homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-19

#343 2009-02-16 17:52:25

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: faze jenante in pat

ultima patzanie a fost alataieri seara...iubi aprinsese lumanari facuse o atmosfera romantica si cand ne era lumea mai draga din cauza vantului facut de plapuma s-a stins o lumanare....eu i-am zis sa o lase asa...el nu ca vrea sa o aprinda...iau eu lumanarea sa i-o dau sa o aprinda de la cealalta...dar am uitat ca ceara aia se facuse lichida si a curs peste mana mea de m-am si fript putin, peste lenjeria de pat...am umplut tot patul ala de ceara lol si pe urma iubi s-a apucat sa curate si sa scutere lenjeria pe geam smile
nu mai patisem demult ceva

#344 2009-03-04 11:00:42

walkirie
New member
Inregistrat: 2009-03-02

tocmai am descoperit ac site si mi s-o parut super.asa m-am hotarat sa va spun si eu cateva patanii funny,care la momentu' respectiv erau chiar horror.so,eram la iubi acasa si aveam chef de prostioare.il intind frumos pe pat si ca o veritabila cow-girl il incalec.doar ca si el voia suprematia si la un mom dat el s-a aplecat prea in fata,eu mi-am pierdut echilibrul si imediat am facut cunostiinta cu podeaua,asta n-ar fi nimic,daca scumpa lui mamica nu ar fi auzit busitura si nu ar fi venit ,alaturi de sotiorul ei vazandu-si fecioru in deplina sa goliciune si evident pe mine cu capul spart si goala pusca:d

#345 2009-03-04 13:52:16

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Una dintre fazele funny recente...  chicot  Deci, acum vreo luna eram cu baiatul meu si m-am hotarat sa-i ofer un oral  big_smile  Toate bune si frumoase...pana in momentul in care am inceput sa sughit  rotfl Nu-mi explic nici acum de ce am sughitat, dar faza e ca a durat aproape pana la final... Ne bufnea si rasul lol  Ce sa mai... ?! A fost o experienta amuzanta rau de tot!Dar i-a placut si lui si mie hjarta

#346 2009-03-05 12:58:02

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

walkirie a scris:

tocmai am descoperit ac site si mi s-o parut super.asa m-am hotarat sa va spun si eu cateva patanii funny,care la momentu' respectiv erau chiar horror.so,eram la iubi acasa si aveam chef de prostioare.il intind frumos pe pat si ca o veritabila cow-girl il incalec.doar ca si el voia suprematia si la un mom dat el s-a aplecat prea in fata,eu mi-am pierdut echilibrul si imediat am facut cunostiinta cu podeaua,asta n-ar fi nimic,daca scumpa lui mamica nu ar fi auzit busitura si nu ar fi venit ,alaturi de sotiorul ei vazandu-si fecioru in deplina sa goliciune si evident pe mine cu capul spart si goala pusca:d

awoleu,asta kiar e horror  yikes  yikes  yikes
chiar ti-ai spart capul?  hmm

They can because they think they can.

#347 2009-03-05 13:20:11

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

o faza jenanta am patit-o exact in ziua in care am fost si dezvirginata big_smile
am plecat gasca mare cu cortul ....intr-un moment in care nu am zarit pe nimeni in apropiere ne-am gandit noi (eu cu iubitul meu de atunci) sa ne punem pe treaba(am mai avut tentative si pana atunci)....dar cand ne era lumea mai draga,mai exact cand a si reusit sa intre a aparut o prietena in cort sa isi caute nush ce geaca ......dar nu numai ca ne-a vazut dar si-a rezolvat treaba si numai dupa a iesit bang
acum mi se pare funny dar atunci cam asa imi venea sa fac ...   box  rotfl

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

Publicitate

loading...

#348 2009-03-21 10:26:59

mamibr
New member
Inregistrat: 2009-03-20

pe noi ne vizitase o data pisica, de fapt se pusese bine-mersi pe spatele lui si privea...si privea...pana la urma a facut cunostinta cu peretele ca..edh...era prea nesimtita lol

#349 2009-03-21 10:29:54

persifona
Vizitator

Nush daca v-am mai povestit, dar eram la matzu asta vara in toiul actiunii si eu tipam un pic cam tare si a inceput sa latre catzelusha la mine intr-un hal rotfl latra si incerca sa sara in pat peste noi rotfl

#350 2009-03-21 10:58:01

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Vai persi, mi-ai amintit de niste vecini de cand stateam in garsoniera fostului lol. Probabil ramasese una din fete singure si se auzea patul cum scartaie tare, cum latra cainele lol, se opreau scartaitul si latratul, dup-aia iar scartait si latrat si toooot asa lol. Patul cred ca era in perete cu patul in care dormeam, ca se transmiteau vibratiile  roll

#351 2009-03-21 11:08:56

mamibr
New member
Inregistrat: 2009-03-20

lol

#352 2009-03-21 13:38:27

persifona
Vizitator

Sau vroia si ea rotfl

#353 2009-03-21 13:49:08

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

persifona a scris:

Nush daca v-am mai povestit, dar eram la matzu asta vara in toiul actiunii si eu tipam un pic cam tare si a inceput sa latre catzelusha la mine intr-un hal rotfl latra si incerca sa sara in pat peste noi rotfl

lol  o faza de genul asta mi sa intamplat si mie....eram la mine acasa si iuby ma luat in brate si a vrut sa ma aseze pe masa din sufragerie(sa facem prostioare) si catelul meu latra intr un hal si se ridicase si n 2 labe sa l muste.... rotfl

#354 2009-03-21 13:50:18

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

rotfl  rotfl  rotfl uite d-asta mi-am luat eu papagal  rotfl

#355 2009-03-21 14:34:32

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

wra_blu a scris:

Pai si daca e lasat papagalul pe afara si vine si-l ciupe de ceva? lol

#356 2009-03-21 14:42:20

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Mandy a scris:

wra_blu a scris:

Pai si daca e lasat papagalul pe afara si vine si-l ciupe de ceva? lol

offtopic  rotfl  rotfl papagalul meu este criminal, nu are voie afara din cusca...si nici singur nu iese...asa k 'jhonny' este in afara oricarui pericol lol

#357 2009-03-22 14:43:09

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

in cazul meu cel mai jenant moment a fost acum... destul de mult timp, cand intr-o tentativa de "femme fatale" am reusit sa-l calc pe picior... fiind incaltata cu niste tocuri cui de toata frumisetea. va puteti imagina ce chef (nu) mai avea bietul om dupa...

#358 2009-03-27 16:04:53

rb1891
Full member
De la: SPANIA
Inregistrat: 2009-03-24

Vai fetelor abia ce am gasit topicul asta ca sunt noua pe aici.Nu mai pot de ris.Faze jenante am patit si eu si nu una.Sa va zic una din ele.Eu pe vremea cind cu iubi de acuma eram doar amici si mergeam impreuna la scoala-stateam in acelasi cartier.Intr-o dimineata vad eu ca nu vine la ora stabilita si ma duc la el acasa sa vad ce face.El adormise si abia atunci se imbraca.Bun.Am zis ca il astept sa mergem cu autobuzul.Ma intind eu la el in camera pe patul care nu era facut si fiindca ma stringeau blugii mi-am desfacut nasturele.Si vad dintr-o data ca intra in camera tatal lui-tocmai ajunsese de la servici din tura de noapte si ii trebuiau haine din dulap.Am incremenit pe pat.Va dati seama eu intinsa pe patul ravasit cu nasturele desfacut, fecioru-so se imbraca in graba.........S-a uitat la mine asa de lung.......Am crezut ca intru in pamint de rusine.
Si tot cu iubi meu acu doi ne-am dus acasa in vacanta si am stat la el acasa unde sta si sora lui cu sotu si piticu de 5 ani pe vremea aia.Noi de c seara ne-am iubit frumos ca doar asa se face si am adormit dezbracati.Fiind f cald eu m adezvalisem peste noapte si intra dimineata la ora 6.30 copilul peste noi ca sa mergem sa bem cu el lapteleCe sa bata copilul la usa a deschis-o larg si a inceput sa strige "haideti sa bem laptele".Maica-sa saraca cind si-a dat seama ca intrat peste a inceput sa-l strige in gura mare haide si lasa-i sa doarma.Stia ca avem obiceiul sa dormim dezbracati.
Si multe altele.

#359 2009-03-27 16:12:16

rb1891
Full member

Legat de animalute de companie.Avem si noi o pisica.Saraca cind vede ca incepem sa ne giugiulim si sa ne imbratisam vine si ea si se baga intre noi sau se pune pe picioare-asta cind suntem imbracati.Cind deja am trecut la urmatorul nivel se pune pe coltul patului sau se suie pe dulap si se uita luuuuuuuunggg la noi.Sunt tare geloase animalele de companie.
Imi aduc aminte odata faceam dragoste si ce stiu eu ce sunete asa mai infundate scoteam eu ca vad ca vine pitzi a mea si da sa-l muste pe iubi meu credea ca imi face rau si hop si ea sa ma apere, desi avem pisica de 3 ani si saraca a vazut multe in timpul asta.

#360 2009-03-27 16:23:55

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Nu ştiu c?t de geloase sunt, dar am făcut-o de nenumărate ori de faţă cu pisicile partenerelor şi nu au avut nimic de obiectat.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#361 2009-03-27 16:42:49

rb1891
Full member

Saracele or obiecta in gindul lor:"uite si la astia, iar se ... si mie imi dau pastila"(ii dam pastile sa nu intre in calduri)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.