homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-21

#381 2009-05-23 18:48:25

walkirie
New member
Inregistrat: 2009-03-02

Re: faze jenante in pat

cred ca am uitat sa va zic cea mai tare faza.eram cu iubi meu la mare si cu un grup mare de prieteni.sambata iubi ma enervase atat de tare incat a trebuit neaparat sa-l pedepsesc.si cum l-am pedepsit,m-am dat pisica in calduri si l-am legat de pat(era un pat de ala cu gratii k la spital).m-am asigurat k nu prea poate misca si am disparut frumusel la disco!2zile nu a  mai vb cu mn:D

#382 2009-05-24 01:19:46

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

kata si walkirie rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#383 2009-05-24 10:02:12

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

la noi cea mai tare faza a fost cand am picat cu patu si el tot continua jos pe covor ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic  lol

hjarta

#384 2009-05-24 14:27:16

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

yoyomi a scris:

la noi cea mai tare faza a fost cand am picat cu patu si el tot continua jos pe covor ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic  lol

lol

dragostea se castiga, respectul se merita

#385 2009-05-26 22:51:31

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

hello:) sunt noua pe aici si vreau sa va spun ca e cel mai tare site pe care l`am gasit pana acum:D am ras de una singura cand am citit fazele astea...
am si eu mai multe faze penibile, insa una, petrecuta vara trecuta, a fost tare de tot(cel putin pt mine), n`o s`o uit ever!
Ne`am intalnit noi dupa o saptamana in care nu ne`am vazut(el sta in alt oras), si ,,incalziti'' putin mai tare, (era o caldura teribila afara si era prea cald s`o facem in masina), asa ca am luat`o noi la deal, undeva intr`o padure de la marginea orasului... si fain frumos, sub o stanca, incepe actiunea>smile. Numai ca noi nu am mai avut timp sa ne mai uitam si prin jur, sa vedem totusi daca nu misca ceva, si ne trezim noi in toiul actiunii cu ,,o turma'' de copii, ceva in genu la 10-11 ani, care se uitau la un film de actiune:Drotfl Cand am plecat de acolo, auzeam ecoul: ,,V-ati fu**t, v-ati f***t!!!''
   N-o sa uit niciodata ziua aia:))))

I like the way you shake your ass around me partydance

Publicitate

loading...

#386 2009-05-27 08:45:36

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ce tareee rotfl2 rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#387 2009-05-27 18:36:40

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

debilika>smile a scris:

hello:) sunt noua pe aici si vreau sa va spun ca e cel mai tare site pe care l`am gasit pana acum:D am ras de una singura cand am citit fazele astea...
am si eu mai multe faze penibile, insa una, petrecuta vara trecuta, a fost tare de tot(cel putin pt mine), n`o s`o uit ever!
Ne`am intalnit noi dupa o saptamana in care nu ne`am vazut(el sta in alt oras), si ,,incalziti'' putin mai tare, (era o caldura teribila afara si era prea cald s`o facem in masina), asa ca am luat`o noi la deal, undeva intr`o padure de la marginea orasului... si fain frumos, sub o stanca, incepe actiunea>smile. Numai ca noi nu am mai avut timp sa ne mai uitam si prin jur, sa vedem totusi daca nu misca ceva, si ne trezim noi in toiul actiunii cu ,,o turma'' de copii, ceva in genu la 10-11 ani, care se uitau la un film de actiune:Drotfl Cand am plecat de acolo, auzeam ecoul: ,,V-ati fu**t, v-ati f***t!!!''
   N-o sa uit niciodata ziua aia:))))

applause  applause  rotfl  rotfl  prea tare..

angel

#388 2009-05-27 21:21:57

Unaalta
Membru
Inregistrat: 2009-04-14

rotfl

Ultima oara a fost editat de Unaalta (2009-05-27 21:22:16)

#389 2009-06-21 15:05:29

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Bine că nu ţi-a scăpat-o-n fund. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#390 2009-08-12 17:14:09

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

i`m back...s`au mai intamplat multe, insa acu am una recenta, caldutza rotfl
cum noi nu stam impreuna, am iesit in week`end la ''plimbare'' [cu masina]. si cum am prins noi un loc mai linistit, langa o padure, ne`am pus pe fapte. cand eram in mijlocul faptelor, adica mai bine zis cand eu eram in mijlocul faptelor [ii facem oral], am auzit niste voci de copii. o familie a ''binevoit'' sa vina la picnic acolo. damn! am plecat cu masina mai incolo, si ne`am continuat treaba. trece timpu si zice iubi la un moment dat: vezi ca vine! eu, speriata, dau sa ma ridic, dar bine ca m`am prins la timp. Nu, nu venea cineva, venea lapticu` rotfl rotfl rotfl cand am terminat am bufnit amandoi in ras si mi`a zis ca de abia s`a abtinut sa nu rada, si`a muscat buzele sa reziste, ca deh, era in cel mai frumos moment rotfl

I like the way you shake your ass around me partydance

#391 2009-08-12 19:06:33

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

capcaun a scris:

eu n'am avut parte de mai nimik jenant...doar k atunci cand el e deasupra mea...vine matza si'l musca de degetele de la picioare big_smile

nu mai pot de ras smile)

sm

Dragutik a scris:

rotfl2...aoleu felicitari pt topic...nu mai pot de ras.....am patit si eu faze jenante printre care knd eram la mine dupa un party...sor`mea cu prietenul ei intr-o camera si eu cu iubi in cealalta...desigur faceam prostioare si noi si ei..si in mijlocul actiunii ma suna tata k sa-i dau drumul la usa..va imaginati k in cateva momente trebuia sa-i anunt si pe ei, dar cum k aveau usa incuiata si sor`mea tipa sa o las in pace...sarim noi ca arsi intr-un final si eram toti 4 aliniati knd dau drumul la usa...in acelasi timp imi suna telefonul.. era tata care imi spunea k a fost o gluma

mitzili a scris:

si eu am o faza jenanta....eram cu bubi ne pupam de zor, eram inflacarati tare....si simteam eu k imi curge nasu, dar nu eram racita....Ma pun eu deasupra....incepem ne dam bluzele jos, iar sarutari la greu mangaieri....eu tot imi trageam nasu. Era intuneric in camera dar se vedea un pic de la lumina de la calc. Si cand ridic capu iubitu plin de sange pe fata lol Imi curgea mie sange din nas.
M-am oprit si am inceput sa rad k o apucata

theSame_ElaElis a scris:

eu i-am bagat degetelele in ochi de vreo doua ori.... Auuuuu!

amrita a scris:

lol ei i-am spart odata buza lu iuby, nu stiu cum m-am intors si i-am tras un cot.... si inca o faza.... ma chinuiam eu pe intuneric sa ii sau pantalonii jos, si cum nu avea nici bozeri pe el... l-am prins pe ala mic cu fermoarul....

meandmeagain a scris:

eu am avut parte de cea mai tare faza!cand sa ne lasam si noi incet pe spate sa ajungem in pat,alunecatul s-a transformat in ditamai caderea si pe deasupra s-a rupt si patul!in incercarea de a se ridica,iubi al meuss-a asezat cu cotul pe sanul meu pe care practic l-a zdrobit.am tipat cat m-a tinut gura!

un_gandacel a scris:

Am obosit de cat am ras, faza cu lumanarea a fost cea mai tare rotfl
Cu prietenul din tinerete am avut parte de o faza dureroasa si penibila, care ma amuza acum. Faceam sex dimineata, eu deasupra, totul bine si frumos pana se deschide usa si o vad pe mama lui, in momentul 2 am vazut podeaua.. el se panicase si ma aruncase din pat. Am avut vanatai muuult timp.  box

anorien a scris:

super tare topicul!
am si eu o faza jenanta acum vreo 3 ani tocmai cand m-am aplecat sa ii fac lu iubi un oral  mi-a scapat guma din gura la el in parul pubian si am incercat sa i-o scot in timp ce inca ii faceam oral, cu mana incercam sa scot guma fiindca nu vroiam sa se prinda ca mi-era jena. oricum n-am reusit si a trebuit sa il tund putin big_smile

mimoo a scris:

apoi la munte cand si'a dat iubi drumul pe perna si noi am plecat linistiti dar eu mi'am uitat geanta in camera respectiva gazda dormea respirand adnca pe gura pe aceea perna ...

diana rosu a scris:

si a plecat acasa fara chiloti pe el si cu prezervativul pus!!

Wildhoney a scris:

. si ca sa fie balul bal cand s-au lasat ei pagubasi motanului i s-au parut foarte interesante bilutzele tipului si incepuse sa dea cu labutzele mai ceva k in amintirile lui Creanga "lega mama o shfara cu motocei la capat de crapau matele jucandu-se cu ei " rotfl2

doamneee , deci citesc de cateva ore  si nu mai pot de ras smile))))))))))

Lorena1985 a scris:

noi am facut sex in baie si a cazut cabina de dus ..smile

maine revin si eu cu niste faze , pe moment nu imi vin in cap , dar cu siguranta sunt destule, pup fetelor puss

Ultima oara a fost editat de luminitza (2009-08-12 21:37:55)

#392 2009-08-13 15:06:07

catalina15
New member
Inregistrat: 2009-05-11

de curand mi sa intamplat si mie o faza amuzanta...

am facut eu un fel de reuniune la mine cu iubi si inca o pereche si cum nu mai aveam prezervative l-am rugat pe prietenul nostru sa ne cumpere...

cand am ajuns in pat am inceput noi cu giugiuleli si-a pus prezervativul si cand eram asa dupa vreo 5 minute de actiune incepe sa scoata prezervativu un sunet ciudat k de scartzait. In prima faza nu l-am bagat in seama dar el nesimtitu a inceput si mai tare. Eu k nesimtita am inceput sa rad a inceput si el... si apoi el face gata lasa-l sa fak ce-o vrea noi avem treaba. cum eu nu mai aveam nici un chef si ma gandeam la altceva ii spun la un moment dat:Iubi paul asta e nesimtit ne-a luat prezervativ cu muzicuta. Si de aici s-a dus tot a inceput sa rada si eu la fel si ne-am oprit ca ne durea burta de la ras...

"Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. "

#393 2009-08-17 23:58:13

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

o faceam pe intuneric si deodata...ne-am ciocnit capatzanile!!!

nu a fost jenant dar a fost dureros lol

kapitulation

#394 2009-08-18 08:37:46

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

eram la preludiu, dar un preludiu foarte misto , cand ii suna telu , si iubi imi spune sa ma imbrac k vine fratisu , ma imbrac eu da fara graba si numai cand sami iau bluza se deschide usa, imi venea sa intru in pamant norocul meu a fost k apucasem sa ma imbrac pt k dak nu ma vedea frasu dezbracata

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#395 2009-08-18 13:04:19

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Fetele, vi s-a intamplat vreodata...dupa o anumita pozitie..cand va ridicati, sa se auda un sunet din acela.. lol  ca si cum ai trage vanturi? lol ...eu mai patesc din cand in cand..cine stie cum stau, si cand ma ridic....ops lol

when the pomp lights up,you shoot.

#396 2009-08-18 13:06:26

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

alea sunt de la aerul ce a intrat si n-avea ce cauta acolo
mie  mi s-a intamplat ca ma dau cu capul de pat in timp ce ma lasam pe spate si eram tare excitati rotfl

#397 2009-08-18 14:11:37

alexa123
Hero member

rotfl

#398 2009-08-18 15:33:19

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

alexa123 a scris:

Fetele, vi s-a intamplat vreodata...dupa o anumita pozitie..cand va ridicati, sa se auda un sunet din acela.. lol  ca si cum ai trage vanturi? lol ...eu mai patesc din cand in cand..cine stie cum stau, si cand ma ridic....ops lol

Se aduna aer in vagin. Dar e foarte funny lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#399 2009-08-18 17:59:33

alexa123
Hero member

da..la inceput ma simteam aiurea, nu stiam ce se intampla...dar apoi am inteles, si ma amuzam lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.