homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce preferati?

#1 2007-12-07 20:06:59

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

ce preferati?

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#2 2007-12-07 20:10:26

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: ce preferati?

eu le'am experimentat pe amandoua,cu aceeasi persoana. Pana acum era cuminte,mereu acasa.etc.
Si imi doream sa mai iasa cu baietii,sa mai faca si ce nu ii zic eu
Si acum asa face
Asa ca sunt foarte frustrata lol
nu imi place deloc

#3 2007-12-07 20:17:37

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

a doua desigur.pentru ca daca ar face doar ce zic eu(oamenii pot avea capricii pe care nu esti obligat sa le asculti)fara sa isi exprime parerea pai..inseamna ca ar fi un EU,un servitor..nu?baietii de genu(prima parte enumerata de tine)cred ca sunt cam..prostuti sa nu zic altfel.
pt ca trebuie sa ne gadim si la ei!ei daca tot asa au un site al lor si vorbesc ca"vai,gagica mea face tot ce zic eu si nu comenteaza nimic nimic"pai in mod sigur ai zice"doamne,ce proasta e fata aia".pentru ca suntem oameni si gresim si nu intotdeauna avem dreptate,asa ca nu degeaba suntem un cuplu..fiecare vine cu ideea lui si se alege cea mai potrivita sau se contureaza una dupa cele 2 idei

#4 2007-12-07 20:26:17

annna
Hero member
Site

hmmm am un exemplu concret! prietena mea a avut o relatie de un an si ceva cu un tip ceva mai mare decat ea, evident no sex... etc; tipul la facultate la buc, ea in provincie la liceu... omul mort dupa ea, in stare sa sarute si pamantul pe care calca, flori, cadouri, necajit ca nu primea atentia pe care si-o dorea, dar complacut in situatie in care se afla... pana la urma s-au despartit era clar ca nu mergea... de fapt nu cred sa fi mers excelent vreodata! acum... relatie noua de vro 6 luni cu varul meu big_smile tipul mai libertin, desi o iubeste mult e alt gen, nu tine sa stie in orice minut unde e ea, ce face etc... s-o vedeti pe scumpa mea, careia in relatia anterioara i se parea extraordinar sa spui "te iubesc" sau sa-i dai un beep pt ca te gandesti la el ce i s-au aprind calcaiele... cat e de geloasa si de nerabdatoare sa vb cu el sa stie ce afce, unde e, cu cine...  etc
sincera sa fiu amandoua au aspecte pozitive si negative, ideea e sa gasesi un echilibru... dar decat cu un "pompalau" big_smile mai bine cu unul care sa stie sa te faca sa te simti femeie big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-07 20:27:17)

#5 2007-12-07 20:53:29

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

inainte sa fiu cu iubi am fost cu un "catzel"! nasol!
iubi meu are personalitate si isi exprima clar opiniile si ajungem la chitzomaneli! apoi evident ne impacam si ne alintam: el ma numeste mai bland "incapatzanata lui", iar eu ii zic mai dulce si mai direct "mare capsoman"! e al meu si il iubesc! smile

Publicitate

loading...

#6 2007-12-07 21:08:59

annna
Hero member
Site

Th1nkp1nk a scris:

Relatiile nebune langa oameni inteligenti si entuziasti sunt de mine! Sa stiu ca il pot provoca si vrea sa-mi faca jocul! Sa il simt cum se aprinde cand ne certam! Sa-l duc la limita rabdarii si el pe mine. Sa nu ma lase sa am ultimul cuvant! Sa-l intep in punctele vulnerabile (pe care i le stiu atat de bine tongue). Sa ne intrecem armele si orgoliile si apoi sa ne impacam razand in hohote de circul creat. Sa il vad ca s-ar lua la tranta chiar si cu Dumnezeu ca sa obtina ce vrea! Sa ma simt in siguranta langa el. Sa fie impulsiv, staruitor, inflacarat si nebun! Si sa ne iubim la limita omenescului big_smile
Am o astfel de iubire si nici ca imi doresc altceva! smile

vai ce ma regasesc aici big_smile
si chiar nu e nimeni care sa prefere relatiiile cuminti? smile

#7 2007-12-07 21:14:09

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

pai iubi e doi in unu ca la dero sau capuccino! depinde dc ne trezim cu fatza la cearceaf sau dc suntem mai strsatzi uneori! normal ca imi place cand e cuminte si dulce, dar nici sa fie mereu un puppy nu as vrea! echilibrul este de preferat!

#8 2007-12-07 21:18:44

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

dar sa stiti sa exista si cale de mijloc... exemplu relatia mea dn prezent.

Iubitul meu e un baiat cuminte, avem o relatie foarte linistita si frumoasa, si nu este deloc catzelush... Are personalitate, nu pot face tot ce vreau din el si nici nu-mi doresc asta, fiecare cu viata si cu personalitatea lui, nu ii comand nimic, nici el mie.

Am avut parte de o relatie in care eram 24/24 cu ochii pe foc si sincer nu mai imi doresc asa ceva...

Deci: sunt pro relatii cuminti, dar asta nu inseamna sa ai langa tine un "catzel"...

#9 2007-12-07 21:37:10

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

alexia a scris:

sunt pro relatii cuminti, dar asta nu inseamna sa ai langa tine un "catzel"...

subscriu

#10 2007-12-07 22:17:32

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

am avut parte de ambele,,,acuma insa tot la o relatie cuminte am ajuns,asa mi am gasit mai bine echilibrul si linistea sufletasca..

take me as i am or watch me as i go!

#11 2007-12-08 01:00:38

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

depinde de stare. Cand am o relatie d-aia luunga si calma, in care e totul ok (inafara de mici dispute) imi doresc o relatie d-aia cretina bazata pe sex nebun si iesiri prin baruri si betii si sex in toalete jegoase. Cand am o relatie d-aia cretina (care seamana destul de mult cu ce am zis inainte) parca ajung sa imi doresc stabilitate si pe cineva la care sa tin si sa tina le mine si sa fie liniste si pace. Deci eu sunt omul vesnic nemultumit neutral

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#12 2007-12-08 04:12:39

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

mie imi place sa fiu condusa de el, desi sunt o fire rebela si fac mereu contradictoriul. dar daca mi-ar sta la picioare si ar face tot ce vreau eu, nu m-ar mai atrage. mi s-ar parea plictisitor la un moment dat. trebuie sa se mai iste si cate un conflict din cand in cand. ca sa ne bucuram de dulcea impacare.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#13 2007-12-08 09:22:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

annna a scris:

hmm... nush cum mi-a venit in minte ideea asta big_smile cred ca am analizat cu atentie relatia mea si intrebarea e... ce preferati: relatiile linistite cu iubitul perfect, cuminte si ascultator, care face orice ii ceri... e oricand si oriunde ai nevoie de el, fiind tu cea care domina relatia... sau relatiile tumultoase, cu ciondaneli prostesti si priviri piezise cateva minute dupa care dulcea impacare, cu tensiunea aia care te tine tot timpul in priza pentru ca asa e felul lui de a fi, genul de relatie in care esti un pic dominata, simti ca ai un barbat langa tine? smile

prietenul meu este o combinatie interesanta intre cele doua.nu imi plac "barbatii"pres din care faci ce vrei mi se pare penibil.vreau langa mine pe cineva care sa aiba ceva in pantaloni smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2007-12-08 10:25:20

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

pt mine e undeva la mijloc... ne inteleg fffff bine, ma respecta si tine cont de parerea mea intr-u totul. Dar nu pot spune ca eu sunt cea care domina, mai degraba ne facem vietile in functie de celalalt. Ne mai si certam uneori, ca e inevitabil, doar suntem oameni si nu suntem identici, mai sunt si pareri contradictorii, dar supararea trece repede si e tare dulce impacarea

You are the sunshine of my life..

#15 2007-12-08 10:31:42

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

annna a scris:

Th1nkp1nk a scris:

Relatiile nebune langa oameni inteligenti si entuziasti sunt de mine! Sa stiu ca il pot provoca si vrea sa-mi faca jocul! Sa il simt cum se aprinde cand ne certam! Sa-l duc la limita rabdarii si el pe mine. Sa nu ma lase sa am ultimul cuvant! Sa-l intep in punctele vulnerabile (pe care i le stiu atat de bine tongue). Sa ne intrecem armele si orgoliile si apoi sa ne impacam razand in hohote de circul creat. Sa il vad ca s-ar lua la tranta chiar si cu Dumnezeu ca sa obtina ce vrea! Sa ma simt in siguranta langa el. Sa fie impulsiv, staruitor, inflacarat si nebun! Si sa ne iubim la limita omenescului big_smile
Am o astfel de iubire si nici ca imi doresc altceva! smile

vai ce ma regasesc aici big_smile
si chiar nu e nimeni care sa prefere relatiiile cuminti? smile

e super asa ........ adica o relatie fara ciondanelile astea prostesti parca e prea linistita si trebuie sa simti ca tariesti ca iubesti ca esti iubita si protejata si mai ales cand vine si impacarea .......... ma ma super tare big_smile

love is a bird she need to fly...

#16 2007-12-08 10:35:30

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

annna a scris:

hmmm am un exemplu concret! prietena mea a avut o relatie de un an si ceva cu un tip ceva mai mare decat ea, evident no sex... etc; tipul la facultate la buc, ea in provincie la liceu... omul mort dupa ea, in stare sa sarute si pamantul pe care calca, flori, cadouri, necajit ca nu primea atentia pe care si-o dorea, dar complacut in situatie in care se afla... pana la urma s-au despartit era clar ca nu mergea... de fapt nu cred sa fi mers excelent vreodata! acum... relatie noua de vro 6 luni cu varul meu big_smile tipul mai libertin, desi o iubeste mult e alt gen, nu tine sa stie in orice minut unde e ea, ce face etc... s-o vedeti pe scumpa mea, careia in relatia anterioara i se parea extraordinar sa spui "te iubesc" sau sa-i dai un beep pt ca te gandesti la el ce i s-au aprind calcaiele... cat e de geloasa si de nerabdatoare sa vb cu el sa stie ce afce, unde e, cu cine...  etc
sincera sa fiu amandoua au aspecte pozitive si negative, ideea e sa gasesi un echilibru... dar decat cu un "pompalau" big_smile mai bine cu unul care sa stie sa te faca sa te simti femeie big_smile

se pare ca in relatia actuala s-au inversat rolurile, acum Ea e cea indragostita si geloasa. Eu zic ca de obicei, asa se intampla, cand partenerul da impresia ca nu se implica atat de mult ca si tine in relatie, automat tu devii suspicios, gelos, si consideri ca tu iubesti mai mult, etc. Asa e, ce nu putem avea (pe de-a intregul sau deloc) aia ne dorim cel mai mult.
Eu am trecut prin ambele tipuri de relatii, si nu pot zice in care ma simt mai bine. Probabil intr-una in care partenerul, sa fie atat de experimentat, incat in functie de starea mea sa poata fi cand"catelus" cand "taur" wink

#17 2007-12-08 10:42:52

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

normal uneori e bbine sa joace ambele roluri oricum parerea mea ca o relatie mult prea linistita e monotona trebuie sa mai fie si din astea care sa te scoata din monotonie nu poate sa fie totul chiar perfect big_smile

love is a bird she need to fly...

#18 2007-12-08 11:43:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

cate un pic din amandoua... adica exact cum e relatia mea de acuma. nici sa fie un rebel din ala de sa nu stiu nimic de el, pe unde e, ce face etc... dar nici catzelus cuminte si ascultator. sa fie combinatia perfecta big_smile cu certuri stupide si impacari dulci...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#19 2007-12-08 11:46:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

adrianastoichitoiu a scris:

alexia a scris:

sunt pro relatii cuminti, dar asta nu inseamna sa ai langa tine un "catzel"...

subscriu

si eu subscriu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.