|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-16#286 2010-09-09 11:05:37
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
Cu multa placere Emm mersi mult de recomandare, sper sa fac astazi comanda Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #287 2010-09-09 12:55:36
super,asa vreau sa ajunga si al meu Offline #288 2010-09-09 13:21:05
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Emm ai grija cu site-ul ala, nu stiu de ce dar nu prea am incredere in el... nu merge sa te loghezi, cand faci cont trimite mail gol si este la S.C. Relaax Media S.R.L. care mai are un site care nu accepta decat virament bancar, nu plata ramburs si nu are nici o alta data despre el www.colorcare.ro. Am mai patit cu un site sa iti ceara banii in avans si sa fie teapa, recomandarea mea ar fi sa nu iei de acolo. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #289 2010-09-09 17:25:32
dap...anul trecut m'am tuns scurt...pana la umeri (pt mine e scurt) si ma dispera ca trebuia sa'l prind cu o mie de clame ca sa stea ... si de atunci am zis ca nu ma mai tund...cat de lung vrea sa creasca...dar cred ca nu o sa creasca mai mult de atat Ultima oara a fost editat de oanaflori (2010-09-09 17:27:40) O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #290 2010-09-09 17:34:39
ok am bagat la capsor. multumesc muuuuuuuult Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline Publicitateloading...
#291 2010-09-09 17:51:01
o sa am Offline #292 2010-09-09 18:00:44
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu nu prea am grija de el, spre rusinea mea Offline #293 2010-09-09 20:10:44
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?mi-am dat si eu comanda de pe site-ul ala, sper sa nu fie produsele fake zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #294 2010-11-08 11:00:37
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Ati folosit masca pentru par vopsit Loncolor? Cum este? Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat! Offline #295 2010-11-08 14:19:51
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?pe mine m-ar interesa un spray pt protejarea parului de frig Offline #296 2010-11-08 14:32:31
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?camysh, dupa mintea mea un balsam leave-in sau orice masca hidratanta ar folosi... nu stiu daca exista vreun produs special pentru asa ceva Offline #297 2010-11-11 12:12:07
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Stie cineva un produs bun pentru facut / mentinut bucle pe un par cu o personalitate foarte puternica? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #298 2010-11-11 12:20:16
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?hmmm kathrynn eu am un spray acasa de la Tigi cu care ma dau inainte sa imi fac bucle, onduleuri, ma tine cand pana pun capul pe perna. si am fir lung, drept, subtire si foarte fin. Tigi Fashionista cres ca este. scumpurt dar te tine ceva. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #299 2010-11-11 13:30:05Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?se vorbea de varfuri despicate cu vreo 2 pagini in urma;de cateva luni folosesc uleiul cu cristale lichide de la kallos 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #300 2010-11-11 13:42:21
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?wow serios dianah?? eu ma dau cu ulei de masline saptamanal si am tone de balsam si sprayuri pentru varfuri despicate si tot dupa 2-3 luni se fac praf. o sa il incerc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #301 2010-11-11 14:05:20
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Cora, eu am parul des, gros si greu. Si drept. O coafura facuta la coafor cu bucle imi tine sa zicem pana a doua zi, dar pe la jumatatea timpului incepe sa se lase. Doar ca as vrea sa-mi fac si acasa bucle din cand in cand si sa ma tina macar pana ajung la destinatie Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #302 2010-11-21 21:21:52
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?fetelor am mai zis..am un fir foarte subtire, fin si drept. deci automat se incurca oribil. desi il am fin bag mult balsam si seruri in el ca sa nu se incurce. si totusi fac niste noduri de ma sperii, de abia le descurc. aproape ca imi jumulesc parul incercand sa le desfac. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #303 2010-11-21 21:27:21
si eu ma confrunt cu aceeasi problema.....il descurc foarte incet si cu grija...dar imi pica foarte mult par. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #304 2010-11-22 09:23:56
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?nici cu un balsam leave-in nu merge, coraline ? sau cu masti pe post de balsam ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|