homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-31

#571 2011-06-19 14:59:29

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: faze jenante in pat

luella a scris:

lol
faze jenante hmm...si eu am patit : o data mai pe la inceput asa eram in mijlocul actiunii unui oral cand imi vine mie chef sa schimbam pozitia si sa o facem din picioare asa ca fara sa-l anunt ii sar in brate.saracul baiat luat prin surprindere nu apuca decat sa ma prinda de-o mana si zbang amandoi jos. S-a lasat cu vanatai...

Alta data tot in timpul unui oral chiar in momentul "alb" am facut prostia sa deschid ochii sa-l vad cum savureaa momentul.Problema e ca am scapat "obiectul" si tot lichidula ala a ajuns in ochii mei...2 ore am suferit intens de arsura:))

Altceva amuzant ar fi in timpul unui cunnilingus cand saracul se chinuia acolo, placere maxima si numai deodata se trezeste ca sunt plina de sange ...isi sparsese buza si acum ma inundase toata:))

ar mai fi...momente haioase exista mereu in timpul sexului...

OMG deci am ras maxim.. cum si-a spart buza? ori ai niste mici dintisori pe acolo? rotfl rotfl glumesc dar e prea tare, nu-mi explic in ce si-ar fi putut sparge buza... rotfl2

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#572 2011-06-19 15:02:00

luella
New member
Inregistrat: 2011-06-19

sincer si eu m-am minunat cum a reusit:)) ideea e ca a iesit de acolo rosu tot si a dat fuguta rpd la baie...dupa s-a dus amorul nostru....

#573 2011-06-20 22:21:03

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

eu am patit faza cu aerul din vagin .. m-am simtit aiurea rau...n-am mai patito ...m-am inrosit toata si nu stiam cum sa fug mai repede...cea mai tare faza a fost cand eram amandoi in dormitor...ne iubeam maxim..doar ca se cam terminase patu si am cazut unul peste altul...apoi am continuat pe covor.... lol

Ne dorim si noi bebic

#574 2011-06-22 12:20:24

motanik_23
New member
Inregistrat: 2011-04-05

mai, mai, mai!!!! m-am prapadit de ras! super tare! toate fazele povestite de voi m-au facut sa rad cu lacrimi rotfl2  forgetit

Ultima oara a fost editat de motanik_23 (2011-06-22 12:21:27)

#575 2011-06-23 21:43:50

Gizeh
Banat

Dragutik a scris:

rotfl2...aoleu felicitari pt topic...nu mai pot de ras.....am patit si eu faze jenante printre care knd eram la mine dupa un party...sor`mea cu prietenul ei intr-o camera si eu cu iubi in cealalta...desigur faceam prostioare si noi si ei..si in mijlocul actiunii ma suna tata k sa-i dau drumul la usa..va imaginati k in cateva momente trebuia sa-i anunt si pe ei, dar cum k aveau usa incuiata si sor`mea tipa sa o las in pace...sarim noi ca arsi intr-un final si eram toti 4 aliniati knd dau drumul la usa...in acelasi timp imi suna telefonul.. era tata care imi spunea k a fost o gluma

deci asta e prea tare  rotfl  rotfl  rotfl2

Ne dorim si noi bebic

Publicitate

loading...

#576 2011-06-25 22:08:45

next_
New member
Inregistrat: 2011-06-23

cazultul din pat....
datul cu capul de marginea patului...
alunecatul in baie...
legitinarea in fata politie....da era in masina nu in pat...
chitait catel la usa...
...si cred ca mai sunt.

"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."

#577 2011-06-25 23:04:26

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

hopsieu

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-15 15:59:08)

#578 2011-06-25 23:13:45

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Pe la inceputuri,cand mergeam la el acasa,era cainele foarte stresat:il dadeam afara din camera,plangea si zgaria usa sa intre,il bagam inapoi in camera incepea sa latre,in momentul in care intrerupeam "activitatea" era f vesel si calm,si se culca  roll

#579 2011-06-28 18:45:51

nymphetamine02
New member
Inregistrat: 2011-06-27

- motanul miorlaia de parca era in calduri si se baga intre noi lol noi il dadeam la o parte insa el mai rau se baga , cand ne opream motanul pleca lol
- era sa se rupa masa din cauza miscarilor [ si nu sunt grasa lol] noroc ca mam dat repede jos
- scaunul pe gresie se tot misca de parca ma plimba prin camera
- tras de par din greseala
- aer din vagin [ habar n-aveam ce se intampla la inceput , ma uitam la iubi , nimic nu schitase asa ca am dat-o uitarii prima data , a doua oara iar .. de data asta zic cu glas tare " ce naiba" , se uita iubi la mine si face " ce se intampla?" la care eu " nimic nimic , am crezut ca e motanul langa mine " lol ]
- coate in cap
- am cazut d pe bancheta masinei [ vina lui el ma pus la margine lol ]

In spatele facultatii in masina nea vazut un muncitor si nu nea reprosat nimic din contra si-a continuat drumul

Cel mai naspa a fost cand m-a sunat mama spunand ca vine in orasul unde fac facultatea [ eu eram la prietenul meu acasa si ughh.... prinsa de actiune si mai ales ca eram amandoi cu un chef un pic mare ] cand am auzit repede sa ne imbracam si sa plecam sa o asteptam , cand o sun  imi spune ca nu mai vine si ca pleaca la fratele ei.
Cand ne aducem aminte radem de tampeniile care ni s-au intamplat

Ultima oara a fost editat de nymphetamine02 (2011-06-28 19:10:19)

#580 2011-06-28 20:26:30

lutalubitu
New member
Inregistrat: 2011-01-22

Vara trecuta am mers la un club asa mai la marginea orasului.Obositi de muzica si de imbulzeala am mai iesit si noi afara sa mai admiram privelistele!Tot plimbindu-ne asa ni-a venit si noua cheful si am gasit un lan asa frumos cu iaraba verde!Ce mai!clar de luna,eu,iuby numai ca cind sa trecem si noi la fapte ne-am dat seama ca suntem plini de curnuti!!!big_smile.A pierit tot cheful cu atit mai mult ca si prietenii ne cautau cind ne-au gasit am spus ca ne-am ratacit ,,prin curnuti??.A doua zi am pierdut-o toata ( eliminind )curnutii de pe haine!!!
Sper ca data viitoare ,,la iarba verde,, sa iasa mai bn!!!

#581 2011-06-28 21:11:15

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

madalinutza2011 a scris:

buna eu sunt noua pe aici si miau placut mult fazele prin care ati trecu de aceea am sa va povestesc si eu prin ce am trecut

asta a fost akum 8 luni cand am venit prima data la prietenul meu in italia pt ca noi ne-am cunoscut pe internet si ne-am indragostit si am luat hotararea sa merg in italia la el sa fim impreuna noi nu ne-am mai vazut niciodata fata in fata doar prin web in prima zi cand am ajuns la el in seara respectiva ne-am pus pe treaba si noi la care ne sarutam ne-am infocat repede la care eu zic si prezervativul unde e?la care el zice nu am asa ceva bineinteles ca lam trimis sa cumpere el la 1 noaptea in pijamale si in slapi pe strada sa cumpere prezervative vine in 10 minute ne sarutam iar si cand sa intre ne-a misul imi zice asa BAGAL CU MANA TA , SA NU ZICI CA E DIN VINA MEA la care am ramas cu gura cascata ,uimita la care iam tras o palma de ne-am pus fund in fund si noapte buna:D

da, da, da. sigur, sigur. si marmota invelea ciocolata in staniol.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#582 2011-06-28 21:12:03

Gizeh
Banat

m-am hotarat sa va povestesc cateva faze jenante in pat...de fapt din masina chicot eu si fostul meu prieten nu prea aveam unde sa o facem asa ca am gasit cateva "locuri" mai retrase unde puteam sa intram cu masina....si sa fim in masina la fel ca si in pat lol si cum ne iubeam noi intr-o seara in masina pe malul marii,undeva in Eforie, chiar in seara de Craciun...hop-top cand ne imbracam,vad eu asa o lumina de lanterna prin geamu dreapta fatza...nu stiu cum prin ce metoda am ajuns in fata in secunda doi lol geamurile fiind aburite nu vedeam nimic...apoi imediat bate in geam "deschideti!politia!" ma speriasem un pic..am dat sa deschid geamurile pe fatza,dar erau blocate lol am coborat din masina si radeam ca vita...al meu era speriat si tremura tot.. am facut cateva glume cu domnii politisti,le-am dat buletinele si i-am servit cu vodk sa se incalzeasca si ei ca erau cam zgribuliti...si cu tupeul meu si rasu ala am scapat si de amenda lol
tot asa mai eram cu fost si eram in toiu actiunii...masina parcata la dos...si pe langa noi a trecut o masina de politie..moama...cand am vazuto...am sarit ca arsa..mi-am luat doar geaca pe mine si atat...el boxerii si maieu...si am plecat de acolo....a demarat in tromba...numa ca si parbrizu si luneta erau aburite si pana sa dea sa se dezabureasca si-a lovit masina de un bolovan pe care nu il vazuse...ce credeti ca ne-am gandit?SA NE IMBRACAM IN PARCARE LA MALL chicot ne-am imbracat frumos,ne-am aranjat si am plecat...pe drum ne-am intalnit cu acelasi echipaj de politie de care fugisem....noroc ca nu ne-au oprit lol
si alta...tot cu masina...eram intr-o seara la locul nostru si eram gata de actiune...cand colo...RAZIE...jandarmeria... lol nu apucasem sa facem nimic..au venit la masina...ne-au legitimat ... apoi cand se mai uita mai bine unul din jandarmi era un prieten de al meu...ne-au dat buletinele si lui si permisul fara sa ne mai noteze datele...apoi cand sa plece ne spune Dan (asa il cheama pe jandarmul acela care imi e prieten) "Rox sa ai grija de tine si de mandru tau" apoi se intoarce catre fostu si ii spune: "Alex ai grija ca se intampla multe pe aici" lol

Ne dorim si noi bebic

#583 2011-06-29 16:16:36

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

lutalubitu a scris:

Vara trecuta am mers la un club asa mai la marginea orasului.Obositi de muzica si de imbulzeala am mai iesit si noi afara sa mai admiram privelistele!Tot plimbindu-ne asa ni-a venit si noua cheful si am gasit un lan asa frumos cu iaraba verde!Ce mai!clar de luna,eu,iuby numai ca cind sa trecem si noi la fapte ne-am dat seama ca suntem plini de curnuti!!!big_smile.A pierit tot cheful cu atit mai mult ca si prietenii ne cautau cind ne-au gasit am spus ca ne-am ratacit ,,prin curnuti??.A doua zi am pierdut-o toata ( eliminind )curnutii de pe haine!!!
Sper ca data viitoare ,,la iarba verde,, sa iasa mai bn!!!

no comment
ce sunt curnuti ??? stie cineva?
rotfl

fucking perfect...

#584 2011-06-29 18:36:00

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nici eu nu stiu dar am presupus ca-s scaieti  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#585 2011-06-30 16:20:07

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

de fapt sunt "cornuti". mai multe detalii aici  http://www.grs-tamasiaron.ro/index.php? … lang=ro_RO

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#586 2011-06-30 16:58:43

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

Nici eu nu stiu dar am presupus ca-s scaieti  rotfl2

+1

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#587 2011-06-30 20:09:47

kathrynn
Hero member

Asta m-a lamurit intru totul:

Dicotiledonată anuală cu germinaţie primăvara t?rziu. Cotiledoane lanceolate de 30mm lungime, scurt peţiolate.

rotfl  rotfl  rotfl2

#588 2011-06-30 21:36:06

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

What? Si-n romana?

Do the world a favor, stay like this forever.

#589 2011-06-30 22:47:01

kathrynn
Hero member

Scaieti, mai!!!  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.