Faze jenante in pat-23
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
Re: faze jenante in pat
wra_blu a scris:ultima faza! m-a scapat al meu pe geam la tara...cine naiba ne-a pus sa o facem pe pervaz nush...si bine ca am facut-o la tara ca daca era la etajul 2 la el imi rupeam capu' pana jos...am fost vanata si cu o 100 de fire de par in pumnul lui pentru k nu avea de ce sa ma prinda ca sa ma tina...decat de par!!!!!!!!!...oricum m-a scapat
faza asta e horror!
They can because they think they can.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
kat_utza a scris:kathrynn a scris:Daaar, cea mai tare faza pe care muream sa o povestesc cuiva si n-am avut cui (cu prietenele nu vorbesc din-astea) este: "cum am incercat sa-l omor". Anul trecut am luat din italia 2 tipuri de prez. de care nu se gasesc la noi. unele nu mi-au placut ca erau din-alea cu buburuze iar de celalalte am uitat ... pana de curand. si hai sa le incercam. Cica prez cu efect de intarziere (la el, pt placerea ei). Si ne punem pe treaba si-mi zice la un mom dat ca are o senzatie ciudata. zic: vrei sa-l schimbam? - nu, nu, ca e ok. dupa alte cateva minute iar: ii ff. ciudat prez asta ... parca mi-a amortit ... ca n-o mai simt. ii zic sa ne oprim ca incepusem sa ma ingrijorez si eu (ma gandeam sa nu fie alergic desi de la altele n-a avut nimic). si-mi zice din baie ca inca e up & willing dar n-o simte. si atunci imi pica fisa. citisem pe prez cand le-am luat (dar am uitat) ca erau impregnate cu benzocaina a.k.a. anestezic local. m-a apucat un ras isteric timp in care incercam sa-l lamuresc ca n-am facut-o intentionat, ca am uitat ce contin si ca de fapt nici n-am stiu exact ce rol are benzocaina pana n-am google-it rpd cand era el la baie. si el radea si o tinea pe-a lui ca am vrut sa-l omor. A inceput sa si-o simta iar dupa vreo 10-15 min.
PS. Mai avem 5 prez din-alea, inca valabile, le donam, in caz ca aveti chef de senzatii tari, sau sa va razbunati pe cineva.
tu nu ai avut nimic de la ele??
Bai .. deci tre sa ai si stil cand povestesti ceva Foarte tare
Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-09-13 22:35:46)
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
cred ca era durex performa. am mai citit undeva ca are efectele astea. nu stiu ce-a fost in mintea alora cand l-au conceput.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-09-14 11:52:27)
- Fantasyx
- Membru
- Inregistrat: 2009-09-14
Am citit toate paginile...foarte tare,am patit cam tot ce e scris pe aici dar si in plus,va zic doar una ca nu am timp de toate acum dar voi reveni: Eram la liceu cu prietena si aveam amandoi chef rau de tot si am fost in baie.Baia era la subsolul liceului si nu trecea nimeni pe acolo.La un momendat cand eram in mijlocul actiunii se aude o mare bubuitura si vedem cum incepe se intre apa pe sub usa de la baie.Se sparsese conducta principala de apa...era una imensa si apa batea exact in usa noastra cu presiune si nu o puteam deschide.Am zis sa asteptam ca trebuie sa se opreasca dar nimic.Nivelul apoi crestea in continuare si ne-am suit pe WC sa nu ne udam.Ma pregateam sa sar zidu in alta toaleta sa ies pe acolo si cand colo intra un nene,instalatorul sau administratorul si incepe sa repare pe acolo.Oprise apa dar nu puteam iesi amndoi din acelasi WC ca ne vedea ala.Am luat multe absente in ziua aia:))
Ultima oara a fost editat de Fantasyx (2009-09-14 13:29:00)
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
kat_utza,
eu n-am avut nimic (rau) de la ele pentru ca substanta e doar pe interior. Lui trebuia sa-i amorteasca, nu mie Pe din-afara cred ca aveau doar un lubrifiant inofensiv.
kdeea,
o sa o iau ca pe un compliment. Am terminat Literele, s-apoi daca nici acolo nu te invata sa povestesti, nu stiu unde altundeva.
Nu erau durex cu siguranta, ci Primex Long Love ( ) Ritardanti (sper sa nu se considere ca fac reclama, sunt cam noua pe aici, nu stiu exact cum functioneaza partea cu denumirile comerciale).
Acum mi-am mai amintit de o faza de-a noastra, din categoria "best of" cand am hotarat ca ne-am saturat de patul lui si ca ar trebui sa incercam canapeaua lu' sor'sa. Toate bune si frumoase pana cand, la o schimbare de pozitie, am alunecat pe langa el si am cazut sub masa de langa canapea. O secunda ne-am blocat, apoi eu am inceput sa rad. La care ma intreaba: ti-ar rupt ceva? zic: nu. si el: bine, atunci treci inapoi, continuam!
Revin curand sa va mai povestesc una tare dar e mai lunga si nu mai am timp acum.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
anca90 a scris:cred ca era durex performa. am mai citit undeva ca are efectele astea. nu stiu ce-a fost in mintea alora cand l-au conceput.
nuu, la astea nu se simte deloc.ca as fi aflat eu pana acum si nici nu prea au efect >
tre sa imi iau d'alea "ritardanti" pentru ala micu care e tare grabit si nerabdator
- viorica mihordea
- Membru
- Inregistrat: 2009-10-09
CrisTiNa Tikale a scris:vi s-a intamplat ca in timp ce faceti dragoste sa cadeti din greseala din pat sau sa va dati cu capul de tablia patului ? ati trait astfel de momente ?
Mi s-a intamplat si ie sa ma dau cu capul de tablia la pat dar,knd deja esti in focul ala mare park nu mai simti nimik
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
- Martinez
- New member
- Inregistrat: 2009-07-13
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- anonimme
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-04
faze tari am patit si io...iubi meu cand bea are un chef de mama mama....si eram la munte cu ai lui de revelion! evident..camere separate ca dehhh,parinti,si in fine ma duc io la dus la care iubi meu stinge lumina si intra dar nastrusnicul a uitat sa incuie...evident,maicasa vazand lumina stinsa intra crezand ca poate sora lui mai mica se joaca iar la robinet....iar noi in plina actiune ...sub dus ....mias fi dorit sa fi fost strut sa bag capul in pamant.... o alta faza tare a fost in camin...colega trebuia sa se intoarca luni si in plina actiune intra si aprinde lumina.... partzurile si coatele...nici nu mai zic...
get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
anonimme a scris:faze tari am patit si io...iubi meu cand bea are un chef de mama mama....si eram la munte cu ai lui de revelion! evident..camere separate ca dehhh,parinti,si in fine ma duc io la dus la care iubi meu stinge lumina si intra dar nastrusnicul a uitat sa incuie...evident,maicasa vazand lumina stinsa intra crezand ca poate sora lui mai mica se joaca iar la robinet....iar noi in plina actiune ...sub dus ....mias fi dorit sa fi fost strut sa bag capul in pamant....
waaaaaaaaw si care a fost reactia ? si urmarile ? oricum tare faza !
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
anonimme a scris:faze tari am patit si io...iubi meu cand bea are un chef de mama mama....si eram la munte cu ai lui de revelion! evident..camere separate ca dehhh,parinti,si in fine ma duc io la dus la care iubi meu stinge lumina si intra dar nastrusnicul a uitat sa incuie...evident,maicasa vazand lumina stinsa intra crezand ca poate sora lui mai mica se joaca iar la robinet....iar noi in plina actiune ...sub dus ....mias fi dorit sa fi fost strut sa bag capul in pamant.... o alta faza tare a fost in camin...colega trebuia sa se intoarca luni si in plina actiune intra si aprinde lumina.... partzurile si coatele...nici nu mai zic...
omg..saracuta de tine..ai avut parte de evenimente din astea nastrusnice....ai de ce sa-ti aduci aminte
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- taniusha
- Full member
anonimme a scris:faze tari am patit si io...iubi meu cand bea are un chef de mama mama....si eram la munte cu ai lui de revelion! evident..camere separate ca dehhh,parinti,si in fine ma duc io la dus la care iubi meu stinge lumina si intra dar nastrusnicul a uitat sa incuie...evident,maicasa vazand lumina stinsa intra crezand ca poate sora lui mai mica se joaca iar la robinet....iar noi in plina actiune ...sub dus ....mias fi dorit sa fi fost strut sa bag capul in pamant.... o alta faza tare a fost in camin...colega trebuia sa se intoarca luni si in plina actiune intra si aprinde lumina.... partzurile si coatele...nici nu mai zic...
) miticuta si cum a fost dupa?
- anonimme
- Full member
poi...dupa a urmat un sentiment pe care il cunoasteti deja.....cobori dimineata la cafea si te uiti adanc in ceasca parca incercand sa descoperi artele ghicitului...viitoarea ta soacra la fel....iar adorabilul ei sot,care incerca sa destinda atmosfera spune ceva in genul....si...ati dormit bine? fata de colega de camera?jena era de moment avand in vedere ca am plecat impreuna la munte si am lasat-o cu iubi ei in sufragerie ca o durea capu si eu am iesit cu iubi meu la o plimbare pe partie...dar mi-am uitat manusile si cand am intrat ea deja incepea un oral....iubi ei a cam paralizat!...deci....si eu am fost politistul asa ca...viata de camin... povesti de spus nepotilor...
Ultima oara a fost editat de anonimme (2009-11-07 01:08:27)
- anonimme
- Full member
debilika> a scris:hello:) sunt noua pe aici si vreau sa va spun ca e cel mai tare site pe care l`am gasit pana acum:D am ras de una singura cand am citit fazele astea... am si eu mai multe faze penibile, insa una, petrecuta vara trecuta, a fost tare de tot(cel putin pt mine), n`o s`o uit ever! Ne`am intalnit noi dupa o saptamana in care nu ne`am vazut(el sta in alt oras), si ,,incalziti'' putin mai tare, (era o caldura teribila afara si era prea cald s`o facem in masina), asa ca am luat`o noi la deal, undeva intr`o padure de la marginea orasului... si fain frumos, sub o stanca, incepe actiunea>. Numai ca noi nu am mai avut timp sa ne mai uitam si prin jur, sa vedem totusi daca nu misca ceva, si ne trezim noi in toiul actiunii cu ,,o turma'' de copii, ceva in genu la 10-11 ani, care se uitau la un film de actiune:D Cand am plecat de acolo, auzeam ecoul: ,,V-ati fu**t, v-ati f***t!!!'' N-o sa uit niciodata ziua aia:))))
- taniusha
- Full member
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
Faze jenante:
1. Eram "tintuit" la perete , in timpul sexului oral, moment in care am lasat capul pe spate si, "tadaa", am aprins luminile . Evident ca m-a bufnit rasul si excitatia s-a transformat intr-un ras nebun.
2. Eram la iubita mea, cuprins de val in cadrul unui, din nou, sex oral. Dupa ce am ejaculat, ea s-a asezat in pat langa mine, moment in care s-a rupt patul si ne-am trezit cu juma de metru mai aproape de pamant . Daca as fi terminat cateva secunde mai tarziu, acum va spuneam o poveste ceva mai trista.
Ultima oara a fost editat de 1ul1an (2009-11-16 16:48:54)
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|