homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-33

#609 2011-08-25 10:42:18

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Re: faze jenante in pat

rotfl2 F tare!
Si pentru mazare  rock

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#610 2011-08-25 14:20:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Povestea lui dreamboy, inclusiv anumite cuvinte, seamana al dracului de mult cu povestea lui Costel de la Cafe Deko. smile

#611 2011-08-25 15:14:28

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

dreamboy a scris:

crystel23 a scris:

dreamboy

rotfl rotfl rotfl rotfl
cat de virgin sa fii sa nu iti dai seama ca f*ti o patura?

miam dat seama la vreo cateva secunde. Pur si simplu nu stiam ca trebuie sa o "proptesti" lol . Am pozitionat-o pe margine si a alunecat in jos. Omul din greseli invata smile

rotfl2 rotfl2 rotfl2

#612 2011-08-25 15:35:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ca adaugare la comentariul meu de mai sus, aveti aici varianta video, mai veche, si mai amuzanta a povestii lui dreamboy. Scuzati-mi scepticismul, dar eu tare cred ca sunt prea asemanatoare ca sa fie adevarate amandoua, inclusiv termenii pe care i-a folosit dreamboy la relatare... deci tind sa cred ca e doar o preluare. smile

#613 2011-08-25 17:50:08

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

rotfl

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#614 2011-08-25 20:03:01

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

OmniaVincitAmor a scris:

Ca adaugare la comentariul meu de mai sus, aveti aici varianta video, mai veche, si mai amuzanta a povestii lui dreamboy. Scuzati-mi scepticismul, dar eu tare cred ca sunt prea asemanatoare ca sa fie adevarate amandoua, inclusiv termenii pe care i-a folosit dreamboy la relatare... deci tind sa cred ca e doar o preluare. smile

am scultat si eu )))))) la sigur baiatul s-a inspirat de aici big_smile chicot

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#615 2011-08-25 20:12:09

dreamboy
New member
Inregistrat: 2011-08-23

Orange a scris:

OmniaVincitAmor a scris:

am scultat si eu )))))) la sigur baiatul s-a inspirat de aici big_smile chicot

Intradevar modul in care am relatat e inspirata din acel video ( sunt un mare fan al celor de la deko smile ) Dar intamplarea e reala, am relatato asa doar pt un + de amuzamnet smile

#616 2011-08-25 23:19:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu am nimic personal cu tine dar nu e prima oara cand cineva se inspira de la deko si pe mine ma irita oarecum preluarile astea, mai ales cand aud p*leti d-astia mici care zic cum ii sperie clanta cand sunt tripati, lucru preluat de la Teo... si dupa un timp de tot auzit d-astea, am devenit sensibila. smile

#617 2011-08-26 00:45:40

dreamboy
New member
Inregistrat: 2011-08-23

OmniaVincitAmor a scris:

Nu am nimic personal cu tine dar nu e prima oara cand cineva se inspira de la deko si pe mine ma irita oarecum preluarile astea, mai ales cand aud p*leti d-astia mici care zic cum ii sperie clanta cand sunt tripati, lucru preluat de la Teo... si dupa un timp de tot auzit d-astea, am devenit sensibila. smile

Nu asta incercam sa par "un pulete mic" ,am incercat doar  sa fac povestirea mai amuzanta fara nici o intentie de a deranja sau a irita pe cineva smile

Ultima oara a fost editat de dreamboy (2011-08-26 00:46:25)

#618 2011-08-26 00:49:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu am zis ca pari tu in vreun fel, ziceam ca mi s-a intamplat sa dau peste multi p*leti mici care il citau pe Teo si se dadeau ei mari drogalai pentru ca li se parea 'pe trend' sa te lauzi ca fumezi iarba ca spartu' si bineinteles ca toti ziceau cum ii sperie pe ei clanta cand sunt tripati... si am ramas sensibila la citari d-astea dupa experientele cu d-astia.

#619 2011-08-29 22:23:19

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

lol dar se poate intampla rotfl2

Ne dorim si noi bebic

#620 2011-09-02 13:30:54

LaurysS
Membru
Inregistrat: 2009-09-30

eu am patito urat d tot atunci kand imi ramasese telefonul deschis dupa c vorbisem cu tatal meu.....bineintele k a auzit toate zgomotele p care le scoteam si va puteti imagina doar cat d socat si de jenat a fost.....si a mai fost odata cand zgomotele scoase de mine au dus la ceva jenant....vecinul care are perete comun cu camera prietenului meu l-a abordat la un moment dat in lift si l-a rugat amabil sa" o lasam mai usor cu volumul k nu poate dormi noaptea"......oups.....:")

#621 2011-09-02 13:33:34

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

LaurysS a scris:

eu am patito urat d tot atunci kand imi ramasese telefonul deschis dupa c vorbisem cu tatal meu.....bineintele k a auzit toate zgomotele p care le scoteam si va puteti imagina doar cat d socat si de jenat a fost.....si a mai fost odata cand zgomotele scoase de mine au dus la ceva jenant....vecinul care are perete comun cu camera prietenului meu l-a abordat la un moment dat in lift si l-a rugat amabil sa" o lasam mai usor cu volumul k nu poate dormi noaptea"......oups.....:")

rotfl cred ca nu as mai fi dat pe acasa 2 luni   rodnar

Love.  Live. Laugh.

#622 2011-09-06 10:15:59

LaurysS
Membru
Inregistrat: 2009-09-30

da....oricum pana la urma s-a ajuns la momentul in care si-a cerut el scuze dupa c am avut o discutie mai aprinsa cu el...ideea este k tatal meu este o persoana foarte deschisa si intelege k am o varsta la care sexul este ceva normal....smile

#623 2011-09-06 14:58:02

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Prima mea data. Infocat, pregatit. Ready willing and able cool Amandoi incinsi. La care ea ia cutia de prezervative (eu ma gandesc, da, da, acum se intampla insfarsit cool ) mi-o da... eu scot un prezervativ... la care ea: Citeste TOT ce scrie acolo  rotfl2 Deci m-a pus sa citesc tototot ce scrie pe prospectul ala lol

Bine, termin ce citit, pun caciula. Ha. Acuma. Dap. Pregatit. Doar ca n-am prea nimerit nimic cum era intuneric  angel parca jucam Pin the Tail on the Donkey. Ea: mai sus! mai la stanga! p-acolo! nu acolo! MAI SUS! Eu: aici? aici? da acum? la naiba!

Pana la urma a murit dragonu sad Si am inceput amandoi sa radem si ea a fost foarte de treaba. A zis ca e ok si sa nu ma stresez. Dupa un timp si-a revenit baiatul si am dus treaba la bun sfarsit big_smile

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-09-06 15:03:32)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#624 2011-09-06 15:47:05

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

rotfl2  mortal topicul asta

La noi s-au intamplat fazele obisnuite cu partzuri de aer, cazut cu patul, tras de par, coate in figura, cat pe ce sa cadem din dus ....
Cel mai nasol a fost cand eram noi de ceva timp impreuna dar parintii lui, avand si ei cheie de la garsoniera, aveau obiceiul sa mai intre si fara sa sune. Si uite asa cu casa in renovare, fara usi la camere, noi in toiul actiunii (si fara patura la indemana) si ne trezim cu socrii (amandoi) ca intra pe usa. Eu am inlemnit si singurul lucru pe care am putut sa il fac a fost o fata nevinovata si am zis "buna ziua"   angel Nu am mai trecut pe la ei o perioada buna de timp, de se intrebau oamenii daca m-am suparat.
Dar din ziua aia suna si la interfon si la usa  rotfl

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

#625 2011-09-06 17:07:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

aoleu deya!!!

#626 2011-09-06 18:26:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

deya a scris:

rotfl2  mortal topicul asta

La noi s-au intamplat fazele obisnuite cu partzuri de aer, cazut cu patul, tras de par, coate in figura, cat pe ce sa cadem din dus ....
Cel mai nasol a fost cand eram noi de ceva timp impreuna dar parintii lui, avand si ei cheie de la garsoniera, aveau obiceiul sa mai intre si fara sa sune. Si uite asa cu casa in renovare, fara usi la camere, noi in toiul actiunii (si fara patura la indemana) si ne trezim cu socrii (amandoi) ca intra pe usa. Eu am inlemnit si singurul lucru pe care am putut sa il fac a fost o fata nevinovata si am zis "buna ziua"   angel Nu am mai trecut pe la ei o perioada buna de timp, de se intrebau oamenii daca m-am suparat.
Dar din ziua aia suna si la interfon si la usa rotfl

foarte tare metoda de educare  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#627 2011-09-06 18:37:21

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

kathrynn a scris:

foarte tare metoda de educare  rotfl2

pai daca altfel nu se poate .... se mai intampla si accidente  chicot

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.