|
Nu esti logat.
SOPC ???-3#39 2008-06-11 08:25:08
Re: SOPC ???Fa si o un echo endovaginal. Insa repet: nu e de ajuns pentru doagnostic de SOPC. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #40 2008-06-11 09:53:16
Re: SOPC ???multumesc mult de tot andreea si Offline #41 2008-06-11 14:57:36
Re: SOPC ???Cu placere si te asteptam cu vesti bune. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #42 2008-07-08 09:07:05
Re: SOPC ???Doctoressa as vrea sa stiu ce alte tratament mai exista pentru SOPC. Medicul meu mi-a spus ca doar Diane 35 trateaza acest sindrom. Insa stiu ca dumneavoastra o data ati spus ca mai exista si alt tratament. M-ati putea lamuri va rog? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #43 2008-07-08 09:08:37
Re: SOPC ???andreea parca de Jeanine a zis doctoressa dar nu bag mana in foc... asteapta sa iti confirme dansa... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-08 09:11:17
Re: SOPC ???Evil imi venea aseara sa ma iau de gat cu medicul. Dar nestiind exact numele medicamentului ... am tacut si am zis ca el. Pfai ce m-a enervat. A mai venit si replica "daca vrei copii suporta tratamentul cu Diane" imi venea sa-i dau cu poseta in cap. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #45 2008-07-08 09:12:00
Re: SOPC ???te cred andreea..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2008-07-08 10:34:56
Re: SOPC ???andreea, ce inseamna ca isi fac de cap Dianele? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2008-07-08 10:39:41
Re: SOPC ???Dupa prima folie nu am avut menstra, a venit abia a doua luna. Iar dupa a patra folie menstra a aparut in a saptea zi ( adica lunea trecuta ) si azi inca mai exista. Desi am inceput folia normal in a opta zi. Si ma tine de atatea zile peste folie ... ieri si azi nu a mai fost mare cantitativ, insa nu se opreste. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #48 2008-07-08 11:02:50
Re: SOPC ???analizele cind le repeti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2008-07-08 11:07:06
Re: SOPC ???Medicul la care am fost nu a pomenit nimic de analizele astea. O sa merg la un alt medic si o sa-i cer sa-mi dea sa fac aceste analize. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #50 2008-07-08 12:26:57
Re: SOPC ???fii atenta...in cel mai rau cazi mergi si punctioneaza chisturile alea nenorocite si tot vei face macar un copil...nu te stresa... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2008-07-08 13:42:21
Re: SOPC ???Offf ... si in cazul asta ce e de facut? Sa schimb pastilutele? Daca da, cu ce anume? Ca deja incep sa disper. In ultima vreme toate imi merg pe dos. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #52 2008-07-10 09:14:04
Re: SOPC ???Menstra a trecut insa acum am ramas cu spotting. Ce cale sa mai urmez? Ca am obosit de mers la medici ... deja cedez nervos nu mai pot. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #53 2013-02-24 22:28:32
Re: SOPC ???care este diferenta intre SOPC si ovare polichistice? iubesc si sunt iubita Offline #54 2013-02-24 23:27:53
Re: SOPC ???Eu am avut ovare polichistice, am urmat tratam 3 luni cu anticonceptionale , o luna pauza si urm luna am ramas gravida. In luna de pauza am luat branca ursului, citisem f mult de tinctura. Nu ma asteptam sa raman asa repede, luna respectiva nu m-am mai gandit deloc ,eram f ocupata cu serviciul, plus ca ginecologul mi-a zis ca dupa alea 3 luni nu se schimbase mare lucru la eco, cu chistuletele. Bafta! Mamica de 2 pui scumpi Offline #55 2013-02-24 23:35:51
Re: SOPC ???reina, eu am luat 4 ani jumate anticonceptionale si in timpul asta nu am avut ovare polichistice. se pare ca au aparut de cand le-am intrerupt. eu as vrea sa incerc prima data un tratament naturist, mai ales ca nu ma grabesc sa am acum bebe iubesc si sunt iubita Offline #56 2013-02-24 23:42:46
Re: SOPC ???Si eu mai luasem inainte cam 2 ani anticonceptionale dar renuntasem la ele pt ca ma gandeam serios la bebe. Ginecologul mi-a prescris anticonc 3 luni si sa incerc dupa . Si eu am citit mult despre tratam naturiste pt pb asta si cred ca m-a ajutat tinctura aia. Chistrile nu mi-au disparut pe per cd am luat anticonceptionale nici aia 2 ani. Mamica de 2 pui scumpi Offline #57 2013-02-24 23:45:57
Re: SOPC ???asa mi-a spus si ginecologul, ca se ramane mai greu din cauza ca nu pot ovula, dar in ultima instanta se poate interveni si laparoscopic, sa imi cresteze invelisul ovarului ca sa poata iesi ovulul. totusi la ovarul stang nu am probleme asa mari si sper sa ma pot baza si pe el cand o sa fie cazul iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|