|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac...-2#20 2007-11-18 23:56:21
Re: nu stiu ce sa fac...eu zic sa pui capat relatiei .... mie una nu imi miroase a tango in 2, voi dansati in 3 Offline #21 2007-11-19 13:59:48
Re: nu stiu ce sa fac...si eu zic la fel...hai sa ne gandim asa: eu sunt niste golanoi toti de la cap la coada...stiu numai sa se duca la bere sa grohaie cu prietenii sa se bata si as putea continua lista...noi suntem niste fiinte sensibile, delicate care meritam tot ce e mai bun pe lumea asta, meritam tot respectul si tot rasfatul...pentru ca noi suntem cele care facem ca lumea lor sa existe, noi ii ridicam de jos, noi ii facem sa fie cele mai fericite persoane si ii aducem de la rangul de golanosi la rangul de domni...NOI facem treaba asta caci altfel ei ar ramane asa pentru totdeauna in mocirla lor...asa ca nu noi trebuie sa cersim atentia si iubirea lor ci exact invers... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #22 2007-11-19 15:08:26
Re: nu stiu ce sa fac...eu zic ca totusi lasal ... nu merita sa pierzi atata timp si nervi pt el ...nu ai nici un viitor cu el deci mai bine o rupi cat inca e destul de devreme it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #23 2007-11-19 15:33:47
Re: nu stiu ce sa fac...mai esti tanara, esti frumoasa, esti desteapta...nu merita sa pierzi timpul cu el. eu sunt sigura ca sunt fff multi baieti care sa te merite, sa fie langa tine si sa te iubeasca asa cum vrei tu. si mai bine te rupi de el acum, cand inca sunteti la inceput, pentru ca mai tarziu o sa-ti fie si mai greu(o sa te obisnuiesti si complaci in situatia asta care chiar nu merita). mergi inainte cu fruntea sus, ca la urma urmei el are de pierdut si nu tu. bafta Don't drink water, fish have sex in it Offline #24 2007-11-19 16:41:05
Re: nu stiu ce sa fac...sunt in totalitate de acord cu fetele...da-i papucii cat mai repede...e clar ca nu te merita http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-20 21:00:17
Re: nu stiu ce sa fac...eu sunt impreuna cu prietenul meu de 5 ani si acum vreo 2 ani am avut si noi o perioada mai grea sa spun asa in care ma lasa balta mai mereu pentru prietenii lui, ma mintea ca e intr-un loc si era in altul, cand il sunam nu imi rasp la tel sau inchidea tel daca insistam dar acea perioada a trecut, acum de 2 luni stam impreuna si chiar in ultimul an nu a mai prea plecat cu baietii, si acum chiar il cauta pe mess, il suna si el nu le mai raspunde pt ca zice ca nu vrea sa ma supere si ca nu ii mai face placere sa plece cu ei, acum avem alt fel de probleme ce-i drept...ideea era ca daca vrea se poate schimba prietenul tau lili_delfi... iti doresc multa succes in rel cu el „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2007-11-20 22:51:14
Re: nu stiu ce sa fac...fetelor deja mi-am dat seama ce insemn pt el. am incercat sa nu il mai sun eu. oricum eu v-am zis k daca eu nu il sunam, nici el nu ma suna. asa ca am facut proba si nu l-am mai sunat nici ieri si nici azi deloc. si nici el nu m-a sunat DELOC ! e clar.... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #27 2007-11-20 22:52:24
Re: nu stiu ce sa fac...poate k e mai bine asa. Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-11-20 22:52:40) Offline #28 2007-11-20 22:52:59
Re: nu stiu ce sa fac...incredibil... cred ca nu mai ai nevoie de parerile noastre, a facut el toata treaba si ti-a demonstrat ce mult tine la tine... lili, fii tare, mah! cauta-ti un baiat care sa te iubeasca asa cum meriti, ca o viata avem, ce naiba! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #29 2007-11-20 22:55:10
Re: nu stiu ce sa fac...nu merita sa iti petreci timpul cu cineva care nu vrea sa si-l petreaca cu tine...sau ceva in genul...stii u "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #30 2007-11-20 22:55:18
Re: nu stiu ce sa fac...si inca ceva de adaugat.. nu incerca sa-i cauti scuze sau sa incerci sa-l intelegi.. nu are rost si nu merita. Offline #31 2007-11-20 22:57:19
Re: nu stiu ce sa fac...parca tot nu imi vine sa cred ca se termina... si in felul asta. fuge ca un las. nici macar nu are curaj sa vb cu mine, sa se uite in ochii mei si sa imi spuna.. (( Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #32 2007-11-20 22:58:33
Re: nu stiu ce sa fac...lili... ce se termina? E terminat de mult... doar ca nu oficial... Offline #33 2007-11-20 23:02:33
Re: nu stiu ce sa fac...Acum am citit si eu topicul tau lili, imi pare f rau pt ce ti se intampla si ca tb sa suferi din cauza lui, dar gandeste-te ca nu te-am meritat si nici nu te merita. Exact ca in citatul tau.....acum te simti naspa si esti dezamagita, te inteleg perfect, dar nu cred ca ti-ar fi convenit sa stai cu el si sa lupti doar u si el sa-si bate joc, mai bine suferi singura un timp decat sa suferi in relatie.....si o sa iti fie mult mai bine fara el pt ca vei gasi un baiat care sa te aprecieze si sa stie sa se poarte asa cum meriti. F bine ai procedat ca nu l-ai mai cautat, asa ti-ai dat seama ca daca u nu misti un deget el nu va face nimic si e pacat sa-ti perzi anii langa el. Capul sus o sa treaca, noi suntem alaturi de tine. #34 2007-11-20 23:19:58
Re: nu stiu ce sa fac...ms frumos pt incurajari fetelor. nu stiu ce m-as face fara voi Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #35 2007-11-20 23:32:03
Re: nu stiu ce sa fac...
zi'ne si nouaaaaaa:( sufar de curiozitate...haide..ca tot atzi zis'o pe jumate:P suntem intre prietene....dar nu ne cunoastem personal...nu fitzi! eu nu pot sa dorm la noapteeee..cand aud lucruri pe jumate asha sunt:-| 6 ani de dragoste Offline #36 2007-11-20 23:34:05
Re: nu stiu ce sa fac...din pacate mi-am dat seama prea tarziu ca nu merita. cand deja am pus suflet si acum ma doare sper sa reusesc sa trec repede peste asta. thnx pt cuvintele tale janis Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #37 2007-11-20 23:35:17
Re: nu stiu ce sa fac...nu ai pt ce...de aia suntem aici:*muah 6 ani de dragoste Offline #38 2007-11-20 23:35:21
Re: nu stiu ce sa fac...
chiar daca ar zice toate datele problemei, nu avem cum sa o ajutam mai mult de atat.fapta e consumata oricum.ea hotaraste dak sa zik sau nu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|