|
Nu esti logat.
Fetelor la voi cum a fost prima data?-8#134 2008-07-15 00:55:45
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?as vreasa fie asa cum spui u katalina2311.o intrebare am .cati ani ai? Offline #135 2008-07-15 21:41:05
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?si imi poti lasa un id de mess Offline #136 2008-07-22 16:42:40
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?
Daca ar fi sa intorc in trecut, cred ca opta pentru un astfel de inceput si sa fie experimentat ca sa nu-ti para rau ca cel cu care ai facut-o pt prima oara nu a stiut sa te duca pe culmi inalte. La mine a fost naspa Fericirea, este sanatate curata! Offline #137 2008-09-03 11:17:44
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?deci..daca stau bine sa ma gandesc...eu nici nu mai imi amintesc.Asa de important si de emotionata eram..stiu doar ca termuram si curgeau apele de pe noi At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #138 2008-09-03 17:43:09
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?si de pe mine au curs apele. saracul iuby a avut de suportat mult cu mine. "is pregatita, hai....ba nuu...da`te jos...hai....da`te jos" si tot asa. mie nu mi`a curs sange dar m`a durut putin.asta s`a intamplat acum 1 an si vreo 2 luni. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#139 2008-09-03 19:19:05
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?pt Monicaa: am citit ceea ce ai scris , imi pare sincer rau de experienta prin care ai trecut...acel individ este un om de nimic, care nu te-a meritat, nu a meritat candoarea ta, iubirea ta, insa stii vb aia: what goes around always comes back around...tot ce iti pot spune e :fruntea sus!viata merge inainte! desi ai trecut prin anumite momente grele, esti tanara, ai toata viata inainte pt a avea parte de momente minunate, fii optimista si totodata prevazatoare...intr-adevar virginitatea nu consta numai in himen, tine si de psihic, de partea afectiva, ceva in tine se schimba..parerea mea este ca acest moment knd din fata devii femeie este f important, daca se produce sub presiune, stres din partea partenerului te marcheaza, si in cazul tau knd acel individ nu a stiut sa fie baiat in adevaratul sens al cuvantului, sa-ti arate aprecierea si stima care ti-o poarta te-a marcat, insa in tine sta solutia de a nu a mai lasa umbrele trecutului sa-ti afecteze viitorul si cred k un lucru un in acest sens ar fi sa te duci la un psiholog (t rog nu-mi lua in nume de rau acest sfat, la noi in Romania, psihologul este privit ca si cum ar fi psihiatru, desi nu e..) cred k el este cel mai in masura sa te ajute sa depasesti aceasta trauma, care ti-ar putea marca si viitorul...se vede ca esti o pers sensibila, insa nu se merita sa suferi pt un nemernic, cu siguranta ai sa intalnesti un baiat care sa t faca fericita...incearca sa te impaci cu tine insati si sa mergi mai departe...mult succes in continuare.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #140 2008-09-03 21:34:09
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?...eu cred ca am inebunit de durere...si macar de ar fi fost numai prima data dar priam perioada din viata me sexuala a fost un chin pt mine...si daca mi-a curs doi stropi de sange a fost bine.... a iubi inseamna a ii incredinta cuiva sufletul tau cu riscul de a o rani...iar acesta sa nu o faca... Offline #141 2008-09-03 21:48:23
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?si eu am citit ce a scris monica....moni....imi pare nespus de rau pentru ce ti s a intamplat ...am speranta ca pana akm knd scriu eu acest mesaj, tu esti mult mai bine. time is precious..... Offline #142 2008-09-03 22:54:30
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?la mn a fost fara sange dar dureros Offline #143 2008-09-04 00:05:04
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?mm...la mine a fost bine....a fost ceva ce a venit de la sine, intrucat nu aveam nimic planuit..eram singurei, pupicei , imbratisari, vb frumoase si uite asa s-a ajuns la....si la mn a durut, insa el era asa d dulce, se purta f delicat si acu stand si rememorand nu mi-a ramas in minte acea durere, ci momentele frumoase..sange n-a curs atunci, ci in ziua ulterioara...au fost momente frumoase, iubi s-a purtat f frumos, era si este f mandra k am fost prima lui virgina, simt ca acest pas a legat mai mult relatia..eu la inceput eram ffff rusinoasa, insa el a reusit sa ma fak sa scap de dezinhibitii.si eu dupa prima data nush de ce la lume le place asa de mult sexul, insa dupa urmat 2-3 dati am aflat d c ....un mic regret am: k nu au fost acele scene care-s prin filme:cu lumanari , sampanie si alte alea, insa mi-a promis k se va revansa.... Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-09-04 00:08:14) Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #144 2008-09-04 00:30:41
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?oooffffffff Naspa rau ...... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #145 2008-12-18 15:09:21
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?Revin dupa aproximativ jumatate de an cu aceeasi problema . Offline #146 2008-12-18 16:51:43
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?nu stiu ce sa iti spun. ia si vorbeste cu ea...vezi ce parere are... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #147 2008-12-18 16:53:19
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?si eu zic la fel.. numai ea te poate lamuri.. totusi frigida nu cred ca e, doar ca nu a descoperit ce anume ii face placere Offline #148 2008-12-18 18:45:04
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?Am vorbit,comunicarea nu este o problema, pe 25 dec facem 2 ani...insa am ajuns amandoi la concluzia ca ea e mai sensibila,si zona se sensibilizeaza mai greu,insa Offline #149 2008-12-18 18:50:54
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?
Stai ca eu nu inteleg... care din variante e adevarata ? Orgasmele alea cand le-a avut, daca de obicei e pasiva ? Offline #150 2008-12-18 18:51:01
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?Si care e problema daca are doar clitoridiene? f multe femei au doar clitoridiene...e bine ca are si asa decat sa nu aiba deloc. Offline #151 2008-12-18 18:52:27
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?Stiam eu sigur ca mai e cineva care gandeste ca mine Offline #152 2008-12-19 10:54:23
Re: fetelor la voi cum a fost prima data?Nu,clitoridiene doar atunci cand o stimulez mai mult in afara sexului,dupa ce termin eu,ca daca termina nu mai are chef toata ziua...sunt disperat pt ca nu. simte placere in timpul actului,ca daca ar simti,as aduce-o la orgasm,nu mi se pare normal dupa un an intreg...si da,nu scoate niciun sunet,nu gafaie...adica nu simte nimic...doar ma strange in brate spunand apoi ca ii place ca ne strangem in brate,ca simte caldura corpului pe corpul ei...si etc,dar fizic nu simte... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|