|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-19#343 2007-10-17 10:35:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?salut fetele astept si eu un raspuns d ela voi....am avut un contact sexual acum 3 saptamani fix neprotejat, eu eram virgina..el a ejaculat afara undeva pe spatele meu insa mi-e teama sa nu o fi facut putin si inauntru...ultima oara mi-a venit menstruatia cam in jur de 10 semptembrie(nu tin niciodata minte data mai ales k este foarte neregulata...)acum suntem in 17 si de aseara am observat o scurgere maronie in cantitate mai mare ....am mai patit odata asa inainte de menstruatie inca acum cand citest aici la voi k ciclul peste sarcina poate fi maroniu ma apuca tremuratu:(ce credeti voi? Offline #344 2007-10-17 10:38:31
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?greu de spus...mai ales ca ai zis ca l ai f neregulat...poti incercasa faci un test de sarcina caci au trecut 3 sapatamni de la contact...in principiu riscul nu e mare...dar daca erai atunci in perioada fertila el exista...ai mai avut de aunci alte contacte neprotejate? happy with him...inlove with him... Offline #345 2007-10-17 10:51:00
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?cristina nu nu am mai avut de atunci contact sexual de nici un fel...io am facut teste de sarcina vreo 3..primul dupa 4 zile al doilea dupa 10 zile si acum 2 zile am facut altul...dar am citit aici la voi de ciclu peste sarcina si imi da de gandit...tremut toata:( Offline #346 2007-10-17 10:54:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mai ti-ai facut test si a iesit negativ. nu esti! mami de minuni Offline #347 2007-10-18 17:29:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
mai am o intrebare... mi-a venit menstruatia a doua oara dupa ce am luat postinor, dar de data sunt numai niste pete. inainte sa-mi vina m-a durut burta si m-au durut si sanii, cum a fost de obicei. oare este o dereglare de la postinor sau sunt insarcinata si e vb de ciclu peste sarcina? sunt disperata, am doar 17 ani :-( sa-mi fac un test de sarcina? Offline Publicitateloading...
#348 2007-10-18 18:36:05
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?prima sangerare de dupa postinor a fost probabil cauzata de el...iar cea de acum e menstra...dar e redusa din cauza acelei sangerari...pt linistea ta fa un test de sarcina daca au trecut 3 saptamani de la acel contact...ai putea sa iti si calculezi perioada fertila...daca contactul acela a avut loc in afara ei poti exclude o eventual sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #349 2007-10-18 19:18:55
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?as vrea sa-mi fac testul chiar maine. pot sa-l fac in timpul menstruatiei sau trebuie sa astept pana se termina? Offline #350 2007-10-18 19:19:43
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?daca a trecut 3 saptamani de la contact poti sa il faci maine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #351 2007-10-18 19:55:33
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ok.. mersi s Offline #352 2007-10-18 22:32:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?dar daca ti-a venit menstruatia pt ce mai ai nevoie de test? mami de minuni Offline #353 2007-10-18 22:36:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sal fetele...io inca am o nedumerire..ieri mi-a venit menstruatia dar la inceput era exact cum spuneti voi putin maronie si putin mai inchegata...apoi azi e normala, rosie...tare mi-e frik sa nu fie vb de menstruatie peste sarcina...pot face un test maine?iese dak sunt in timpul menstruatiei sau trebuie sa astept pana termin? Ultima oara a fost editat de ochishori (2007-10-18 22:39:07) Offline #354 2007-10-18 22:41:05
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mai...ti-a venit. menstruatia peste sarcina e tot timpul maronie si foarte putin cantitativ. fati testul daca vrei neaparat ca nu interactioneaza cu menstruatia mami de minuni Offline #355 2007-10-18 22:43:15
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?eu_vreau sunt tare paranoica...dak o sa fac asa mereu cred k ma termin cu nervii:()da mai am sa te intreb ceva dak il fac il pot face la orice ora k dimineatza nu am cum... Offline #356 2007-10-18 23:02:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sunt si teste pe care le poti face la orice ora. intreaba la farmacie care sunt si iti vor da. dar chiar nu cred ca ai de ce. ti-a venit menstruatia, esti ok. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #357 2007-10-18 23:03:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?teoretic toate se pot face oricand...practic daca le faci cu urina prima sunt mai acurate... happy with him...inlove with him... Offline #358 2007-10-19 15:48:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna Doctoressa, Offline #359 2007-10-19 15:53:00
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?era un efect secundar al pilulelor...la fel si greata si e normal sa apara in primele 3 luni de administrare...daca greata era permanenta ai facut bine ca le ai intrerupt...incearca sa mergi la un medic sa ti prescrie el...nu le mai lua dupa auz... happy with him...inlove with him... Offline #360 2007-10-19 16:27:25
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Multumesc crys_ty_na, pai, intr-un fel am avut sfatul unui medic. Mi le-a prescris cumnata mea, care este medic. I-am spus ce am folosit inainte si mi le-a prescris pe acestea. Da, doua zile m-am simtit cu adevarat rau. Asa cum am mai scris, nici macar apa nu o puteam suporta in stomac. Acum este relativ ok, problema care ramane este "menstruatia" sau ce o fi care inca este. dar vreau sa mai aud ceva pareri. Iti multumesc inca o data! te pup! Offline #361 2007-10-19 16:31:54
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sangerarea aceea e menstruatia ta...care e normal sa apara daca intrerupi brusc folia...nu e nimic anormal din ce ti s a intamplat... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-10-19 16:33:11) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|