homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce si cum va ingrijiti parul?-14

#248 2010-02-25 15:50:22

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?

anca90 a scris:

andora a scris:

eu imi "cosmetizez" parul la salon (pentru ca produsele joico nu le gasesc decat acolo)

se gasesc si in magazinele top line, daca ai unul in orasul tau: http://www.topline.ro/contact.php

multumesc mult tummenupp  l-am studiat deja

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#249 2010-02-25 18:53:36

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

whitneyfree a scris:

blackberry a scris:

Gama Pantene, care mi se pare extraordinara! + Londa - ser pt par drept (inainte de placa)

cat costa serul ala de la londa ? eu folosesc placa la greu , e cea mai usoara modalitate sa imi aranjez parul , si am avut un spray de la wella pentru asa ceva dar nu sunt prea incantata , caut alternative ; il protejeaza sau il mentine drept mai mult timp ?

Si una si alta... Mie imi place ca daca nu m as spala 1 an, el e tot drept hjarta Am dat vreo 60 lei, acum jumatate de an, de la salon, nu se gaseste in magazine.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#250 2010-02-28 20:53:29

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

eu folosesc produse tigi si masti naturale (uleiuri in diverse combinatii)
din cand in cand, ulei de la avon (acum mai e putin pe fundul sticlei si vreau sa scap de el...) si gliss. le termin pe acestea si nu mai cumpar altceva smile

#251 2010-03-01 16:34:19

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

blackberry a scris:

whitneyfree a scris:

blackberry a scris:

Gama Pantene, care mi se pare extraordinara! + Londa - ser pt par drept (inainte de placa)

cat costa serul ala de la londa ? eu folosesc placa la greu , e cea mai usoara modalitate sa imi aranjez parul , si am avut un spray de la wella pentru asa ceva dar nu sunt prea incantata , caut alternative ; il protejeaza sau il mentine drept mai mult timp ?

Si una si alta... Mie imi place ca daca nu m as spala 1 an, el e tot drept hjarta Am dat vreo 60 lei, acum jumatate de an, de la salon, nu se gaseste in magazine.

multumesc  puss
stiu ca nu se gasesc decat in saloane ; sau poate il gasesc la topline ...
nu incarca parul ?

Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2010-03-01 16:34:47)

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#252 2010-03-04 17:45:46

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

A incercat cineva masca de par de la Ducray, pentru par uscat si foarte uscat? E vreo 70 ron.. oare se merita? As incerca ceva mai scump dar mi`e cam " frica" sa dau atat pe masca

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

Publicitate

loading...

#253 2010-03-04 19:21:11

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

eu am masca de la l'oreal pentru hidratare.. e foarte buna!
acum.. daca nu te risti.. nu exista posibilitatea sa castigi smile

#254 2010-03-05 00:11:48

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

deea_si a scris:

A incercat cineva masca de par de la Ducray, pentru par uscat si foarte uscat? E vreo 70 ron.. oare se merita? As incerca ceva mai scump dar mi`e cam " frica" sa dau atat pe masca

de ce nu incerci uleiul de masline?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#255 2010-03-08 18:57:59

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Coafor in zona Dristor metrou gasesc? big_smile

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#256 2010-03-08 20:38:43

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

eu mi-am facut astazi o masca din miere, ulei de masline si lapte. nu situ daca exista asa masca lol dar eu am pus in cap amestecul. M-am samponat cu dove pentru par vopsit, am dat cu masca pentru par vopsit de la loreal si la final, balsam de casmir cu unt de cacao de la l'oreal.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#257 2010-03-09 10:06:44

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

mi-am luat samponul anti-matreata de la Favisan, sa vad cat este de bun, poate raman pe asta....a folosit cineva gama profesionala de la Balea(dm)?Is bune de ceva?

#258 2010-09-07 22:46:20

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu am vrut sa deschid un subiect nou asa ca ma voi lega de acest topic.
voi ce faceti ca sa aveti parul lung? eu de 3 ani ma chinui sa il las sa creasca, ajunge pana sub umeri dar de acolo gata, parca nu mai creste.
am avut breton mai mereu, in fata si pe lateral creste, dar cand ajunge intre omoplati parca stagneaza. ma vopsesc asa ca vad mereu diferenta de culoare, el pare a creste dar de ce nu si la spate?
mi se si despica firele la greu, am facut de asta iarna pana vara masti cu ulei de masline, parca crescuse putin si nu s-a mai despicat, dar vara cand se ingrasa foarte usor nu am mai facut si s-a despicat rau de tot, tot ce crescute asta iarna a trebuit sa tai.

nu inteleg, de ce creste foarte rapid pana la acea lungime si apoi gata? ce sa ii mai fac? am reinceput mastile cu ulei de ricin si masline dar avanseaza asa incet la spate... din decembrie pana in mai cat am facut tratamente abia a crescut 4-5 cm maxim. simt la mana cat de mult a crescut.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#259 2010-09-07 22:55:29

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

coraline el creste la fel,dar se rup varfurile pt ca sunt despicate....iar daca folosesti placa cu atat mai rau

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#260 2010-09-07 23:00:17

coraline
Addicted member

nu folosesc placa decat o data la cateva luni. foehnul in schimb da, nu pot sta fara, am parul moale, fin si drept, fara vlaga si volum, daca nu il usuc sta ingrozitor.
si atunci ce pot face? folosesc sampon+balsa, spray pentru fire despicate, balsam leave in, fac o data pe saptamana masca cu ulei de masline... ce sa ii fac mai mult de atat? cum renunt la una din tehnici, imediat se fac praf varfurile si trebuie tuns tot ce a crescut.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#261 2010-09-07 23:03:58

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mai mult de atat nu stiu ce ai putea face nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#262 2010-09-07 23:09:39

coraline
Addicted member

extensii poate? lol 
acum serios vorbind tongue exista vreun produs pentru varfuri despicate bun de tot? eu folosesc de la Gliss unul.

#263 2010-09-07 23:10:08

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

coraline...parul ca sa creasca armonios....si sa fie din ce in ce mai lung cum vrei tu ....trebuie mai inati sa tunzi tot ceea ce este ars (despicat) ...apoi 1 data la 3 luni sa tunzi varfurile care inseamna in jur de 1 cm ....

acum sa va spun cum functioneaza la mine : big_smile sunt blonda (fake- adica vopsita) ...culoarea mea naturala e un saten inchis cu tente de roscat smile
-in fiecare luna imi vopsesc radacinile
- 1 data la 3 luni imi tund varfurile
-1 data la 2 saptamani imi pun masca cu ulei de masiline (2 linguri de ulei de masline...zeama de lamaie sau de portocala si 2 linguri de miere de albine)- aplic de la radacini spre varfuri stau 2 ore cu ea dupa care ma spal normal
- 1 dtaa la 2 saptamani aplic masca cu ulei de ricin (2 linguri de ulei de ricin, 1 galbenus de ou, 1 lingurita de otet, argila-cat sa devina o pasta) - la fel stau 2 ore cu ea si ma spal...de aplicat tot la fel o aplic de la radacini la varfuri
-ma spal 1 data la 2/3 zile(depinde) folosesc produse pt par vopsit (marca dove) ...+ masti cu namol,petrol si ulei de argan
-nu folosesc presa, ondulator, feon
-nu imi umplu capu' cu produse de coafat (spuma-uneori cand ma apuca ....fixativ- doar cand ma coafez pentru un eveniment sau ceva important ...in rest nimic)
- folosesc vara ulei cu protectie uv (spray)
-si iarna tot un spray pentru varfuri deteriorate si uscate (ca sa'i mearga bine)

sunt multumita de cum arata si de cum se "comporta" ...smile

#264 2010-09-07 23:21:04

coraline
Addicted member

Vio, program intr-adevar complex mai ai big_smile
as putea spune ca in mare seamana cu al meu. eu fac cam asa:
- o data la 2-3 luni imi tund varfurile si refact linia tunsorii
- o data pe saptamana imi fac masca cu ulei de masline + ulei de ricin la radacini si pe toata lungimea firului de par
- ma spal la 3-4 zile (vara la 2 zile), am sampon si balsam pentru bar brunet de la Tigi
- dupa spalare imi dau cu spray pentru varfuri despicate de la Gliss
- la 3 luni imi vopsesc radacinile si intind si pe firul de par pentru ca se decoloreaza (sunt bruneta albastriu) si peste vopsea aplic balsam
- foehn recunosc, il folosesc mereu, nu ma despart de el, placa mult prea rar, perie rotativa doar la ocazii
- produse de coafat... cateodata cand am chef de o schimbare de la parul lins: spuma, spray pentru fixare, eventual fixativ dar rar; cand nu folosesc produse de coafat aplic un balsam leave in de la tigi

al meu cand aude ca imi tund varfurile mereu tipa la mine, zice ca ma tund si ca e vina mea ca nu imi creste parul ca il tai mereu, ca eu nu il las sa creasca lol
-

#265 2010-09-07 23:23:36

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

cora ...nu e adevarat ce iti zice al tau lol barbatii :j- ...si as aei nu se pricep chicot

cu cat il tunzi regulat (dar ft putin adica varfurile) cu cat ii faci mai bine...si creste mai lung si ma sanatos smile

#266 2010-09-07 23:28:11

coraline
Addicted member

stiu vio, n-are o treaba lol vrea doar sa ma vada cu plete, cand aude de foarfeca imediat isi inchipuie ca il ciopartesc lol barbatii astia tongue nu se pricep la asa ceva dar is dau ei cu parerea, au impresia ca stiu mai bine  chicot
am fost o data la un salon, am cerut sa imi faca doar varfurile, mi-a luat 4 cm !!  yikes  yikes imi venea sa o strang de gat pe tipa. culmea, a crescut imediat lol dar la lungimea "standard" s-a oprit lol ce par stupid mai am si eu  box

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.