homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Situatie ciudata si destul de dificila-3

#39 2007-12-02 12:50:15

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: situatie ciudata si destul de dificila

andrutza cand vrei sa muncesc??fac facultatea de litere si cea de psihologie la litere trec atunci cand pot si mi-e foarte frica in sesiune ca o sa iau note ff mici din cauza prezentei.La psihologie daca lipsesc e riscant sa trec de la fara taxa la cu taxa...ptr ca trebuie sa ma pregatesc la seminarii,sa conspectez etc.
mama si fratimiu stiu ca nu mai sunt cu el,singuru care stie e tata,care mi-a cerut cartile pe fata ,ca la spovedanie si mi-a promis ca nu v-a spune nimic
dar mi-a spus ca va ascunde si el dar ca intr-o zi cand se va afla va fi rau ptr mine...dar deocamdata va ascunde

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 12:51:10)

#40 2007-12-02 12:50:23

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ce joburi daca ea face 2 facultati? si nu ca sa plece mai devreme...spune ca ea trebuie sa ajunga de la un curs la altul repede:P
nu ii iau apararea..dar mai mult nu vreau sa zic..si parintii mei ma controleaza tare..si eu n'am curaj sa pun piciorul in prag....mint mereu:(
asha ca nu ma dau cu parerea....dar subscriu si eu: nu pare ca'l iubeste pe Gabi..ca nu lupta deloc...

6 ani de dragoste  hjarta

#41 2007-12-02 12:54:50

just-me
Hero member

pai faza e ca si eu mint mereu,cand le spun ca ies ,le spun ca merg la o rpietna,sau ies in oras cu o colega...
doar ca tata mi-a zis ca nu voi ajunge nicaieri cu minciuna,ca mama crede ca nu-s cu Gabi si daca ma va vedea va face urat(si daca-mi zice tata nu vorbeste de obicei aiurea,el vorbeste din experienta ca o stie mai bine pe mama)
Iar mama ma intreaba : da tu n-ai prieten? si ii zic : nu
si ea : doar nu oi suferii ca proasta..si incepe cu jigniri

#42 2007-12-02 12:55:45

andrutza
Vizitator

Nu stiu, eu as fif acut ceva oricum si am inteles ca e vorba de plecat de la un curs la altul....as fi trecut la id la psiho, solutii sunt. Eu vad doua solutii in cazul tau si daca spui ca nu poti face nimic cu ai tai: ori o termini definitv cu Gabi si nu-l mai amagesti pe saracul baiat si iti vezi de facultati si de parintii taie xact cum vor ei
incerci cu tipul asta nou daca ai spus ca te atrage destul de mult sa vezi cum e si cum va intelegeti, daca nu merge intr-un interval de timp, renunti si stai potolita in banca ta pana va aparea unul. Ca nu e musai sa ai pe cineva neaparat, stai linistita ca nu ramai nemaritata.

#43 2007-12-02 12:59:30

just-me
Hero member

ai mey nu-mi platesc 2 facultati...si la id e vreo 16 milioane...mi-e de ajuns ca dau 20de mil la litere.Literele pe limbi straine n-au id la Ovidius..ca as fi vrut sa le trec la id.Iar la psiho sunt la fara taxa,de aia m-au lasat sa fac 2 facultati.
Azi pe la 3.merg sa-l iau de la repetitii si  voi vorbi serios cu Gabi si ii spun ce se intampla,desi el stie in linii mari.

Publicitate

loading...

#44 2007-12-02 13:00:31

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

intrebarea la care tu nu ne raspunzi deloc este: tu IL IUBESTI pe actualul?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#45 2007-12-02 13:02:00

andrutza
Vizitator

a zis ca tine la el, una e sa tina alta e sa-l iubeasca.

#46 2007-12-02 13:04:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

exact una e sa tii si alta sa iubesti...de ex si eu tin la...pisica  sau la unghii sau la sosoni....dar il iubesti?...da ori ba?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#47 2007-12-02 13:07:37

just-me
Hero member

cum sa va explic ....tin la el si nu cred ca o sa iubesc pe cineva sa-mi arda pantofii..si asta tot din cauza anumitor traume si ptr ca nu cred in iubire atat de mult.Ptr mine a tine la cineva e echivalentul a iubii pe cineva ,cum am zis...rationalul e pe primul plan

#48 2007-12-02 13:09:34

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Mey fata mey trezeste-te! serios vorbind akuma... Eu sunt de parere k e cazul ca in viata personala s-o iei de la 0...
   De parinti niki nu mai vreau sa comentez... te complaci de buna-voie si nesilita de nimeni... Intr-adevar, e greu,fiind la 2 facultati- asta e singura kesti la kre iti dau dreptate... In rest subscriu la cele zise de Andrutza
    In rest niki nu inteleg de ce te mai bat fetele la cap sa lupti pt actualul tau prieten... Nu mai sta cu el de mila..fiindk tot ceea ce faci este sa-i prelungesti la nesfarsit agoania..ii va fi si mai rau knd va veti desparti...
   E clar k nu il iubesti,si nu zik neaparat din topciul asta ci ma refer si la alte discutii pe kre le-ai mai avut pe forum... Atat tu kt si el aveti dreptul la o relatie in kre fiekare sa dea ce are mai bun si la randul lui sa primeasca la fel...
     Dc nu ai curajul sa-ti faci ordine ca lumea in viata? Termina-ti facultatea...kti ani mai ai de facut? Incearca usor usor sa te departezi de ai tai.mai ales de mama ta..nu sa rupi de tot relatiile,dar orikt de bau bau ar fi maica-ta va trebui sa inteleaga k nu are o fata de 2 ani,tre sa mai adauge un 0 la coada...
     Si acceptand o relatie cu asa numitul babac nu faci dekt sa continui cercul asta vicios in care esti deja.. Poti sa gasesti si un tip la kre sa tii si kre sa fie capabil sa iti ofere confortul de kre vad k esti foarte atasata.. Cum poti sa concepi k tipul asta te-ar putea iubi vazand sarcasmul cu kre ti-a trantit toate propunerile lui? Exact cum am maiz is... un contract cu perioada de proba,sa vada omul dak o sa fie profitabil

Poor is the man whose pleasure depends on another

#49 2007-12-02 13:10:58

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

micanarcisa a scris:

Lelaina a scris:

Butterfly,nu vreau sa par dura sau nesimtita cu tine dar am sa ti-o zik direct; Tie iti convine situatia asta in care te complaci de atata timp? Esti fericita cu viata ta?
     De ce iti bati joc de baiatul ala, k sincer iti zik k mi-e si mila de el... Dak afirmi singura k nu il iubesti si k la inceput l-ai vazut urat si nu mai stiu cum, de ce esti atat de egoista si nu-l lasi liber sa-si gaseasca o fata care sa i se potriveasca si cu care eventual sa fie si fericit? E clar k el nu va pune piciorul in prag fiindk tine la tine,de ce nu-i redai libertatea dak esti constienta k nu vei calca cuvantul alor tai si k relatia voastra nu are niciun viitor?
   Pana la un punct asta mi se pare bataie de joc fata de el,si in final si fata de tine,niki tie nu-ti permiti sa fii cu adevarat fericita...

Si in privintza celuilalt tip mi se pare k la modul la kre descrii propunerea lui , suna a afacere...un contract pe kre o sa-l incheiati dupa o anumita perioada de timp de proba... Totusi,e viata ta-esti majora si vaccinata si ai dreptul sa iei deciziile care iti convin tie cel mai mult si nu parintilor tai... Eu nu cred k dragostea vine pe parcurs...ea se dezvolta si creste,intr-adevar, dar trebuie sa aiba la baza o anumita chimie kre se simte din prima clipa.. Sincera mea parere e k nikiunul din acesti doi baieti nu ti se potriveste..la 20 ani ar trebui sa te gandesti clar kre iti sunt prioritatile in viata... Poate k ar fi timpul sa priveste in jrul tau si sa nu mai fi sceptica in privintza dragostei... Sa descoperi ceva nou si sa iti iei o perioada de timp eventual pt a te descoperi pe tine insuti

bine ai zis...eu nu am vrut sa fiu asa directa dar in mare tot asa am zis si eu numai ca mai pe ocolite http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mes … ons7/9.gif

cam asa stau lucrurile...   
si eu m-am certat o data cu ai mei pt el... a doua oara n-am de gand sa o mai fac! aveau dreptate! cata rusine mi-a fost sa le zic ca iubitul pe care cu greu l-au acceptat in final, mi-a tras clapa neutral  mda... esti si tu inca tanara, mai cauta, mai asteapta si nu-ti pierde speranta. daca e sa fii mereu cu actualul, pai vei trece si peste comoditatea ta si peste vorbele parintilor si peste tot! dar cred ca asta s-ar putea intampla mai tarziu, peste ani... veti fi poate suficient de maturi, fiecare cu un viitor asigurat...  asa vad eu lucrurile

There ain't no sunshine now that he's gone

#50 2007-12-02 13:16:22

just-me
Hero member

"dar cred ca asta s-ar putea intampla mai tarziu, peste ani... veti fi poate suficient de maturi, fiecare cu un viitor asigurat...  asa vad eu lucrurile"
asta e ce ma impiedica ,daca as fi avut un viitor asigurat sau macar un job care sa-mi permita sa ma intretin ar fi fost super.
Cat despre a lupta nu se poate,deocamdata doar pot sa mint.
Lasati nu mai conteaza o sa vad eu cum se va termina intr-un final,ptr ca e usor sa spui "lupta" sau altceva cand nu o stiti pe mama si educatia ei stricta.
O sa vorbesc si cu prietena mea pe intdelete,desi ea mi-a zis ca nu-mi da sperante,o sa vorbesc mai mult,ptr ca ea imi cunoaste bine parintii

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 13:19:32)

#51 2007-12-02 13:23:14

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si crezi ca langa tipul de 27 de ani ti-ai putea asigura un viitor?  eu zic... sa te axezi mai mult pe invatatura in cazul asta si cu siguranta in cativa ani rezultatele iti vor  permite sa un viitor mai mult decat asigurat...  sincer,  nu te vad bine cu tipul de 27 de ani...  sad  cred ca e genul care ar ajunge mai tarziu sa iti scoata ochii pt serviciile ce ti le-ar face neutral neutral neutral   nu te complica mai mult... cred ca in locul tau as lua o pauza suficient de mare ca sa imi limpezesc ganduri smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#52 2007-12-02 13:31:38

just-me
Hero member

Alezzone,eu clar vreau sa imi termin facultatile si sa fac un master.Nici nu se pune problema sa ma casatoresc ,chiar si cu Gabi fara sa fi intrat la un master...Ptr mine principalul acum este cartea si sa imi pot asigura un job bun

#53 2007-12-02 20:55:26

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Ceea ce vor fetele sa zica..si se aplica mereu in viatza..e ca unei femei la un moment dat ii trebuie un timp singura..(nu numai unei femei..oricui) poti sta 2 luni..6....1 an sau 2 ani..Dar pana nu iti limpezesti gandurile,nefiind dependenta de un barbat(sau de ideea de a fi intr-o relatie)..n'ai de unde sa shtii ce vrei.Si daca vrei sa'l astepti pe Fat-Frumos..trebuie sa fi singura atunci..sa fi avut suficient timp sa te descoperi...sa shtii si tu bine ce vrei si unde vrei sa ajungi intr'o relatie.Asha ca nu te panica ca fara Gabi sau celalalt timp nu mai e nimeni la orizont...O sa apara cine trebuie atunci cand trebuie!tongue si ai sa vezi ca o sa'ti arda calcaiele de nu o sa mai poti.Chestia asta loveste pe oricine:P

6 ani de dragoste  hjarta

#54 2007-12-07 00:34:41

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

deci...nu am mai intrat de cateva zile pe forum din lipsa de timp,dar acum recuperez.am citit in mare mesajele voastre si acum imi zic si eu parerea.fata asta nu are cum sa se intretina daca e la 2 facultati.cum sa lucreze?eu am fost la una si am fost nevoita sa lucrez si am sfarsit prin a abandona scoala.acum trebuia sa fiu anul2.butterflay20 e foarte bine ca te axezi pe scoala,sa nu renunti niciodata.cand ma certam cu ai mei ma refugiam in carte,incearca si tu ,desi sunt sigura ca tu inveti indiferent de situatie.daca tii la prietenul tau si el la tine si va este dat sa fiti impreuna,eu cred ca va avea rabdare pana vei fi pe picioarele tale,chiar daca asta inseamna 3,4,5 ani.mama ta ar trebui sa fie constienta ca nu toata lumea are bani in buzunar sa-si ia apartament la orice ora sau mai stiu eu ce.si prietenul tau nu degeaba face o facultate..o face pentru a avea un trai bun si  decent in viitor.pastrati-va calmul si rabdarea.mai tarziu va merita.oare gresesc?

Ultima oara a fost editat de ellaP (2007-12-09 01:57:26)

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#55 2007-12-09 01:30:43

ellaP
Full member

doamne...cate greseli de ortografie am facut....

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#56 2007-12-09 01:52:30

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

ellaP a scris:

doamne...cate greseli de ortografie am facut....

le poti corecta folosind butonul "editeaza", aflat in dreapta mesajului.

Cata dreptate ai, Janis ! Imi place modul tau de a gandi. Si exprimarea.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-12-09 01:56:41)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#57 2007-12-09 01:57:45

ellaP
Full member

ok.mersi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.