|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?#1 2007-11-20 13:01:24
Preferati sa luati haine de firma sau nu?zzzzzzz Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2012-10-05 09:32:39) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2 2007-11-20 13:04:39
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Eu iau ce imi place, daca imi place ceva de firma imi iau, daca imi place ceva si nu e de firma la fel imi cumpar.....dar nu prea gasesc haine din astea no name care sa-mi placa si tot la firme ajung, in general imi cumpar haine de calitate pt ca niciodata nu s-au deteriorat imediat, asa mi-am luat o bluza din asta care mi-a placut din galerii si s-a descusut fara sa-i fac nimic dupa 3 purtari....e aiurea. Incaltamintea clar o cumpar numai de la magazine bune si numai din piele imi iau. #3 2007-11-20 13:04:41
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si eu prefer hainele care-mi plac ,chiar daca nu-s neaparat de firma.Plus ca la no in tara nu bagi mana-n foc ptr "firma"...f multe sunt contrafacute.asa cum am avut o pereche de Adidasi Puma din spania si o pereche de adidasi Puma din Romania...mai trebuie sa va spun care s-au facut cei mai aiurea??? Offline #4 2007-11-20 13:04:50
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?normal...decat sa`mi iau o pereche de blugi de la kenvelo...care vreau sa zic k rar mi`au placut mai bine imi iau 2 dintr`un magazin si imi si plac si is 2 . #5 2007-11-20 13:05:12
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu nu sunt cu hainele de firma, insa am invatat ca sunt prea saraca sa-mi cumpar lucruri ieftine (si proaste). Asa mi-am umplut dulapul de bluzite, pulovarase etc. care stau acum si ocupa spatiul degeaba. prefer sa dau un ban in plus pe ceva de calitate, care sa ma tina si sa arate impecabil mereu. eu imi cumpar haine din magazine TinaR, JSS, Be You...cam astea-s... nu stiu daca-s de firma sau nu, dar macar is multumita cu banii pe care ii dau. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-20 13:07:56
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu prefer sa-mi iau de la un magazin normal decat de "firma" care nu-s de firma ca la noi numai contrafacute gasesti...si nu prea-s eu aia sa dau bani multi pe haine...in schimb pe cosmetice si orice tine de manichiura dau oricat...milioane daca e nevoie...si la fel sotul da oricat pe toate prostiile ce tin de calculator foto video dar nu pe haine. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2007-11-20 13:08:20Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?hainele de firma...bata-le vina!!!! gandeste-te ca atunci cand cumperi un produs "de firma" 50% din pretul lui reprezinta pretul brand-ului si restul produsul in sine. calitate gasesti si la cele cu nume sonore dar si la cele no name. nu cumpar niciodata ceva numai ca are nume cunoscut, iau lucruri care imi plac si care sunt mai ieftine si in care gasesc gust si calitate. cele mai multe haine le iau de la second hand...asa ca vreau sau nu...sunt "de firma" Cu zambetul pe buze... Offline #8 2007-11-20 13:10:24
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?singurul magazin "de firma" unde am gasit haine pe marimea mea e marks&spencer. am doar 2 perechi de bugi de la ei (care in curand nu vor mai fi marimea mea ) si planuiesc sa imi mai cumpar. dau un ban dar macar nu ma fac de cacaua cand intru undeva si mi se zice de la intrare ca nu au marimea mea mami de minuni Offline #9 2007-11-20 13:19:30
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu am de firma...dar nu le promovez... Offline #10 2007-11-20 13:33:13
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nu prea cumpar de firma. are dreptate corii, jumatate din pret e pe "nume". de ex. kenvelo mie nu imi place deloc si nu inteleg de ce da lumea banii pe lucrurile lor. am vazut acolo ultima oara niste pulovere lalai , vai de ele... sau niste bluzite (tricoase) la vreo 600 de mii dintr-un bumbac prost..... de ce sa dau banii pe ele ? doar pt ca scrie "kenvelo" ? no way ! gasesc ceva mai iefitn si mult mai bun. la fel si cu blugii. nu vad diferenta dintre o pereche de blugi de 2 mil si una de 800. mi-am luat din italia de la terranova blugi "de firma" si nu e mare diferenta intre aia si astia pe care ii iau cu 7-8 sute de mii. nu tin la firma, important e sa fie bune si sa imi placa. Offline #11 2007-11-20 13:37:04
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nici mie nu-mi place kenvelo deloc si nici terranova. sunt alte firme mult mai bune si care intr-adevar au haine super. #12 2007-11-20 15:19:10
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu consider ca noi suntem nijte oameni prea saraci ca sa cumparam haine ieftine..pe bune, decat sa imi iau bluze la 200 de mii de la magazinelel dintre unirea si universitate mai bine imi iau o bluza mai scumpa da pe care stiu ca o port chiar si un an de zile...nu e nevoie sa schimbi absolut toata tinuta in fiecare zi...poti sa o accesorizezi "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #13 2007-11-20 15:21:51
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?mie imi plac hainele de la kenvelo,nu toate dar am gasit si blugi super draguti,si bluze mishto.La terranova sunt aiurea materialele. Mamica de 2 pui scumpi Offline #14 2007-11-20 15:38:07
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?m`am cam imbolnavit de la un timp de hainele astea..sper sa ma potolesc k raman fara bani Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2007-11-20 15:38:45
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu imi luam haine de firma, dar foarte rara, pt k aici in oras, unde stau eu nu prea am de unde, asa k luam no name.dar acum, de cand am fost in londra, mi-am schimbat toata garderobaaproape, cu haine de firma.si nici nu se compara cu romania.mai ales lenjeria intima e super! dar si restul.mai ales k eu eram nebuna dupa hainel de la nike.acum mi-am gasit orice. Offline #16 2007-11-20 15:58:26
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si eu am bafta ca o am pe sora mea stabilita in italia si imi trimite mereu haine de firma (asa e , in afara lenjeria e dementiala, nu se compara materialele, si e mult mai accesibila ca pret-vizand aici raportul calitate-pret) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #17 2007-11-20 16:24:32
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?oscilez....dar 80% imi iau haine de firme...nu de alta, k nu e o placere sa dai o caruta de bani p un articol vestimentar, dar stii k produsul respectiv nu se va uza la 2-3 spalaturi Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #18 2007-11-20 16:49:08
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nush, dar parca-s mai ochioase ala de firma...arata mai bine materialele din care-s facute... exceptand blugii, of course.. Offline #19 2007-11-20 16:55:39
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?la noi firmele sunt ingrozitor de scumpe..si de multe ori calitatea lasa de dorit... Eu imi cumpar ce-mi place.. de ex,ieri am gasit un fular la incredibilul pret de 50 de mii si e absolut superb... si cva tot in genu asta e prin romana la 1 milion...si am dat primul exemplu kre mi-a venit in minte.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|