|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-50#932 2009-08-14 15:47:29
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu cred ca scurgerile din 27-28 au fost menstra. din moment ce te-ai protejata nu se pune pb de sarcina, insa mergi la medic sa vezi ce a fost cu scurgerile acelea Offline #933 2009-08-14 15:50:39
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Pai m-a tinut 4-5 zile, nu am avut dureri deloc, dar erau foarte putine, imi veneau mai rar ca deobicei dar si ca cantitate mai putin decat jumatate din normal.. si la culoare ca o menstra normala dar mai inchisa.. Ultima oara a fost editat de miiilten (2009-08-14 15:53:06) Offline #934 2009-08-19 18:04:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Salut. Ultima oara a fost editat de maratia (2009-08-19 18:07:46) Offline #935 2009-08-19 18:49:52
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Hm .. daca zici ca a 2a liniuta a testului era usor vizibila ... e posibil sa fie sarcina. Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-08-19 18:50:55) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #936 2009-08-19 19:47:01
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?si eu zic la fel ca si kdeea refa cu alt test. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#937 2009-08-19 20:55:59
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Fetelor, va multumesc pentru raspuns. Sincera sa fiu m-am entuziasmat un pic prea repede, cred ,dar a fost atat de frumos visul de a deveni mama incat nu pot sa accept atat de usor faptul ca mi-a venit totusi ciclul.Am sa repet si al doilea test peste cateva zile desi ceva imi spune ca de data asta a fost o festa pe care mi-au jucat-o hormonii . Am sa va tin totusi la curent cu ce mi se intampla. Daca nu a fost sa fie acum , va fi cu siguranta pe viitor. Speranta moare ultima, nu-i asa? Offline #938 2009-08-19 23:01:01
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Doamne ajuta Si sa ne tii la curent. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #939 2009-08-20 23:11:56
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Recunosc ca pana acum nu am urmarit ovulatia ,nici cu termometrul nici cu testele de fertilitate. De cand cu intamplarea mea, am inceput sa studiez pe net eficienta diverselor teste de fertilitate. Si ce am retinut: testele efectuate cu urina detecteaza nivelul de LH . Cand acesta este maxim, ce-a de-a 2-a liniuta devine rosie si inseamna ca e ovulatia. Ok. Am descoperit apoi, ca exista testele pe baza de saliva care indica o imagine cu multe linii care imita niste ferigi la microscopul incorporat in dispozitivul cu care se citeste testul atunci cand nivelul de estrogen este maxim, dupa care ( adica dupa ovulatie) ferigile se raresc pana la niste puncte ( nivelul de estrogen scade) . Si ma gandeam eu asa...daca o femeie ramane insarcinata, nivelul de estrogen teoretic nu scade dupa fecundare asa cum se intampla in cazul in care fecundarea nu s-a produs , ci ramane crescut ( la fel ca temperatura bazala). Si atunci, de ce sa mai astepti sa vezi ..vine ciclul sau nu vine, apoi inca o saptamana pentru ca testul de sarcina sa devina pozitiv si tot asa..Oare nu ar fi util sa incerci un astfel de dispozitiv pentru a sti mai repede daca s-a fecundat ovulul sau nu? Adica, daca ferigile reapar la 6-10 zile dupa contactul sexual presupus fecundant ( adica cel din preajma ovulatiei) , teoretic ar trebui sa fie sarcina. Daca ar fi asa, poate am gasi solutia problemei multora dintre cele care nu mai au rabdare sa astepte rezultatul testului de sarcina. Atata timp cat, odata cu nidarea ( adica la aprox 6-10 zile de la fecundare) nivelul de estrogen incepe sa creasca, testul pe baza de saliva ar trebui sa indice acest lucru...si inainte cu aprox 3 zile de data la care ar trebui sa-ti vina ciclul, ferigile ar trebui sa reapara. Ce ziceti? Cred ca ar fi util in special pentru fetele cu teste de sarcina negative in prima saptamana de intarziere a c.m. ( sau care nu sunt sigure ca sunt insarcinate ptr ca a 2-a liniuta este extrem de slab vizibila ) si care totusi sunt insarcinate Am de gand sa verific teoria. Ultima oara a fost editat de maratia (2009-08-20 23:36:41) Offline #940 2009-09-12 15:53:37
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Am promis sa revin cu noutati. Mi-am cumparat test de ovulatie pe baza de saliva. Ferigile au aparut tot timpul la mine, uneori mai multe, alteori mai putine. Am urmarit si temperatura bazala si am reusit sa depistez ovulatia. Acum , inainte cu 2 zile de la data la care ar trebui sa vina c.m. ,mi-am facut 2 teste de sarcina si sunt ambele pozitive. NU-MI VINE SA CRED. Dupa intamplarea de luna trecuta am hotarat sa nu mai spun nimanui pana nu sunt sigura 100%. Si totusi, nu ma pot abtine. Astept sa mai treaca niste zile si sper sa nu se intample nimic rau. Offline #941 2009-09-12 17:38:33
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?esti insarcinata, felicitari! du-te la un medic sa-ti monitorizeze sarcina si... da vestea buna celor dragi Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #943 2009-09-12 18:41:16
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?felicitari sarcina usoara Offline #944 2009-09-13 23:03:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Multumesc fetelor. Adevarul este ca ,desi nu am activat mult pe forum, e placut sa simti ca cineva e alaturi de tine. Din mesajele postate aici am invatat o gramada de lucruri. Inca nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat sa raman insarcinata. Sunt in stare de shoc si mi-e atat de teama sa nu se intample ceva care sa-mi spulbere fericirea. Cred ca e firesc pe undeva sa se intample asa. Oricum, D-zeu sa ne ajute la toate sa devenim mamici. Am sa revin cu detalii dupa ce ma deshochez si mai trec aprox 2 saptamani pana sa se vada ceva la eco. Din cate stiu, embrionul se vede pe la 6 sapt de sarcina, nu? Ultima oara a fost editat de maratia (2009-09-14 00:12:10) Offline #945 2009-10-02 15:54:52
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?salut am si eu o nelamurire si as vrea sa vad si parerile voastre.acum 5 luni am pierdut o sarcina care avea 2 luni mergand la doctor cu o luna in urma si spunandumi ca nu am nimic si la o luna am aflat ca eram in 2 luni.dupa ce am pierdut sarcina am folosit prezervativ si de cele mi multe ori mam ferit. problema e ca in luna august trebuia sami vina menstruatia pe 28 dar mia intarziat 10 zile mia venit pe 8 ma tinut 3 zile a patra sa oprit si a cincea mi sa patat chilotul iar si ma tinut asa mai bn de o saptamana si in cele trei zile imi curgea f f putin. am mers la medic mia sp ca am o simpla anexita.am luat anticonceptionale am terminat tableta dar normal era ca inainte sa termin tableta sa ma patez asemanator menstruatie dar nu am nimic si in plus toata lumea care ma vede ma intreaba daca sunt gravida. voi ce parere aveti? Offline #946 2010-01-21 18:46:18
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna seara! va rog frumos sa imi raspunda cineva! am luat un postinor pentru ca se rupsese prezervativul, el nu ejaculase, dar eram la ovulatie. cert este ca am ciclul regulat de obicei, 28. ieri, in ziua 29 am avut o mica scurgere, rosu rosu si astazi din cand in cand extrem de putin, maroniu. la mine mai este cateodata maroniu in prima zi, dar mult mai mult. in continuare ma dor sanii si ovarele, si spatele, jos, ca la spm. ce credeti? e posibil sa fi ramas? am un test, il voi face de dimineata dar pana atunci, e posibil sa imi dati un raspuns incurajator? ati patit asa ceva si sa va vina cm de-a binelea dupa..? Offline #947 2010-01-21 20:46:49
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?andreeadel daca nu a ejaculat...ai luat si postinor...nu-ti face griji "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #948 2010-01-31 09:29:13
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna...am uitat luna asta sa iau 2 patile..desi in a 3-a am luat 2(tin sa precizez ca nu am avut protectie suplimentare)...au trecut 3 saptamani de atunci...si normal trebuia sa-mi vina ieri...dar cum am luat si pastila aia din ziua in care am uitat-o s-a decalat cu o zi...a venit acum insa abia curge...si e mai maroniu...e asa ca e la inceput sau?si daca e menstruatie peste sarcina vine la timp sau intarzie?:-S..mentionez ca iau ac de aproape 2 ani...de obicei ma durea burta inainte sa-mi vina...de data asta nu prea m-a durut...insa acum dupa ce mi-a venit ma doare....e posibil totusi sa fie o sarcina ?:-S Ultima oara a fost editat de Copil (2010-01-31 09:34:59) Offline #949 2010-01-31 10:41:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Cm ti-am spus si la celalt topic, parerea mea este ca nu e vorba de sarcina daca a aparut menstra. Insa pentru linistea ta poti face un BetaHCG. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #950 2010-02-01 09:04:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?iti multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|