homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-34

#628 2011-09-07 12:40:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: faze jenante in pat

popicel a scris:

Prima mea data. Infocat, pregatit. Ready willing and able cool Amandoi incinsi. La care ea ia cutia de prezervative (eu ma gandesc, da, da, acum se intampla insfarsit cool ) mi-o da... eu scot un prezervativ... la care ea: Citeste TOT ce scrie acolo  rotfl2 Deci m-a pus sa citesc tototot ce scrie pe prospectul ala lol

rotfl2 prost moment pt lectura rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#629 2011-09-07 12:40:31

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

popicel a scris:

Prima mea data. Infocat, pregatit. Ready willing and able cool Amandoi incinsi. La care ea ia cutia de prezervative (eu ma gandesc, da, da, acum se intampla insfarsit cool ) mi-o da... eu scot un prezervativ... la care ea: Citeste TOT ce scrie acolo  rotfl2 Deci m-a pus sa citesc tototot ce scrie pe prospectul ala lol

Bine, termin ce citit, pun caciula. Ha. Acuma. Dap. Pregatit. Doar ca n-am prea nimerit nimic cum era intuneric  angel parca jucam Pin the Tail on the Donkey. Ea: mai sus! mai la stanga! p-acolo! nu acolo! MAI SUS! Eu: aici? aici? da acum? la naiba!

Pana la urma a murit dragonu sad Si am inceput amandoi sa radem si ea a fost foarte de treaba. A zis ca e ok si sa nu ma stresez. Dupa un timp si-a revenit baiatul si am dus treaba la bun sfarsit big_smile

popicel, ce-mi place stilul tau narativ, personificarile...smile

LaurysS,
Deya,  foarte tari fazele lol

Ultima oara a fost editat de iris2 (2011-09-07 12:43:05)

#630 2011-09-09 13:35:55

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

popicel a scris:

Bine, termin ce citit, pun caciula. Ha. Acuma. Dap. Pregatit. Doar ca n-am prea nimerit nimic cum era intuneric  angel parca jucam Pin the Tail on the Donkey. Ea: mai sus! mai la stanga! p-acolo! nu acolo! MAI SUS! Eu: aici? aici? da acum? la naiba!

Pana la urma a murit dragonu sad Si am inceput amandoi sa radem si ea a fost foarte de treaba. A zis ca e ok si sa nu ma stresez. Dupa un timp si-a revenit baiatul si am dus treaba la bun sfarsit big_smile

applause  rotfl2

Ultima oara a fost editat de xLouana (2011-09-09 13:36:23)

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#631 2011-09-09 22:40:01

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

vai mai "copii" rotfl2 daca v-as cunoaste, mi-as imagina fiecare traznaie a voastra lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#632 2011-09-11 22:24:41

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

rotfl2 rotfl2  rotfl2)

popicel tummenupp

Ne dorim si noi bebic

Publicitate

loading...

#633 2011-09-17 17:40:41

natasha2403
Membru
Inregistrat: 2010-11-24

Si revin cu cea mai noua patanie...vine iubi la mine (eu singura acasa)...mancam (se stie ca barbatii iubesc mai bine cu burta plina), ne facem comozi in pat, ne uitam la un film si dupa ce se termina ne punem pe treaba. Mi-a luat tot corpul la mangaiat si sarutat si se opreste sa-mi faca oral...eram in extaz, tremuram toata si dintr-o data ma simt..urmarita (cred ca stiti senzatia aia cand cineva va tinteste cu privirea si va creeaza astfel un discomfort)...deschid un ochi si imi vad catelusa la 10cm de capul lui iubi cum statea si se uita (de talie mica fiind, nu am auzit cand s sarit in pat.. si oricum eram distrasa). Ma uitam eu la cainele meu cum statea si se uita mirata cand la iubi cand la zona mea genitala si mai si mirosea asa de la distanta...deci am sarit din pat si am ras in hohote jumatate de ora rotfl2

#634 2011-09-17 17:45:37

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ce tareeee......rotfl2 nu intelegea catelusa de ce erai tu in extazzzz...tonguetonguetongue

fucking perfect...

#635 2011-09-17 19:45:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si la noi se mai nimereste matza prin pat in toiul actiunii ... dar ea e cel mult deranjata daca o mai lovim din greseala, ne arunca priviri pline de repros

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#636 2011-09-17 19:58:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Emilya a scris:

si la noi se mai nimereste matza prin pat in toiul actiunii ... dar ea e cel mult deranjata daca o mai lovim din greseala, ne arunca priviri pline de repros

rotfl2 ce dulce hjarta

bebe V., soarele si luna

#637 2011-09-18 10:12:26

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Emilya a scris:

rotfl se simte neglijata.. hjarta  hjarta  hjarta

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#638 2011-09-18 17:38:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

pai pisicul nu vrea neaparat sa intrerupa, ci vrea doar sa stea si el cu voi in pat, intr-un col, sa nu se simta singur smile

#639 2011-09-19 13:08:09

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

Emilya a scris:

exact la fel e si la noi  lol

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#640 2011-09-19 19:29:28

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rotfl2
am patit si eu ceva asemanator la un moment dat! m-a invitat un prieten la el si de cum am intrat in casa m-a luat in primire matza lui, scuipandu-ma din toate directiile rotfl dupa aia ne-am retras noi in camera lui, eu i-am zis sa inchida usa ca mi-e frica de animal lol nu zic ca incercam si noi sa facem ceva, matza zgaria la usa si mieuna ca toti dracii, pana la urma am reusit noi sa ne vedem de treaba rodnar ....cand am deschis usa eram amandoi dezbracati si matza la usa zburlita toata, cu o moaca din aia chinuita rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#641 2011-09-19 22:13:29

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

rotfl dea rotfl eu cand mai mergeam la al meu ma enerva papagalul ... trebuia sa o inchida pe Cuculina si sa o duca pe balcon ... venea si ma ciupea mereu exact cand eram in toiul actiunii rotfl

Ne dorim si noi bebic

#642 2011-09-20 01:17:27

iris2
Full member

natasha2403 a scris:

Si revin cu cea mai noua patanie...vine iubi la mine (eu singura acasa)...mancam (se stie ca barbatii iubesc mai bine cu burta plina), ne facem comozi in pat, ne uitam la un film si dupa ce se termina ne punem pe treaba. Mi-a luat tot corpul la mangaiat si sarutat si se opreste sa-mi faca oral...eram in extaz, tremuram toata si dintr-o data ma simt..urmarita (cred ca stiti senzatia aia cand cineva va tinteste cu privirea si va creeaza astfel un discomfort)...deschid un ochi si imi vad catelusa la 10cm de capul lui iubi cum statea si se uita (de talie mica fiind, nu am auzit cand s sarit in pat.. si oricum eram distrasa). Ma uitam eu la cainele meu cum statea si se uita mirata cand la iubi cand la zona mea genitala si mai si mirosea asa de la distanta...deci am sarit din pat si am ras in hohote jumatate de ora rotfl2

natasha2403, foarte taree rotfl

#643 2011-09-20 13:16:44

rahella gb
Membru
Inregistrat: 2011-09-20

eu cred ca le'am patit pe toate big_smile aer vaginal, carcei, capuri de marginea patului si toate alea. odata am ajuns sa raman doar cu jumatate de corp in pat, capul si bratele mi'au ramas in aer si iubi nu se putea opri lol ma rugam la doamne doamne sa termine pentru ca nu ma mai puteam excita k eram concentrata sa raman suspendata si sa nu cad in cap #-o si dah am patit'o si eu cu prezervativul ramas inauntru, si mai eram si la un prieten de'al lui smile) l'am cautat prin tot dormitorul, ne dadeam coate si ne uitam mirati unul la celalalt, in timp ce prietenul lui se uita la noi ca la doi ciudati x_x

#644 2011-09-20 13:34:00

rahella gb
Membru
Inregistrat: 2011-09-20

app natasha2403 cu animalele de companie e cel mai amuzant smile) stateam cu iubi in pat si eram la inceputul preludiului, ne mangaiam, ne sarutam. la un moment dat sare catelusa mea in pat se baga intre noi si incepe sa ne linga pe buze in timp ce ne sarutam lolsmile) a iesit un sarut in trei dragut si scarbos hjarta ne'am oprit amandoi si am inceput sa radem in hohote de ne'au auzit vecinii lol am inchis'o pe bella in bucatarie ca sa ne putem continua treaba smile

#645 2011-09-22 03:23:27

iris2
Full member

rahella gb a scris:

eu cred ca le'am patit pe toate big_smile aer vaginal, carcei, capuri de marginea patului si toate alea. odata am ajuns sa raman doar cu jumatate de corp in pat, capul si bratele mi'au ramas in aer si iubi nu se putea opri lol ma rugam la doamne doamne sa termine pentru ca nu ma mai puteam excita k eram concentrata sa raman suspendata si sa nu cad in cap #-o si dah am patit'o si eu cu prezervativul ramas inauntru, si mai eram si la un prieten de'al lui smile) l'am cautat prin tot dormitorul, ne dadeam coate si ne uitam mirati unul la celalalt, in timp ce prietenul lui se uita la noi ca la doi ciudati x_x

rahella gb,

rotfl                                     rotfl

Ultima oara a fost editat de iris2 (2011-09-22 03:23:49)

#646 2011-10-07 17:34:59

clala81
New member
Inregistrat: 2011-10-06

nu pot sa zic ca am avut parte de f multe, dar una nu o sa o uit niciodata.mama mea s-a comportat cu mine ca si cum nu ar exista sex, parca am fi facuti din........nu stiu ce, ce mai foarte pudica. Asadar, eram acasa (locuiam cu ea) si ne luase cheful, ea era plecata la cumparaturi(de obicei sta mult) dar nu si atunci. Eu auzisem ca e fain sa tipi, hai sa incerc si eu, numai ca eu nu tipam ci urlam.Abia ca ne apucasem de treaba ca mama si venise, normal ca nu am auzit-o, doar urlam.Si draga de ea a ascultat juma' de ora cum urla fiica-sa.Cand mi-am dat seama ca ea e de mult acasa am crezut ca mor.Imi doream sa nu mai dau ochii cu ea vreodata.A fost draguta, nu a zis nimic, dar o perioada mi-a fost greu sa o privesc in ochi. A trecut.............
Noroc ca acum stam singuri si nu avem probleme....in afara de vecini..............copii...........
big_smile
In rest au fost faze "normale"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.