homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-40

#742 2009-01-06 18:03:34

JustPain
New member
Inregistrat: 2007-08-03

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

De obicei 4 zile, am obs. ca si-a  mai revenit la culoare , acuma este rosu aprins, dar tot in cantitati mici
Am luat pastilutele corect si  nu am avut  contact cu risc.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

#743 2009-01-06 18:05:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

aaa....daca iei ac atunci e normal ca menstra sa fie mai redusa
daca le-ai luat corect atunci nu ai motiv de ingrijorare, stai linistita smile

#744 2009-01-06 18:09:38

JustPain
New member
Inregistrat: 2007-08-03

Multumesc de raspuns Lady in black:)

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

#745 2009-01-06 18:10:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cu placere smile

#746 2009-01-10 01:07:57

OpunctTpunctIpunct
Membru
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-12-12

Sunt un pic speriata (cliseu) pe 6 dec am avut contact sexual protejat, s-a rupt prezervativul am luat postinor la 30de minute (desi luasem, din prostie si in urma cu 3 luni)grater    CM a venit cu o zi intarziere in decembrie iar in ianuarie cu 2 zile mai devreme...chestia e ca ciclul menstrual nu mai are aceeasi textura, cantitativ e la fel doar ca parca e mai lichid  inainte de toata povestea era mai consistent, membranos sper sa intelegeti ideea....mentionez ca am inceput sa iau si anticonceptionale Triquilar "ca la carte" , am avut in acest timp cam 2 zile in care am avut ameteli pentru 2 3 ore maxim....intrebarea cheie este : e posibil sa fiu insarcinata?  neutral

:: Tananana, vine primavara...in curand ::

Publicitate

loading...

#747 2009-01-10 01:22:59

OpunctTpunctIpunct
Membru
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-12-12

Pai cam asta am de gand sa fac, sper sa ma linisteasca rezultatul....
multumesc mult pt raspuns si promptitudine

:: Tananana, vine primavara...in curand ::

#748 2009-01-10 12:06:26

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Mama mea a avut asa zisul ciclul fals peste sarcina. A zis ca nu prea ai cum sa-l confunzi. In primul rand e diferenta de culoare, de cantitate. Plus ca ea avea in mod normal dureri de burta si spate insuportabile dar atunci deloc. E oricum o chestie extrem de rara.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#749 2009-01-11 12:54:23

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

o femeie care a avut ciclul peste o sarcina,asa are la fiecare sarcina ? sau de exemplu la o sarcina are,la una nu are s.a.m.d.

pc  lyssna

#750 2009-01-11 17:05:05

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

depinde...nu e musai sa apara acea sangerare la fiecare sarcina

#751 2009-01-12 09:12:04

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

Buna!!!smile. hopsieu ...e prima oara cand va vizitez si daca gresesc cu ceva va rog sa-mi acceptati scuzele....daca se poate as avea si eu cate ceva de povestit si apoi as dori si un raspuns big_smilebig_smilebig_smile..........menstruatia in cazul meu e nu regulata ci cat se poate de regulata...adica in fiecare luna pe data de 8 e prezenta...in decembrie am avut raporturi dese  sexinpat (chiar si cu cateva zile, respectiv ore, inainte de aparitia menstruatiei)...mereu cu risc deoarece eu si iubitul eu nu ne protejam pt ca ne dorim un bebic  hjartahjartahjarta ...luna aceasta menstruatia a venit ceva mai devreme(5) si asta mi-a dat putin de gandit...mai ales k nu a durat decat2 zile(de obicei aveam cel putin5) iar cantitatea era nesemnificativa si in aceste 2 zile ba se oprea...ba-mi venea din nou....la inceput culoarea era cea a ,,sangelui curat'' ulterior insa a devenit maronie...durerile nu m-au panicat pt ca le am mereu:(...o prietena cu care am discutat despre asta m-a indemnat sa cred c as fi insarcinata pt ca dupa spusele ei m-am si ,,ingrasat'' putin ....deci nu sunt doar eu cea care a observat ca sanii mi s-au marit....ca am ptina burtica asa ca si cum as fi balonata....dintre simptomele sarcinii sincera sa fiu regasesc suficiente cum ar fi sensiilitate la mirosuri sau repulsia unor mancaruri ce altadata le adoram, oboseala, sani durerosi, dureri de cap...etc.....pe 7 am hotarat sa-mi fac un test de sarcina(stiu ca se face la 7 zile din prima zi a menstruatiei dar avand in vedere asa-zisa,,burtica''ma gandeam ca poate am ramas insarcinata cu ceva timp in urma)...dar din pacate rezultatul a fost negativ..totusi....mi-au ,,plecat'' si ,,musafirii'' dar balonarile si toate celelalte ,,semne'' raman in continuare vizibile......intrebarea mea este de fapt vesnica intrebare ....Se poate sa fiu insarcinata? big_smilebig_smilebig_smile va multumesc(anticipat) din tot sufletul pentru rabdarea de a citi si povestioara mea....va pup...fluturash big_smilepusspusspuss

Ultima oara a fost editat de bu773rfly (2009-01-12 10:25:50)

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#752 2009-01-12 14:07:51

bu773rfly
New member

...........tot eu...va rog frumos din toata hjarta mea....imi poate spune si mie cineva dak e cazul sa pregatesc o camera pt bebic sau nu????.......va rooooooooooogggggggggggg sadsmile(smile((..............:)multumesc frumos...va pup...fluturash big_smile  pusspusspusspusspuss

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#753 2009-01-12 17:50:32

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

mai asteapta raspunsuri... mai fa un test peste acteva zile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#754 2009-01-12 19:17:07

bu773rfly
New member

multumesc frumos alina puss puss puss   ....dar exista sanse sa fiu insarcinata dupa tot ceea ce am povestit sau cheltui banii aiurea pe teste???....mai degraba asta era intrebarea:D.....de cand incerc sa fac :bebic am cheltui foarte multi banipe teste:(...va pup...fluturash big_smile...puss puss puss puss

#755 2009-01-12 20:32:00

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

din cate stiu eu dak ai ciclu peste sarcina,   ceea ce e cam rar ...trebuie sa fie ceva maroniu ....nicidecum rosu ....asa mi-a explicat mie dr meu ...dar nu vreau sa te dezamagesc ...dar nici sa-ti faci iluzii degeaba ....mai bn fa un test de sarcina ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#756 2009-01-13 00:56:05

bu773rfly
New member

valy, doar la inceput avea culoare rosiatica ...ulterior a devenit maronie...oricum am si mentionat ca a durat atat de putin si in cantitati atat de mici incat nu a fost cu siguranta menstruatie....azi se implinisera cele 7 zile si din dorinta d a afla cat mai repede ce se petrece cu mine am facut un test...acum o jumatate d ora big_smile...lina d control a iesit(ceva normal d altfel) si spre bucuria mea si ce-a de-a doua ...insa se vede foarte vag.....acum nu stiu ce sa mai cred grater ma simt total dezorientata.....mai am un test si ma intreb ....sa-l fac tot azi sau maine ?sau sa mai astept o zi doua?  va pup...fluturash big_smile puss puss puss puss

#757 2009-01-13 00:57:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

fa-l maine cu prima urina.
sau daca ai rabdare, fa`l poimaine dimineata.

hjarta

#758 2009-01-13 01:09:21

cristinalex
New member
Inregistrat: 2008-11-25

bu773rfly a scris:

valy, doar la inceput avea culoare rosiatica ...ulterior a devenit maronie...oricum am si mentionat ca a durat atat de putin si in cantitati atat de mici incat nu a fost cu siguranta menstruatie....azi se implinisera cele 7 zile si din dorinta d a afla cat mai repede ce se petrece cu mine am facut un test...acum o jumatate d ora big_smile...lina d control a iesit(ceva normal d altfel) si spre bucuria mea si ce-a de-a doua ...insa se vede foarte vag.....acum nu stiu ce sa mai cred grater ma simt total dezorientata.....mai am un test si ma intreb ....sa-l fac tot azi sau maine ?sau sa mai astept o zi doua?  va pup...fluturash big_smile puss puss puss puss

nu conteaza daca e vaga a doua linie atata timp cat e prezenta. eu cand am fost insarcinata cu baietelul meu tot timpul a doua liniuta iesea de ziceai ca nici nu e. dar mai fa-l o data si du-te la control la medic si vezi ce zice. oricum simptomele tale sunt de graviduta . e bine totusi sa fii mai relaxata caci stresul nu ajuta nici daca esti insarcinata si nici daca doresti sa ramai gravida. mult noroc

#759 2009-01-13 01:38:09

bu773rfly
New member

loveable,cristinalex...va multumesc din suflet pt promptitudine pusspusspuss ...sincera sa fiu stresata nu sunt pt k stiu foarte bine k dak as fi insarcinata ar dauna copilului iar daca nu sunt ar putea sa ma impiedice sa raman smile incerc pe cat posibil sa raman mereu calma...sa nu ma enervez...sa nu ma intristez...m-am lasat si d fumat smile d 3 luni d cand incerc sa fac bebe, mi-am creat un regim alimentar corespunztor(cred eu) sa zicem k am devenit mai responsabila big_smile...e mai degraba dorinta si emotie...imi doresc acest copil din tot sufletul.....dar e posibil ca aceste simptome sa apara atat de repede.???? yikes ..orice ar fi ...mai mult de o luna d sarcina nu cred k am ...pt k menstruatia din decembrie a fost ,,punctuala'' si corespunzatoare.... va pup...fluturash big_smile pusspusspusspuss

#760 2009-01-13 10:34:09

lenia
New member
Inregistrat: 2008-09-24

eu am avut menstuatia maro,dar in timpul acela am facut testul de sarcina si a rezultat a fi negativ..se poate sa fiu insarcinata si asa??astept un raspuns multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.