|
Nu esti logat.
Situatie ciudata si destul de dificila-3#39 2007-12-02 12:50:15
Re: situatie ciudata si destul de dificilaandrutza cand vrei sa muncesc??fac facultatea de litere si cea de psihologie la litere trec atunci cand pot si mi-e foarte frica in sesiune ca o sa iau note ff mici din cauza prezentei.La psihologie daca lipsesc e riscant sa trec de la fara taxa la cu taxa...ptr ca trebuie sa ma pregatesc la seminarii,sa conspectez etc. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 12:51:10) Offline #40 2007-12-02 12:50:23
Re: situatie ciudata si destul de dificilace joburi daca ea face 2 facultati? si nu ca sa plece mai devreme...spune ca ea trebuie sa ajunga de la un curs la altul repede:P 6 ani de dragoste Offline #41 2007-12-02 12:54:50
Re: situatie ciudata si destul de dificilapai faza e ca si eu mint mereu,cand le spun ca ies ,le spun ca merg la o rpietna,sau ies in oras cu o colega... Offline #42 2007-12-02 12:55:45
Re: situatie ciudata si destul de dificilaNu stiu, eu as fif acut ceva oricum si am inteles ca e vorba de plecat de la un curs la altul....as fi trecut la id la psiho, solutii sunt. Eu vad doua solutii in cazul tau si daca spui ca nu poti face nimic cu ai tai: ori o termini definitv cu Gabi si nu-l mai amagesti pe saracul baiat si iti vezi de facultati si de parintii taie xact cum vor ei #43 2007-12-02 12:59:30
Re: situatie ciudata si destul de dificilaai mey nu-mi platesc 2 facultati...si la id e vreo 16 milioane...mi-e de ajuns ca dau 20de mil la litere.Literele pe limbi straine n-au id la Ovidius..ca as fi vrut sa le trec la id.Iar la psiho sunt la fara taxa,de aia m-au lasat sa fac 2 facultati. Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-02 13:00:31
Re: situatie ciudata si destul de dificilaintrebarea la care tu nu ne raspunzi deloc este: tu IL IUBESTI pe actualul? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #45 2007-12-02 13:02:00
Re: situatie ciudata si destul de dificilaa zis ca tine la el, una e sa tina alta e sa-l iubeasca. #46 2007-12-02 13:04:25
Re: situatie ciudata si destul de dificilaexact una e sa tii si alta sa iubesti...de ex si eu tin la...pisica sau la unghii sau la sosoni....dar il iubesti?...da ori ba? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #47 2007-12-02 13:07:37
Re: situatie ciudata si destul de dificilacum sa va explic ....tin la el si nu cred ca o sa iubesc pe cineva sa-mi arda pantofii..si asta tot din cauza anumitor traume si ptr ca nu cred in iubire atat de mult.Ptr mine a tine la cineva e echivalentul a iubii pe cineva ,cum am zis...rationalul e pe primul plan Offline #48 2007-12-02 13:09:34
Re: situatie ciudata si destul de dificilaMey fata mey trezeste-te! serios vorbind akuma... Eu sunt de parere k e cazul ca in viata personala s-o iei de la 0... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #49 2007-12-02 13:10:58
Re: situatie ciudata si destul de dificila
cam asa stau lucrurile... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #50 2007-12-02 13:16:22
Re: situatie ciudata si destul de dificila"dar cred ca asta s-ar putea intampla mai tarziu, peste ani... veti fi poate suficient de maturi, fiecare cu un viitor asigurat... asa vad eu lucrurile" Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-02 13:19:32) Offline #51 2007-12-02 13:23:14
Re: situatie ciudata si destul de dificilasi crezi ca langa tipul de 27 de ani ti-ai putea asigura un viitor? eu zic... sa te axezi mai mult pe invatatura in cazul asta si cu siguranta in cativa ani rezultatele iti vor permite sa un viitor mai mult decat asigurat... sincer, nu te vad bine cu tipul de 27 de ani... cred ca e genul care ar ajunge mai tarziu sa iti scoata ochii pt serviciile ce ti le-ar face nu te complica mai mult... cred ca in locul tau as lua o pauza suficient de mare ca sa imi limpezesc ganduri There ain't no sunshine now that he's gone Offline #52 2007-12-02 13:31:38
Re: situatie ciudata si destul de dificilaAlezzone,eu clar vreau sa imi termin facultatile si sa fac un master.Nici nu se pune problema sa ma casatoresc ,chiar si cu Gabi fara sa fi intrat la un master...Ptr mine principalul acum este cartea si sa imi pot asigura un job bun Offline #53 2007-12-02 20:55:26
Re: situatie ciudata si destul de dificilaCeea ce vor fetele sa zica..si se aplica mereu in viatza..e ca unei femei la un moment dat ii trebuie un timp singura..(nu numai unei femei..oricui) poti sta 2 luni..6....1 an sau 2 ani..Dar pana nu iti limpezesti gandurile,nefiind dependenta de un barbat(sau de ideea de a fi intr-o relatie)..n'ai de unde sa shtii ce vrei.Si daca vrei sa'l astepti pe Fat-Frumos..trebuie sa fi singura atunci..sa fi avut suficient timp sa te descoperi...sa shtii si tu bine ce vrei si unde vrei sa ajungi intr'o relatie.Asha ca nu te panica ca fara Gabi sau celalalt timp nu mai e nimeni la orizont...O sa apara cine trebuie atunci cand trebuie! si ai sa vezi ca o sa'ti arda calcaiele de nu o sa mai poti.Chestia asta loveste pe oricine:P 6 ani de dragoste Offline #54 2007-12-07 00:34:41
Re: situatie ciudata si destul de dificiladeci...nu am mai intrat de cateva zile pe forum din lipsa de timp,dar acum recuperez.am citit in mare mesajele voastre si acum imi zic si eu parerea.fata asta nu are cum sa se intretina daca e la 2 facultati.cum sa lucreze?eu am fost la una si am fost nevoita sa lucrez si am sfarsit prin a abandona scoala.acum trebuia sa fiu anul2.butterflay20 e foarte bine ca te axezi pe scoala,sa nu renunti niciodata.cand ma certam cu ai mei ma refugiam in carte,incearca si tu ,desi sunt sigura ca tu inveti indiferent de situatie.daca tii la prietenul tau si el la tine si va este dat sa fiti impreuna,eu cred ca va avea rabdare pana vei fi pe picioarele tale,chiar daca asta inseamna 3,4,5 ani.mama ta ar trebui sa fie constienta ca nu toata lumea are bani in buzunar sa-si ia apartament la orice ora sau mai stiu eu ce.si prietenul tau nu degeaba face o facultate..o face pentru a avea un trai bun si decent in viitor.pastrati-va calmul si rabdarea.mai tarziu va merita.oare gresesc? Ultima oara a fost editat de ellaP (2007-12-09 01:57:26) Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #55 2007-12-09 01:30:43
Re: situatie ciudata si destul de dificiladoamne...cate greseli de ortografie am facut.... Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #56 2007-12-09 01:52:30
Re: situatie ciudata si destul de dificila
le poti corecta folosind butonul "editeaza", aflat in dreapta mesajului. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-12-09 01:56:41) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #57 2007-12-09 01:57:45
Re: situatie ciudata si destul de dificilaok.mersi Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|