homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-18

#324 2008-12-06 13:57:16

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Re: faze jenante in pat

Parturi..... evident a intrat maica-sa cu o vecina peste noi sa ii arate vecinei ce culoare a vopsit peretii, odata era iub deasupra si a venit si cainele meu pe langa el... eu credeam ca face si cainele ceva, dar se suise in pat doar ca sa se scarpine.... eu aveam un feeling de menage a trois tummenupp A fost taaare urat cand ne-am apucat o data de trebusoara si evident a venit vara-mea la mine... am rezolvat-o,am scapat de ea, ne-am uitat la tv.... ne-am apucat iar  diablo.... din nou a venit vara-mea.... e asa dragutz cand vrem sa facem dus impreuna, ne dezbracam frumos.... intram cu un picior in cada... si vine aia cu factura de lumina de am impresia ca darama usa....

Failure teaches Success!

#325 2008-12-13 00:53:28

ancaalina
New member
Inregistrat: 2008-08-13

decand citesc aici...rad de ma prapadesc,si mie mi s-au intamplat multe si le regasesc aici dar ultima ...saptamana asta.....la hotel continental in sb ne-o trageam pe noptiera si minibarul fiind langa ,dar la  inaltime.....rotfl2)) nici acu nu ma pot abtine din ras s-a deschis usa(sau nu fusese bine inchisa) si au inceput sa cada dozele de suc si bere peste noi:)))))))
oricum....am depistat a doua zi ca am rupt noptiera:)))))

Daca nu risti nimic,riscul este mai mare!

#326 2008-12-17 14:46:37

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

rotfl2)ce ma distrez:)))partzuri vaginale am avut si eu:))odata neo trageam in masina:))))))in padure eram:)))si sa auzit deodata:))))))partzzzzz si nu stia ce sa fac:))imi era o rusine:))am crezut ca am fac eu altceva:))))am mai avut am cazut de pe pat cand eram in orgasmm:))))nu simteam ce fac si am cazut cu el:))))

#327 2008-12-17 14:53:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

inca ceva eram la bunici:)))si am zis sa mergem sa ne plimbam am luat masina si am plecat neam dus pe camp sa facem si noi ceva:)))))))cadn eram in plina actiune trec niste baieti pe langa noi si strigau si bateau cu pumni in geam fu*** maaaaa:))))))ma ca*** de ras a fost tare:)))faza:)))))))))ce tampiti totusi:)))ma gandeam ca o sa se afle tot satul ala

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-05 13:02:07)

#328 2008-12-17 15:43:38

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

akisandra a scris:

inca ceva eram la bunici:)))si am zis sa mergem sa ne plimbam am luat masina si am plecat neam dus pe camp sa facem si noi ceva:)))))))cadn eram in plina actiune trec niste baieti pe langa noi si strigau si bateau cu pumni in geam !! maaaaa:))))))ma cacam de ras a fost tare:)))faza:)))))))))ce tampiti totusi:)))ma gandeam ca o sa se afle tot satul ala:))))tare a fost atunci

Cam asa a fost si la mine... in noaptea de Revelion. pe la 3 dim am luat cheile, ne-am dus in masina. Dupa 10 minute, au iesit astia sa faca gratar... si se zgaltaia masina ca vaporu' pe valuri. Aceeasi chestie... batai in geam, urari de bine, incurajari... lol Dragut bin partea lor. Si buna friptura.

Publicitate

loading...

#329 2008-12-30 22:01:03

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

sambata seara .. venim intepeniti de frig .. si sati sa ne incalzim .. si sati sane pupicim .. si hai ne;am pus p treaba.. si la 2 min ma suna mami k vine aksa ... se gandeste el ptn si hai k avem timp si prid=nde viteza.. si ii zic yo .. vezi k mami vne q masina .. deci ajunge ff rpd ... lol saracu .. dupa ce prinsese vteza.. da imi palcea si mie big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#330 2009-01-03 16:46:54

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

foarte tare topicul am ras de numa! sa va spun ce am patit eu o faza mai putin placuta s-a intamplat chiar la primul meu contact cand pe langa faptul ca nu a fost extrem de placut la sfarsit cand iubi a scos am obs ca prezervativul se rupsese...nasol in loc sa stam imbratisati etc fugi la farmacie dupa pastilute... sad apoi am avut si eu parte de renumiteele parturi pe care le urasc mult de tot, la inceput eram extrem de jenata iar iubi ma linistea ca la toata lumea se intampla, ca e normal  bla bla insa eu ma simteam prost. o alta intamplare haslie, iubi statea in camin ceilalti doi colegi erau plecati, mai ramasese unu care se pregatea sa plece era prima zi de lucru si dupa ce am scapat de el ne apucam noi sa ne iubim, dupa vreo 20 min se intoarce colegul, de fapt incepea din ziua urmanoare, baga cheia, bate la usa, noi crispati(mai ales eu)k eram f rusinoasa mai ales la inceput, am reusit sa ne imbracam rpd cu chiu cu vai, am aranjat rpd patu. k fusese razboi:) iubi fuga sa deschida usa, a durat vreo 4-5 min pana a deschis, numai ca uitasem ceva: cutiuta cu prezervative pe frigider care i-au sarit in ochi colegului. am murit de rusine...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#331 2009-01-03 16:54:36

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

acum cateva seri, eram la niste prieteni acasa...
ne am retras noi  intr o camera...
pe langa faptul k era foooooooooaaaarte frig, la un moment dat a ciocanit la usa fratele mai mic al "gazdei"... vroia sa si ia geaca din camera... eu ii zic lui iubi sa ascunda repede hainele sub patura, se ne prefacem k dormitm, iubi "Da,Da" intra ala mic( vreo 12 ani), isi ia geaca, se uita cam mirat, pleaca, dupa care observ ca hainele erau ascunse dar chilotii nostri erau expusi frumusel deasupra lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#332 2009-01-04 14:50:30

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

Partz. neutral
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
N-am fost eu! N-am fost eu !!!
era sa fac o criza:))

Come play my game.

#333 2009-01-24 19:03:10

fuzzymonkey
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-23

asta e mai mult nasoala decat jenanta, dar odata, cand faceam oral, mi-a intrat din greseala sperma in ochi  grater  a fost foarte dureros, si mi-a ramas ochiul umflat chiar daca m-am spalat, bine ca era seara ca mi-a trecut pana dimineata.. tongue

in rest.. aer din vagin, cazaturi cu patul, dat cu capul de cate ceva, prezervativ ramas in mine, intrat frate peste noi in camera la munte..

si inca una cu colega de camera la camin.. vin eu de la facultate, usa descuiata, intru, lumina aprinsa, trec prin holisor sa salut pe cine era in camera, si colega cu prietenul ei la mine in pat.. el imbracat complet, dar ea imbujorata tocmai isi tragea chilotii  :f?rv?nad: m-am dus in holisor si mi-am facut de lucru pe acolo pana s-a imbracat.. n-am zis nimic, dar in mintea mea  rotfl, da pe bune, trebuia sa incuie usa neutral

#334 2009-01-25 01:18:04

persifona
Vizitator

Tare aia cu fata rotfl rotfl rotfl

#335 2009-01-25 02:18:43

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

aia cu sperma in ochi chiar e penibil ...saraca fata ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#336 2009-02-14 13:24:43

georgiana_ionela_25
New member
Inregistrat: 2009-01-14

Dragutik a scris:

rotfl2...aoleu felicitari pt topic...nu mai pot de ras.....am patit si eu faze jenante printre care knd eram la mine dupa un party...sor`mea cu prietenul ei intr-o camera si eu cu iubi in cealalta...desigur faceam prostioare si noi si ei..si in mijlocul actiunii ma suna tata k sa-i dau drumul la usa..va imaginati k in cateva momente trebuia sa-i anunt si pe ei, dar cum k aveau usa incuiata si sor`mea tipa sa o las in pace...sarim noi ca arsi intr-un final si eram toti 4 aliniati knd dau drumul la usa...in acelasi timp imi suna telefonul.. era tata care imi spunea k a fost o gluma

chiar de coma tatal tau!!!cred ca e cea mai tare faza!

#337 2009-02-15 17:38:09

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

ah, mi-am adus aminte citind o gramada de faze funny lol
prima data, la preludiu, imi facea el oral, foarte concentrat si eu ii zic ''auzi, pot sa te intreb ceva?'' el se opreste brusc, speriat si zice ''da'', la care eu ''ce gust are?" am ras amandoi de ne-am stricat
apoi cand trebuia sa ma dezvirgineze, eu cu o fata speriata ca incepuse sa ma doara zic ''aoleo..si zici ca trebuie sa intre toata? :-S"
trecem peste clasicele parturi vaginale (si nu numai big_smile)
odata cand stateam eu capra a dat putin mai tare si am dat un cap in tablia patului de am vazut stele lol
tot prima data, la mine acasa, in noaptea de rev, ma opresc eu terifiata si zic ''aoleu neutral vine mama. ii cunosc mersul pe scari. imbraca-te!", se imbraca saracul in 10 secunde, da sa bage prezervativele pe unde poate si zic eu ''dezbraca-te ma ca te-am mintit'' lol
cam atat imi amintesc acum

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-02-15 17:39:54)

#338 2009-02-15 20:29:09

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

andra04 a scris:

tot prima data, la mine acasa, in noaptea de rev, ma opresc eu terifiata si zic ''aoleu neutral vine mama. ii cunosc mersul pe scari. imbraca-te!", se imbraca saracul in 10 secunde, da sa bage prezervativele pe unde poate si zic eu ''dezbraca-te ma ca te-am mintit'' lol

rotfl  rotfl Ce sadic!

#339 2009-02-15 20:35:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

offtopic ET cum faci sa citezi doar o parte din ce a zis andra 04? ca si eu vrusai tot ultima parte sa o citez, dar nu stiu cum asa ca trebui sa citez tot mesajul ei

bebe V., soarele si luna

#340 2009-02-15 20:38:19

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Stergi ce nu vrei sa apara si lasi restul.

Ultima oara a fost editat de ET (2009-02-15 20:38:51)

#341 2009-02-15 20:40:00

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ET a scris:

Stergi ce nu vrei sa apara si lasi restul.

aham, am inteles.mersi mult smile

bebe V., soarele si luna

#342 2009-02-15 21:41:39

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

eeei, dar a fost funny big_smile si el face misto cand imi ramane mie aer in vagin tongue oricum, suntem foarte amuzanti in pat, mai ales cand ne concentram fiecare pt placerea celuilalt si zice unul din noi ceva amuzant, pe neasteptate rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.