homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-26

#476 2010-11-02 19:42:30

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: faze jenante in pat

nascut_la_cerereafemeilor a scris:

LadyBird a scris:

vanilleeis a scris:

yuck neutral fara suparare dar... yuck neutral  acklad

(nu ma oripilez eu prea usor dar ... totusi cesafac )

exact. alea-s faze oribile nu jenante

cand vi se umple fata de sperma nu va jeneaza ceva?smile

spranceana

#477 2010-11-02 20:55:51

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

LadyBird a scris:

vanilleeis a scris:

yuck neutral fara suparare dar... yuck neutral  acklad

(nu ma oripilez eu prea usor dar ... totusi cesafac )

nu, dar pe tine cand tastezi ? smile

[sa mai precizez ca voma si sperma sunt doua chestii total diferite ?  roll ]

If you take it personal, that's ok! wink

#478 2010-11-03 13:03:36

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

vanilleeis a scris:

LadyBird a scris:

nu, dar pe tine cand tastezi ? smile

[sa mai precizez ca voma si sperma sunt doua chestii total diferite ?  roll ]

se pare ca pentru el e tot aia... ai grija data viitoare cand ejaculezi in cazul asta
si nu "mi se umple fata de sperma"  wink

#479 2010-11-03 21:28:32

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

lady90 a scris:

crys_ty_na a scris:

mara21 a scris:

mie mi s-a intamplat o chestie mai mult decat jenanta.nu stiu cum sa o cataloghez...nu cred ca o sa mai auziti vreodata de ceva asemanator...mi-i si rusine sa povestesc! faceam dragoste cu prietenul meu fara prezervativ si la un moment dat, cand a simtit ca ejaculeaza s-a oprit, a mai stat un pic si si-a pus prezervativ. am inceput din nou. cand am vrut sa schimbam pozitia si-a dat seama ca nu mai are prezervativul...am rascolit prin toata camera! ghiciti unde era...iesea de la mine din vagin...am tras o sperietura sora cu moartea. cred ca s-a intamplat din cauza ca a fost prea lubrifiat de cand o facusem fara prezervativ si a alunecat...nu am alta explicatie ca de dotat e destul de bine dotat...si era tipul de prezervativ pe care l-am folosit din totdeauna fara sa avem vreo problema...sper sa nu va mirati prea tare smile

am patit o si eu...dar la noi a fost altfel...dupa ce am terminat...am mai ramas umpic asa si am zis eu o tampenie...el s a tras brusc...muschii mei erau incordati...prez s a intinssssssssssss...si a cedat de la el tongue si a ajuns bine...de nu l mai gaseam smile dar a facut iubi pepescarul si s a rez problema big_smile

rotfl2 si eu am patit chestia asta. Deja el avusese orgasm si cand sa 'iasa'.. surpriza !! eu m-am speriat ca nu stiam unde este prezervativul.. cesafac era la mine in vagin si l-a tras pisy usor cu degetele.  rotfl

si eu am patit asta .eu intrasem in panica ca daca ramane acolo si v-a trebuii sa merg la dr si o sa rada de mine,noroc cu iuby ca e mai calm si l-a pescuit,apoi am ras si eu de patania asta  rotfl2

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#480 2010-11-04 20:09:57

nicoleta1987_ok
New member
Inregistrat: 2009-09-30

mda....chiar intrasem sa pun si eu intrebarea cu partzurile vaginale....dar vad ca am gasit destule raspunsuri:))....imi e groaza de ele....dar vad ca nu ar trebuii sa imi fie.....sper sa nu mai iau in considerare.....dar sunt tare naspa si deloc binevenite in toiul.....rotfl2)

Publicitate

loading...

#481 2010-11-04 20:44:17

nicoleta1987_ok
New member
Inregistrat: 2009-09-30

aleexa a scris:

se numeste fisura rectovaginala.........si a suportat o interventie chirurgicala fff urata... adik rectul i a fost pus pe burta si face caca mai bine zis intr un saculet.. acest lucru se numeste anus contra naturii si sta asa 6 luni dupa 6 luni i se trage inapoi...." matul" mai pe romaneste

da naspa...stiu si eu de anus contra naturii...a avut nasa mea...dar nu stiu mai exact de la ce la facut nustiu ....oricum ceva legat de o raceala f puternica pt ca lucra la un magazin alimentar care avea camere frigorifice...si statea numai acolo...uda, in frig.....ceva legat de asta.....dar ea din pacate nu a mai ajuns sa faca cea de-a doua operatie pt bagare inapoi a anusului....a murit....deci fetelor aveti grija ca cu chestile astea legate de organele sexuale nu e de gluma chiar deloc.... cesafac

#482 2010-11-24 16:33:20

natasha2403
Membru
Inregistrat: 2010-11-24

faze naspa am avut din belsug smile)). prima ii faceam la iubi sex oral si imi cade plomba si ma innec cu ea smile))) ne`am oprit... jumatate de ora ne`am tavalit p jos de ras smile)
alta faza ramasesem fara lubrifiant si i`am zis lui sa cumpere (pana atunci ma ocupam eu de acest lucru) ... zis si facut, ghinionu meu a fost ca a uat menthol...va dati seama ca am facut un salt mai ceva ca nadia comaneci peste pat si am stat vreo 10 min cu dusu acolo :">
alta.. de ziua indragostitilor am zis sa mergem si noi intr`o statiune. dupa ce am ajuns in camera de hotel ne`am pus pe treaba
si am inceput sa ne desfasuram.. ma ruga sa gem mai tare (acasa ne puneam amandoi pe silent ca deh era tot timpu cineva acasa) si gemeam noi ce gemeam, ne terminam treaba si sa coboram din camera sa mergem sa mancam si cand dam sa iesim pe usa vedemo batrana cu 2 nepoti de 4 si 6 ani ce ies din camera de alaturi smile))
o alta faza a fost ca in tim ce faceam dragoste cu iubi m`a pus pe birou (peretele comun cu cel al camerei parintilor lui) iar in ritmu in care el...se lovea si monitoru de la comp de perete smile))))

#483 2010-11-24 20:28:07

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

alexia a scris:

apropo de intrat peste noi in camera...am 2 faze jenante la culme!

1: Dimineatza la mine in camera,  in jur de ora 7:00, tocmai ne treziseram si ne-a apucat dragostea... toate bune si frumoase, noroc ca aveam pilota peste noi.. Intra tata in camera cu un scurt avertisment prealabil ca "domne nu merge telefonul!" . Era vb de tel fix... am 2.. unul la mine in camera si unul in sufragerie... sunt conectate, si sursa e cel de la mine din camera.. BAD IDEA! I-am zis de sub pilota ca nu stiu ce are telefonul, ca tocmai m-a trezit din somn.... eram paralizata, nu-mi venea sa cred ce mi se intampla.. mi-a zis sa ma ridic sa vad ce are... imi statuse inima in loc, mai avea doar sa traga pilota de pe noi... Pana la urma s-a simtit si a iesit... neutral Deci faza asta a fost chiar naspa rau!

2: (tot tata protagonist.. cine altul? ) De data asta, noaptea, in jur de 00:00, dupa ce lumea s-a culcat prin casa, eu si iubitul meu faceam "pregatiri" pt ceea ce urma big_smile El era la baie, facea un dush, iar eu in camera, complet dezbracata, intinsesem pilota pe jos (ca scartzaie patu'). Noroc ca tomai stinsesem lumina cu cateva secunde inainte sa DESCHIDA TATA USA CAMEREi ca sa intrebe cine e la baie si ce face!!!!!! Nu stiu sigur daca m-a vazut, dar eu eram cu fatza spre el, in picioare! M-am bagat eu repede pe dupa usa... dar.. ma rog.. neutral I-am zis ca e EL la baie (iubi meu) si ca  NU STIU CE FACE! Si s-a dus la baie, a batut la usa si i-a zis sa iasa repede ca are nevoie urgent. neutral Baiatul meu tocmai inchisese robinetu la dush, nici n-a apucat sa se stearga, a tras panatalonii pe el, asa ud cum era si a venit in camera si m-a gasit pachet de nervi....
    Mi-a luat ceva pana m-am calmat, dar oricum seara a fost compromisa... am facut noi ceva... dar va dati seama...
Eu am camera perete-n perete cu tata neutral Si am niste pereti de GUMA! Se aude si daca respir! X(

Tare amuzant tatal tau rotfl  Sunt fericita ca ai un asa tata, daca nu era el, nu mai radeam eu acum rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#484 2010-11-25 00:17:14

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

natasha2403 a scris:

[....] ii faceam la iubi sex oral si imi cade plomba si ma innec cu ea rotfl [...]

rotfl rotfl

fucking perfect...

#485 2010-11-26 10:16:04

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

luisjota a scris:

natasha2403 a scris:

[....] ii faceam la iubi sex oral si imi cade plomba si ma innec cu ea rotfl [...]

rotfl rotfl

rotfl2  rotfl

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#486 2010-12-03 02:16:20

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

vulpea_m?ţă a scris:

ii spun ca nu am chef de nimic..ca vreau sa stam...si saracul se lasa pagubas dupa cateva incercari....dar atunci se intampla ceva ciudat...nu dureaza mult si parca imi vine mie cheful...si incep sa trag de el...rotfl (bine ca nu trebuie sa ma chinui prea tare..lui imediat i se incing motoarele)...

pe cuvint ca credeam ca sunt singura care dupa ce ii zic ca nu am chef si el se bosumfleaza un pic, imi vine mie cheful)))e ok ca nu e cazul sa trag eu de el))) acela mic e mereu disponibil big_smile sexinpat

Ca sa fiu OnTopic  roll  rodnar : Pina la momentul actual, doar cateva "pirtzuri" vaginale si odata s-a rasturnat patul cu noi big_smile big_smile  disperat ce-i drept in ambele cazuri "ne jucam" doar visslar

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-16 02:37:01)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#487 2010-12-26 23:34:21

piticanie
Membru
Inregistrat: 2010-12-26

buna..eu sunt noua pe acest forum..si cat despre subiect pot spune ca sunt la ordinea zilei cu gafele in pat.de curand a venit iubitul meu din tari straine si nah..ca tot omul...cand ne era lumea mai frumoasa atunci sora lui mai mare a intrat in camera lui pentru a-l intreba ceva...am intrat in pamant de rusine...si de atunci sora lui tine neaparat sa`mi aminteasca de acea noapte...alta faza..e cu mama lui...dupa o noapte nebuna...mama lui il intreaba a doua zi..."auzi,mai baiate...tu ai facut`o cu fata asta?"....da el:"..nu mama"..da maiksa..."da cum sa nu..crezi ca eu nu am auzit cum scartaia patul"..alta faza jenanta..a fost la mn acasa..cand cainele meu..un husky de 11 luni s`a urcat pe patul unde se desfasura actiunea si a inceput sa ma linga pe talpi...abis voia afara sa`si faca nevoile...datul cu capul de pereti si dulapuri...sunt mici copilarii...dar am avut parte si din alea... buga  hopsieu

#488 2010-12-26 23:58:58

madutza_1988
Membru
Inregistrat: 2010-12-26

Odata incercam sa facem dragoste frumos,cu lumanari,romantic si petale de trandafir pana cand a dat cu piciorul peste lumanari de s-a varsat toata ceara pe covor lol Tot romantismul spulberat doar intr-un singur moment

Alta faza: imi face oral frumos,inghite si imi vomita pe p... de m-a umplut de mazare si morcovi.

Alta faza: o iau frumos,dau in ea cu pasiune,tare,apasat,toate alea...gemete,urlete,zgarieturi pe fund si spate,eram intr-o forma de zile mari,am tinut mai bine de o ora.
Intr-un final ma pregatesc de o finalizare glorioasa,scot prezervativul victorios,dau de 2ori din mana,iar in loc de sperma mi-a iesit urina...partea buna e ca am vrut sa termin pe corp...

mi se pare super ciudat... prima data e vorba de romantism, a doua oara e vorba de voma...
mi se pare scarbos sa-ti vomite ... pe...asa...daca mai esti cu fata asta in continuare, las-o... e varza... cum sa vomiti?

sunt curioasa, cele 3 chestii s-au intamplat cu aceeasi tipa?

#489 2011-04-09 12:46:55

janine343
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2011-04-08

hhaha,ce amuzante smile))
noi eram in plina actiune,pe silentios si vine fratele lui si intra sa ceara o perna.Am ramas masca,eram pe doggie style=)) ...nu stiam ce sa zic,sa fac..inca si acum mai radem ca i-a vazut fratele fundul rotfl

#490 2011-04-09 19:56:49

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

janine343 a scris:

hhaha,ce amuzante smile))
noi eram in plina actiune,pe silentios si vine fratele lui si intra sa ceara o perna.Am ramas masca,eram pe doggie style=)) ...nu stiam ce sa zic,sa fac..inca si acum mai radem ca i-a vazut fratele fundul rotfl

lol deja am ajuns sa punem pariu ca intra frate-miu cand o facem. De obicei nu are treaba sa intre in camera mea, dar se intampla sa mai intre fara jena. La noi a intrat intr-o seara cand faceam doggy, noroc ca am inceput pe zi cat de cat si se facuse cat de cat intuneric cand a intrat el si nu a trebuit sa vada decat umbre explicite tongue Si de atnci am adoptat tactica de a fii mai zgomotosi ca daca aude de la o posta macar nu intra.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#491 2011-04-09 20:21:58

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

nimenialtu a scris:

Si de atnci am adoptat tactica de a fii mai zgomotosi ca daca aude de la o posta macar nu intra.

Interesanta tactica rotfl2  Ar fi culmea sa deschida usa si sa va spuna sa o faceti mai pe silent lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#492 2011-04-09 21:42:38

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

noi nu folosim prezervativ si dupa ce ejaculeaza de multe ori lasa servetelele in cealalta parte a patului si ...acum urmeaza partea amuzanta...daca e el deasupra atunci ma prind cu picioarele si mainile de el si ne "taram" impreuna pana la servetele in asa fel incat sa nu iasa ceva pe pat:))))

#493 2011-04-09 22:12:05

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Livia2010 a scris:

luisjota a scris:

natasha2403 a scris:

rotfl rotfl

rotfl2  rotfl

foarte tare:))))

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#494 2011-04-09 23:12:21

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

zaira a scris:

noi nu folosim prezervativ si dupa ce ejaculeaza de multe ori lasa servetelele in cealalta parte a patului si ...acum urmeaza partea amuzanta...daca e el deasupra atunci ma prind cu picioarele si mainile de el si ne "taram" impreuna pana la servetele in asa fel incat sa nu iasa ceva pe pat:))))

Pana nu vad asa ceva filmat nu cred lol Prea suna a Animal Planet

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.