homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-38

#704 2008-09-13 19:41:20

albinuta_lore
New member
Inregistrat: 2007-04-23

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

cu ceva timp in urma v-am povestit despre sarcina extrauterina ovariana pe care am avut-o in urma careia am ramas doar cu o trompa si un ovar....
si eu am avut ciclu atunci peste sarcina si culmea ca testul de sarcina din prima luna a fost negativ....
sunt tare stresata ca si urmatoarea sa nu fie tot extrauterina ....ovariana nu cred ca o sa fie iar taman la mine (tinind cont ca e una la 10.000 de sarcini) da gindul la ciclu peste sarcina si test negativ ma inspaiminta....
in sarcina extrauterina de ce testele ies uneori negative?nu e destul hormon care sa arate prezenta unei sarcini?
si inca ceva.....
de 3 luni iau duphaston...e pozibil ca menstrele mai putin cantitative si fara dureri ca de obicei in perioada cu pricina sa fie de la asta?
sa aveti o seara minunata!

#705 2008-09-13 22:11:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poate ca testul nu a fost facut la 3 saptamani de la contact ci mai devreme si/sau nu cu urina prima...si da...reducerea spm ului si a menstrei poate fi de la duphaston...

happy with him...inlove with him...puss

#706 2008-09-14 18:45:01

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

buna tuturor..am si eu o nelamurire  ...p data d 20 iunie am avut o probl cu indigestia si cam la 4 ore dupa c am luat pastiluta am vomitat...am citit prospectul si o varianta ar fi fost sa continuu pastilele fara sa mai fac pauza, la 2 zile am avut contact sex cu terminare in..ulterior am aflat d p forum k dak cumva vomiti , ai probl cu tranzit intestinal sau uiti pastila pt k protectia sa s instaleze trebuie aplicata o protectie suplim timp d 7 zile, asa k acel contact a fost unul cu risc..in luna august mi-a venit menstra si a fost mai putina cantitativ dekt normalul, mi-am facut si un test d sarcina la vreo luna d la acel contaact si a iesit negativ...luna aceasta mi-a venit menstra normala, greata, ameteli, modific ale sanilor nu am....intreb mea este : credeti k poate fi menstra peste sarcina , am motive sa-mi fac griji??

va multumesc anticipat pt rasp....

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#707 2008-09-14 18:53:04

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Daca luna trecuta ti-a venit, nu conteaza daca a fost mai putin cantitiv pt ca difera de la o mentra la alta..se mai intampla.. daca spui ca si testul a iesit negativ.. cred ca te cam stresonezi cam mult

#708 2008-10-14 23:00:26

shtelutza
New member
Inregistrat: 2007-09-27

buna.problema mea ar fi urmatoarea.de cateva zile,pot zice chiar de sapt trecuta am scurgeri maro,care ulterior s'au transformat in sange,mai putin la inceput,cu o consistenta destul de ciudata,venea chiar si sub forma de membrana dar destul de putin,iar acum cand vine sange,cand sunt scurgeri mai maronii.ciclul trebuie sa'mi vina peste vreo 2-3 zile,si tin sa precizez ca iau anticonceptionale,de aia sunt mai ingrijorata,pentru ca nu am mai patit treaba asta pana acum.nu stiu ce ar putea fi.

Publicitate

loading...

#709 2008-10-14 23:04:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

de cat timp iei ac? spotting-ul(sangerare intermenstruala) e normal doar in primele 3 luni de la administrare. daca apara mai tarziu ar trebui schimbate ac

#710 2008-10-14 23:24:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

shtelutza a scris:

buna.problema mea ar fi urmatoarea.de cateva zile,pot zice chiar de sapt trecuta am scurgeri maro,care ulterior s'au transformat in sange,mai putin la inceput,cu o consistenta destul de ciudata,venea chiar si sub forma de membrana dar destul de putin,iar acum cand vine sange,cand sunt scurgeri mai maronii.ciclul trebuie sa'mi vina peste vreo 2-3 zile,si tin sa precizez ca iau anticonceptionale,de aia sunt mai ingrijorata,pentru ca nu am mai patit treaba asta pana acum.nu stiu ce ar putea fi.

Daca nu ai avut probleme care sa duca la scaderea protectiei,nu ai de ce sa te ingrijorezi.Daca au trecut cele 3 luni de acomodare si tot mai ai sangerari peste folie,inseamna ca trebuie sa le schimbi.mergi la medic si vorbeste cu el. puss

Ultima oara a fost editat de grecu_elena (2008-10-14 23:24:55)

Iubesc si sunt iubita

#711 2008-10-14 23:30:48

shtelutza
New member
Inregistrat: 2007-09-27

iau anticonceptionale cam de 5 luni.intr'adevar am avut spotting in prima luna,dar nu s'a manifestat chiar asa,erau doar scurgeri maro,nu si sange.imi este frica sa nu fie altceva:(

#712 2008-10-14 23:34:59

lady in black
Insomniac member

daca nu e f abundent eu zic ca e spotting
daca ai dureri de burta ca la mentruatie atunci poate fi o anexita
rana pe col sangereaza de obicei la contact si nu asa mult
de aceea eu zic ca e spotting. trebuie mers la planning sa ti le schimbe

#713 2008-10-15 16:52:50

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

buna...am si eu niste intrebari referitoare la acest topic...luna trecuta am sarit peste pauza de 7 zile dintre foliile de ac si am continuat o folie noua pt ca am vrut sa sar luna asta peste menstruatie .....in prima sapt din folie nu am avut probleme ,dar in urmatoarele 2 sapt am avut zilnic spotting pana la ultima pastila....acum 4 zile am terminat folia si de 2 zile mi-a venit menstruatia...problema este ca e ft ciudata , niciodata nu mi s-a mai intamplat sa fie doar sange rosu,fara cheaguri si intr-o cantitate ft mare....am tot citit pe site ca falsa menstruatie arata asa si sunt cam speriata ....mentionez ca iau de 9 luni ac si pana acum le-am luat tot timpul corect,nu am uitat nici o pastila niciodata....credeti ca in conditiile astea se poate sa am o falsa menstruatie peste anticonceptionale? sa fac vreun test de sarcina sau e posibil sa ma simt asa din cauza unirii foliilor?

#714 2008-10-15 17:53:50

lady in black
Insomniac member

menstruatia se poate modifica putin daca unesti 2 folii, eu zic sa nu te stresezi mai ales daca zici ca le-ai luat corect
organismul tau reactioneza putin diferit pt ca ai unit acele doua folii, nu e motiv de ingrijorare smile

#715 2008-10-15 21:24:59

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

multumesc pt raspuns lady in black...eu m-am ingrijorat pt ca am citit ceva topic in care doctoressa explica faptul ca atunci cand totul e ok menstruatia trebuie sa contina si endometrul,adica cheagurile acelea de sange...iar la mine e doar sange curat ...sper sa fie totul ok...

#716 2008-10-17 18:52:35

criss21
New member
De la: galati
Inregistrat: 2008-08-25

luna trecuta am avut menstra normala...luna asta mi-a venit ieri si azi nu mai am....iau antibebe de 8 luni...ce sa fie oare?...

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

#717 2008-10-17 18:57:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca e ok, menstra se poate modifica din cauza pastilelor, chiar si cateva picaturi se considera menstra

#718 2008-10-17 22:02:18

Diana-andre
New member
Inregistrat: 2008-08-05

dak mi-a venit menstruatia timp de 3 luni,de fiecare data intarziind un nr de zile intre 4-6 zile..credeti ca as putea avea sarcina peste?am uitat sa precizez ca am luat la inceputul lunii iulie,mai exact in 8 postinol,si probabil asta e cauza ptr care mi s-a dereglat...
azi trb sa-mi vina...dar nimic...probabil o sa-mi intarzie ...dak imi va venii(sper),ar mai trb sa-mi fac probleme despre sarcina peste..?
ms:*
P.S: am facut in august 2 teste si au iesit negativ.unul intr-o dimineatza,iar altul dupa 48 de ore

Ultima oara a fost editat de Diana-andre (2008-10-17 22:03:37)

#719 2008-10-17 22:05:43

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Daca ai facut testele la 21 de zile de la contact ori la o saptamana de la intarziere si au aratat negativ, esti in regula. Cu atat mai mult cu cat aia a fost probabil menstra ta, daca a fost calitativ si cantitativ ca de obicei. Postinorul deregleaza ciclul menstrual, intr-adevar.
Cel mai probabil e OK.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#720 2008-10-17 22:06:13

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

menstruatia a fost normala...? cum o aveai inainte? ma refer la culoare si cantitate.dak da...plus k sunt 2 teste negative...atunci ii exclusa o posibila sarcina

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#721 2008-10-17 22:09:49

Diana-andre
New member
Inregistrat: 2008-08-05

ultima data park a fost ceva mai putina, ...insa culoarea a fost aceeasi

#722 2008-10-17 22:20:21

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu zic k esti ok...sa nu-ti mai faci griji...sa nu te stresezi pt k din cauza asta intarzie si mai mult smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.