|
Nu esti logat.
Situatie ciudata si destul de dificila-2#20 2007-12-02 10:42:41
Re: situatie ciudata si destul de dificilaeu cred ca nici macar in cautare de nevasta nu e ci doar vrea sa se dea smecheras sa impresioneze and stuff ...asa cum ti-am mai spus cauta in inima ta si daca il iubesti indeajuns de mult pe actualul lupta sa fiti impreuna daca nu atunci sigur va aparea un al treilea care iti va fura inima...sunt sigura de asta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #21 2007-12-02 10:48:11
Re: situatie ciudata si destul de dificila
subscriu You are the sunshine of my life.. Offline #22 2007-12-02 11:24:06
Re: situatie ciudata si destul de dificilafara suparare, dar maica-ta si-a ales sotul dupa bunul ei plac, de ce ar trebui sa ti-l aleaga si tie? si cum sa ia foc ca te vii cu baiatu la nunta? daca mie mi-ar face maicamea asa ceva as crede k ea nu ma iubeste deloc si traieste doar pt ea si pentru ochii lumii http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2007-12-02 11:42:15
Re: situatie ciudata si destul de dificilaasta e ca in India, se alege sotul de catre familie, va casatoriti si poi vedeti voi daca a fost sa nu buna alegerea. iubesc+Camelia+Matei Offline #24 2007-12-02 11:49:26
Re: situatie ciudata si destul de dificiladeadrose are dreptate, pana la urma nu ai tai vor sta cu sotul tau.iara u esti destul de mare sa ti impui punctul de vedere, daca ai tai nu au incredere in tine(prbl de asta iti si aleg barbatelul)fa i in asa fel in cat sa capete incredere si sa te lase mai libera...iar despre baiatul de 27 de ani nu sh ce sa zic.cu actualul ce faci ? nu l mai iubesti? take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-02 12:00:16
Re: situatie ciudata si destul de dificilaButterfly,nu vreau sa par dura sau nesimtita cu tine dar am sa ti-o zik direct; Tie iti convine situatia asta in care te complaci de atata timp? Esti fericita cu viata ta? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2007-12-02 12:03:56
bine ai zis...eu nu am vrut sa fiu asa directa dar in mare tot asa am zis si eu numai ca mai pe ocolite N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #27 2007-12-02 12:20:31
Re: situatie ciudata si destul de dificilaLelaina nu am de ce sa ma supar ptr ca sunt foarte constienta de ce spui tu si in linii mari iti dau dreptate. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 12:28:19) Offline #28 2007-12-02 12:28:45
Re: situatie ciudata si destul de dificilaeu cred ca te va incalzi odata si odata cineva...si nu va fi nici actualul care nu prea e actual din cate vad eu si nici babalacul de 27 de ani...si eu cred la fel ca fetele ca parintii sunt doar un motiv...faza ca tii la el nu e de ajuns pentru ca sa lupti pt el, trebuie sa-l iubesti cu toata forta lucru care vad eu ca nu prea se intampla...deci rupe tot din radacina caci il chinui si pe omul ala...sa ramai cu el din mila ca nu se descurca fara tine nu e o optiune...dar nici babalacul nu e deloc o optiune...deci cu siguranta va aparea altcineva in viata ta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #29 2007-12-02 12:31:34
Re: situatie ciudata si destul de dificilasi nu va fi nici actualul care nu prea e actual din cate vad eu si nici babalacul de 27 de ani.. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2007-12-02 12:33:53
Re: situatie ciudata si destul de dificilavoi nu intelegeti ca nu am cum sa ma lupt???pe ce vreti sa fac...sa vin acasa sa intru in camera mea,sa nu vorbesc cu nimeni(poate doar cu tata),sa nu am bani decat de bilet ptr maxi taxi ptr ca masina sigur nu mi-ar m-ai da-o.Iar cand m-am certat cu mama ptr el asa cum mi-a mai zis cineva,ma credeti sa nu da venea pe la ora 6 dimineata(cand se trezea ea) si imi zicea: ca esti o proasta ca stai cu ala,ca asa ai ajuns,ca m-ai dezamagit etc... Offline #31 2007-12-02 12:33:59
Re: situatie ciudata si destul de dificilahehehe...vorba vine babalac...eu am 31 de ani iar sotul meu 33 asa ca suntem si mai babalaci... dar imi sta bine la 31 de ani nu credeti? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #32 2007-12-02 12:34:51
Re: situatie ciudata si destul de dificilaFlori am sa-mi zic si eu parerea.....eu cred ca tu nu stii ce vrei de la viata in primul rand. Stii cum esti u, ca o marioneta a parintilor tai. Te lasi influentata de ei si fac ce vor cu viata ta. Greseala ta mare este ca te complaci situatiei si le gasesti scuze lor. Tu parca ai fi dependenta de ai tai din toate punctele de vedere, parca nu te-ai fi maturizat suficinet si ti-e frica sa iei viata in piept. Iar daca ai analiza mai bine situatia si ai sta sa te gandesti mai mult ai ajunge la concluzia ca si u vrei chestia asta, sa le permiti alor tai sa decida in locul tau si sa te lasi controlata de ei, pt ca daca nu ai fi vrut si ti-ar fi displacut total ai fi pus piciorul in prag cumva, sa fim serioase ai 21 de ani te poti descurca si singura. Referitor la problema ta: in primul rand nu cred ca il iubesti pe Gabi (parca asa se numeste), daca il iubeai luptai pana in panzele albe pt el chiar daca ai tai te terorizau psihic, exista o multime de solutii pt a face chestia asta. Dar nu ai vrut, stii vorba aia nu exista nu se poate exista nu vreau ( este f adevarata). Probabil iti placea la el ca te iubea el f mult si era la dispozitia ta mai mereu. Oricum dupa mine ar tb sa-l lasi pt ca e clar ca tu nu o sa fi cu el, decat poate asa o relatie si atat. Iar cu actualul, mi se pare cea mai mare tampenie sa vina parintii cu propunerea de a fi cu nu stiu cine si sa aleaga ei in locul meu. Iar el, scuza-ma dar chiar e badaran....adica acum te suna, acum nu te suna, si dupa aia iti zice de nunta si ca revelionul il va face singur. Ideea e ca tipul clar nu e super interesat de tine, asta e clar cel putin eu asa mi-am dat seama, daca era interesat ar fi procedat altfel ar fi avut alta tactica. Tu alegi ce vrei, noi suntem in masura doar sa ne dam cu parerea aici, tot tu esti cea care alege pt ca e viata ta si ti-o faci exact cum doresti. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-12-02 12:39:22) #33 2007-12-02 12:36:58
Re: situatie ciudata si destul de dificilaandruta sunt intru totul de acord cu tine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #34 2007-12-02 12:37:59
am ajuns sa ma citez dar eu nu pot sta asa timp de 3-4 ani ...adica sa fim seriosi..rezista omu un an da cu stresu asta mereu... Offline #35 2007-12-02 12:39:25
Re: situatie ciudata si destul de dificilasa nu am bani decat de bilet ptr maxi taxi ptr ca masina sigur nu mi-ar m-ai da-o. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-12-02 12:41:04
Re: situatie ciudata si destul de dificilaTi-am mai zis si ma repet, te complaci situatiei si astea sunt doar scuze. Nu exista nu am ce sa fac in situatia asta, nu vrei sa gasesti ce sa faci si nu ai curaj sa-i infrunti pe ai tai....nu esti destul de puternica sa lupti, poate te superi pe mine, dar nu imi place sa vb pe ocolite. #37 2007-12-02 12:42:49
Re: situatie ciudata si destul de dificilama refer ca m-ar taia totul...nu neaparat ca nu mi-ar da masina,desi ptr mine e o necesitate ca nu am cu 2 facultati la zi in care sa fac prezenta,ca mi se cere multa ,sa traversez orasu in timp de 15 minute.ca o facultate o fac intr-o parte si cealalta in alta parte,de aia mi-au luat masina ca au vazut ca nu ma descurc,ca altfel nu-mi luau. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 12:47:36) Offline #38 2007-12-02 12:46:34
Re: situatie ciudata si destul de dificilaDa dc tb sa te intretina cineva? Tu singura nu poti? exista joburi.....slava domnului, iar eu daca eram in locul tau ziceam asa bine fratilor taiati-mi tot nu ma intereseaza. Putin mi-ar pasa ca traversez orasul etc....plec mai devreme exista maxi taxi care ajung mai rpd decat masina pe traficul asta...mai flori sa fim serioase, posibilitati sunt, dar ti-e frica tie de nou cred. Si ai fost invatata sa ti se cuvina totul si sa fi tinuta in puf si e normal acum cand dai de greu sa nu stii ce sa faci. Ar tb sa te gandesti ca nu e bine sa depinzi in halul asta de parintii tai si sa le permiti sa iti ontroleze viata in halul asta. Si apropo, daca vroiai sa stai cu gabi slava domnului puteai sa le spui ca nu esti cu el, sa-i minti daca ei tot nu sunt de acord. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|