|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-15#267 2010-09-07 23:33:07
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu cred ca ti'ai format uh o "impresie" gresita ca sa zic asa.... lasa'l nu te mai agndi sa vezi cum creste nici nu o sa iti dai seama Offline #268 2010-09-07 23:39:34
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Sa te auda 'al de sus! poate in 5-10 ani o sa imi ajunga si mie la mijlocul spatelui Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #269 2010-09-07 23:52:44
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?intr'un an - 2 nici nu o sa iti mai recunosti parul daca aplici ceea ce zici mai sus...deci va fi lung cat vrei tu Offline #270 2010-09-07 23:56:09
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Multumesc mult incerc sa fiu optimista si nu imi pierd speranta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #271 2010-09-08 00:11:38
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?asa sa fie Offline Publicitateloading...
#272 2010-09-08 10:38:01
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?deci : Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-09-08 10:38:32) Offline #273 2010-09-08 10:47:31
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?si cat de lung ai parul? stiu, stiu sunt obsedata si ma gandesc sa imi schimb samponul, nu prea e bun de nimic desi e tigi, si voiam sa stiu daca l'oreal bun. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #274 2010-09-08 10:53:06
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?cam aproape pe la jumatea spatelui , acolo unde vine sutienul , unde se inchide, eu am schimbat sampoane la greu am avut toata gama l?oreal sunt bune Offline #275 2010-09-08 10:59:26
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?oo cat de frumos ce frumos trebuie sa fie sa ai parul asa lung! cred ca o sa imi iau si eu ceva din gama repair, poate ma ajuta cu deteriorarea varfurilor. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #276 2010-09-08 11:23:39
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?chiar pe mine ma ajuta , nu am varfurile naspa, chiar am fost acum 1 saptamana sa ma tund , mi-am luat si din varfuri si mi-a zis ca nu erau naspa Offline #277 2010-09-08 18:38:58
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
si a meu cam tot asa e ...un pictu mai lung caro deci tine'te de tratamentele pe care le'ai enumerat mai sus Offline #278 2010-09-08 18:47:52
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?samponul meu preferat e Clear si pentru ca folosesc muuuuult placa de par,bigudiuri,spuma & co, once a week ma dau cu ulei de masline pe par,stau asa 2 ore si apoi il spal si clatesc bine.ramane asa moale si pufos k nici nu il suport dar,imi mai regenereaza putin parul ars de la atatea proceduri ma mai dau si cu ulei de ricin,la varfuri si cateodata se mai nimereste si cate o masca din comert-insa incerc sa le evit cat pot. Offline #279 2010-09-08 21:54:06
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Vio ma voi tine de tratament cat de mult pot, imi si face parul greu, pufos, culmea mai cu volum, nu mai este asa mort ca inainte . Vara este greu sa te tii de asa tratamente pentru ca se ingrasa asa des parul ca iti vine sa il speli non stop. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #280 2010-09-08 22:49:43
coraline pt varfuri deteriorate iti recomand Londa Professional Visible Repair (silk & almound oil) il gasesti numai in saloane de coafura care folosesc produse Londa. e foarte foarte bun. eu am fost bruneta 1 an si ceva si in 2 luni m-am facut blonda. am refuzat sa tai din par toata arsura si mi-am luat doar varfurile f putin si coafeza mi-a recomandat balsamul asta. in 2 saptamani parul meu era super! parca nu l-as fi decolorat niciodata (desi saracu' mi-a suportat 4 decolorari). Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #281 2010-09-08 22:57:53
Saru mana mult Emm o sa il cumpar cu prima ocazie, suna chiar grozav tot ce e mai bun pentru parul meu cel incapatanat Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-08 23:01:48) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #282 2010-09-09 00:04:52
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Eu nu fac prea multe chestii , ma bucur de un par sanatos de la mama natura , doar il ingrijesc regulat. "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #283 2010-09-09 00:33:28
balsamul fara clatire. e extraordinar. nu ma mai despart de el http://www.haircare.ro/producator/londa … epair.html app multumesc pt site eu dadeam ca proasta 40 de lei pe el ca-l luam din salon (adevarul e ca nici nu m-am gandit sa-l caut pe net, am avut prea multe probleme in ultimul timp) Ultima oara a fost editat de Emm (2010-09-09 00:36:35) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #284 2010-09-09 00:55:39
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu am parul lung pana la betelia de la blugi(uneori chiar mi'l prind in blugi ) folosesc sampon si balsam Wash&Go antimatreata si sunt ff multumita de cum imi face parul. si acum ca se mai lasa frigul si nu o sa mi se mai ingrase asa repede o sa incep sa folosesc iar masca de par de la kallos cu placenta in care am mai adaugat vit a si ulei de ricin. este ff buna si o recomand impotriva caderii parului. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #285 2010-09-09 10:27:10
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Eu folosesc head&shoulders menthol,este singurul care imi merge,nu mi se ingrasa parul si nici nu imi face matreata,balsamul pantene pentru par fragil este super la fel ca si masca din aceeasi gama. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|