homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce si cum va ingrijiti parul?-15

#267 2010-09-07 23:33:07

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?

eu cred ca ti'ai format uh o "impresie" gresita ca sa zic asa.... lasa'l nu te mai agndi sa vezi cum creste lol nici nu o sa iti dai seama big_smile

#268 2010-09-07 23:39:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Sa te auda 'al de sus!  signof10 poate in 5-10 ani o sa imi ajunga si mie la mijlocul spatelui lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#269 2010-09-07 23:52:44

Violete.Purpurii
Diamond member

intr'un an - 2 nici nu o sa iti mai recunosti parul daca aplici ceea ce zici mai sus...deci va fi lung cat vrei tu puss
succes kram

#270 2010-09-07 23:56:09

coraline
Addicted member

Multumesc mult  puss  puss  incerc sa fiu optimista si nu imi pierd speranta big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#271 2010-09-08 00:11:38

Violete.Purpurii
Diamond member

tummenupp asa sa fie chicot

Publicitate

loading...

#272 2010-09-08 10:38:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

deci :
- ma spal cu l?oreal total repair 5 ( cel alb)
- masca tot de l? oreal total repair
- imi protejez parul de placa si uscator cu tresemme protege
- dau cu Advance techniques volume & texture de la avon pt volum
si la urma un pic de fixativ tot de la l?oreal  Elnet satin tot pt volum big_smile

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-09-08 10:38:32)

#273 2010-09-08 10:47:31

coraline
Addicted member

si cat de lung ai parul? big_smile  stiu, stiu sunt obsedata tongue si ma gandesc sa imi schimb samponul, nu prea e bun de nimic desi e tigi, si voiam sa stiu daca l'oreal  bun.

#274 2010-09-08 10:53:06

Jacqui
Platinum member

cam aproape pe la jumatea spatelui , acolo unde vine sutienul , unde se inchide, eu am schimbat sampoane la greu rotfl am avut toata gama l?oreal rotfl sunt bune smile

#275 2010-09-08 10:59:26

coraline
Addicted member

oo cat de frumos  hjarta  hjarta  ce frumos trebuie sa fie sa ai parul asa lung! cred ca o sa imi iau si eu ceva din gama repair, poate ma ajuta cu deteriorarea varfurilor.

#276 2010-09-08 11:23:39

Jacqui
Platinum member

chiar pe mine ma ajuta , nu am varfurile naspa, chiar am fost acum 1 saptamana sa ma tund , mi-am luat si din varfuri si mi-a zis ca  nu erau naspa big_smile

#277 2010-09-08 18:38:58

Violete.Purpurii
Diamond member

Jacqui a scris:

cam aproape pe la jumatea spatelui , acolo unde vine sutienul , unde se inchide, eu am schimbat sampoane la greu rotfl am avut toata gama l?oreal rotfl sunt bune smile

si a meu cam tot asa e ...un pictu mai lung  hjarta  rotfl caro deci tine'te de tratamentele pe care le'ai enumerat mai sus puss

#278 2010-09-08 18:47:52

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

samponul meu preferat e Clear si pentru ca folosesc muuuuult placa de par,bigudiuri,spuma & co, once a week ma dau cu ulei de masline pe par,stau asa 2 ore si apoi il spal si clatesc bine.ramane asa moale si pufos k nici nu il suport lol dar,imi mai regenereaza putin parul ars de la atatea proceduri smile ma mai dau si cu ulei de ricin,la varfuri si cateodata se mai nimereste si cate o masca din comert-insa incerc sa le evit cat pot.

#279 2010-09-08 21:54:06

coraline
Addicted member

Vio ma voi tine de tratament cat de mult pot, imi si face parul greu, pufos, culmea mai cu volum, nu mai este asa mort ca inainte  majoreta  .  Vara este greu sa te tii de asa tratamente pentru ca se ingrasa asa des parul ca iti vine sa il speli non stop.
Al meu este cu o palma deasupra bretelei de la sutien si asa ramane  bang

#280 2010-09-08 22:49:43

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

coraline a scris:

oo cat de frumos  hjarta  hjarta  ce frumos trebuie sa fie sa ai parul asa lung! cred ca o sa imi iau si eu ceva din gama repair, poate ma ajuta cu deteriorarea varfurilor.

coraline pt varfuri deteriorate iti recomand Londa Professional Visible Repair (silk & almound oil) il gasesti numai in saloane de coafura care folosesc produse Londa. e foarte foarte bun. eu am fost bruneta 1 an si ceva si in 2 luni m-am facut blonda. am refuzat sa tai din par toata arsura big_smile si mi-am luat doar varfurile f putin si coafeza mi-a recomandat balsamul asta. in 2 saptamani parul meu era super! parca nu l-as fi decolorat niciodata (desi saracu' mi-a suportat 4 decolorari).

de spalat ma spal cu clear pt par vopsit, balsam de la nivea pt par matasos iar la final dupa ce-l usuc ii dau cu 3-4 "alune" de LPVR.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#281 2010-09-08 22:57:53

coraline
Addicted member

Emm a scris:

coraline a scris:

coraline pt varfuri deteriorate iti recomand Londa Professional Visible Repair (silk & almound oil) il gasesti numai in saloane de coafura care folosesc produse Londa. e foarte foarte bun. eu am fost bruneta 1 an si ceva si in 2 luni m-am facut blonda. am refuzat sa tai din par toata arsura big_smile si mi-am luat doar varfurile f putin si coafeza mi-a recomandat balsamul asta. in 2 saptamani parul meu era super! parca nu l-as fi decolorat niciodata (desi saracu' mi-a suportat 4 decolorari).

de spalat ma spal cu clear pt par vopsit, balsam de la nivea pt par matasos iar la final dupa ce-l usuc ii dau cu 3-4 "alune" de LPVR.

Saru mana mult Emm  puss o sa il cumpar cu prima ocazie, suna chiar grozav big_smile tot ce e mai bun pentru parul meu cel incapatanat  shopping

Emm te refereai la balsamul fara clatire, la lotiune, sampon? ca am gasit cam multe lol

http://www.haircare.ro/producator/londa … epair.html

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-08 23:01:48)

#282 2010-09-09 00:04:52

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Eu nu fac prea multe chestii , ma bucur de un par sanatos de la mama natura big_smile, doar il ingrijesc regulat.
Cam asa arata programul meu de ingrijire:
- ma spal pe cap la 2-3 zile ( pt ca atunci incepe sa se ingrase...)
- aplic o data pe luna masca din: ulei de masline, ulei de ricin, vitamina e si o las cca 1 h pe par
- ma spal cu sampon Elseve Total Repair 5 si folosesc pe langa si masca din aceeasi gama ( mi se par super bune, pe mine m-au ajutat foarte mult , m-au facut sa imi iubesc din nou parul, nu stiu...pur si simplu mi-l aranjeaza PERFECT , in opinia mea ! )
- clatesc (o data pe luna) cu un amestesc din otet si zeama de lamaie ( imi face parul mai puternic, moale si ff stralucitor)
- imi tai varfurile o data la 3-4 luni .

In rest...mai nimic,dupa cum am spus. De un an de zile nu mai folosesc nici placa, nici ondulator, nici macar pheon. Anul trecut aveam parul pana la barbie, acum trece de umeri . Plus ca datorita uleiului de ricin si de masline a devenit des, stralucitor si nu doar ca arata, ci si este sanatos.
Per total sunt multumita.
Ah, am uitat sa precizez... eu consider ca este necesara si o alimentatie echilibrata, un somn bun, cat mai putin stres big_smile ca parul sa arate bine... nu stiu in ce masura indeplinesc eu toate conditiile, dar v-as sfatui sa fiti atente la ce mancati ,caderea excesiva parului poate fi afectata si de o alimentatie necorespunzatoare.

Succes tuturor si un par cat mai frumos ! pupici

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#283 2010-09-09 00:33:28

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

coraline a scris:

Emm a scris:

coraline a scris:

Saru mana mult Emm  puss o sa il cumpar cu prima ocazie, suna chiar grozav big_smile tot ce e mai bun pentru parul meu cel incapatanat  shopping

Emm te refereai la balsamul fara clatire, la lotiune, sampon? ca am gasit cam multe lol

http://www.haircare.ro/producator/londa … epair.html

balsamul fara clatire. e extraordinar. nu ma mai despart de el hjarta http://www.haircare.ro/producator/londa … epair.html app multumesc pt site rotfl eu dadeam ca proasta 40 de lei pe el ca-l luam din salon rotfl (adevarul e ca nici nu m-am gandit sa-l caut pe net, am avut prea multe probleme in ultimul timp)

Ultima oara a fost editat de Emm (2010-09-09 00:36:35)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#284 2010-09-09 00:55:39

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

eu am parul lung pana la betelia de la blugi(uneori chiar mi'l prind in blugi lol ) folosesc sampon si balsam Wash&Go antimatreata si sunt ff multumita de cum imi face parul. si acum ca se mai lasa frigul si nu o sa mi se mai ingrase asa repede o sa incep sa folosesc iar masca de par de la kallos cu placenta in care am mai adaugat vit a si ulei de ricin. este ff buna si o recomand impotriva caderii parului.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#285 2010-09-09 10:27:10

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Eu folosesc head&shoulders menthol,este singurul care imi merge,nu mi se ingrasa parul si nici nu imi face matreata,balsamul pantene pentru par fragil este super la fel ca si masca din aceeasi gama.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.