|
Nu esti logat.
Situatie ciudata si destul de dificila#1 2007-12-01 21:56:22
situatie ciudata si destul de dificilaptr cine nu mi-a citit povestioara o relatez pe scurt: Offline #2 2007-12-01 22:01:44
Re: situatie ciudata si destul de dificilabutterfly.. asta e o mare problema, dar aici conteaza modul in care tu gandesti.... cati ani ai? ai fi dispusa sa te maritzi fara dragoste? Offline #3 2007-12-01 22:04:42
Re: situatie ciudata si destul de dificila20 am ...oricum iti inchipui ca nu m-as marita la anu...si nici el.A zis ca daca va merge relatia va fi cu bataie lunga,de aia mi-a dat timp sa ma gandesc.Nicila prietenul meu nu am tinut din prima,nici nu mi-a placut...m-am cuplat cu el crezand ca va fi o aventura iar cu timpu am inceput sa tin la el Offline #4 2007-12-01 22:06:24
Re: situatie ciudata si destul de dificilafi serioasa Flori.....cum adica? nici n'aveti mare lucru impreuna..te cere (si nici macar n'o face frumos:P) si'ti da si ultimatum? spune'i(Daca poti..daca pricepe) ca vrei sa fiti ceva timp impreuna..sa vedeti cum va intelegeti..daca toate merg bine..spune'i ca'i dai raspunsul in 6 luni!(deci la 1 iunie) nu e mult dar macar e mai mult decat o luna...spune'i ca deciziile mari s'or lua ele in cateva minute dar ca acum nu e cazul.Daca ieseati de ceva timp impreuna..si era relativ ok..DA..atunci putea sa te intrebe si sa te decizi in cateva minute:P E adevarat ce zice el,e bine sa apreciezi inteligenta omului,dar pt o casnicie Doamne! trebuie in primul rand compatibilitate..asta nu i'ai zis? 6 ani de dragoste Offline #5 2007-12-01 22:07:36
Re: situatie ciudata si destul de dificilaparerea mea e ca n-ar fi trebuit sa te lasi influentata de familia ta... intrebarea e daca il iubesti sau nu pe prietenul tau. daca il iubesti, merita sa luptati pt relatia voastra, ca pana la urma voi traiti unul cu altul, nu cu familiile voastre. daca nu-l iubesti... orice alegere ai face legat de tipul asta nou, relatia voastra tot se va sfarsi, pt ca fara iubire n-are cum sa mai continue prea mult... Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-01 22:20:35
Re: situatie ciudata si destul de dificilaam iesit impreuna de multe ori....ne cunoastem de vreo 6ani,(nu ne stim de ieri de azi)ai mei cu ai lui se cunosc de tineri... Offline #7 2007-12-01 22:25:07
Re: situatie ciudata si destul de dificilaFa asa cum iti dicteaza inima , nu asculta de ceea ce vor parinţii tai ptr tine , ptr ca nu ei traiesc in aceasta casatorie ....daca va avea loc....eu am avut o poveste asemanatoare ca a ta . Baiatul pe care il iubeam nu placea parintilor ..ca e sarac , ca e urat ..etc etc iar pe cel care l-am luat de barbat si cu care am stat doar 2 luni si care placea foarte mult parintilor nu l-am iubit si nici nu cred ca il puteam iubi vreodata . Dar povestea mea a avut un sfarsit frumos , m-am casatorit cu baiattul cel urat şi sarac cu care am doi copii si sunt tare fericita . Sa sti ca daca nu exista dragoste de la inceput nici nu vine pe parcur ...asta mi s-a intamplat mie . Vreau sa-ţi mai spun ca locuiesc cu parintii şi cu ratusca cea urata ( sotul meu ) dar parintii sunt inebuniti dupa el . Iubeste si gandeste in acelasi timp . Te sfatuiesc sa ai grije mare de sentimentele tale , pentru casatorie trebuie sa fi pregatita si sa simti cu adevarat ca vrei sa faci acest pas langa un om care te respecta si te iubeste ... nu unul care spune ca acest lucru .. dragostea va veni pe parcurs . Offline #8 2007-12-01 22:28:58
Re: situatie ciudata si destul de dificilafaza e ca nici eu nu am tinut din prima la prietenul meu...am iesit cu el(inainte il vedeam urat,chiar nu-mi plcea deloc) si acum parca il vad altfel,ori m-am obisnuit cu el....faza e ca si eu sunt pe deviza dragostea vine cu timpu,sau cel putin la mine asa vine...atunci cand vad ca suntem compatibili,ca ne intelegm bine,ca ne simtim bine.... Offline #9 2007-12-01 22:29:06
Re: situatie ciudata si destul de dificilatrebuie sa te gandesti foarte bine la perspectivele pe care le ai cu prietenul tau,lasand la o parte familia si tinand cont de ce este in sufletul tau.sa te gandesti daca te merita cu adevarat...cat despre celalalt nu stiu ce sa zic.cam aiurea sa apara asa dintr-o data si daca nu-ti place,eu zic ca nu are rost cel putin pe moment.dar totusi de ce nnu-l accepta mama ta?ce motiv bine intemeiat are? Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #10 2007-12-01 22:34:44
Re: situatie ciudata si destul de dificilamotivele mamei:ca tatal lui o inseala pe mama lui cu o secretara,ca familia lui e cam dificila,ca el e urat,ca nu ne potrivim,ca n-are perspective(e inca student),ca sta cu chirie,ai lui nici macar nu i-au putut lua un apartament,nu stiu..mai multe ,daca imi mai amintesc iti mai zic Offline #11 2007-12-01 22:39:38
Re: situatie ciudata si destul de dificilaDin ceea ce povestesti motivele parintilor tai sunt cam puerile si nu vad cu ce iar afecta pe ei . Chestia cu inselatul nu crde ca sunt ei sguri poate numai din auzite şi daca este smecher eu cred ca este bine , poate vor un barbat mototol sa poata ei sa-l controleze . Iar fratele tau poate nu are altceva mai bun de facut de te ataca tot timpul cu chestia asta. Daca nu esti sigura de nici unul dintre ei , poate ar fi mai bine sa-l gasesti pe cel de.al treilea . Ce zici ? Offline #12 2007-12-01 22:39:55
Re: situatie ciudata si destul de dificilaButterfly, eu nu inteleg de ce continui sa-ti bati joc de saracu baiat care te iubeste si te accepta cu toate fricile astea ale tale de parinti, cu tot acest suntem impreuna, nu mai suntem pa, vino ca sunt singura acasa, lasa-ma ca nu e mama de acord cu tine, etc. Sincer a suportat mult prea multe si din moment ce tu nu esti hotarata sa ramai cu el, e clar ca nu tii la el. Eu una nu stiu unde mai gasesti unu asa calm si intelegator si tot. #13 2007-12-01 22:49:55
Re: situatie ciudata si destul de dificilauita-te in inima ta si vei gasi raspunsul....dar uita-te numai si numai in inima ta si nu pe alaturi..la parinti, frati,colegi, prieteni...acolo in inima ta sta raspunsul, trebuie doar sa fii atenta si sa il vezi...dragostea nu vine pe parcurs..ea ori e din prima ori nu e...si dac nu e nici primul si nici al doilea inseamna ca pur si simplu trebuie sa mai astepti...va veni un al treilea care te va face sa tremuri si sa-ti ia inima din prima N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2007-12-01 23:03:27
Re: situatie ciudata si destul de dificilade luat lumea in cap nu mi-o iau...niciodata n-am fost persoana aia care sa ma cert ,sa fiu rebela etc..desi cateodata imi doresc.Educatia la mine poate a fost altfel,de aia si frica de a nu afla ai mei ca mi-am inceput viata sexuala etc. Offline #15 2007-12-02 01:00:02
Re: situatie ciudata si destul de dificilaeu cred ca tipul ala de care zici tu, babacul ala, e un pupincurist! azi am nervi pe parinti pentru ca m-am certat si eu cu ai mei din niste porcarii, au impresia ca am 5 ani Offline #16 2007-12-02 01:15:00
Re: situatie ciudata si destul de dificilanu tre sa-ti iei lumea in cap, dar dak il iubesti pe actualul, nu il parasi.luptati impreuna pt relatia asta, pt k pana la urma veti reusi-dak va iubiti.cat despre cel cu "mireasa", cine iti garanteza ca vei fi fericita cu el?mai ales k nici nu avetzi o relatie si el deja iti da un ultimatum.....acum tu stii ce-i in inima ta, dar, ma repet: dak il iubesti, nu-l parasi pe actualul.nu vrei sa-ti superi parintzii, dar mai gandeste-te k nu o sa stai cu ei toata viatza, si dak acum asculti de ei, si te desparti de actualul doar pt simplul motiv k familia ta nu-l accepta, nu o sa-ti para rau mai tarziu?nu o sa-ti para rau k poate ai dat cu piciorul la ceva ce ar fi putut fi marea ta dragoste, si fericirea ta?nu o sa-ti para rau k n-ai facut ce ti-a dictat inima(dak vrei sa fii cu actualul)? Offline #17 2007-12-02 02:07:50
Re: situatie ciudata si destul de dificilaeu nu rea inteleg...care e pb ta acum de fapt ? #18 2007-12-02 07:49:06
Re: situatie ciudata si destul de dificiladepinde ff mult de ceea ce simti tu daca tu il iubesti pe actualul atunci faza cu parintii ramane doar o scuza dupa parerea mea ....dupa cate am inteles eu tu teai mai int cu baiatul asta care tea cerut in timp ce erai si cu actualul stii tu vorba aia cand alergi dupa 2 iepuri nu prinzi nici unul asa ca sfatul meu e sa te uiti bine in sufletelul tau Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #19 2007-12-02 08:24:32
Re: situatie ciudata si destul de dificilafara suparare butterfly dar suna a poveste din secolul 16 atunci trebuia sa te mariti cu persoana aleasa,placuta de familie.e greu sa ii ai impotriva ta si eu am patit la fel dar nu am cedat,in lucrurile cu adevarat importante eu decid.tipul asta nou aparut la orizont cu propunerea lui de casatorie e mai mult decatclar ca e in cautare de nevasta si nimic mai mult.oricum nu stiu cat de mult va cunoasteti voi de a facut propunerea asta,desi ma gandesc ca poate a facut asta tocmai ca sa te impresioneze.nu ii lasa pe parinti sa hotarasca in locul tau.acum am o intrebare pt. tine:il iubesti suficient de mult pe actualul ca sa lupti pt. el? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|