|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat-18#324 2008-12-06 13:57:16
Re: faze jenante in patParturi..... evident a intrat maica-sa cu o vecina peste noi sa ii arate vecinei ce culoare a vopsit peretii, odata era iub deasupra si a venit si cainele meu pe langa el... eu credeam ca face si cainele ceva, dar se suise in pat doar ca sa se scarpine.... eu aveam un feeling de menage a trois A fost taaare urat cand ne-am apucat o data de trebusoara si evident a venit vara-mea la mine... am rezolvat-o,am scapat de ea, ne-am uitat la tv.... ne-am apucat iar .... din nou a venit vara-mea.... e asa dragutz cand vrem sa facem dus impreuna, ne dezbracam frumos.... intram cu un picior in cada... si vine aia cu factura de lumina de am impresia ca darama usa.... Failure teaches Success! Offline #325 2008-12-13 00:53:28
Re: faze jenante in patdecand citesc aici...rad de ma prapadesc,si mie mi s-au intamplat multe si le regasesc aici dar ultima ...saptamana asta.....la hotel continental in sb ne-o trageam pe noptiera si minibarul fiind langa ,dar la inaltime.....)) nici acu nu ma pot abtine din ras s-a deschis usa(sau nu fusese bine inchisa) si au inceput sa cada dozele de suc si bere peste noi:))))))) Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #326 2008-12-17 14:46:37
Re: faze jenante in pat)ce ma distrez:)))partzuri vaginale am avut si eu:))odata neo trageam in masina:))))))in padure eram:)))si sa auzit deodata:))))))partzzzzz si nu stia ce sa fac:))imi era o rusine:))am crezut ca am fac eu altceva:))))am mai avut am cazut de pe pat cand eram in orgasmm:))))nu simteam ce fac si am cazut cu el:)))) Offline #327 2008-12-17 14:53:16
Re: faze jenante in patinca ceva eram la bunici:)))si am zis sa mergem sa ne plimbam am luat masina si am plecat neam dus pe camp sa facem si noi ceva:)))))))cadn eram in plina actiune trec niste baieti pe langa noi si strigau si bateau cu pumni in geam fu*** maaaaa:))))))ma ca*** de ras a fost tare:)))faza:)))))))))ce tampiti totusi:)))ma gandeam ca o sa se afle tot satul ala Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-05 13:02:07) Offline #328 2008-12-17 15:43:38Re: faze jenante in pat
Cam asa a fost si la mine... in noaptea de Revelion. pe la 3 dim am luat cheile, ne-am dus in masina. Dupa 10 minute, au iesit astia sa faca gratar... si se zgaltaia masina ca vaporu' pe valuri. Aceeasi chestie... batai in geam, urari de bine, incurajari... Dragut bin partea lor. Si buna friptura. Offline Publicitateloading...
#329 2008-12-30 22:01:03
Re: faze jenante in patsambata seara .. venim intepeniti de frig .. si sati sa ne incalzim .. si sati sane pupicim .. si hai ne;am pus p treaba.. si la 2 min ma suna mami k vine aksa ... se gandeste el ptn si hai k avem timp si prid=nde viteza.. si ii zic yo .. vezi k mami vne q masina .. deci ajunge ff rpd ... saracu .. dupa ce prinsese vteza.. da imi palcea si mie Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #330 2009-01-03 16:46:54
Re: faze jenante in patfoarte tare topicul am ras de numa! sa va spun ce am patit eu o faza mai putin placuta s-a intamplat chiar la primul meu contact cand pe langa faptul ca nu a fost extrem de placut la sfarsit cand iubi a scos am obs ca prezervativul se rupsese...nasol in loc sa stam imbratisati etc fugi la farmacie dupa pastilute... apoi am avut si eu parte de renumiteele parturi pe care le urasc mult de tot, la inceput eram extrem de jenata iar iubi ma linistea ca la toata lumea se intampla, ca e normal bla bla insa eu ma simteam prost. o alta intamplare haslie, iubi statea in camin ceilalti doi colegi erau plecati, mai ramasese unu care se pregatea sa plece era prima zi de lucru si dupa ce am scapat de el ne apucam noi sa ne iubim, dupa vreo 20 min se intoarce colegul, de fapt incepea din ziua urmanoare, baga cheia, bate la usa, noi crispati(mai ales eu)k eram f rusinoasa mai ales la inceput, am reusit sa ne imbracam rpd cu chiu cu vai, am aranjat rpd patu. k fusese razboi:) iubi fuga sa deschida usa, a durat vreo 4-5 min pana a deschis, numai ca uitasem ceva: cutiuta cu prezervative pe frigider care i-au sarit in ochi colegului. am murit de rusine... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #331 2009-01-03 16:54:36
Re: faze jenante in patacum cateva seri, eram la niste prieteni acasa... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #332 2009-01-04 14:50:30
Re: faze jenante in patPartz. Come play my game. Offline #333 2009-01-24 19:03:10
Re: faze jenante in patasta e mai mult nasoala decat jenanta, dar odata, cand faceam oral, mi-a intrat din greseala sperma in ochi a fost foarte dureros, si mi-a ramas ochiul umflat chiar daca m-am spalat, bine ca era seara ca mi-a trecut pana dimineata.. Offline #335 2009-01-25 02:18:43
Re: faze jenante in pataia cu sperma in ochi chiar e penibil ...saraca fata ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #336 2009-02-14 13:24:43
Re: faze jenante in pat
chiar de coma tatal tau!!!cred ca e cea mai tare faza! Offline #337 2009-02-15 17:38:09
Re: faze jenante in patah, mi-am adus aminte citind o gramada de faze funny Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-02-15 17:39:54) Offline #338 2009-02-15 20:29:09
Ce sadic! Offline #339 2009-02-15 20:35:40
Re: faze jenante in patET cum faci sa citezi doar o parte din ce a zis andra 04? ca si eu vrusai tot ultima parte sa o citez, dar nu stiu cum asa ca trebui sa citez tot mesajul ei V., soarele si luna Offline #340 2009-02-15 20:38:19
Re: faze jenante in patStergi ce nu vrei sa apara si lasi restul. Ultima oara a fost editat de ET (2009-02-15 20:38:51) Offline #341 2009-02-15 20:40:00
aham, am inteles.mersi mult V., soarele si luna Offline #342 2009-02-15 21:41:39
Re: faze jenante in pateeei, dar a fost funny si el face misto cand imi ramane mie aer in vagin oricum, suntem foarte amuzanti in pat, mai ales cand ne concentram fiecare pt placerea celuilalt si zice unul din noi ceva amuzant, pe neasteptate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|