|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-15#267 2007-04-09 12:43:21
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?vrea sa aflu si eu ceva eu am auzit de la prieteni si prietene ca daca ai fost pe rosu urmatoarele 2 zile poti sa faci sex neprotejat linisti ca nu poti ramane..poate fi adevarat...???.... Offline #268 2007-04-09 12:44:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?si inca ceva testele de la cat timp dupa acontactul sexual poti sa le faci ca sa fi sigur:(??? Offline #269 2007-04-09 13:37:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?woow asa mutl am mai intr tot aici si mia zis ca la 7 zile deci ...3 spat nui cam mult pana atunci stai in susupans... Offline #270 2007-04-09 13:51:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?uita-te la "mituri false". vei vedea acolo ca perioada fertila depinde de fiecare in parte si ca povestea cu "x zile dupa menstra" e de obicei o mare tzeapa. Nobody home Offline #271 2007-06-09 14:20:10Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pff... sunt destul de speriata... adika nu prea sed eu bine cu nervii lately. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline Publicitateloading...
#272 2007-06-09 14:46:48
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?banuiesc ca stii si tu ca nu... dar stiu cum e sa fii paranoica din cauza asta. Offline #273 2007-06-09 14:55:09
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
sau la o sapt de la intarzierea menstrei! Offline #274 2007-06-09 15:12:21Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?n-a ejaculat pe mine, ci intr-un prosop, m-am mai si spalat dupa aceea. ne chinuie ideea cine stie cum s-a dat slipul la o parte si niste lichid din ala pre ar fi ajuns prin zona, pentru ca i se umezise nitel sortul. imi dau seama ca suna SF, si mai si mor de rusine, dar ne-au crescut peri albi amandurora si cred ca am pierdut ceva ani din viata. plus ca ni se pare ca am si pus ceva sunculite pe mine pe la burtica, desi cantarul arata ca am pierdut 1 kg.... nu stiu ce sa mai zic... nashira, doctoressa, pareri? Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #275 2007-06-09 21:07:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?deci amandoi aveati chiloti pe voi...si a ejaculat intr-un prosop...ai si facut un test la 6 saptamani...ai avut si menstra (provocata ce i drept)...dc te mai agiti? happy with him...inlove with him... Offline #276 2007-06-09 21:11:25Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am avut trei menstre dupa momentul ala, numai a treia provocata, ca asa avrut doctorita (altfel, banuiesc ca venea la 35 de zile, ca si celelalte doua, nu la 30). ma agit pentru ca nu ma simt tocmai bine, fac niste drumuri la baie foarte dese pentru 3.14 3.14, mi-a fost greata, parca am pus pe langa burtica si mi se pare ca se misca ceva pe-acolo si e umflat (desi caut cam pe intuneric, ca nu stiu pe unde ar trebui sa ma uit)... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #277 2007-06-09 21:14:34
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nannasina acum sincer si daca ar fi sarcina..nu incepe sa miste asa repede..eu cred ca u esti foarte speriata si incepi sa simti ceva ce nu se intampla de fapt si sunt doar la nivel psihic.linisteste-te...eu te inteleg ca esti agitata dar iti faci griji gratuite Offline #278 2007-06-09 21:19:22Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?I am the queen of paranoia... dupa cateva zeci (nu ma hazardez sa zic sute) de google search, am descoperit ca as fi prin saptamana 14 (brr...)... se incranceneaza carnea pe mine, si l-am innebunit si pe el... si am luat si tot soiul de pastile si pastilute, ca am fost bolnava (antibiotice, nurofene and stuff). le-am cam chinuit rau de tot in ultimele 3 luni, si nu m-am simtit deloc bine. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #279 2007-06-09 22:16:35
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?cred ca deja ai luat-o pe ulei cam tare, sorry ca iti spun asta...dar altceva nu stiu ce sa-ti spun...mergi si fa o echografie daca vrei sa nu mai musti din perete de disperare si daca acolo nu se vede bb sigur nu esti...mai fa si 100 de teste de sarcina si daca nici alea nu ies pozitive sigur nu esti...dupa care incearca si la psiholog...acolo e de fapt problema. nu vreau sa te supar dar paranoia ta nu mai e in limite normale no offence dar cineva poate trebuie sa ti-o spuna mai pe romaneste ca sa ajunga informatia acolo unde trebuie mami de minuni Offline #280 2007-06-09 22:33:01Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?thanks 4 the large slap - sa stii ca m-a mai zgaltait si al meu asa... si se duce pe ulei si sesiune, si servici, si tot de atata stress. deci, thanks... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #281 2007-06-09 22:40:31
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
subscriu Offline #282 2007-06-09 23:57:12Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mai, rau mi-a fost pe bune, adica nu m-am infundat fara rost cu pastile, dar cred ca mi-a fost din alte cauze (aka raceala, oboseala in exces si stress cu galeata), iar faza cu grija asta in plus s-a pus peste. sry ca v-am deranjat si cu grija mea, dar chiar sunt foarte paranoia si am nevoie de n confirmari cand mi se pune pata... sa dea Dumnezeu sa fie bine... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #283 2007-06-10 00:10:49
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu ne-ai deranjat absolut deloc...aici nimeni nu deranjeaza pe nimeni. am preferat sa fiu mai radicala tocmai pt ca am observat ca ai nevoie de o confirmare ca nu ai dc sa iti faci griji. nu te mai stresa si nu il mai stresa nici pe el chiar va fi bine mami de minuni Offline #284 2007-08-20 03:53:49
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am nevoie urgenta de un raspuns!!!la mijocul lunii mai am fost cu prietenul meu la strand,unde nu pot sa spun daca chiar am avut relatzii sexuale.s-a frecat el de mine de cateva ori iar apoi a incercat sa intre si in mine probabil k a si reusit putzin pt k imi era tare murdar chilotul cand am ajuns acasa,deci eu cred k mi am pierdut si virginitatea,insa nu l am mai lasat apoi.a fost doar acea o singura data.in urmatoarea luna ciclul mi a venit normal dar in iulie a venit si la inceputul lunii si la sfarsitul lunii.acum sunt in perioada in care ar trebui sa imi vina,dar pt k nu imi vine regulat(uneori imi venea cu 7 zile mai rpd alteori cu9 sau 5)imi cam fac griji.o problema mai e si faptul k am inceput sa am si mancarimi de piele,care am intzeles k le au gravidele.sunt fff ingrijorata.e posibil sa imi fi ramas insarcinata??? Offline #285 2007-08-20 08:19:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?insarcinata nu esti nu ai de ce sa iti faci griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|