is the man whose pleasure depends on another

#53 2007-11-22 00:34:30

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

de ce sa te ironizeze?la urma urmei tu iti faci viata.nu-i bagi in seama

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#54 2007-11-22 16:05:00

Lili_delfi
Sr. member

m-a sunat azi !!!!! dupa 4 zile si-a adus aminte de existenta mea sad si cel mai mult ma surprinde ca se comporta normal. ba chiar imi vorbea vesel si dragastos la tel si ma alinta cum ma alinta el de obicei : "fetitza". se comporta si vorbea k si cum nimic nu s-ar fi intamplat grater ba mai mult a zis k ma suna diseara cand ajunge aksa si trece pe la mine k sa imi lase un contract pt tati sa il semneze ( pt pensie privata ). cum sa reactionez diseara?? ce sa fac ????? help !!

#55 2007-11-22 16:08:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nu vreau sa fiu rea, dar parca prea s-a sincronizat atentia lui fata de tine cu contractul de pensie...nu stiu, imi cer scuze daca interpretez gresit

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#56 2007-11-22 16:08:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

cum simti tu ... spunei ce si cum ...bine ca atata vreme nimic si dupa vorbiti ca si cum nu sa int nimic ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#57 2007-11-22 16:10:37

Lili_delfi
Sr. member

nicolle_rox a scris:

nu vreau sa fiu rea, dar parca prea s-a sincronizat atentia lui fata de tine cu contractul de pensie...nu stiu, imi cer scuze daca interpretez gresit

nicolle de ala i-am adus eu aminte k trebuia facut

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.