homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-10

#172 2008-04-08 19:16:33

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: vreau sa slabesc :D

eh...nici chiar asa ca doar daca mananci o prajitura pe sapt nu te ingrasi la loc.Asa ceva nu as face nici eu.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#173 2008-04-08 19:25:02

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

dulciurile dau energie din cate stiu eu,din cauza continutului lor.
si sincer pt mine asa e... dak nu mananc o ciocolata/zi sau cva dulce...is picata d p craca all day

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#174 2008-04-08 19:42:14

fallen_angel
Insomniac member

poti inlocui ciocolata cu ceva frcte sau eu stiu...miere.Ceva mai sanatos

#175 2008-04-08 19:45:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si dulciurile in general daca mananci ai mai manca.cel putin la mine asa se intampla.daca nu mananc o perioada nu imi mai trebuie,in schimb daca mananc as manca zilnic.asa si cu ciocolata la tine Green

expect the worst , hope for the best!

#176 2008-04-08 19:52:01

fallen_angel
Insomniac member

da,asa eram si eu inainte.Zilnic mancam cate o ciocolatica si tot mai vroiam neutral.Acum si daca vad ciocolata nu imi trebuie,parca mi-e si greata de ea.

Publicitate

loading...

#177 2008-04-08 20:42:12

GreenBubbles
Insomniac member

eu nu`s dependenta de ea,asa reiese din ce ati zis voi.
dar imi trebuie ceva dulce,fie k e zahar gol sau ciocolata sau whatever,altfel nu am energie

#178 2008-04-08 20:47:32

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu nu beau suc decat cand ies in oras sau rareori cand cumpara ai mei.ai mei cumpara de pofta sau la ocazii.in rest apa frate ca e mai ieftina si "sanatoasa".iar cand beau in oras beau doar fara acid.sa nu crezi ca toata viata am baut fara acid,am baut la greu si pepsi dar am observat ca nu imi face deloc bine.poate a fost vreo perioada din asta de dependenta de cola/pepsi(cu dozele alea de 1 leu lol )dar dup-aia nu am mai baut si daca mai beau un pahar ma simt ingrozitor dupa:ma balonez,ma umflu toata si mai naspa:imi vine sa ragai .oribil
de obicei cand mergi in oras de ex sa papi mancare mancare poti sa iti iei un piept de pui cu ciuperci si salata de varza(e super buna combinatia)dar poti si o pizza uneori,numai iesirile sa nu fie prea dese.iar cu prajitura,ori iti iei si tu ori iti iei inghetata smile poti manca in oras chiar daca tii o dieta sau incerci sa slabesti prin sport doar.si pentru asta nu trebuie sa stie toata lumea pt ca de obicei,oamenii nu ii sustin pe altii pt a slabi(iti poate zice si andra )

#179 2008-04-08 23:36:08

GreenBubbles
Insomniac member

inghetata e o slabiciune de a mea... mai ales vara neutral o inghetata p zi,k altfel mor d pofta si ma ingrash d nervi k n-am papat lol
in oras nu mai pap eu asa de des,la scoala mai imi cumpar o gogoasa,un corn sau cva d genu. inainte imi mai luam un hamburger dar am lasat-o mai moale. dupa prajeli nu ma omor,deja nu mai suport nici mirosul (eu kre adoram cartofii prajiti)... in schimb imi plac fff mult pastele,imi place sa le si gatesc,sa incerc sosuri noi... e mancarea mea favorita rodnar hjarta
si da,oamenii nu ii sustin p altii pt a slabi. dak ma aud prietenele mele rad de mine k ele ma vad slaba si ma fac sa ma simt ff aiurea...si dak vad k nu mananc nik in oras deja is o "nebuna". in fine

#180 2008-04-09 00:02:11

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

dida hjartahjartahjartahjarta ai slabit nu gluma....bravo
cat in kg? snt curioasa puss
si eu sunt in lupta cu kg...nu trebuie foarte mult...vreo 5 kg asa hjarta sa ajung la 50 hjartahjartahjartahjarta pana la vara....pana la majoratul meu am sa arat cum imi doresc !
ce mi-am propus eu k sa reusesc....pai dimineatza cafeaua cu laptik o felie prajita cu ceva...sau cereale,,la scoala un fruct sau o punga de pufuletzi...aksa la pranz o salata un ou fiert cva...sau o supitza depinde ce am aksa..nu imi impun un anume aliment.... apa in cursul zilei peste 2 litri...si seara pana in 6 juma o salata,2 mere, ceva usor in principal....iar dupa 6 juma dk imi e foame un fruct. ! exercitii timp de 10-15 minute lucrez abdomenul...10-15 min fundul coapsele...iar dk mai am tp...10 minute alergare depinde de fiecare zi....de mood mai bine zis wink)
am inceput de ieri,exercitiile  astazi le-am aplicat si deja abdomenu meu de 2 ore tot incordat e !
v-am pupat fetele multa ambitie si determinare !vara e pe vineeeeeeee pusspusspuss

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#181 2008-04-09 01:23:52

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

fetele...eu de ieri am inceput sa tin regin. de sapt viitoare ma duc la sala (acum sunt pe stop). Ieri am mancat 2 cartofi fierti cu castraveti in otet, 50g de conserva peste in sos de rosii si 2 portocale. Eu consider ca am mancat destul...adica m-am simtit satula...nu am stat sa mor de foame si mi-am masurat caloriile pe un site gasit aici pe forum si...toata ziua am mancat de 350 calorii...deci...eu zic ca-i bine. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#182 2008-04-09 02:12:22

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

si morcovii sunt buni...adica au calorii putine. Iar castravetii in otet, am mancat pentru ca au calorii si mai putine (chiar mai putine decat cei proaspeti...) cel putin asa am citit pe site-urile de calorii...acum nu stiu daca au ca efect retinerea apei sau nu.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#183 2008-04-09 08:40:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu as vrea sa slabesc un pic: am 1.75 si 59 de kg... Macar pana la 56-57 sa ajung... Cred ca o sa renunt la dulciuri si la masa de seara, momentan nu am ambitie sa fac mai multe sacrificii dumbom Si as vrea sa scap si de burtica. Pentru asta trebuie obligatoriu exercitii, nu? box

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#184 2008-04-09 09:25:48

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

si eu vreau sa slabesc vreo trei, patru kg. Am fost in concediu si m-am lasat rasfatata insa problema e ca m-am intors cu 3 kg in plus inapoi. Si nu am chef de sport. Ce fac iubitelor?
Ma gandeam la ceaiul de cretisoara si am si un plan dietetic. Imi vine asa de greu sa ma apuc de asa ceva. Acum am 1,69 m si 59 kg. Vreau sa ajung din nou la 55, 56 kg. Cumva voi reusi. Mai citesc ce scrieti si voi pe aici insa sport, ooooooooooooooooooooooof.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#185 2008-04-09 13:10:15

annabel
Diamond member

andreea86 nu este deloc bine sa mananci intr-o zi 350 de calorii.la varsta ta,la inaltimea si greutatea ta ar trebui sa mananci(ca sa supravietuiesti)de 1400-1500calorii pe zi!daca vrei sa slabesti reduci la 1000-1200calorii dar sub 1000 nu scazi DELOC daca vrei sa nu te ingrasi mai tarziu pentru ca ai baut apa sau ai mancat un mar in plus fata de ziua precedenta!ai mare grija(si toate fetele)ca daca scadeti sub 1000cal va dati organismul peste cap si nu il veti "repara"prea devreme!
eu aseara desi nu aveam nici un chef am facut gimnastica:pt spate si 100 abdomene(azi poate fac macar 110 abdomene smile ),60 min de mers in ritm alert si 15 min de alergare.

#186 2008-04-09 16:33:16

annabel
Diamond member

eu azi daca tot am fost la iuby am facut 45 min la stepper smile

#187 2008-04-09 16:48:59

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Si eu m-am apucat de cura...am 69 de kile la 1.70,ceea ce mie mi se pare destul,mai ales k eu de ani de zile nu am sarit de 55... Asa k am inceput sa reduc dulciurile (alea ma terminau pe mine) si ma duc la aerobic la facultate de 2-3 ori pe saptamana.... As face exercitii acasa,dar nu prea imi arde dupa o zi de scoala si tot tacamul. Mi-e tare greu sa nu mai mananc dulciuri,dar pana aku am reusit sa reduc destul de mult,mananc dimineata ciocolata,de pofta asa,si seara deja mananc un iaurt si un fruct....
Acum astept efectele,macar in 3 sapt vreau sa vad cva..k de nu,imi fac abonament la sala..
Later edit...ma uitam aku pe topic,se vede k vine vara,primavara e sezonul slabitului,o gramda de fete la cura...
Mi se pune si mie pata...sa vad kt de bine pot sa arat rotfl sa tonifiez si eu muschii,sa slabesc,bla bla...greu domne,greu

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-04-09 16:52:33)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#188 2008-04-09 16:55:02

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am 2 zile de cand am inceput sa fac un pic de miscare....alerg pe loc si dansez, cat ma tin puterile...nici nu ma fortez prea tare, tre sa am grija la spate....ma dau si cu un pic de supliform, mai masez colaceii...e greu oricum...la ciocolata mi-e greu sa renunt, acasa nu-mi trebuie, insa la servici simt nevoia... sad a, si beau vreo 3 cani de ceai verde neindulcit pe zi...in rest pap normal, dimineata un pumn de cereale cu iaurt, la pranz ce se gaseste si seara la fel, paste, o friptura la cuptor...de-as putea renunta la dulciuri si paine bine-ar mai fi sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#189 2008-04-09 17:28:05

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Si eu m-am apucat de azi..numai ca la mine e o lupta acerba...si sper de data asta sa nu mai abandonez...am 88kg...si vreau sa ajung la 60..si sper sa reusesc..Azi am mancat 2 mere,5 grisine, 2 linguri de branza dulce, 2 felii rulada de piept de pui, o rosie+5 felii castravete, 3 ridichi. Mai beau o cana de lapte batut mai pe seara, sau o salata de varza si am incheiat pe ziua de azi....la ora 8 o sa fac 15 min de bicicleta....Sa vedem maine...eu sunt la facultate si nu stiu ce sa mananc...imi dati si mie vreo idee ce as putea sa imi iau maine la mine? am ore de la 8 la 6.

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#190 2008-04-09 17:35:33

annabel
Diamond member

password cred ca fructe,un iaurt de 350g,un sandwich.n-ai nici o pauza?daca ai avea si ti-ar placea sa papi la cantina,ai putea merge acolo daca nu..nu stiu ce sa zic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.