|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-14#248 2010-02-25 15:50:22
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
multumesc mult l-am studiat deja Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #249 2010-02-25 18:53:36
Si una si alta... Mie imi place ca daca nu m as spala 1 an, el e tot drept Am dat vreo 60 lei, acum jumatate de an, de la salon, nu se gaseste in magazine. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #250 2010-02-28 20:53:29
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu folosesc produse tigi si masti naturale (uleiuri in diverse combinatii) Offline #251 2010-03-01 16:34:19
multumesc Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2010-03-01 16:34:47) To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #252 2010-03-04 17:45:46
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?A incercat cineva masca de par de la Ducray, pentru par uscat si foarte uscat? E vreo 70 ron.. oare se merita? As incerca ceva mai scump dar mi`e cam " frica" sa dau atat pe masca *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline Publicitateloading...
#253 2010-03-04 19:21:11
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu am masca de la l'oreal pentru hidratare.. e foarte buna! Offline #254 2010-03-05 00:11:48
de ce nu incerci uleiul de masline? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #255 2010-03-08 18:57:59
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Coafor in zona Dristor metrou gasesc? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #256 2010-03-08 20:38:43
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu mi-am facut astazi o masca din miere, ulei de masline si lapte. nu situ daca exista asa masca dar eu am pus in cap amestecul. M-am samponat cu dove pentru par vopsit, am dat cu masca pentru par vopsit de la loreal si la final, balsam de casmir cu unt de cacao de la l'oreal. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #257 2010-03-09 10:06:44
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?mi-am luat samponul anti-matreata de la Favisan, sa vad cat este de bun, poate raman pe asta....a folosit cineva gama profesionala de la Balea(dm)?Is bune de ceva? Offline #258 2010-09-07 22:46:20
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?nu am vrut sa deschid un subiect nou asa ca ma voi lega de acest topic. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #259 2010-09-07 22:55:29
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?coraline el creste la fel,dar se rup varfurile pt ca sunt despicate....iar daca folosesti placa cu atat mai rau •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #260 2010-09-07 23:00:17
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?nu folosesc placa decat o data la cateva luni. foehnul in schimb da, nu pot sta fara, am parul moale, fin si drept, fara vlaga si volum, daca nu il usuc sta ingrozitor. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #261 2010-09-07 23:03:58
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?mai mult de atat nu stiu ce ai putea face •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #262 2010-09-07 23:09:39
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?extensii poate? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #263 2010-09-07 23:10:08
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?coraline...parul ca sa creasca armonios....si sa fie din ce in ce mai lung cum vrei tu ....trebuie mai inati sa tunzi tot ceea ce este ars (despicat) ...apoi 1 data la 3 luni sa tunzi varfurile care inseamna in jur de 1 cm .... Offline #264 2010-09-07 23:21:04
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Vio, program intr-adevar complex mai ai Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #265 2010-09-07 23:23:36
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?cora ...nu e adevarat ce iti zice al tau barbatii :j- ...si as aei nu se pricep Offline #266 2010-09-07 23:28:11
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?stiu vio, n-are o treaba vrea doar sa ma vada cu plete, cand aude de foarfeca imediat isi inchipuie ca il ciopartesc barbatii astia nu se pricep la asa ceva dar is dau ei cu parerea, au impresia ca stiu mai bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|