|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-17#305 2007-09-05 21:56:25
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sorry... mami de minuni Offline #306 2007-09-05 22:01:51
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ideea e ca ma framanta, pentru ca am citit aici prea multe despre sangerarile peste sarcina, dar in fapt nu am inteles mai nimic.... ar fi trebuit sa se opreasca daca ar fi fost asa ceva? dupa cat timp mai poti sa faci un test de sarcina care sa fie real? am inteles ca chiar si dupa un avort spontan trebuie sa treaca cateva saptamani bune ca sa nu mai iasa pozitiv.... pe de alta parte sunt doar la 6 zile de intarziere si ieri deja am avut aceasta sangerare, nici nu stiu daca medicul imi va putea da un raspuns ferm atat de repede.... sotul mi-e plecat pana sambata, ce mai tura vura... starea de dubiu e groaznica Offline #307 2007-09-06 07:29:08
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Stiu cum e........ Offline #308 2007-09-06 19:37:09Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetelor,as vrea sa va intreb si eu ceva..luna trecuta am facut pauza de AC (la ultimu control ginecologic dr mi-a spus k ar fi bine sa fac macar o luna,AC am luat timp de 4 ani fara pauza pana acum) bun..am facut pauza,m-am cam stresat pana sa imi vina desi ne protejasem aditional,mi-a venit cu intarziere de 3 zile iar atunci cand mi-a venit am inceput o folie noua de AC;Pe 1 sept mi-a venit dar "problema" mea este ca nu am avut mentruatia ca de obicei,a fost un pic mai putin.In mintea mea "paranoia" ma gandesc ca daca pastilele nu m-au protejat chiar daca le-am luat in fiecare seara la aceasi ora.Va rog discutati si cu mine.Merci Offline #309 2007-09-06 19:42:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu iti fa griji daca le-ai luat corect. atunci cand iei AC este stiut ca, cantitatea sangelui menstrual scade. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#310 2007-09-06 19:55:58Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Da,m-am gandit si eu ca poate organismul meu se "readapteaza" la AC si deh..o luna e mai putin,alta nu..dar cum ma stiu "paranoia" in cazurile astea am zis sa intreb.Referitor la pauza nu mai intentionez sa fac deoarece mi s-a parut stresanta perioada.dar mi-am ascultat dr de familie si apoi ginecologul ca au spus "da..e bine o pauza din cand in cand" iar eu luasem de 4 ani fara pauza,decat cea indicata de 7 zile.Iti multumesc k mi-ai raspuns Offline #311 2007-09-06 19:58:04
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?cu placere mami de minuni Offline #312 2007-09-07 13:29:34
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Areeana, daca vrei sa tii sarcina ia Duphaston, 2/zi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #313 2007-09-07 14:56:24
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ciclul peste sarcina nu are si cheaguri,nu-i asa? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #314 2007-09-07 15:23:27
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?din cate stiu eu nu...e doar putin si inchis la culoare... happy with him...inlove with him... Offline #315 2007-09-19 15:01:02
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am si eu o nedumerire....iau AC de aproape un an ....intodeauna a venit cand trebuia la data fixa,problema este ca luna asta nu vrea sa vina,prima zi am pus-o pe seama stresului,a doua zi(adica astazi) ma gandesc cu groaza ca dc sunt insarcinata eu am luat pastile in continuare nu prea e bine.Nu am nici un fel de simptome referitoare la menstara (dureri si alte alea),imi este cam somn cei drept,dar nu am greturi sau pofte.Astazi cand ajung acasa imi fac testul.... Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta. Offline #316 2007-09-19 15:02:04
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?de ce te gindesti la sarcina? ai facut vreo greseala in administrare? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #317 2007-09-19 15:03:21
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mai sunt destule zile sa vina,ch dc iti venea inainte fix la data de.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #318 2007-09-19 15:05:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai asta e problema ca nu am uitat sa le iau niciodata si nu a intarziat niciodata mai mult de cateva ore....am citit undeva ca cica exista sanse 1 la 1000 din femei sa ramana chiar dc ia AC....acuma nu stiu ce sa mai cred...pe mine nu ma ingrozeste faptul ca as fi ci ca am luat pastilele in continuare..... Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta. Offline #319 2007-09-20 07:03:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
cred ca un test de sarcina ti-ar da un raspuns. cu toate ca nu prea ai de ce sa-ti faci griji Offline #320 2007-09-20 11:12:57
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ginutza, nu te mai stresa...nu e are mare riscul de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #321 2007-09-20 11:14:50
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?multumesc frumos.....mi-a venit aseara...probabil din cauza stresului.....nu era problema de sarcina ca l-as fi pastrat era vb ca luasem pastilute si ma gandeam sa nu ii faca rau.. Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta. Offline #322 2007-09-20 11:15:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nici problema asta nu era cazul sa te ingrijoreze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #323 2007-09-23 10:04:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sal, am si eu o problema.. luna trecuta am intretinut relatii sexuale neprotejat, dupa 8 zile de cand imi venise cm(kre e regulat). tot luna trecuta am avut o infectie la o masea kre a fost tratata Rovamycine timp de 5 zile. Luna asta mi-a venit cm si m-a tinut doar 3-4 zile(nu 7 ca deobicei). si cred k era si putin maro. acum am o secretie mai abudenta decat aveam deobicei si uneori am dureri de ovare si uter...oare e posibil? va rog sa m-ajutati...poate fi din cauza pastilelor? oricum sapt viitoare voi merge la un control, dar pana atunci ar fi bine daca m-ati putea linisti in vreun fel.. Ultima oara a fost editat de irinastef (2007-09-23 10:10:01) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|