|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac...#1 2007-11-18 22:04:51
nu stiu ce sa fac...nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc. acum cateva seri am avut o discutie mai serioasa cu prietenul meu. sunt cu el de 3 luni si jumatate. in primele 2-3 sapt era totul ok. apoi s-au cam schimbat lucrurile. el nu ma suna deloc, eu eram singura care il suna. ne vedem destul de rar, am ajuns sa ne vedem o data pe sapt plus ca m-a lasat balta de multe ori pt prietenii lui. adica trebuia sa ne vedem, zicea ca ma suna si vine la mine, si in timp ce eu asteptam telefonul lui, el pleca cu baietii la bere sau mai stiu eu unde. daca il sunam, bineinteles ca nu raspundea. si a doua zi cand ii reprosam , zicea k nu s-a mai inteles cu ei, k l-au luat pe sus, k a uitat telefonul in masina, bla bla. texte d-astea Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #2 2007-11-18 22:22:39
Re: nu stiu ce sa fac... Se pare ca nimeni nu prea stie ce sa zica.. e o situatie tare nasoala si din pacate tu nu prea ai ce face.... decat sa te gandesti daca asta vrei tu de la o relatie si te compromiti.. sau renunti si astepti sa gasesti pe cineva care sa merite... Offline #3 2007-11-18 22:25:23
Re: nu stiu ce sa fac...chiar as avea nevoie de niste pareri, de niste sfaturi. de cand am avut discutia aia cu el, nu fac decat sa ma gandesc daca sa renunt la el sau nu... nu mai rezist.. de 3 zile plang din orice, mai ales daca ma gandesc la el... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #4 2007-11-18 22:32:12
Re: nu stiu ce sa fac...cred ca tre sa faci ceva care sa il inebuneasca sa il faca pe el sa te doreasca f mult in prreajma lui...insa nu stiu care ar putea fii acest lucru:( "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-11-18 22:35:14
Re: nu stiu ce sa fac...pai chiar dak zice el ca te iubeste si tzine la tine comportamentul lui denota altceva ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-11-18 22:37:01) Publicitateloading...
#6 2007-11-18 22:35:19
Re: nu stiu ce sa fac...mah.. eu o sa fiu mai directa... daca as fi fost in locul tau, dupa o saptamana de genul asta ii dadeam papucii fara discutii... cum sa va vedeti o data pe sapt?! pai e relatie la distanta cand stati in acelasi oras? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-11-18 22:46:01
Re: nu stiu ce sa fac...mi-a zis k isi impune sa nu mai iubeasca, k momentan nu mai poate. el a stat 7 ani cu o tipa, au locuit impreuna si s-au despartit acum aproape un an. l-am intrebat daca vrea sa se impace cu ea. a zis ca sub nici o forma... cred k cel mai bine ar fi sa ma rup usor de el. sa incerc sa nu il mai sun, sa nu il mai caut, sa ma indepartez usor. dar e asa de greu Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #8 2007-11-18 22:46:07
Re: nu stiu ce sa fac...
kiar ma gandeam dupa ce am citit postul tau,cum sa formulez... dar iata k ivy mi-a luat-o inainte... Eu nu zik k te injosesti,dar am impresia k ai postat aici problema ca sa primesti sutul in fund de care ai nevoie ca sa faci ceea ce si u stii k tre sa faci... sa-i dai papucii... Ceea ce faci u aku se numeste irosire de timp si de lacrimi Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #9 2007-11-18 22:52:31
subscriu...lili uite-te la tine cat de frumoasa esti,nu ai ajuns carpa lui de sters pe jos...mai bine renunti acum decat sa plangi mai incolo.e greu,te inteleg da gandeste-te ce ai sfatui u pe alticineva intr-o asemenea situatie.Eu zic sa te gandesti bine,sunt abia 3 luni.pai la 3 luni ar trebui sa fie lapte si miere... Offline #10 2007-11-18 22:53:26
Re: nu stiu ce sa fac...dap .. lelaina.. ai dreptate... Ultima oara a fost editat de alexia (2007-11-18 22:55:01) Offline #11 2007-11-18 22:53:39
Re: nu stiu ce sa fac...vezi, lili? parerile sunt unanime, cred ca stii ce ar trebui sa faci... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2007-11-18 22:57:54
Re: nu stiu ce sa fac...uups, faza cu 7 ani e destul de complicata, poate oricand sa se intoarca la ea, pt ca daca e vorba de 7 ani cred ca a fost ceva f serios "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #13 2007-11-18 23:00:20
he`he...pai aici e buba lui.... #14 2007-11-18 23:06:52
Re: nu stiu ce sa fac...suna asa usor dar e asa greu... m-am tot gandit si eu in astea cateva zile de la discutia noastra. cum a zis si alexia, chiar daca e vorba de 3 luni, tot doare pt k m-am atasat tare mult de el si am ajuns sa tin la el. dar cert e k nu prea are nici un viitor relatia... si ma doare sa il vad asa indiferent. sunt convinsa k nu l-ar deranja daca i-as spune maine k vreau sa ne despartim si asa mi-a zis el sa gasesc pe altcineva care sa aiba mai mult timp de mine (( doareeeeeeeeeeeeee !!! dar trebuie sa reusesc... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #15 2007-11-18 23:13:59
Re: nu stiu ce sa fac...nici nu as sta pe ganduri....mai ales cand imi zice sa imi gasesc altul....pai ce se joaca cu sentimentele tale nu poti sa stai langa un baiat care nu te vrea langa el nu as putea sa stau dupa el sa plang dupa el dac nu ma vrea care este indiferent de mine nu se merita este bataie de joc sper sa iei o decizie buna care sa te avantajeze pe u """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #16 2007-11-18 23:16:44
Re: nu stiu ce sa fac...cum ai zis si tu, relatia asta nu pare sa aiba vreun viitor in ritmul asta... si daca acum iti e asa greu s-o rupi, gandeste-te cum ti-ar fi peste alte cateva luni... nu cred ca merita sa prelungesti agonia, nu faci decat sa-ti accentuezi durerea... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #17 2007-11-18 23:33:23
Re: nu stiu ce sa fac...stiu eu de ce esti u asa mult legata de el.dar, dupa ce am citit postul tau, cred k cel mai bine ar fi sa pui capat. Offline #18 2007-11-18 23:50:28
Re: nu stiu ce sa fac...da adi, mai e si faza aia.. Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #19 2007-11-18 23:52:15
dar treci tu peste, si gasesti pe cineva kre sa tina cu adevarat la tine, si sa te respecte asa cum meriti.cat depre "faza", o sa uiti.k doar nu o sa stai cu el doar pt chestia aia, nu?suferi acum, putin, dar e ami bine asa, decatmai tarziu, si mai mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|