|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat-17#305 2008-09-04 23:42:31
Re: faze jenante in pat
deci chiar trebuie sa le incerci, va fi o partida (de ras ) pe cinste http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #306 2008-09-05 12:27:57
Re: faze jenante in patparturile apar cand iti e lumea mai draga At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #307 2008-09-05 16:57:47
Re: faze jenante in patda,depinde de pozitie..Ele sunt datorate intrarii aerului in vagin At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #308 2008-09-05 17:02:52
Re: faze jenante in patpai da. si aerul intra in pozitii gen capra,tu cu picioarele pe umerii lui etc At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #309 2008-11-24 00:15:55
Re: faze jenante in patAm obosit de cat am ras, faza cu lumanarea a fost cea mai tare Offline Publicitateloading...
#310 2008-11-24 08:23:57
Haha.. am avut o faza asemanatoare cu taicamiu care a intrat peste noi cand era ea deasupra. Dar eu n-am aruncat-o nicaieri.. am rugat-o sa se calmeze si am continuat. Offline #311 2008-11-24 23:16:26
Re: faze jenante in pateu cand am stat la camin, am avut niste vecine de camera care aveau in jur de 80-90 de kg, iar tipii aveau vreo 50-60 . si mai aveau si un pat tare galagios si cand iti era somnul mai dulce auzeai "hatz, hatz,hatz...si aaaa"..ziceai k se rupe patu...omg o data i am auzit la ora 2 noaptea, apoi la 8 dimineata.apoi la vreo 4-5 dupa amiaza si seara iar au reluat actiunea....simteam ca mor...exact in momentele knd dormeam si eu....si bateam in perete..dar degeaba. si o data i a apucat pe cei de sus pe la 3 noaptea si bateam cu coada de la matura in tavan...vai ce nopti chinute am avut si mai aveam si de nvatat ptr licenta time is precious..... Offline #312 2008-11-26 02:07:50
Contactul cu podeaua m-a facut sa nu ma mai intereseze ca ne-a vazut mama lui a avut si asta o parte buna Offline #313 2008-11-26 12:35:03
Re: faze jenante in patcare din noi nu am avut parte de faze penibile, jenante sau amuzante in pat? mi-aduc aminte ca atunci cans eram la inceput cand faceam dragoste cand sa o bage puiu in mine a vazut ca iesea ceva rosu de acolo si nu stia ce e, atat de tare s-a speriat.......faza e ca am abia fusesem la menstra si am crezut ca mi-a trecut, dar dupa cum a observat el se pare ca nu o data era sa intre taica'su peste noi, noroc ca terminasem partida cu vreo 20 se dec inainte sa intre el si ca am avut timp sa ma acopar.altadata cand am fost la mine acasa ne-am pus ceasurile sa sune la 7 dimineatza, ca atunci pleca maica'mea la biserica si sa putem sa ne iubim in voie.inca una s-a intamplat asta vara cand ne duceam pe un camp sa facem dragoste, dar asta noaptea si cand am terminat am iesit afara sa ma imbrac si am vazut ca se apropie unul de noi si ne-am speriat si am plecat asa dezbracati, dupa aceea cred ca am ras vreo ora viata e frumoasa, deci sa ne bucuram de ea :-* Offline #314 2008-11-26 12:37:58
Offline #315 2008-11-30 11:18:08
Re: faze jenante in patduuuuaamneeee ce topic tare....rad in continuu nu pot sa ma opresc Offline #316 2008-12-01 21:25:20Re: faze jenante in patdormisem eu la iubi intr-o vineri, sambata am dormit tarziu...ne trezim noi, auzim voci de dincolo, iubi face "Stai k ma duc sa vad cine e", era mami lui cu o prietena la cafea...se intoarce iubi in pat si ne apucam de harjoneaja k zic oricum mai lui e ocupata nu vine la noi...si cand eram noi in toiul actiunii, eu deasupra, vad cum se deschide usa si intra maica-sa si cu prietena ei, aceasta din urma sa ne spuna la revedere ca pleaca. Am incremenit, mi-era si teama sa ma dau jos de pe iubi k zic acu raman in toata splendoarea, bine macar k aveam tricoul pe mine Doamne ce penibil...nici nu imi mai venea sa ies dn camera dup-aia Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #317 2008-12-02 10:34:35
Re: faze jenante in patMacar aveai tricoul pe tine Offline #318 2008-12-02 16:46:12#319 2008-12-04 21:10:28
Re: faze jenante in pateu am avut parte de cea mai tare faza!cand sa ne lasam si noi incet pe spate sa ajungem in pat,alunecatul s-a transformat in ditamai caderea si pe deasupra s-a rupt si patul!in incercarea de a se ridica,iubi al meuss-a asezat cu cotul pe sanul meu pe care practic l-a zdrobit.am tipat cat m-a tinut gura! Offline #320 2008-12-04 21:21:08
vaiiiiiiiiiiiii..........eu nu as mai fi putut sa dau ochii cu mama lui de rusine .Eu sunt oricum o pers ff rusinoasa si cand stateam cu mama lui il intrebam de fiecare data daca am tipat prea tare si o fi auzit cateodata imi spunea ca o auzit tot blocul si nu mai ieseam din casa in ziua aia ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #321 2008-12-05 04:05:11
Re: faze jenante in patFostul meu prieten avea pierce in spranceana. Si am facut noi prostioare, una alta apoi lui ii vine idea geniala sa ma gadile. Eu ma gadil foarte tare si, ca sa il fac sa se opreasca, ii dau cu mana peste fata. Il aud ca urla foarte tare si cand ma uit mai atenta vad ca pierce-ul lui s-a agatat de inelul meu si i l-am smuls de tot. Asa i-a trebuit daca s-a apucat sa ma gadile, i-am spus de 100 de ori ca urasc asta! Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #322 2008-12-05 12:49:30#323 2008-12-05 16:19:32
Re: faze jenante in patsunteti mult prea tari,am ras cat nu am ras vreodata in viata mea fffff tare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|