homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-25

#457 2010-10-16 12:18:23

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: faze jenante in pat

rotfl2

#458 2010-10-20 00:38:22

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

parintii prietenei mele au un parchet in casa din 1900 si scartie de nu ai treaba....asa ca putem sa o facem linistiti...si pisica are zgarda cu clopotei la gat big_smile

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#459 2010-10-21 23:33:59

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

ryanna22 a scris:

suzanaj a scris:

super topicul rotfl2
eu am o problema cu pisica,e geloasa cred. ne=a prins de mai mult ori in actiune, si sta si se uita la noi, vine langa si incepe sa miaune, sa planga a jale rotfl2 si de multe ori ne pufnea rasul la faza asta, cateodata era foarte incomod, noi tot sitz, sitz, ea nimic .. mai insistent venea sa imi dea pusi rotfl2

asa patesc eu cu al meu catel.. rotfl

Si noi cu catelul lui.. Sta, se uita si ne fixeaza cu privirea pana terminam lol Curios caine tongue

#460 2010-10-22 05:01:15

nascut_la_cerereafemeilor
New member
Inregistrat: 2010-10-22

Odata incercam sa facem dragoste frumos,cu lumanari,romantic si petale de trandafir pana cand a dat cu piciorul peste lumanari de s-a varsat toata ceara pe covor lol Tot romantismul spulberat doar intr-un singur moment

Alta faza: imi face oral frumos,inghite si imi vomita pe p... de m-a umplut de mazare si morcovi.

Alta faza: o iau frumos,dau in ea cu pasiune,tare,apasat,toate alea...gemete,urlete,zgarieturi pe fund si spate,eram intr-o forma de zile mari,am tinut mai bine de o ora.
Intr-un final ma pregatesc de o finalizare glorioasa,scot prezervativul victorios,dau de 2ori din mana,iar in loc de sperma mi-a iesit urina...partea buna e ca am vrut sa termin pe corp...

#461 2010-10-22 08:42:07

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

neutral

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#462 2010-10-22 10:04:36

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

nascut_la_cerereafemeilor a scris:

Odata incercam sa facem dragoste frumos,cu lumanari,romantic si petale de trandafir pana cand a dat cu piciorul peste lumanari de s-a varsat toata ceara pe covor lol Tot romantismul spulberat doar intr-un singur moment

Alta faza: imi face oral frumos,inghite si imi vomita pe p... de m-a umplut de mazare si morcovi.

Alta faza: o iau frumos,dau in ea cu pasiune,tare,apasat,toate alea...gemete,urlete,zgarieturi pe fund si spate,eram intr-o forma de zile mari,am tinut mai bine de o ora.
Intr-un final ma pregatesc de o finalizare glorioasa,scot prezervativul victorios,dau de 2ori din mana,iar in loc de sperma mi-a iesit urina...partea buna e ca am vrut sa termin pe corp...

rotfl  rotfl2

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#463 2010-10-22 14:04:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da nu aveti decat o camera?  nustiu

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#464 2010-10-22 14:13:27

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am inteles, asa se explica de ce sta si copilul in aceeasi camera cu voi wink

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#465 2010-10-22 14:44:35

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Faza cu oralul mi s-a intamplat si mie, iti taie tot cheful cand te izbeste mirosul.

Si cum a reactionat ea dupa ce te-ai usurat pe ea?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#466 2010-10-22 14:52:05

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

yuck neutral fara suparare dar... yuck neutral  acklad

(nu ma oripilez eu prea usor dar ... totusi cesafac )

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-10-22 14:52:46)

If you take it personal, that's ok! wink

#467 2010-10-22 18:29:22

Banana Split
Sr. member

vanilleeis a scris:

exact. alea-s faze oribile nu jenante

#468 2010-10-22 21:25:32

New member

Nu am incercat sa rad,nu am incercat sa glumesc,eram pur si simplu mult prea rusinat.

E o faza amuzanta pentru ca s-a facut o confuzie...

Nu a fost o rautate,ci o intamplare

#469 2010-10-23 00:24:26

Mizuko
New member
Inregistrat: 2010-07-22

gabarela a scris:

hahaha  foarte tare topicul noua ni sa intamplat de curand o faza  tare ......... faceam dragoste cu sotul iar fetita noastra de 7 luni dormea cand eram in mijlocul actiunii ops se ridica fata in fundulet si se uita la noi ,nu eram inveliti deci se vedea tot .ne uitam la ia da nu neam oprit  am zis k poate nu ne vede si se culca inapoi  dar nu..........ea a inceput sa rada si bineinteles k si noi si a ramas treaba cam in aier.

Nu spun asta cu răutate, dar nu e ?n regulă ca fetița voastră să vă vadă ?n timp ce faceți sex..Asta ar putea avea o influență negativă asupra ei. Ea nu realizează ce se ?nt?mplă cu voi, și dacă faceți sex mai dur, rapid,dacă te aude gem?nd, ar putea crede că vă răniți, și-ar putea dezvolta cine știe ce fobie, psihoză din cauza asta. Vă recomand să citiți ?Omul cu lupi? de S. Freud. Acolo tratează el cazul unui t?năr care s-a dezvoltat psihotic dintr-o cauză asemănătoare. Mă rog, nu vreau să par ca mama și drobul de sare, dar eu nu m-aș risca la așa ceva.

Numai bine!

Ultima oara a fost editat de Mizuko (2010-10-23 14:06:28)

#470 2010-10-23 07:45:20

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

acklad

#471 2010-10-23 10:58:50

Banana Split
Sr. member

Mizuko a scris:

gabarela a scris:

hahaha  foarte tare topicul noua ni sa intamplat de curand o faza  tare ......... faceam dragoste cu sotul iar fetita noastra de 7 luni dormea cand eram in mijlocul actiunii ops se ridica fata in fundulet si se uita la noi ,nu eram inveliti deci se vedea tot .ne uitam la ia da nu neam oprit  am zis k poate nu ne vede si se culca inapoi  dar nu..........ea a inceput sa rada si bineinteles k si noi si a ramas treaba cam in aier.

Nu spun asta cu răutate, dar nu e ?n regulă ca fetița voastră să vă vadă ?n timp ce faceți sex..Asta ar putea avea o influență negativă asupra ei. Ea nu realizează ce se ?nt?mplă cu voi, și dacă faceți sex mai dur, rapid,dacă te aude gem?nd, ar putea crede că vă răniți, și-ar putea dezvolta cine știe ce fobie, psihoză din cauza asta. Vă recomand să citiți ?Omul cu lui? de S. Freud. Acolo tratează el cazul unui t?năr care s-a dezvoltat psihotic dintr-o cauză asemănătoare. Mă rog, nu vreau să par ca mama și drobul de sare, dar eu nu m-aș risca la așa ceva.

Numai bine!

nu am citit cartea (suna interesanta) dar sunt de acord cu Mizuko... chiar daca e mica, credeti ca nu-si da seama ce faceti, nu realizeaza... totusi nimeni nu stie ce e in mintea unui copil. eu am amintiri foarte vagi din perioada aceea, neinsemnate, foarte putine. sunt oameni care-si amintesc mai mult sau deloc din perioada 1-3 ani. si in subconstient imaginile alea nu se pierd pur si simplu. ea nestiind practic ce faceti, ar putea asocia cu ceva rau, si astfel sa dezvolte o fobie... eu zic ca nu e bine

#472 2010-10-26 21:53:31

New member

Mi-a povestit mai de mult tata o faza din tineretea lui si m-am gandit sa v-o spun si voua.

Se duce tata la padure la Baneasa cu o femeie, sa suga si ea o p... ceva,chestii dastea...

F... ce f... si la un moment dat trece un mos care facea jogging,se uita la ei si cade intr-o groapa:))

Incepe asta sa zbiere.
Se duce tata dupa el si il intreaba:

Ce dreacu faci bre?
Uite ma taica,cu ochii la voi am cazut in groapa lol

L-a scos plin de noroi si s-a dus schiopatand acasa:))

#473 2010-10-27 17:24:53

Banana Split
Sr. member

rotfl Doamne

#474 2010-11-01 12:10:39

lady90
New member
Inregistrat: 2010-10-29

crys_ty_na a scris:

mara21 a scris:

mie mi s-a intamplat o chestie mai mult decat jenanta.nu stiu cum sa o cataloghez...nu cred ca o sa mai auziti vreodata de ceva asemanator...mi-i si rusine sa povestesc! faceam dragoste cu prietenul meu fara prezervativ si la un moment dat, cand a simtit ca ejaculeaza s-a oprit, a mai stat un pic si si-a pus prezervativ. am inceput din nou. cand am vrut sa schimbam pozitia si-a dat seama ca nu mai are prezervativul...am rascolit prin toata camera! ghiciti unde era...iesea de la mine din vagin...am tras o sperietura sora cu moartea. cred ca s-a intamplat din cauza ca a fost prea lubrifiat de cand o facusem fara prezervativ si a alunecat...nu am alta explicatie ca de dotat e destul de bine dotat...si era tipul de prezervativ pe care l-am folosit din totdeauna fara sa avem vreo problema...sper sa nu va mirati prea tare smile

am patit o si eu...dar la noi a fost altfel...dupa ce am terminat...am mai ramas umpic asa si am zis eu o tampenie...el s a tras brusc...muschii mei erau incordati...prez s a intinssssssssssss...si a cedat de la el tongue si a ajuns bine...de nu l mai gaseam smile dar a facut iubi pepescarul si s a rez problema big_smile

rotfl2 si eu am patit chestia asta. Deja el avusese orgasm si cand sa 'iasa'.. surpriza !! eu m-am speriat ca nu stiam unde este prezervativul.. cesafac era la mine in vagin si l-a tras pisy usor cu degetele.  rotfl

#475 2010-11-02 19:33:51

New member

LadyBird a scris:

vanilleeis a scris:

exact. alea-s faze oribile nu jenante

cand vi se umple fata de sperma nu va jeneaza ceva?smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.